στον σαρακακη ειναι ολοι καραγκιοζηδες.γιαυτο πηρα αμαχα
στον σαρακακη ειναι ολοι καραγκιοζηδες.γιαυτο πηρα αμαχα
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Παρέλαβα τον κινητήρα , ευτυχώς δείχνει να είναι λουλούδι , τον πέρασα από το μικροσκόπιο , για κανένα ράισμα , καδένα κλπ , ολα είναι Οκ .. όπως λέει και η διαφήμιση, " μου έφυγε ένα βάρος " !! ( δάνεια και κάρτες )![]()
Επικοινώνησα και με τον δικό τους συνεργάτη , για κλειδαριές , και έπαθα πλάκα απο την τιμή που μου έδωσε , και αγόρασα, και μια καρότσα πράματα ..
Διακόπτης μηχανής - Τάπα βενζινας - Κλειδαριά σέλας - κλειδαριά κράνους 110?
2 λάμπες μπροστά 10? η μια , πάντα ξύριζαν αυτές .
Κοντερόντιζα 15?
Γρανάζι κοντερ τροχού 15?
Πίσω κρύσταλλο στοπ-φρένο γνήσιο 30 ?
Απο οτι κατάλαβα , αλλού με χάιδεψε, αλλού με βάρεσε , αλλά στο σύνολο πρέπει να βγήκα κερδισμένος .
190? λογαριασμός , αλλά είμαι ευχαριστημένος, διότι μιλάμε για καινούργια γνήσια πράματα , στα σακουλάκια τους .
Απο βδομάδα θα έρθει η αντικαταβολή , και βλέπουμε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Παρέλαβα τον κινητήρα , ευτυχώς δείχνει να είναι λουλούδι , τον πέρασα από το μικροσκόπιο , για κανένα ράισμα , καδένα κλπ , ολα είναι Οκ .. όπως λέει και η διαφήμιση, " μου έφυγε ένα βάρος " !! ( δάνεια και κάρτες )![]()
Επικοινώνησα και με τον δικό τους συνεργάτη , για κλειδαριές , και έπαθα πλάκα απο την τιμή που μου έδωσε , και αγόρασα, και μια καρότσα πράματα ..
Διακόπτης μηχανής - Τάπα βενζινας - Κλειδαριά σέλας - κλειδαριά κράνους 110?
2 λάμπες μπροστά 10? η μια , πάντα ξύριζαν αυτές .
Κοντερόντιζα 15?
Γρανάζι κοντερ τροχού 15?
Πίσω κρύσταλλο στοπ-φρένο γνήσιο 30 ?
Απο οτι κατάλαβα , αλλού με χάιδεψε, αλλού με βάρεσε , αλλά στο σύνολο πρέπει να βγήκα κερδισμένος .
190? λογαριασμός , αλλά είμαι ευχαριστημένος, διότι μιλάμε για καινούργια γνήσια πράματα , στα σακουλάκια τους .
Απο βδομάδα θα έρθει η αντικαταβολή , και βλέπουμε![]()
ρε συ τι εννοεις γνησια?
για τα σακουλακια που γραφουν χοντα λες???
οι λαμπες πανω γραφουν handa ή phillips?
το κρυσταλο γραφει honda η hellas?
tespa.
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Οταν λέω γνήσια , ναι αναφέρομαι στα σακουλάκια Honda .
Οσο για τις λάμπες και το πίσω κρύσταλλο , και βέβαια δεν ειναι κατασκευασμένα απο την Honda , όμως δεν διανέμονται και από κανέναν άλλο .
Η λάμπα για παράδειγμα 12V 35/30W Stanley , δεν την εισάγει κανένας στην Ελλάδα διότι δεν χρησιμοποιείται πουθενά ..
Ενω το πλαστικό κρύσταλλο το έχουν αντιγράψει , αλλά σπάει με το παραμικρό, σαν πασχαλιάτικο αυγό.
Μεχρι τώρα , έχω σπάσει ένα γνήσιο , και τρία μαϊμού , ( τα πήρα μαζικά για να έχω, να σπάω) .
Οταν είσαι μέσα σε κανένα στενό δρομάκι , και προσπαθείς να κάνεις πίσω , για να κερδίσεις χώρο ώστε να κάνεις επιτόπια , έτσι και το φανάρι ακουμπήσει τοίχο , τερμάτισε !!
Αφου , σκέφτομαι να βάλω κάγκελα στο πίσω φανάρι :rotflmao: