Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 151

Θέμα: ρατσισμος στο ελληνικο ποδοσφαιρο?

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Χεζουν και δε πληρωνουν προστιμο !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Χέζουν,μετά αφού τις πιάσει η αλεπού τις πάει στο λιοντάρι,το οποίο έχει λαδωθεί από την νυφίτσα,και τελικά την γλιτώνουν με την αιτιολογία ότι τις έπιασε κόψιμο!!!!!!!
    Όπου αρκούδα=παίκτες
    αλεπού=παρατηρητής
    λιοντάρι=αθλ.δικαστής
    νυφίτσα=πρόεδρος ομάδος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

1.αν ειναι καλο η οχι, να υπαρχουν τοσοι πολλοι οικονομικοι μεταναστες στην ελλαδα ας θυμηθουμε το επιπεδο εγληματικοτητας πριν 20 χρονια.....και να συγκρινουμε με σημερα!!!!!!!!!..........και φανταστητε πως θα ειναι σε 30 χρονια αν συνεχισουμε ετσι!

2.υπαρχουν και αλλοι οικονομικοι μεταναστες οπως ειναι οι αφρικανοι που σχεδον κανεις δεν δειχνει απεχθεια γι αυτους..........................γιατι??????????

η λογικη λεει οτι, η ποιοτητα ζωης δεν συμβαδιζει παντα με την politically correct αποψη!!!!

ας βαλουν καποιοι το μυαλουδακι τους να δουλεψει, πριν αρχισουν να εκφραζουν πρωτοποριακες ιδεες!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    1.αν ειναι καλο η οχι, να υπαρχουν τοσοι πολλοι οικονομικοι μεταναστες στην ελλαδα ας θυμηθουμε το επιπεδο εγληματικοτητας πριν 20 χρονια.....και να συγκρινουμε με σημερα!!!!!!!!!..........και φανταστητε πως θα ειναι σε 30 χρονια αν συνεχισουμε ετσι!

2.υπαρχουν και αλλοι οικονομικοι μεταναστες οπως ειναι οι αφρικανοι που σχεδον κανεις δεν δειχνει απεχθεια γι αυτους..........................γιατι??????????

η λογικη λεει οτι, η ποιοτητα ζωης δεν συμβαδιζει παντα με την politically correct αποψη!!!!

ας βαλουν καποιοι το μυαλουδακι τους να δουλεψει, πριν αρχισουν να εκφραζουν πρωτοποριακες ιδεες!

+1000
    Προσωπικά,δεν γνωρίζω άλλον λαό που να μην έχει δώσει κάτι από πολιτισμό στην ανθρωπότητα,εκτός από τούς un-pectable αλβανούς
    Αν μπορεί κάποιος να σκεφτεί κάτι πάνω σ' αυτό,να το κουβεντιάσουμε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Αν στη θεση ημων βαλεις Αμερικανους και στην θεση των Αλβανων που περιγραφεις βαλεις τους Ελληνες μεταναστες του Μεσοπολεμου,καπως σαν το ιδιο πραγμα δεν ειναι?
    Ναι ρε!! Τι κάπως; Γιατί κάπως; Ακριβώς το ίδιο!!!! Όταν πήγαν οι Έλληνες μετανάστες εκεί, άρχισαν να κλέβουν, να ληστεύουν, να αρπάζουν ότι βρουν μπροστά τους, να κάνουν όποια βρωμοδουλειά υπέπεφτε στην ανίληψή τους ότι υπάρχει πιθανότητα να τους αποφέρει το παραμικρό κέρδος, να μη σέβονται καθόλου την ανθρώπινη ζωή και να προτίθενται να την αφαιρέσουν για αμελητέους λόγους, να κάνουν συμμορίες, να διαδίδουν ότι θα γίνουν τα αφεντικά των αμερικάνων, να επανδρώνουν πλήρως όλες τις φυλακές.. Το ίδιο!!! Τι να λέμε τώρα..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Ναι ρε!! Τι κάπως; Γιατί κάπως; Ακριβώς το ίδιο!!!! Όταν πήγαν οι Έλληνες μετανάστες εκεί, άρχισαν να κλέβουν, να ληστεύουν, να αρπάζουν ότι βρουν μπροστά τους, να κάνουν όποια βρωμοδουλειά υπέπεφτε στην ανίληψή τους ότι υπάρχει πιθανότητα να τους αποφέρει το παραμικρό κέρδος, να μη σέβονται καθόλου την ανθρώπινη ζωή και να προτίθενται να την αφαιρέσουν για αμελητέους λόγους, να κάνουν συμμορίες, να διαδίδουν ότι θα γίνουν τα αφεντικά των αμερικάνων, να επανδρώνουν πλήρως όλες τις φυλακές.. Το ίδιο!!! Τι να λέμε τώρα..

και ξανα..........:a31:

υ.γ.δεν εχω ξεχασει τι εχει γινει και τι εχω ταξει, για να μη νομιζεις. :a66:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από yianvoul
    ΣΥΜΦΩΝΩ ... ΚΑΙ ΜΕΝΑ με πειραξε...

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ με πειραζει που αρκετοι απο αυτους τους ανθρωπους εχουν λαθος νοοτροπια .
    η λυση ομως δεν ειναι να τσαμπουκαλευτουμε εναντιον τους
    αλλα να τους ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ
    Ναι,βεβαια...
    Να τους διδαξουμε τον πολιτισμο του σκυλαδικου-μεζονετας-grand cherokee και να τους εμφυσησουμε το προτυπο του λαμογιου..

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Αν στη θεση ημων βαλεις Αμερικανους και στην θεση των Αλβανων που περιγραφεις βαλεις τους Ελληνες μεταναστες του Μεσοπολεμου,καπως σαν το ιδιο πραγμα δεν ειναι?
    ΑΠΛΑ τέτοιες Μ@@@@κίες να μην τις λες !!!!!!!!!
    Η μισή μου οικογένεια και ολόκληρη της γυναίκας μου είναι μετανάστες του μεσοπολέμου. Οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι ακόμα είναι σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Βέλγιο και Γερμανία ΔΟΥΛΕΨΑΝ σε εργοστάσια, λαντζέρηδες και σε ανθρακορυχεία ......................
    ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ πήγαν και ΔΟΥΛΕΨΑΝ και ακόμα ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ΑΠΛΑ τέτοιες Μ@@@@κίες να μην τις λες !!!!!!!!!
    Η μισή μου οικογένεια και ολόκληρη της γυναίκας μου είναι μετανάστες του μεσοπολέμου. Οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι ακόμα είναι σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Βέλγιο και Γερμανία ΔΟΥΛΕΨΑΝ σε εργοστάσια, λαντζέρηδες και σε ανθρακορυχεία ......................
    ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ πήγαν και ΔΟΥΛΕΨΑΝ και ακόμα ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.........

παρομοιως υπαρχουν και πολλοι Αλβανοι που απλα δουλευουν εδω χωρις να ενοχλουν κανενα....ουτε εκλεψαν ουτε σκοτωσαν....ας μην ειμαστε καχυποπτοι και μ αυτους...
    yian

παρομοιως υπαρχουν και πολλοι Αλβανοι που απλα δουλευουν εδω χωρις να ενοχλουν κανενα....ουτε εκλεψαν ουτε σκοτωσαν....ας μην ειμαστε καχυποπτοι και μ αυτους...
    Σωστά!Να μην κρίνουμε ένα έθνος από μεμονομένα παραδείγματα.Απλώς στην περίπτωση των Αλβανών τα παραδείγματα είναι πολλά...Και Έλληνες στο εξωτερικό έχουν κάνει χοντρές μ@λ@κίες μα εν συγκρίσει με τον συνολικό πληθυσμό είναι μηδαμινά.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Μάλλον δεν κατάλαβες ...........
    Εγώ δεν μίλησα πουθενά κατά των Αλβανών ΑΛΛΑ αρνούμαι ΚΑΤΗΓΟΡΙΜΑΤΙΚΑ αυτό που είπε ο
    Vstrommer71 !!!!!!!!
    Οι Έλληνες μετανάστες κατ' αρχήν ΔΕΝ περνάγανε παράνομα στις χώρες που πήγαν και για αυτό ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΟΡΟΥΣ...

Και ναι σίγουρα δεν είναι όλοι οι Αλβανοί κακοποιοί ΑΛΛΑ ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΟ !!!!
    Μου έχουν διαρρήξει 2 φορές το σπίτι στο Παγκράτι, 2 φορές το σπίτι του πατέρα μου και 1 φορά το σπίτι που μένω στο Ηράκλειο (κόντεψα να χάσω την γυναίκα μου έγκυο στον 7ο μήνα)

1 φορά δεν βρέθηκαν οι κλέφτες από τις υπόλοιπες ήταν 3 φορές συμμορίες Αλβανών και 1 φορά Ρουμάνοι ........

Καλό είναι να ΜΗΝ είμαστε ρατσιστές μεν, αλλά όχι να εθελοτυφλούμε για να είμαστε Politically Correct και μετριοπαθείς..........

Ας μείνουν ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ οι υπόλοιποι ΑΠΕΛΑΣΗ !!!!!!!!!!!!

Καλό είναι να ΜΗΝ είμαστε ρατσιστές μεν, αλλά όχι να εθελοτυφλούμε για να είμαστε Politically Correct και μετριοπαθείς..........

+1

+1000

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Εγώ δεν μίλησα πουθενά κατά των Αλβανών ΑΛΛΑ αρνούμαι ΚΑΤΗΓΟΡΙΜΑΤΙΚΑ αυτό που είπε ο
    Vstrommer71 !!!!!!!!
    Οι Έλληνες μετανάστες κατ' αρχήν ΔΕΝ περνάγανε παράνομα στις χώρες που πήγαν και για αυτό ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΟΡΟΥΣ...

Και ναι σίγουρα δεν είναι όλοι οι Αλβανοί κακοποιοί ΑΛΛΑ ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΟ !!!!
    Μου έχουν διαρρήξει 2 φορές το σπίτι στο Παγκράτι, 2 φορές το σπίτι του πατέρα μου και 1 φορά το σπίτι που μένω στο Ηράκλειο (κόντεψα να χάσω την γυναίκα μου έγκυο στον 7ο μήνα)

1 φορά δεν βρέθηκαν οι κλέφτες από τις υπόλοιπες ήταν 3 φορές συμμορίες Αλβανών και 1 φορά Ρουμάνοι ........

+ βαλε οσα θες !!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Vstrommer71 !!!!!!!!

καλα σε κυνηγανε απο πισω? τοσες φορες? και ο πατερας σου αν επιτρεπετε σε ποια περιοχη μενει?

συγγνωμη που σε ρωταω και αν γινωμε αδιακριτη μην το λαβεις υποψιν σου το μυνημα αυτο.

αλλα εχω παρατηρησει μια γενικη συσσωρευση αλλοδαπων (χωρις να σημενει αυτο κατι μην ακουσω καμμια βλακεια παλι) σε καποιες περιοχες οπου οι ελληνικες οικογενειες αποτραβηχτηκαν απο εκει (χωρις να κρινω γιατι μην πεταχτει κανεις να πει οτι του κατεβει ΠΑΛΙ ) και μου κανει εντυπωση οτι επισεις ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ απο εκει πλεον ευκολα - αλλου το προβλημα ειναι μικρο αλλου μεγαλο-μην εχωντας να κανει με αλβανους μονο αλλα και με μαυρους ρουμανους πολωνους γαλλους ισπανους κλπ κλπ κλπ

για την τελευταια σου προταση συμφωνω και επαυξανω

+750

(αλλα που να τολμησεις να το πεις θα σε πουν φασιστα το εχουν κανει καραμελιτσα αυτο )
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    arxaios...

μαζί σου... αλλά μόνο η απέλαση δεν είναι λύση και μας κοστίζει και τρελά λεφτά κιόλας. Είναι μια απο τις λίγες περιπτώσεις που θέλει ΙΣΧΥΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ και φυσικά επιβολή των νόμων σε απόλυτο βαθμό.
    Αλλά βλέπεις μιλάμε για κερδοφόρο εμπόριο και η Ελλάδα είναι μια χώρα που οδηγεί στην πολιτισμένη Ε.Ε. σαν θύρα εισόδου και μάλιστα με χώρο για εργασία προς αυτούς, έτσι ώστε να μαζέψουν χρήματα και να πάνε σε άλλη χώρα (ΗΠΑ, UK, Γερμανία , Γαλλία κτλ.)

Το άσχημο της ιστορίας είναι πως είναι και κάποιοι άνθρωποι μέσα στους παράνομους μετανάστες που όντως δεν θέλουν να κάνουν κακό , απλά να ξεφύγουν απο την μιζέρια της χώρας τους. Αλλά ακόμα και έτσι δεν μπορούν να πάρουν χαρτιά εδώ , καθώς χρειάζεται να δηλώνουν τουλάχιστον 15.000? (ούτε εμείς τόσα καλά-καλά) και φυσικά να δηλώσουν ιθαγενείς ώς μάρτυρες για την εγγύηση της παραμονής τους.

Οπότε... παραμένουν παράνομοι και φυσικά στην μαύρη εργασία.

Βέβαια και απο την άλλη πλευρά , αφού βλέπεις οτι ο κόσμος δεν είναι ρόδινος ούτε στην Ε.Ε πλέον (πολύ δουλειά - λίγα λεφτά - εξοντωτικό ωράριο ειδικά για ανθρώπους εκτός Ε.Ε.) τότε που πας;

Έλα μου ντε!... και μετά διαμαρτύρονται κιόλας οτι εδώ δεν είναι καλά και στην χώρα τους είναι καλύτερα κτλ..(αυτό είναι Αλβανικό "ανέκδοτο" κυρίως). Τραβάτε πίσω στον Χότζα , μπας και ησυχάσουμε.. τουλάχιστον να μείνουν εδώ όσοι πραγματικά θέλουν να κάνουν κάτι για αυτούς αλλά και για την χώρα που τους φιλοξενεί.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 22:13
  2. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 09:24
  3. ΥπαρΧει Διαφορα Στο Ελληνικο Cbr 600 F Kai Το Γερμανικο???
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2005, 12:13
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47
  5. παγκοσμιο s/m στο ελληνικο!
    από Valentino_Ptossi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2004, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία