kai etsi gia tin istoria sas paratheto mia eikona ap to ti thelo na kano sto mixanaki mou.
Ego zitisa ta kapakia apo tis eksatmiseis kai oxi ta prostateutita pou exei i photo.
http://www.hafer-tuning-parts.de/eng...004-_BILD2.jpg
kai etsi gia tin istoria sas paratheto mia eikona ap to ti thelo na kano sto mixanaki mou.
Ego zitisa ta kapakia apo tis eksatmiseis kai oxi ta prostateutita pou exei i photo.
R-1nas αντί να σπάς τα @@³ σου, ένας χρήστης εδώ στο moto.gr φτιάχνει carbon κατά παραγγελεία. Αν το έχεις τόσο καψούρα παρτον τηλ. να στα φτιάξει.Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Τα Akrapovits έμπαιναν τελικά ή θα ήθελαν κοψε-ράψε ;
Mia xara empainan ta akrapa. tespa poios xristis einai pou ta ftiaxnei ?
ενα e-mail στα κεντρικά θα τους φτιάξει μια χαρά μιας και θα τους πα΄ρουν και θα τους χέσουν (το πιθανότερο)!!!!!
Και να μην σε πάρουν ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ αν εχεςι δώσει τα στοιχεία σου στο e-mail θα είσαι ικανοποιημένος οτι θα τους τα χώσουν μια χαρά!!!
CALCULATOR ISLAND
Αν δεν βρέις άκρη με αυτυς , ίσως βρείς φύλλα carbon αυτοκόλλητου άκαυστο όμως (αν εχει τετοιο) και να το κόψεις εσυ αλλά επειδή βλέπω πως μαλλον ειναι δύσκολη η εφαρμογή υπάρχει και η λυση της ΒΑΦΗΣ carbon look!!!
CALCULATOR ISLAND
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
Αν δεν βρέις άκρη με αυτυς , ίσως βρείς φύλλα carbon αυτοκόλλητου άκαυστο όμως (αν εχει τετοιο) και να το κόψεις εσυ αλλά επειδή βλέπω πως μαλλον ειναι δύσκολη η εφαρμογή υπάρχει και η λυση της ΒΑΦΗΣ carbon look!!!
Vafis carbon look ? E? ean exeis perissoteres plirofories se parakalo
Εχω διαβάσει σε περιοδικό αυτοκ/του την παρουσίαση του Δάρα που βάφει ότι επιφάνεια θές σε carbon lool.Είναι βέβαια λίγο χοντρό το look (οχι τοσο λεπτες φέτες) αλλά βάφει τα πάντα. Απο το Mouse του PC του μεχρι ζάντες και πλαστικά μέρη.
Σου βάζω και στοιχεία που βρήκα απο google ψάξιμο που εκανα.............
Carbon Daras Development
Η μέρα που η Turbo Daras Developments συνάντησε την High Tech Finishes, σήμανε τη νέα εποχή στις βαφές Carbon! Φτερά, καπό, σπόϊλερ, καθρέφτες, θήκες και ποντίκια υπολογιστών, ζάντες, πλαστικά μέρη του ταμπλό, αεροτομές, ακόμα και σαλιγκάρια συμπιεστή τουρμπίνας! To καλύτερο όμως είναι το ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πραγματικά κομμάτια Carbon! DARAS DEVELOPMENT Τηλ.: 210 4134624 Ενδεικτική τιμή: ? € Αναλόγως κομματιού και μεγέθους
Πηγή Περιοδικό Burnout
CALCULATOR ISLAND
Oxi re gmt.... Autos o Daras einai apisteutos.
Tha peraso mia bolta giati einai konta stin douleia mou na tou miliso kai tha sas grapso gia na kserete kai eseis.
Thnx file mou.
Δεν μπορώ να θυμηθώ το nick του. Θυμάμαι όμως την σελίδα που έχει στην υπογραφή του.Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Mia xara empainan ta akrapa. tespa poios xristis einai pou ta ftiaxnei ?
![]()
τπτ
περιμένουμε νέα.
Γενικά τον παρακολουθώ χρόνια μέσο των βελτιώσεων του που παρουσιάζοντε σε περιοδικά και είναι πολύ καλός (αν και μάλλον λίγο ακριβός αλλά...το καλό πράμα...)
CALCULATOR ISLAND
Koitakse ego ton Dara epeidei kapote asxoliomoun poly me autokinita erixna gelio giati ola spagane kai ta eixan plirosei kai tripla en sxesi me allous veltiotes poly ligotero gnostous.
Vasika exei ena styl squad kai kala, oloi idia forma, ola bamena ta idia klp, poly fantazy alla prin 5-6 xronia ola ta toutounia pou ebgainan apo ekei mesa espagan.
Tora tha mou peis oti einai poly paragontes pou kanoun ena autokinito na spasei alla stis kontres den exei simasia tpt para mono poios tha ftasei kapoios kapou....
καλά....εγω δεν αναφέρομαι σε κόντρες και στοιχείματα αλλά σε μετατροπές που παίζουν σε απλή μορφή για κάθε μέρα. Τωρα αν πουλάει μούρη και μόνο...δεν ξέρω!
Πάντως πρέπει να εχει βελτιώσει πολύ Hyundai παλιότερα εχω την εντυπωση.....μάλλον στην αρχη που τον έμαθα πέσανε μερικά μαζεμένα φαίνετε....
CALCULATOR ISLAND
O συμφορουμίτης grat είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Δεν μπορώ να θυμηθώ το nick του. Θυμάμαι όμως την σελίδα που έχει στην υπογραφή του.
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=8
σωστά.....τωρα που το είδα θυμηθηκα το topic.Πολύ καλή δουλειά επίσης και carbon...οχι look!!!
CALCULATOR ISLAND
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
καλά....εγω δεν αναφέρομαι σε κόντρες και στοιχείματα αλλά σε μετατροπές που παίζουν σε απλή μορφή για κάθε μέρα. Τωρα αν πουλάει μούρη και μόνο...δεν ξέρω!
Πάντως πρέπει να εχει βελτιώσει πολύ Hyundai παλιότερα εχω την εντυπωση.....μάλλον στην αρχη που τον έμαθα πέσανε μερικά μαζεμένα φαίνετε....
Nai koitakse, i apli metatropi pou ekane prin 5 xronia itan turbo kai mono. Den asxoliotan me tpt allo. Ksekinise apo S-Coupe kai meta me ola ta Coupe, opou espagan ta kaimena :P