Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 145

Θέμα: προβληματισμός..βοήθεια?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doria
    η ειρωνια δεν σε επαινει ξέρεις...το οτι δεν γνωριζω περα απο καποια λογικα πραγματα τι πρεπει να προσεξω περετερω και ζητω την γνώμη κάποιων εμπειρότερων δεν ειναι κακό,έτσι πιστεύω δλδ..αν εσυ γενηθηκες "ξερολας" εισαι τυχερος...εγω γενηθηκα ηλιθια γι αυτο εχω μαθει να ψαχνομαι αρκετα πριν πεταξω τα λεφτα μου καπου...
    Καλώς ήρθες στο φόρουμ τού spam και τής τρέλλας!!!

Μη στραβώνεις...διασκέδασέ το!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

δεν στραβωνω απλα φοβαμαι οτι την ιδια ανωρημοτιτα που βγαζει εδω μέσα θα βγάζει και στον δρόμο και θα θετει σε κύνδηνο τους υπόλοιπους οδηγους...

Συνεχίζετε ... ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Συνεχίζετε ... ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ
    Ε,να αρχίσουμε κι εμείς να πηγαίνουμε στις λάσπες,μπας και δούμε μια άσπρη μέρα!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ε,να αρχίσουμε κι εμείς να πηγαίνουμε στις λάσπες,μπας και δούμε μια άσπρη μέρα!
    Κάτσε να σου βάλω και χαλάσματα (μιλάμε για πολύ funk καταστάσεις )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lavrio-easter12.jpg 
Προβολές:	183 
Μέγεθος:	46,8 KB 
ID:	83559

You BETA believe...

moto perpetuo

hasta luego.

Για να ξεκαθαρισουν καποια πραγματα...

......το τι μπορω και το τι δεν μπορω να κανω δεν αφορα τον εξω κοσμο παρα εμενα και μονο...
    αφορα κ μενα κ ολους οσους θα ειναι στο δρομο μαζι σου. ακομα κ τη μανα μου που δεν εχει καν διπλωμα θα την αφορα εαν δε καταφερεις να σταματησεις ΠΡΙΝ απο μενα ή εαν ΔΕΝ στριψεις με πολλα κ ερθεις ευθεια πανω μου!!!

......Στον εαυτο μου επισεις δεν χρειαζεται να αποδιξω γιατι εχω την αυτογνωσια και με την αυτοκριτικη γνωριζω οτι δεν εχω εμπειρια πανω στις μηχανες...
    εισαι σιγουρη???

.....θα την εκανα πολυθρονα στο σαλονι μου..
    πολυ καλη ιδεα!!!!

....Οσο για την φθορα και την ταλεπορια..εδω ταλεπορουμαστε και φθηρομαστε εμεις...η μηχανη θα με πειραξει?!....
    εμας σιγουρα οχι, τον πατερα σου τον ρωτησες?

.....δεν περνω κατι αλλο γιατι να το πω αλλη μια φορα ακομα ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.....
    ειναι καλο να μην συμβιβαζεσαι παρα μονον με το καλυτερο!
    το θεμα ειναι να βρίσκεις το καταλληλοτερο για τη καθε περιπτωση!

ο προβληματισμος μου δεν ηταν αν κανει το μηχανακι για μενα..αλλα πως θα μπορεσω να τσεκαρω ενα μηχανακι οτι ειναι οκ και αξιζει την αγορα
    αφου ειναι το ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ρωτας εαν αξιζει!!! φυσικα κ αξιζει! τωρα εαν βγαλει κ καμια βλαβη, τι σε νοιαζει? θα παραμεινει το πιο ομορφο κ για ποαλυθρονα θα μια χαρα!!!!

κ μετα απο'λα αυτα λες στο βρωμοπουλο που οδηγαει δυο φορες παραπανω χρονια απο'σο εσυ περπατας αυτο?!?!?!?

δεν στραβωνω απλα φοβαμαι οτι την ιδια ανωρημοτιτα που βγαζει εδω μέσα θα βγάζει και στον δρόμο και θα θετει σε κύνδηνο τους υπόλοιπους οδηγους...

Dorsoduro 750 & Norton 16H

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Εγώ πάντως αυτό που πραγματικά δεν κατάλαβα ρε doria είναι ΓΙΑΤΙ σου αρέσει αυτή η μοτοσυκλέτα? Και χωρίς να καταλάβει κάποιος αυτό, κάθε συμβουλή είναι περιττή.

Σου αρέσει ως αφηρημένο γλυπτό? Ως τεχνολογικό επίτευγμα? Ως αντικείμενο βιομηχανικού σχεδιασμού? Ως δείγμα Ιαπωνικού τεχνικού πολιτισμού? Ως αντικείμενο μόδας (και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά)? Ως τι?

Γιατί πάντως, απ' όσα λες, ως μέσο μετακίνησης ή ως μέσο αναζήτησης ελευθερίας---οι πλέον τυπικοί ρόλοι για μια μοτοσυκλέτα---σίγουρα δεν την βλέπεις.

Αυτό που φοβάμαι είναι ότι το συγκεκριμένο GSXR δεν είναι για σένα παρά ένα λανθάνον αρχέτυπο κάποιου προσωπικού, ή ίσως και συλλογικού (αναφορικά με τα πλαίσια του όποιου κοινωνικού συνόλου), απωθημένου. Το να είναι κάτι απωθημένο δεν είναι κακό. Στο "λανθάνον" βρίσκεται το πρόβλημα.

Τέλος πάντων... αρκετή μεταμεσονύχτια ψυχανάλυση. Αν το αποκτήσεις σου εύχομαι καλο... τι? Ας πούμε καλοτάξιδο. Η μάλλον... να το χαρείς όπως αγαπάς...

@fantasid

δεν νομιζω οτι κυκλοφορουμε στους ίδιους δρόμους και οτι χρησιμοποιουμε το ιδιο μεταφορικο μεσο για τους ιδιους λογους!οποτε συνεχιζει να μην σε απασχολει...
    πιο πολυ θα πρεπει να φοβασε τα πιτσιρικια με παπι γυρω σου παρα εμενα..στην τελικη δεν ρωτησα αν μου κανει η δεν μου κανει το μηχανακι!

οσο αναφορα τον εαυτο μου παντα ειμαι συγουρη.

οταν λοιπον την παρω και την βαλω στο σαλονι μου επειτα απο καπια χρονια θα σε καλεσω για καφε!

Τον μπαμπα μου εχω παψει να τον ρωταω τα τελευταια 3 χρονια που ζω ανεξαρτητη με την δικη μου τσεπη..αν εσυ συνεχιζεις να τον ρωτας, δεν παει να πει πως το κανουν ολοι..

για μενα ισως λοιπον να μην ειναι το καταληλο αλλα ειναι το καλητερο..δεν νομιζω ομως οτι ειναι καπιος σε θεση να γνωριζει για πια χρηση το θελω οποτε και να κρινει!

ρωταω κατι που δεν ξερω...μπορει ενα μηχανακι να εχει πεσει απλα απο το σταν του και να χει λιγα σιμαδια,δεν νομιζω οτι μπορει να χει παθει κατι το σπουδεο ωστε να χει προβλημα στον δρομο...μπορει ομως το ιδιο μηχανακι να ηταν σταθμευμενο και να το παρεσιραι καπιος με το αυτοκινητο του...αξιζει λοιπον?για πολυθρονα ναι αξιζει...αλλα εγω δεν ψαχνω πολυθρονα αλλα μηχανακι..

και τελος...
    @npat

οι μηχανες μου αρεσουν γενηκα,απο μικρο παιδακι,μου αρεσει να πηγενω βολτα χωρις να χρειαζεται να κανω πεταλι και να μεην εχω κολονες και τζαμια γυρω μου,αυτη ειναι η γενικη αποψη,η συγκεκριμενη μου αρεσει σαν εμφανηση..σε καληψα πιστευω...

τωρα απο κει και περα ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω πιο ειναι το κολημα σας και γιατι προσπαθειτε να με αποτρεψετε?Το οτι καποιος ψαχνει για μηχανακι παει να πει πως το χει παρει αποφαση,εφοσων ειμαι σε θεση να την αγορασω και να την συντηρω παει να πει οτι ειμαι και σε θεση να την χρησιμοποιησω αναλογα με τις ικανοτιτες μου.Δεν καταλαβαινω λοιπον πιο το νοημα ολων αυτων?

Ευχαριστω οσα παιδια βοηθησαν με τις συμβουλες τους.

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    ...
    τωρα απο κει και περα ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω πιο ειναι το κολημα σας και γιατι προσπαθειτε να με αποτρεψετε? ...
    Οσω και να σου φαινεται περιεργο για το καλο σου προσπαθουνε να σε αποτρεψουνε.. Σκεψου το λιγο..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Λοιπον, ΠΟΛΥ μου αρεσουν τετοιες συζητησεις! Αν μη τι αλλο απο την πλευρα της ψυχοσυνθεσης μερικων...

Ντορια, διαβασε προσεκτικα τα παρακατω...
    Καταρχας τα παιδια εδω ειναι οι περισσοτεροι ενας και ενας! ΔΕΝ στη λενε με κακια, και πιστεψε με οι περισσοτεροι ειναι ψημενοι μοτοσυκλετιστες με απειρα χιλιομετρα στις πλατες τους, και αν πουν κατι αξιζει να το σκεφτεις λιγο παραπανω.

Διαβασε αν εχεις την καλοσυνη ολα τα μηνυματα απο την αρχη, και σκεψου τα. Δεν ειναι απαραιτητο να τα δεχτεις, εγω απλα σου λεω να αναρωτηθεις ΓΙΑΤΙ μπορει ο Χ να σου εγραψε το Ψ μηνυμα.

Νικολα (npat) ξερω καλα που το πας με τα ερωτηματα σου, και τα πηρες απο το στομα μου ειλικρινα.
    Ντορια, με την απαντηση "γιατι ετσι μου αρεσει" ΔΕΝ καλυπτεις τι αποριες του παραπανω φιλου... Μηπως να σκεφτοσουν καλυτερα τι θελει να πει ο ποιητης;

ΠΡΟΣΕΞΕ εδω κατι: εγω ΔΕΝ προσπαθω ουτε να σε μεταπεισω, ουτε να σου πω να παρεις κατι αλλο. Καλοριζικο και μιας και δειχνεις οντως προσεκτικη ελπιζω οτι θα το χαρεις.

Ομως να σου κανω μια ερωτηση που θελω;

Λες απο την αρχη οτι σου αρεσει σαν εμφανιση. Πολυ ωραια.

ΑΝ το συγκεκριμενο μηχανακι αντι να βγαζει 170+ αλογα εβγαζε πχ 30 θα το επαιρνες;
    Ξερεις, σε καποιες χωρες του εξωτερικου, βγαινουν Supersport με μειωμενη ιπποδυναμη λογω περιορισμων διπλωματος η οτιδηποτε αλλο.

Στην Αγγλια μπορει να εχεις GSXR αλλα θα εχει περιοριστη και θα βγαζει 33 αλογα. Και καλα αυτο -θα μου πεις αφου εχω διπλωμα για μεγαλη μηχανη δεν με πιανει.
    Στην Γαλλια ομως ΟΤΙ μηχανη και να αγορασεις το ξερεις οτι βγαζει 100 αλογα;

Και σε ρωταω: αν εγω σου ΧΑΡΙΖΑ αυτη τη στιγμη το μηχανακι αυτο που ονειρευεσαι αλλα ηταν περιορισμενο στα 33 η 100 αλογα, ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΕΣ τον περιοριστη η οχι;

Αφου το θες για εμφανιση και θα το εβαζες κ στο σαλονι σου, λογικα δεν θα το εκανες, ετσι;
    Νίκος
    Open Horizons

Ενοειται οτι και παλι θα το επερνα,αλλωστε πρεπει να το χω γραψει κι ολας σε αλλο ποστ μου,οτι και 500cc να ηταν θα το επερνα.
    Εχω διαβασει πολυ προσεκτικα τις απαντησεις ολως των παιδιων και τις εχω καταλαβει..

απο κει και περα..πιστευω οτι του εδωσα και του παραπανω παιδιου να καταλαβει γιατι μου αρεσει η ηχανη η συγκεκριμενη και οχι "γιατι ετσι μου αρεσει"

Εγώ να ξεκαθαρίσω ότι όταν είπα για ζετάκι εννοούσα αυτό στη φώτο καί όχι το Kawasaki Z 750.

(Πχ όταν είχα πρωτοπάρει το δικό μου ss έπιασα κουβέντα μέ φίλο με tuono στο δρόμο, και ενώ όρθιοι του ρίχνω ένα κεφάλι καί, πάνω στις μηχανές μου έριχνε αυτός ένα).

doria η επιλογή είναι δική σου έτσι κι αλλιώς.

Άμα θες να τσεκάρεις τη μηχανή, πές στο μαγαζί που θα πας να τη πάρεις ότι θέλεις να την ελέγξει πρώτα ο μηχανικός σου, πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και κλείσε ραντεβού με τον μηχανικό και πές του ότι θες φουλ έλεγχο -φυσικά θα τον πληρώσεις για το κόπο του.

Άμα σου πει μα μου το μαγαζί που τη πουλάει, μή τη πάρεις.

Δεν θα είσαι η/ο πρώτη/ος ή η/ο τελευταία/ος που θα πάρει μια supersport χιλιάρα χωρίς να έχει αρκετή εμπειρία. Κι εγώ ήθελα χιλιάρι ss (το ανάλογο gsx-r 1100 του 80τόσο που μ' άρεσε όταν βγήκε, το περνάνε και τα 600άρια τα σημερινά), αλλά μόλις καβάλησα τα σημερινά χιλιάρια και σκέφτηκα ότι δε μπορώ να το μαζεύω συνέχεια (άσε που οι μαγικές ευθείες του τέξας είναι κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά), μου έφυγε η όρεξη και προτίμησα το 750 -και δέ το αλλάζω.

Πολλά μπορούν να συμβούν και όλα εξαρτώνται από σένα αλλά εγώ δε γουστάρω να το παίζω μπαμπούλας, ενήλικας είσαι εσύ αποφασίζεις. Εγώ σου είπα πιο πριν μερικά πράγματα, για περισσότερα δες το ειδικό τμήμα του φόρουμ.

Το μόνο άλλο που μπορώ να σου πω είναι καλή τύχη. Γιατί και ο ρόσις άμα οδηγάει στην Ελλάδα ψάχνει τον ατζαμή που θα του χαλάσει τη μέρα και επιβιώνει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2003_11_14_bikepics-80841-200.jpg 
Προβολές:	147 
Μέγεθος:	7,3 KB 
ID:	83690

Ενοειται οτι και παλι θα το επερνα,αλλωστε πρεπει να το χω γραψει κι ολας σε αλλο ποστ μου,οτι και 500cc να ηταν θα το επερνα.
    Εχω διαβασει πολυ προσεκτικα τις απαντησεις ολως των παιδιων και τις εχω καταλαβει..

απο κει και περα..πιστευω οτι του εδωσα και του παραπανω παιδιου να καταλαβει γιατι μου αρεσει η ηχανη η συγκεκριμενη και οχι "γιατι ετσι μου αρεσει"
    50cc ήθελα να πω κι οχι 500

κοπελα μου ετσι κ αλλιως οτι θες εσυ θα κανεις κ αυτα που λεμε εμεις ανετα μπορεις να γραψεις οπου σκατα θες!

στο οτι αλλο ρωτας κ αλλο σου λεμε, δεν εχεις κ πολυ δικιο,δες σε αλλα θρεντ τι γινετε κ θα νιωσεις πολυ τυχερη.

δε σε κρινει κανεις κ ουτε νομιζω εχει τετοια διαθεση τα μονο στοιχεια που εχουμε για σενα ειναι 10 ποστ κ απλα ο καθενας λεει την αποψη του στο θεμα (αυτη ειναι η δουλεια του φορουμ) τωρα ποσο δικιο ή αδικο εχουμε μαλλον το ξερεις καλυτερα απο μας!

μπορει να εισαι ταλεντακι τελικα κ να πηγαινεις το τζιξερακι καλυτερα απο καποιους "χεραδες", απλα αφου εβαλες ενα ζητημα προς συζητηση κατσε κ διαβασε τι λενε κ καποιοι οι οποιοι εχουν να σου δωσουν μια συμβουλη!

παντα ορθια ρε τρελοκομείο, οτι να παρεις τελικα!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Γενικός προβληματισμός!!!
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 11:54
  3. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ