Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 91

Θέμα: V-Strom ή Varadero ? HELP ΠΑΙΔΕΣ

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist
    Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
    Στο θέμα Varadero ή Vstrom θα πω Vstrom!

το on-off είναι παντού υποδιέστερο... από το φόρτωμα ως την αυτονιμία! και άντε κάνε με transalp 270χμ χωρις να φουλάρεις....

Απολαμβάνω να διαβάζω κείμενα ανθρώπων που δεν εχουν ιδέα!
    1ον με ον-οφ κουβαλάς ολόκληρο σπίτι... κάντο με το fazer αυτό..

2ον που χρειάστηκε να κάνεις 250-270χμ (γιατί τόσα βγάζει το transalp σε εθνική) και να μη βρεις βενζινάδικο?? σιγά το πρόβλημα!!!

Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    σωστός! το κοψα!!
    Always made to mean nothing

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
    1ον με ον-οφ κουβαλάς ολόκληρο σπίτι... κάντο με το fazer αυτό..

2ον που χρειάστηκε να κάνεις 250-270χμ (γιατί τόσα βγάζει το transalp σε εθνική) και να μη βρεις βενζινάδικο?? σιγά το πρόβλημα!!!

ΤΕΟ ΑΝ ΦΩΡΤΩΣΕΙΣ ΤΟ TRANSALP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ FAZER (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ...)... ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ
    ?????????????????????????
    ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΙΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΤΕΟ ΑΝ ΦΩΡΤΩΣΕΙΣ ΤΟ TRANSALP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ FAZER (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ...)... ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ

Ωπα ρε...!
    Σιγά μη τον περάσουν και οι πεζοί...
    Κατέβα από το ΤΆ και πήγαινε με τα πόδια καλύτερα petridist
    Σημασία δεν έχει ο προορισμός,
    αλλά το ταξίδι...

ε καλα τωρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ρε γιώργο το ΤΑ πάει μέχρι 140-150 στο δρόμο για να είσαι άνετος... απο 100 μέχρι τα 150 κάνει άνετα προσπέραση και το βλέπω συχνα στο Πάτρα-Αθήνα που κάνω... απο κει και πάνω δε με νοιάζει γιατι δεν το πάω

άντε που θα μας την πείτε κιόλας και θα μας συγκρινετε και με παπιά.... λούλες!!!

πέρι νομίζω έστρωσε η κουβέντα ε??

:rotflmao:
    Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

και κατι άλλο

ας αφήσουμε το ΤΑ που είναι μικρό οκ...

(αν και εμένα δε με έχει προβληματίσει ποτέ)

το παιδί μιλάει για στρομ ή βαραντερο... ε δεν νομίζω με 10ροπή και 80+++ άλογα να έχουν πρόβλημα σε προσπεράσεις, ταχύτητες κλπ κλπ έτσι??

και κάτι ακόμα.. πόση ώρα αντέχεις να οδηγείς με 170+ με το fazer???? απο αέρα κλπ εννοώ (χωρίς σκύψιμο)... με ον-οφ (που να τα πιάνει) για πάντα μπορείς....

FZ6 RULEZ!!!

Illu

Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
    Απολαμβάνω να διαβάζω κείμενα ανθρώπων που δεν εχουν ιδέα!
    εσύ πάλι τι έπαθες ρε παιδί μου και ειρωνεύεσαι?? εντάξει δεν είμαστε όλοι παντογνώστες αλλά μέσα απο συζητήσεις χωρίς ειρωνίες μπορεί και να μάθουμε κάτι

χωρία παρεξήγηση ελπίζω απλά παραξενευτηκα...

FZ6 RULEZ!!!

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ΄για τις απαντήσεις σας αν και δεν μου ξεκαθαρίσατε 100 % γιατί πρέπει να διαλέξω το ένα ή το άλλο. Σίγουρα ένα Fazer είναι καλύτερο στο ταξίδι αλλά θα πρέπει αυτού του είδους η μηχανές να μου αρέσουν κι εμφανισιακά. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτές. Προτιμώ τα On-Off να πηγαίνω και καμια φορά σε κανα βουνό που έχει και σκατόδρομους. Κατα τα άλλα έχω οδηγήσει R1 και CBR900άρι και ήταν ίσως η πιο απολαυστική οδηγική εμπειρία. Δεν μου αρέσουν όμως στο Look. Άσε που θα χάσω το κορίτσι από το πίσω κάθισμα με αυτά. Είναι κυρίως private μηχανές και σίγουρα αν μου περίσευαν θα έπερνα ένα για να κάνω το κέφι μου.

Τώρα αναφορικά με V-strom και Varadero ως αναφορά αξιοπιστία, (αλλά συγκεκριμένα όχι πχ Honda το ένα, Suzuki το άλλο κλπ) αν , εμφάνιση (αν και υποκειμενικό αυτό) μπορείτε πείτε μου.

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι ...

I'm a Stallion baby!!!
    Λοιπον...Το Στρομ εχει καλυτερη συμπεριφορα εντος πολεως(ευελιξια)και καλυτερες αναρτησεις για ολες τις δουλειες!Το Βαραντερο απο την αλλη εχει ατου στην πολη τον ελαστικο κινητηρα που σου επιτρεπει να μην αλαζεις καθε τοσο σχεση!Στο ταξιδι παλι ειναι Χ...
    Το Στρομ τερας στις στροφες με καλυψη μεχρι τα 160 το πολυ ομως
    Το Βαραντερο μπορει να υστερει στις στροφες αλλα η καλυψη απο τον αερα ειναι φανταστικη!
    Απο αξιοπιστια και τα δυο ειναι σε Σουπερ επιπεδα!Πανε ρε παιδια οι εποχες που η Honda ητανε πραγματι 5 σκαλια πανω!
    Σαν εμφανιση θα προτιμησω το Στρομ...Πολυ φουτουριστικο και μαρεσει...Το Βαραντερο απο την αλλη ειναι με λιφτινκ αλλα δεν ξερω μαρεσει πιο πολυ το φευγατο Στρομ
    Αυτα ελπιζω να σε βοηθησανε φιλε σε ικανοποιητικο βαθμο :smilea:

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    [B]Φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ΄για τις απαντήσεις σας αν και δεν μου ξεκαθαρίσατε 100 % γιατί πρέπει να διαλέξω το ένα ή το άλλο.

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ....

ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ, ΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΣΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ...!!!

ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ..!!!

Ε... ΜΗ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ..!!! ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΙ..!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ,Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ Η ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ..!!!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

varadero dagkoto!
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
    varadero dagkoto!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΔΑΓΚΩΤΟ..???

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ???

ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΗ,ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ..???

ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    κοιτας....

san polla xronia sinepivatis se varadero ksaero oti ine aneto se taksidi ,san gineka oti ine pio omorfo ksan odigos (esto ke gia test ride..oti den mou arese ke poli to v strom)

oso gia to dagkoto..........wild_cat ime ke etsi ine i fisi mou.na dagkono ke na gratsounao........

ki gia to na sovareutoume ..........pragmati.simfono apolita ...........alla pos?

dose 1 rendez vous tora giati to mpempoulini mou theli mpanaki .......giati ine vromeroutsiko.....

ΠΙΝΕΙΣ ΜΠΥΡΕΣ????

ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ Α.Α.

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΥΡΩΝ...:rotflmao: :rotflmao:

ΣΤΕΙΛΕ Π.Μ. ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ..!!:rotflmao: :rotflmao:

κοιτας....

mono krasi......
    \

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΟ Service V-strom(help)
    από vector_bruce στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2007, 17:17
  2. varadero vs v-strom vs klv vs
    από Ζεύκας στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 103
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 16:09
  3. ερωτηση από αρχαριο v-strom 650. help!
    από edrimon στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2007, 10:53
  4. V-strom ή Varadero ?
    από WWW στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2004, 12:55
  5. Varadero - V-Strom
    από spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2004, 22:35

Κανόνες δημοσιεύσεων