Είστε κολλημένοι ρε (και γω άμα δεν είμουνα 300 χλμ μακριά μπορεί να κατέβαινα στην έκθεση όμως).![]()
Τη καλύτερη μηχανή την έχω στην αυλή μου. Εχ?στειν για τις γυαλιστερές καινούριες πατσαβούρες.
Είστε κολλημένοι ρε (και γω άμα δεν είμουνα 300 χλμ μακριά μπορεί να κατέβαινα στην έκθεση όμως).![]()
Τη καλύτερη μηχανή την έχω στην αυλή μου. Εχ?στειν για τις γυαλιστερές καινούριες πατσαβούρες.
Νταξει πηγα σημερα το μεσημερι με τον div400 και σκυλοβαρεθηκαμε.
Το highlight της εκθεσης βεβαια δεν το ανεφερε κανεις ολοι ειχανε πεσει με τα μουτρα στα τουμπανα.
Yamaha Crypton 135 κυριες και κυριοι.
Υδροψυκτο ψεκαστο και γαμιστεροτατο![]()
Εξ΄ισου γαματο και το νεο ψεκαστο 125αρι παπι της Suzuki.
Αφου ετσι και αλλιως οι μισοι εδω μεσα με ενα τετοιο θα καταληξετε, ουτε με το 1098 ουτε με το Mille και δεν ξερω και γω με τι αλλο.
Πατε και φωτογραφιζετε τα μπουρδελα που δεν θα αποκτησετε ποτε......
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ίσως να ξενερώσουν λίγο οι συνφορουμίτες που είναι λάτρεις του μεγάλου κυβισμού ...
ωστόσο εγώ θα αναρτήσω σήμερα (αλλά και τις επόμενες μέρες) μερικές φωτογραφίες από τα "Μικρά", τα οποία φωτογράφισα κατά την επίσκεψη μου στην έκθεση.
Αρχίζω με το παπί που μου άρεσε περισσότερο από όλα τα καινούργια. Στο κοντέρ λέει 180 !!![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντα όρθιοι
Καλα το παπι πρεπει να γαμαει!
Θα το οδηγησω και αν η συμπεριφορα του και ο κινητηρας του πλησιαζει εστω και λιγο το FX125, (που δεν αλλα... ) ,θα περιμενω απο τα χαραματα εξω απο την αντιπροσωπεια....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Βάζοντας την τελευταία φωτογραφία αναφέρω επιγραμματικά την ουσία των παραπάνω:
Ψεκασμός![]()
Μονή Ανάρτηση![]()
135 κ.ε![]()
Πανέμορφο Σχέδιο
Προβληματισμοί:
* Άραγε με τα πολλά μικρά πλαστικά κομμάτια(Πρέπει να έχει τα περισσότερα πλαστικά εξαρτήματα που έχω δει σε παπί) θα έχει ή δεν θα έχει "τριξίματα" ;;
* Ίσως θα μπορούσαν να φτιάξουν λίγο πιο όμορφα και πλήρη όργανα. Καταλαβαίνω βέβαια ότι αυτό ίσως ανέβαζε το κόστος αρκετά. Προσωπικά προτιμώ αυτή την πανέμορφη κατασκευή μηχανής και σκελετού παρά να έχει πολλά μπιχλιμπίδια στα όργανα.
Τελευταία ...
![]()
Πάντα όρθιοι