.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
περαστικα βρε bart.
τι θα γινει βρε φουστη μου,μπας κανενας μαμαει λωκο? οπως λεμε εμεις στο συνεργειο οταν τυχαινουν οι βλαβες η μια πισω απο την αλη.
περαστικα ρε Γιωργαρε...
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Τι εγινε ρε σεις;![]()
θα συνεχιστει πολυ ακομα αυτο το αστειο;
Γιωργακη περαστικα![]()
γαμω το κερατο μου γαμω
![]()
![]()
Περαστικά ρε φίλος!![]()
![]()
Πάντως άμα το συνεχίσουμε αυτό το βιολί, προβλέπω να γελάει όλο το net με τα χάλια μας..![]()
δεν θα τα χαρακτηριζα χαλια![]()
ατυχιες και γκαντεμιες ναι αλλα χαλια?![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Περαστικά και από εμένα στο παλικάρι, από αυτά που διαβάζω όλα πάνε καλά![]()
Εκτός από τα περαστικά που θα ευχυθούμε όλοι μας σε αυτό το thread, θα πρέπει να μας μείνει αυτό που είπε ο Tropeas παραπάνω:
Περαστικά και αγύριστα και πάλι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ο Γιώργος φόραγε κράνος μπουφάν γάντια μπότες... αν δεν φόραγε αυτά και δεν είχε τύχη στο τρόπο χτυπήματος θα ήταν πολύ χειρότερα.
![]()
Οταν μπορέσεις πες μας και πώς έγινε για να καταλάβουμε... Αφού είναι καλά ο Γιωργάκης δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημαΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ο Γιώργος φόραγε κράνος μπουφάν γάντια μπότες... αν δεν φόραγε αυτά και δεν είχε τύχη στο τρόπο χτυπήματος θα ήταν πολύ χειρότερα.
περαστικά bart,γρηγορη και ανώδινη ανάρρωση να έχεις![]()
Περαστικα ρε Γιωργη ... μη μουρλανεις τις νοσοκομες εεεε !!!!!!!!![]()
Λοιπόν,από τα λίγα που έμαθα,λόγω τής σχετικής αναμπουμπούλας,η μηχανή είναι από χάλια έως πολύ χάλια(για πέταμα ίσως)
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
αν ειναι να του στειλουμε ενα call girl ντυμενο νοσοκομα..και καλα αποκλειστικη![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ο Λαμπρος ειχε καλυτερη παντως!Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
καμια καλή νοσοκόμα τον περιποιείται τουλάχιστον?
"Μωρο μου τα σμηνιοσημα" σου πηγαμε να τις πουμε:rotflmao:
Υ.Γ Κοιτα ρε που φτασαμε να λεμε ποιος εχει καλυτερη νοσοκομα![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?