Οι 21 πόντοι μαζεύονται εύκολα... αλλά με την Γκαντεμια που την δέρνει τη ΥΑΜΑΗΑ πρέπει οχι απλά να περάσει μπροστά αλλά να φτιάξει και διαφορά ασφαλείας
Οι 21 πόντοι μαζεύονται εύκολα... αλλά με την Γκαντεμια που την δέρνει τη ΥΑΜΑΗΑ πρέπει οχι απλά να περάσει μπροστά αλλά να φτιάξει και διαφορά ασφαλείας
Απο την δεξιά πλευρά το λάστιχο λείπαν κομμάτια φάνηκε και στη κάμερα κανα 2 φορέςΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
δν ειχε προβλημα, η ομαδα του του εδωσε αντι για μαλακα βροχινα σκληρα γιατι πιστευαν πως δν θα δυναμωνε η βροχη γι αυτο κ μετα που μπηκαν στα πιτς γυρνουσε αυτος κ ο βερμου νομιζω πιο γρηγορα απ ολους..αλλα δν του διναν την ιδια εμπιστοσυνη μετα κ εκανε πολλα λαθη δν ξερω τι εφταιγε τωρα..
Στον επόμενο αγωνα υπάρχει μεγάλη ευθεία αλλά πιστεύω οτι ο Ρόσι θα είναι μπροστά απο τα Ντουκ!
Είναι καλό πράγμα να έχεις πίστη...![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
![]()
![]()
ρε δε χανει μες το μουτζελλο ΛΕΜΕ.....
Aν δεν έχεις πίστη δεν έχεις τίποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
![]()
![]()
εγω παντως (προ)βλεπω τον vale να παλευει και με τα 4 ducati...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
![]()
ρε δε χανει μες το μουτζελλο ΛΕΜΕ.....
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
ε οχι κ με το χοφμαν βρε αδερφε!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Eίπαμε οχι και τέτοια ξεφτύλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
Ο επόμενος αγώνα έχει μεγάλη ευθεία θα γίνει μάχη!
γιατι οχι ?Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
σε δυο αγωνες τον περασε ο γερμανος...![]()
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Σημερα ηταν η χαρα του Διατσιδη με τον Barros....μετα απο 4 χρονια πιπιλισμα βγηκε βαθρο.
Τα σχολια σημερα δεν τα ακουσα αλλα ειχε καποιο προβλημα η μοτο στις κανες.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Ναι οντως strada παλεψε με τα 4 ducati lol
OK! Και μόνο που ο κορυφαίος οδηγός στον κόσμο φοβάται πιτσιρικάδες, εμένα μου φτάνει. Οι Duc είναι top και τα άλλα είναι περιττά.....
![]()
Φιλε αλλο παιχνιδι ειδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από dessert
OK! Και μόνο που ο κορυφαίος οδηγός στον κόσμο φοβάται πιτσιρικάδες, εμένα μου φτάνει. Οι Duc είναι top και τα άλλα είναι περιττά.....
![]()
![]()
![]()
ΚΑΠΛΑΝΙ