Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 139

Θέμα: tsaliki strikes again

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    αγαπητε

εχουν περασει 6 χρονια απο τοτε

και δε ξερεις τι εχω εγω τωρα και τι ξερω

το να μιλας για αλλους που δεν γνωριζεις και να προβαλεις τον εαυτο σου που τον θεωρεις ανωτερο απο ολους μου δειχνει την πρωσοπικη σου ματαιοδοξια και τπτ αλλο

επισεις οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε

διοτι δεν μιλισα σε σενα πρωσοπικα αλλα ετσι το πηρες (στο πρωτο μου ποστ που επαναλαμβανεις)

επισεις οταν - χτυπα ξυλο - πεσεις και ανοιξεις το κεφαλι σου στα 2 και κλαιει η γυναικα σου και η μανα σου και ο πατερας σου και δε ξερω ποιος αλλος τοτε ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ γιατι κοιτας μονο την παρτη σου και δεν σκευτεσε κανεναν αλλον

και απο εγωιστες μαθηματα δε παιρνω

να σαι καλα

και το νου σου κροκοδειλακια (ακου αριζονα αχαχαχαχα\)

μακρυα μου

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Το Σαπούνι κ αν το πλένεις τον αράπη σου χαλάς!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	169smd_1_.gif 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	8,0 KB 
ID:	84802
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

ααα ναι εισαι και επαγγελματιας του ειδους πουλας μηχανακια και κρανοι?

δε το κλεινεις το ριμαδι? τι ασχολεισε? ανοιξε παραθαλασσιο μπαρακι

και μην παραμυθιαζεις τον κοσμο να αγοραζει κρανη οταν εσυ το θεωρεις γελοιο

μονο για να τους φας τα λεφτα

ντροπη σου ιδεολογος και πολυταξιδευμενος ανθρωπος να ειναι τετοιο ψεμα...........................

οτι λες το αναιρεις ασε τις χαζο φιλοσοφησεις και τραβα στο μαγαζακι σου να κοροιδεψεις κοσμο.ευτηχως που μου ειπες που ειναι να μην πατησω το ποδι μου ποτε ουτε εγω ουτε αυτοι που ξερω που θα φροντισω να μαθουν οτι ο τυπακος εκει κοροιδευει οσους θελουν κρανος αλλα απο την αλλη τους τα τρωει για τον ιδιο λογο.ΕΛΕΟΣ.
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Zman αγόρι μου λές μαλακίες, ψάξε τουλάχιστον τι ισχύει πρώτα στην Αμερική, και συγκεκριμένα τί ισχύει σε ΚΑΘΕ πολιτεία -γιατί οι ρυθμίσεις ποικίλουν-, και μετά πουλ μουρ.
    Άμα θέλεις να τσεκάρεις την καράφλα σου πόσο αντέχει, κοπάνα με 5 χαω το ψυγείο.

Άμα δε πονάει αρκετά, δοκίμασε με περισσότερα.

Και άμα σου κάτσει ποτέ να βγεί από τυφλή διασταύρωση κουτί με 90 και εσύ πηγαίνεις με 40, χαιρέτα μου τον Άγιο...

Άμα θέλετε να τσακωθείτε πάντως, έχει χώρο στις διαμάχες κάργα.

Το θέμα όπως το έθεσα έχει και άλλες παραμέτρους. Ποτέ στην Ελλάδα δεν υπήρξε ανθρώπινη αντιμετώπιση των μοτοσυκλετιστών. Μόνο άμα τρώνε κάνω πωλοδάκτυλο από τους εταίρους της ευρώπης, βάζουνε μυαλό οι νομοθέτες.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους ξεκράνωτους, το πολύ πολύ να τους αποφύγω άμα πάνε να πέσουνε πάνω μου, το πρόβλημα είναι ότι θα πάω να τους σηκώσω κιόλας επειδή δεν είμαι γύφτος, και μου έχει τύχει κάτι δεκαετίες πριν ξεκράνωτος και τίγκα στο αίμα να κάνω ωτοστόπ και κανένα μ0υνόπανο να μή σταματάει σε επαρχιακό δρόμο -ξανανέβηκα στη μηχανή και πήγα μόνος μου στο νοσοκομείο.

Το shoei το RF 1000 το πήρα καινούριο από ebay Αμερικής 275 δολλάρια (202.6 ευρά)... Και το θεωρώ ένα από τα 4 καλύτερα κράνη στο κόσμο. Ξέρετε πόσο έχει στην Ελλάδα;

Τα carbon τα θεωρώ άκυρα για το δρόμο, για τη πίστα ίσως να είναι καλά. Άμα δεις carbonάτο να περνάει από πάνω του κουτί και να ζει ο κάτοχός τους δείχτο μου -τα Arai και τα Shoei τουλάχιστον έχουνε δώσει τέτοια δείγματα.

Όσο για το καλοκαίρι, τι να σου πω, υπάρχει στις ανεπτυγμένες χώρες κάτι που λέγεται καλοκαιρινός εξοπλισμός μοτοσυκλέτας (δε ξέρω άμα το πήρε τ' αυτί σου), και έχει υλικά που ενώ προστατεύουν, έχουν τέτοια υφή και τεχνολογία που ο αέρας περνά ενώ είναι πανάλαφρα.

Όσο για τα φράγκα και τις μηχανές παρόλο που εγώ αγοράζω μετρητοίς όλες τις μηχανές μου, έχω γνωρίσει αρκετούς που ψήσανε το μπαμπά να υπογράψει για δόσεις, και άλλους που ο μπαμπάς τους πήρε δώρο τη χιλιάρα... Άσχετο αλλά ισχύουν καί αυτά.

Το πρόβλημα δεν είναι η οδήγησή μου, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσω μόνος μου (καλά μπορεί να πάρω κάνα εντουράκι αργότερα), τουλάχιστον στην άσφαλτο.

Το πρόβλημα για όσους φέτος αρχίσανε να οδηγάνε μηχανές είναι ότι ο καθένας στο δρόμο κάνει ότι του κ@υλώσει, και καλώς ή κακώς όσοι πηγαίνουμε σωστά είτε στην επαρχία είτε στη πόλη, πρέπει να σκεφτόμαστε το μαλάκα που μπορεί να μας χαλάσει τη μέρα ώστε να αποφύγουμε τη στραβή.

ΖΙΡΕΟΥς εσυ ωραια τα λες φιλε αλλα μην κανεις μαθηματα στον ζμαν γιατι Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΚΡΑΝΗ !!!!!!

αρα αυτα που του λες τα ξερει

απλως ειναι αλλος ενας που το παιζει δηθενιλικια ιζι ραιντερ και κοροιδευει το κοσμο

ο ιδιος θα σου πουλησει κρανος 500 ευρω και μολις φυγεις θα πει ααα το κοροιδο του τα εφαγα χο χο χο εγω ειμαι ωραιος την εχω ψαξει την δουλεια

ασε ρε ζιρεους τι καθεσε και τι καθομε και λεω απορω.......................................

εχουν περασει 6 χρονια απο τοτε και δε ξερεις τι εχω εγω τωρα και τι ξερω

Και ουτε μ'ενδιαφερει και πολυ και γιαυτο δεν ασχολουμε με το τι εχεις και το τι ξερεις

το να μιλας για αλλους που δεν γνωριζεις και να προβαλεις τον εαυτο σου που τον θεωρεις ανωτερο απο ολους μου δειχνει την πρωσοπικη σου ματαιοδοξια και τπτ αλλο

Αυτο παλι που το βρηκες;

επισεις οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε. Διοτι δεν μιλισα σε σενα πρωσοπικα αλλα ετσι το πηρες (στο πρωτο μου ποστ που επαναλαμβανεις).

Δεν εχω μυγα, 100000 σε μηχανακια εχω εγω και η παρεα μου και δεν φοραμε κρανος αν δεν γουσταρουμε και εσυ ερχεσαι και μας βριζεις. Αν ελεγα οτι οι Ολυμπιακοι ειναι κουφιοι προσωπικα θα το επαιρνες και θα απαντουσες.

επισεις οταν - χτυπα ξυλο - πεσεις και ανοιξεις το κεφαλι σου στα 2 και κλαιει η γυναικα σου και η μανα σου και ο πατερας σου και δε ξερω ποιος αλλος τοτε ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ γιατι κοιτας μονο την παρτη σου και δεν σκευτεσε κανεναν αλλον

Εδω μαλλον εχεις δικιο, κι επειδη ειναι ευαισθητες και κλαινε και με σπασμενα ποδια, χερια, σβερκους, πλευρα κλπ. λεω να παρω αμαξι η ακομα καλυτερα να κατσω στον καναπε μου μεχρι να πεθανω απο πληξη.

και το νου σου κροκοδειλακια (ακου αριζονα αχαχαχαχα\)

Ο κροκοδειλακιας ηταν στην Αυστραλια. Κροκοδειλους στην Αμερικη εχει στη Λουιζιανα και στη Φλοριντα (μαλλον αλιγατορες). Στην Αριζονα εχει κροταλιες οποτε ειμαι κροταλακιας αχαχαχαχαχα

Μακρια σου ειμαι και μην τα παιρνεις και τοσο. Αν ειχες και κανενα επιχειρημα της προκοπης καλα θα ητανε. Οποτε ας το σταματησουμε εδω πριν βαρεθουν ΟΛΟΙ. Το νοημα το καταλαβες. Ο καθενας να κοιταει τη δουλεια του και να αφηνει τους χαρακτηρισμους κατα μερους.
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

το τι κανουν οι αλλο αστο να το ξερω εγω που μου μιλανε με μσν κλπ κλπ και δεν εισαι και στην καλυτερη θεση αν σε ενδοιαφερει να μαθεις

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΩ

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΔΗΘΕΝΙΛΙΚΗ

ΠΟΥΛΑΣ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΩΡΑΝΕ

ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΦΙΟΣ

ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ?

ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΜΕΝΑ ΔΙΘΕΝΙΛΙΚΙΑ

ΚΟΥΦΙΟΣ

ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΑ

ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥς ΠΟΥΛΑΣ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

ΚΟΥΦΙΟΣ

και αν εχεις αντιρηση

σκασιλα μου

Δεν αντέχω το σασπένς έχω δουλειά αύριο, πάω για ύπνο. :ZZZ:

Εύη μη μασάς, οι ηλίθιοι είναι εφτάψυχοι -άσε που στη πραγματικότητα άμα έχει κίνηση... δέ κυκλοφοράνε, χέζονται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Δεν αντέχω το σασπένς έχω δουλειά αύριο, πάω για ύπνο. :ZZZ:

Εύη μη μασάς, οι ηλίθιοι είναι εφτάψυχοι -άσε που στη πραγματικότητα άμα έχει κίνηση... δέ κυκλοφοράνε, χέζονται.

σωστα

την κανω και εγω

Evi, συνεχιζεις να πιανεσαι κοροιδο.
    Ουτε κοροιδεψα κανεναν για το αν φοραει κρανος η οχι ουτε θα το κανω ποτε. Γι αυτο προσεχε για αλλη μια φορα τους χαρακτηρισμους σου και μαζεψε λιγο τη γλωσσα σου. Οποιος θελει φοραει οτι θελει και η δικημου δουλεια σαν επαγγελματιας ειναι να φροντισω να παρει αυτο που χρειαζεται χωρις να του πιασω τον κωλο. Προσωπικα εχω πανω απο δεκα κρανη που τα φοραω οταν θελω και οταν νομιζω οτι χρειαζεται.

zireous ενω κατα ταλλα δεν εχει κι αδικο στην αρχη το γ&^%ς.

Εσενα περιμενα να μου πεις τι ισχυει σε καθε πολιτεια της Αμερικης. Διαβασε κι εσυ και πες μου

http://usff.com/hldl/hlstatutes/mapolinks.html

20 πολιτειες με νομο για κρανη

4 χωρις υποχρεωτικο κρανος

Οι υπολοιπες 26 με νομους που υποχρεωνουν τη χρηση κρανους μονο σε ανηλικους η ενηλικους μεχρι τα 20 ετη.

Και καθε χρονο μειωνονται οι περιορισμοι. Και καθε χρονο μειωνονται και οι θανατοι γιατι η κατασταλτικη νομοθεσια αντικαθισταται απο οδηγικη αγωγη και σωστοτερη εκπαιδευση.
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
    Evi, συνεχιζεις να πιανεσαι κοροιδο.
    Ουτε κοροιδεψα κανεναν για το αν φοραει κρανος η οχι ουτε θα το κανω ποτε. Γι αυτο προσεχε για αλλη μια φορα τους χαρακτηρισμους σου και μαζεψε λιγο τη γλωσσα σου. Οποιος θελει φοραει οτι θελει και η δικημου δουλεια σαν επαγγελματιας ειναι να φροντισω να παρει αυτο που χρειαζεται χωρις να του πιασω τον κωλο. Προσωπικα εχω πανω απο δεκα κρανη που τα φοραω οταν θελω και οταν νομιζω οτι χρειαζεται.

zireous ενω κατα ταλλα δεν εχει κι αδικο στην αρχη το γ&^%ς.

Εσενα περιμενα να μου πεις τι ισχυει σε καθε πολιτεια της Αμερικης. Διαβασε κι εσυ και πες μου

http://usff.com/hldl/hlstatutes/mapolinks.html

20 πολιτειες με νομο για κρανη

4 χωρις υποχρεωτικο κρανος

Οι υπολοιπες 26 με νομους που υποχρεωνουν τη χρηση κρανους μονο σε ανηλικους η ενηλικους μεχρι τα 20 ετη.

Και καθε χρονο μειωνονται οι περιορισμοι. Και καθε χρονο μειωνονται και οι θανατοι γιατι η κατασταλτικη νομοθεσια αντικαθισταται απο οδηγικη αγωγη και σωστοτερη εκπαιδευση.

:a16: :a16: :a16:

οτι πεις λεγε ωραια λογια οσα θες

εγω ενημερωσα το ποιον σου και το μαγαζακι σου .

κοροιδο θα πιαστω αν σου δωσω εστω και 1 ευρω (δεν λεμε)

δεν ξανα ασχολουμε με σενα

εισαι η αποδειξη αυτων που λεω

απο κει και περα λεγε οτι θες μονο αν μπηκες εδω μεσα πιστευωντας οτι ειμαστε τιπτ σαχλα που δεν ξερουμε και περιμεναμε εσενα να μας μαθεις τι γινετε στον κοσμο εκανες λαθος.

ειναι πολυ αξιολογα ατομα εδω μεσα που ξερεις? περαν πρωσοπικων πεποιθησεων πρωσπαθουν να βγαλουν προς τα εξω το δυνατοτερο σωστο τροπο σκεψης για τους νεοτερους

και κανουν οτι μπορουν

εσυ παλι μπηκες εδω μεσα πουλωντας μουρη οτι εχω φαλακρα και πραπρα και δε φωραω κρανος και εχω αυτο και εκεινο και πουλαω ομως κρανη ασχετος αν εισαι μαλακες που τα φωρατε ενω εγω εξυπνος και το χω πιασει το νοημα

αστο

το χασες

πες κατι φιλοσοφιμενο τωρα για την αμερικη

καληνυχτα

καληνυχτα

[/B]
    Καλα ξυπνητουρια :ZZZ:
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    zman

ειπες πολλα και επειδη ειμαι φιλος της πολιτικης σου (περνω εκ διαμετρου αντιθετη θεση με το συνολο και δεχομαι να γινω ο σακος του μποξ αν ειναι εστω και εναν να τον κανω να σκεφτει) θα σου απαντησω με επιχειρημα.σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση η απαντηση μου θα ειχε εντελως διαφορετικο στυλ και υφος.

ακου λοιπον και μετα πες μου οτι εισαι ακομα σωστος....

λεει λοιπον τωρα οτι μια ωραια κυριακη παω να παρω τη γιαγια μου απο το σπιτι της.αντιλαμβανεσαι οτι παω με το αμαξι μιας και η γιαγια μου δεν ειναι η σουπερ γιαγια (αν θυμασαι...).την ιδια ωρα εσυ εχεις φιλησει γυναικα, παιδια, σκυλια, γατια (και καλα εχεις κανει) και πας σαφως χωρις κρανος να δεις τους υπολοιπους ακρανοτους φιλους σου.φτανω λοιπον σε ενα στενο, οπου εγω εχω προταιρεοτητα και εσυ οχι.λογω παρκαρισμενων οχηματων, λογω του οτι δεν ξερεις απο εκεινη τη περιοχη τους δρομους και θεωρεις οτι αφου το στενο βγαζει απο αριστερα...τους εχεις και λογω του οτι εχεις μαζεψει και μερικα χλμ...δεν σταματας στο στοπ...και ξαφνικα ακους το μπαμ.εξφαινδονζεσαι απο τη μηχανη και πας κουτρουβαλες το πεζοδρομιο.βρσκεις στο κεφαλι σου και μενεις στον τοπο.
    αυτο ητανε το σεναριο.

να πω καπου εδω οτι η ελευθερια με την ασυδοσια απεχουν ελαχιστα...πολλες φορες δεν ειναι ορατο ποτε ξεπερναμε την ελευθερια.Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!

και τωρα ερωτησεις.θεωρεις οτι η λογικη <<δικο μου ειναι το κεφαλι οτι θελω το κανω>>δεν επηρεαζει εμενα στο απο πανω πιθανο (εχει γινει και γινετε εκατομυρια φορες) παραδειγμα???

ναι ρε μαγκα...δικια σου η οικογενεια σου και στα @@ μου αν η γυναικα σου μεινει χηρα και το παιδι σου δεν γνωρισει το γερο του.δικο σου και το κεφαλι και εκει να δεις ποσο στη μπουτσα μου αν το σπασεις, μεινεις στον τοπο, ξεχασεις πως σε λενε.αλλα ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΕΓΩ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ.....ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΝΑ ΧΑΣΩ ΦΡΑΓΚΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΛΠ?????ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΩΝΙΑ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ????????ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .......ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΟΦΗΣΕ, ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ???????ΜΗΠΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗ ΖΩΗ?????????ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ............

αν θες αδερφε να αυτοκτονησεις, με μεγαλη μου χαρα να ερθω να σε ενθαρυνω.και εσενα και τους φιλους σου και να χτυπαω και παλαμακια.εμενα μην επηρεαζει αυτο που κανεις και οπως ειδες....ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!

μηπως ειναι σειρα σου να κανεις αυτο που λες στην ευη να κανει????
    μηπως ειναι σειρα σου να σκεφτεις??????
    μηπως να πας για υπνο καλυτερα.................
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ?
    μηπως να πας για υπνο καλυτερα.................

Πρέπει να πήγε.... ....ευτυχώς!Ρε τι 'ν τούτος;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Pink panther strikes again by P Sellers
    από vaska στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2011, 13:53
  2. Crete strike again
    από Akatanomastos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 32