αστ' αυτα![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ποια ??Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αστ' αυτα![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
τα απο τετοια τα απ αυτα και τα απο κεινα
ελα τωρα που κανεις πως δες ξες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
δεν ξερω...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τα απο τετοια τα απ αυτα και τα απο κεινα
ελα τωρα που κανεις πως δες ξες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πες μου να μαθω!
εσυ που εχεις κ λεγειν!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ω νωον νωειτω![]()
![]()
ωωωωωωωω μεγαλωωως ωωωωζζζυυυυ ξαναχτυπααααααααααα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ω νωον νωειτω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα λεω εγω εχεις λεγειν...και γραφειν μη σου πω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αιχω αιχω κι απ τα δηω![]()
ΣΕΜΝΑ ΡΕ ΛΕΜΕ!!!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ SPAMMING
και βάλτε καναν τίτλο
BARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL![]()
![]()
![]()
κλαιει ο mod?
ωχ θα μας παρει ο διαολας :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ??
τι για να γ@μ%&%$ και ο φτωχος?
Σέρβις μανουάλι για...
![]()
![]()
εγω θελω σερβις καντηλι!!
![]()
Ευχαριστώ....
παρακαλω
![]()
για hondaκηδες
ολοι οι αλλοι τον π@υλο![]()
On - Off Or... Maxitiko ? ? ?
τι η africa η f16![]()
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ???????
καρατε λεγεται και ειναι απλο!![]()
MOB είσαι ωραίος, το έπιασες το νόημα, και πολύ εύστοχα σχόλια :rotflmao::rotflmao:
Μπράβο!!
Αντε παιδάκια, ακολουθείστε το παράδειγμά του να το καθιερώσουμε το θρεντ!!![]()
TDM Turbo
ωχ :rotflmao: :rotflmao: αααααχαααααχαχααα:rotflmao::rotflmao: ωωωωχ τι έπαθαααα:rotflmao: σταματήστε δε μπορώ άλλο:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
υπαρχει τιποτα μεχρι 4000?σε στυλ..
σε στυλ να μην ξεχνιόμαστε?:rotflmao::rotflmao:
" ΠΑΩ ΚΑΛΑ,,,,?"
εδω δεν ξερεις εσυ θα ξερουμε εμεις?![]()
![]()
"Σαμάρια colori"
2 ειναι? γιατι αυτο που χα στον γαϊδαρο σκιστηκε![]()
"τι θα γινει?"
οτι ειναι να γινει...θα γινει![]()
![]()
"και αερα στα πανια μας"
κ ωρα καλη στη πρυμνη μας?![]()
![]()
"τσοντα να ειναι και..."
τι και? ειπαμε ποιοτητα θελουμε!!![]()
![]()