Μ@λ@κια?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οι ταξιτζιδες ειναι η πιο ακινδινη ομαδα οδηγων.ο λογος ειναι οτι ξερεις παντα τι θα κανουνε !!!!!!!!!!![]()
![]()
Μ@λ@κια?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οι ταξιτζιδες ειναι η πιο ακινδινη ομαδα οδηγων.ο λογος ειναι οτι ξερεις παντα τι θα κανουνε !!!!!!!!!!![]()
![]()
ναι πανο αλλα ξερεις παντα τι ειδους μαλακια μπορει να κανουνε !!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μ@λ@κια?![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Το καταλαβα ρε πλακα σε κανω.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι πανο αλλα ξερεις παντα τι ειδους μαλακια μπορει να κανουνε !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Eγώ πάντως παιδιά από τότε που άρχισα το ultrex δηλαδή να πηγαίνω συχνότερα στη μεσαία ή στην αριστερή λωρίδα παρά στη τέρμα δεξιά που οι ταξιτζήδες συχνά κάνανε παλιότερα εφορμήσεις έχω βρει την υγειά μου -τουλάχιστον στην Αθήνα.
Τώρα άν ο αγαπητός menos γουστάρει να είναι καί σωστός καί ωραίος θα μπορούσε να διαβάσει αυτό, και άμα το έβρισκε ενδιαφέρον να το δώσει και στο γραμματέα του ΣΑΤΑ μπας και το μοιράσουνε και σε άλλους, γιατί άμα περιμένουμε από το υπουργείο μεταφορών χεστήκαμε που κλάναμε...
Σωστό, το πρόβλημα μόνο είναι αν είσαι νέος οδηγός ή έχεις αργό μηχανάκι και κινείσαι σε διαφορετική λωρίδα από τη δεξιά θα κολλάνε από πίσω σου όλοι οι μαλακομαλάκες και θα κινδυνεύεις περισσότερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Eγώ πάντως παιδιά από τότε που άρχισα το ultrex δηλαδή να πηγαίνω συχνότερα στη μεσαία ή στην αριστερή λωρίδα παρά στη τέρμα δεξιά που οι ταξιτζήδες συχνά κάνανε παλιότερα εφορμήσεις έχω βρει την υγειά μου -τουλάχιστον στην Αθήνα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Τώρα άν ο αγαπητός menos γουστάρει να είναι καί σωστός καί ωραίος θα μπορούσε να διαβάσει αυτό, και άμα το έβρισκε ενδιαφέρον να το δώσει και στο γραμματέα του ΣΑΤΑ μπας και το μοιράσουνε και σε άλλους, γιατί άμα περιμένουμε από το υπουργείο μεταφορών χεστήκαμε που κλάναμε...
menos, άμα σε ενδιαφέρει το θέμα κάνε copy και paste από το παρακάτω για δικιά σου ευκολία -δε με ενδιαφέρει να αναφέρεται το nick μου ή το σάιτ μου σε τέτοια θέματα.
ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:
Δέκα πράγματα που πρέπει να ξέρουν όλοι οι οδηγοί αυτοκινήτων και φορτηγών για τις μοτοσυκλέτες.
1. Υπάρχουν πολύ περισσότερα αυτοκίνητα και φορτηγά στο δρόμο παρά μοτοσυκλέτες, και μερικοί οδηγοί δεν "εντοπίζουν" μια μοτοσυκλέτα· την αγνοούν (συνήθως όχι επίτηδες). Να αναζητείτε μοτοσυκλέτες, ειδικά όταν ελέγχετε τη κυκλοφορία σε μία διασταύρωση.
2. Λόγω του μικρού της μεγέθους, μια μοτοσυκλέτα μπορεί να φαίνεται ότι είναι μακρύτερα από ότι στη πραγματικότητα. Επίσης, η ταχύτητα μιας μοτοσυκλέτας δεν είναι πάντα εύκολο να υπολογιστεί. Όταν ελέγχετε την κυκλοφορία για να στρίψετε σε μία διασταύρωση, ή να (ξε) παρκάρετε, να υπολογίζετε ότι μια μοτοσυκλέτα είναι πιο κοντά απ' ότι φαίνεται.
3. Λόγω του μικρού της μεγέθους, μια μοτοσυκλέτα μπορεί εύκολα να κρυφτεί σε "τυφλά" σημεία ενός αυτοκινήτου (πόρτες, βάσεις οροφής) ή να καμουφλαριστεί από αντικείμενα ή φυσικά στοιχεία έξω από το αυτοκίνητο (θάμνους, φράχτες, γέφυρες κλπ). Δίνετε λίγο προσοχή παραπάνω ώστε να ελέγχετε διεξοδικά τη κυκλοφορία, είτε αλλάζετε λωρίδες κυκλοφορίας, είτε στρίβετε σε διασταυρώσεις.
4. Λόγω του μικρού της μεγέθους, μια μοτοσυκλέτα μπορεί να φαίνεται ότι τρέχει γρηγορότερα από ότι στη πραγματικότητα. Μην υποθέτετε ότι όλοι οι μοτοσυκλετιστές είναι μανιακοί της ταχύτητας.
5. Οι μοτοσυκλετιστές συχνά επιβραδύνουν "κατεβάζοντας" ταχύτητες ή "κλείνοντας" το γκάζι, χωρίς έτσι να ενεργοποιείται η λυχνία του φρένου. Αφήνετε μεγαλύτερη απόσταση ασφαλείας, περίπου 3 με 4 δευτερόλεπτα. Σε διασταυρώσεις, να προβλέπετε ότι ο μοτοσυκλετιστής θα επιβραδύνει χωρίς ορατή προειδοποίηση.
6. Τα φλας σε μια μοτοσυκλέτα συνήθως δεν κλείνουν αυτόματα μετά τη στροφή, και έτσι μερικοί οδηγοί (ειδικά οι αρχάριοι) κάποιες φορές ξεχνούν να τα κλείσουν μετά από στροφή ή αλλαγή λωρίδας. Σιγουρευτείτε ότι η ένδειξη φλας μιας μοτοσυκλέτας είναι πραγματική.
7. Οι μοτοσυκλετιστές συχνά αλλάζουν θέση στη λωρίδα που κινούνται για να είναι πιο εύκολα ορατοί και να ελαχιστοποιούν τις επιδράσεις των ανωμαλιών του δρόμου, των επερχόμενων οχημάτων, και του αέρα. Κατανοήστε ότι οι μοτοσυκλετιστές έχουν λόγους που αλλάζουν θέση στη λωρίδα που κινούνται, και δεν το κάνουν επειδή είναι ριψοκίνδυνοι, για επίδειξη, ή για να σας αφήσουν να μοιραστείτε τη λωρίδα μαζί τους.
8. Η ευκινησία είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας, ειδικά σε χαμηλές ταχύτητες και με καλές οδικές συνθήκες, αλλά μη περιμένετε από ένα μοτοσυκλετιστή να είναι πάντα ικανός να αλλάξει αστραπιαία κατεύθυνση.
9. Η απόσταση ακινητοποίησης για τις μοτοσυκλέτες είναι σχεδόν η ίδια με αυτήν των αυτοκινήτων, αλλά το ολισθηρό οδόστρωμα κάνει το φρενάρισμα δυσκολότερο. Κρατήστε μεγαλύτερες αποστάσεις όταν οδηγείτε πίσω από μοτοσυκλέτα, οι μοτοσυκλέτες δεν μπορούν πάντα να φρενάρουν "στο χιλιοστό".
10. Όταν βλέπετε μια μοτοσυκλέτα εν κινήσει, μη τη θεωρείτε απλά μια μοτοσυκλέτα, δείτε τη σαν άνθρωπο.
Πηγή: www.msf-usa
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
runneras125 αυτο που μας αναφερεις δεν αντιπροσωπευει ολους τους ταξιτζηδες της Ελλαδος, σιγουρα ομως αποτελει ενα μεγαλο ποσοστο!! Πληροφοριακα..... Ο Ταξιτζης υποχρεουται να σε παει στον προορισμο σου ΜΟΝΟ οταν εχει λαβει απο σενα τηλεφωνικη κληση και οταν ειναι σε πιατσα. Εκει κοψε του τον κ... και εγω μαζι σουΑλλα απο την στιγμη που κινειται στον δρομο εχει το δικαιωμα της επιλογης, ειδαλως θα θεωρουνταν το ταξι ως ΚΤΕΛ 4 ατομων. Και ναι.... εκει τον καλυπτει ακομη και ο νομος. Για οποιοδηποτε ερωτημα γυρω απο τους νομους των ταξι μην διστασετε να με ρωτησετε.
![]()
![]()
Θεωρώ ότι κάνεις χιούμορ!!!!!!
LIBYKOS
xaxaaxax
Ωραιο to quote
Αυτο γινεται μονο στην Αθηνα
Ξανθη-Δραμα-Κατερινη που εχω παει πρωτα μπαινεις μεσα στο ταξι και υστερα λες που πας
Εννοειται οτι ειναι και αδειος τις περισσοτερες φορες και οχι να σε στριμωχνει μαζι με 5 πακιστανους για να σου κανει την χαρη να σε παει καπου
Στην Ξανθη συνηθισμενος απο Αθηνα ελεγα τον προορισμο μου πριν μπω στο ταξι και με κοιταγαν λες και ημουν καθυστερημενος![]()
Ενας μου ειπε
Εννοειται ρε φιλαρακι μπες μεσα![]()
Υπαρχουν και σωστοι επαγγελματιες μην τους τσουβαλιαζουμε ολους αλλα οι περισσοτεροι ειναι για τον αντε μην πω , αφου πλεον να βγαλεις επαγγελματικο διπλωμα το μονο εμποδιο ειναι το οικονομικο![]()
φιλαρα σε παω. ενας φορτηγατζης μηχανοβιος.
εχεις το θαρρος και τα λες.
μια μερα πηρα συνοδηγο ενα συναδελφο,και του εκανε εντυπωση πως προσεχα τα μηχανακια.
καλα ρε μαλ.κα. γιατι αφηνεις κενα να περναν?να πα να γα..
κατι τετοια και κατι αλλα και φυσικα δεν προσληφθηκε στην εταιρια.
αντι αυτου ειμαι ακομα μονος και χαμαλης.
το προτιμω.
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Τι να σας πω ρε παιδια,διαβασα ολα τα μυνηματα απο την αρχη,εγω εχω ολα τα διπλωματα πλην αυτο του λεωφορειου,ρε παιδια εγω τους πιο επικινδυνους οδηγους τουλαχιστον στην Θεσ/νικη θεωρω τους οδηγους λεωφορειων,ο ταξιτζης αμα σε δεις σε αφηνει και ας σε μπινελικιασει,ολοι η αλλη οδηγοι το ιδιο,οι λεωφορειατζιδες ρε παιδια(οι πιο πολλοι τουλαχιστον) μεσα στην πολη ειναι απεχτοι.
Κανονικα ερχοντε κατα πανω σου,παιδια 2-3 φορες κοιταζομασταν στα ματια καθως συνεχιζε να με κλεινει,1 φορα με την μηχανη με στριμοξε σε κατι καγκελα καθως προσπερνουσα κανονικα στο δρομακι πανω απο την Αγια Σοφια και ενω με ακουμπισε και παραλιγο να μου σπασει το χερι σταματισε οταν τον κλεισαν 2 CBR καλη τους ωρα τα παιδια,μια αλλη φορα παρομοια φαση με το αμαξι με εβλεπε στα ματια καθως μου τσαλακωνε το φτερο και την πορτα,παρανοια λεμε.
Βεβαια τωρα που το θυμαμε ενα σαβατο πρωι ενας ταξιτσης περναει με κοκκινο στα κτελ και αφου τελικα δεν με σκοτωσε μου λεει το θεϊκο
'που πας ρε φιλε σαβατο πρωί με την μηχανη?'
Οπως και να εχει ολοι κανουμε μαλακιες αλλα τις πιο πολλες φορες απο απροσεξια,οι λεωφοριατσιδες ομως.....μπρρρρρρρρ
Ο πυργος της Βαβελ
'που πας ρε φιλε σαβατο πρωί με την μηχανη?'
ομως.....μπρρρρρρρρ [/B][/QUOTE]
koryfaio :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ακου εκει που πας ρε φιλε σαββατο πρωι με την μηχανη.
ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΩ.
δεν τον ρωτισες τη μερες να βγαινεις με την μηχανη ?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Πηρα το θαρρος να αναφερθω σε ενα θεμα που ολοι μας λιγο πολυ γνωριζουμε...ΤΑΧΙ!!! Θα ηθελα λοιπον να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα που ΟΛΟΙ εχουν παρεξηγησει με λεγομενα του στυλ "Ταριφας δεν εισαι?" η "Επαγγελματιας σου λενε" η "Εδω βρηκε να σταματησει" και το αγαπημενο μου" Α γμσ μ@λ@κ@ (κενο για ανασα)......ΤΑΡΙΦΑ"!!! Ε ναι λοιπον, ειμαι ταριφας, φραγκοφονιας και ολα τα συναφη που ακομη και εγω ελεγα πριν ασχοληθω με το κ@λ@επαγγελμα. Ας δουμε ομως και την αλλη πλευρα του νομισματος. ΝΑΙ.. ειμαι επαγγελματιας, ΝΑΙ...γνωριζω τους δρομους και τα καλα τους (λακουβες,παπουρια,εργα) καλυτερα απο τον καθενα, ΝΑΙ... δουλεια μου ειναι να μεταφερω ανθρωπους στον προορισμο τους με ασφαλεια πρωτα απ'ολα και ΝΑΙ... ανηκω στο μικρο ποσοστο των ανθρωπων που εβγαλαν το πτυχιο τους και κατ'αναγκη και οχι κατ'επιλογη επρεπε να κανουν αυτη τη δουλεια να καλυψουν και αυτοι τις καθημερινες τους αναγκες... ΟΧΙ... Δεν γεννηθηκαμε ολοι με ενα τιμονι στη μητρα της μανας μας, ΟΧΙ... Δεν μας ενδιεφεραν τα στενακια και οι οδοι μεγαλωνοντας, ΟΧΙ... ποτε δεν θελησαμε να θεωρηθουμε ως αποβρασματα που επιδιωκουν να σου φανε το εξτρα euro, ΟΧΙ... δεν κυνηγαμε να βαλουμε ανθρωπους κατω απο τους τροχους μας για να δουμε αν ταιριαζει το αιμα τους στα τασια των τροχων μας και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν επιλεξαμε να κανουμε αυτη τη δουλεια οταν μας ρωτουσαν στο Δημοτικο "Εσυ τι θες να γινεις οταν μεγαλωσεις". Για καθηστε στην θεση του οδηγου για 12 ωριτσες να δειτε την γλυκα..... Καθε μερα αναγκαζομαστε να μοιραζομαστε τους δρομους με: 1)Νεους κ Νεες οδηγους που απο την ημερα που ανακαλυψαν τα alarm εμαθαν που να παρκαρουν και να κλειδωνουν φευγοντας. 2)Delivery, που παρολο τα παιδια βγαζουν και αυτα το μεροκαματο τους και συχνα πυκνα μας ρωτουν για διευθυνσεις εχουν το κακο συνηθειο να προσπερνουν απο δεξια η να κανουν σφηνες απο κει που δεν τους περιμενεις (πολλες φορες χωρις καν τα αναγκαια φωτα και φρενα). 3)Μεθυσμενοι. αυτο το αφηνω στην φαντασια σας.... 4)Ανωμαλοι και χασικλιδες που επιδιωκουν η να σε γμσν η να σε φανε λαχανο για να αρπαξουν τις εισπραξεις σου και το αγαπημενο μου 5) "Οι βασιλιαδες ολων των δρομων" "Το μεγεθος μετραει".... Τα αγροτικα 4χ4 "Πισω π@υστη εχω λαμαρινες που δεν καταλαβαινουν ουτε Stop ουτε κανενος το κ@λ@". Η λιστα ειναι μεγαλη... Το χειροτερο ομως ολων ειναι αυτο το ρημαδι που εχουμε πανω στον ουρανο του αυτοκινητου που αναβει και γραφει ΤΑΧΙ. Γινομαστε ο ποιο ευκολος στοχος για βρισιδι. Φανταστειτε να ειχατε ο καθενας σας μια ταμπελα που να αναγραφει το επαγγελμα σας... π.χ Δικηγορος.... Τι θα λεγατε μετα? "Δικηγορος δεν ειναι? τι περιμενες?" Η μηπως εχετε την εντυπωση πως τελειωνουμε καμμια ανωτερα σχολη οδηγησης? Μια επεκταση κανουμε του διπλωματος μας και ιδου... ειμαστε επαγγελματιες. Φαντασου να εχεις γλυτωσει απο τα δοντια του Χαρου σε ενα ατυχημα που καταφερες να αποφυγεις και μετα απο πενηντα μετρα που αφησες τον πελατη σου σωο και αβλαβη να σου πεταχτει ο/η καθε ξερολα και να σου πει"Ε ρε επαγγελματια.....εδω βρηκες να παρκαρεις???? (κενο για ανασα)... ΤΑΡΙΦΑ!!!"
![]()
+ 1.000 kai εγω συναδελφος!!!!
ρε φιλε να σε ρωτησω κατι ομως?
στο τελος καθε βαρδυας με ποσα εγκεφαλικα κατεβαινεις?
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
ZORO.....
εισαι φρεσκος μωρο μου ακομα!:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
εν τω μεταξυ ...εκει που εισαι....
ελα αθηνα να γουσταρεις!!!:hypnotize
θελω στην ταδε περιοχη το ταδε κωλοστενο και αμα κανεις και στριψεις λαθος 1
στενο ,η δε χωρας να στριψεις,ετοιμος να σου πει
κανεις γυρες κερατα,δε σε πλερωνω!
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
ZORO.....
εισαι φρεσκος μωρο μου ακομα!:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
εν τω μεταξυ ...εκει που εισαι....
ελα αθηνα να γουσταρεις!!!:hypnotize
θελω στην ταδε περιοχη το ταδε κωλοστενο και αμα κανεις και στριψεις λαθος 1
στενο ,η δε χωρας να στριψεις,ετοιμος να σου πει
κανεις γυρες κερατα,δε σε πλερωνω!
ρε δεν δουλευω ταξι στην αθηνα με την καμια ομως!!!!!
ξερω οτι εχει 3πλασια εισπραξη απο εμας αλλα δεν την κανω με τιποτα!!!!!!
εγω εδω την πατρα αντε να κανω 200 χλμ.μεσα στην πολη
εσυ ποσα κανεις περιπου?
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Οταν δεν έχει πορεία........
όταν δεν έχει συγκεντρώσεις..................
όταν δεν πέφτει ξύλο...........
όταν δεν γίνεται κάποια τρομοκρατική ενέργεια.............
όταν δεν περνάει κάποιος μεγάλος και έχουν κλείσει όλους τους δρόμους.......
τότε θα σε πάει περίπου 3 ευρώ η ώρα.
Φίλε : Πάτρα και πάλι Πάτρα, μην το συζητάς!
Θα σου πω ένα άλλο παράδειγμα :
Κατάγομαι από την Ιεράπετρα. Ξέρεις τι είσπραξη κάνουν τις περιόδους που δεν έχει κίνηση; Οχι κάτω από 70 ευρώ τη μέρα .Μιλάμε για 17 ταξί που εξυπηρετούν περίπου 35000 πληθυσμό.
Φαντάζεσαι τι είσπραξη κάνουν το καλοκαίρι........
LIBYKOS