Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
.......
παντα τετοια και του χρονου να' μαστε καλα και με το ιδιο group ετσι![]()
......
και με τους ίδιους leader/σκούπα :a19:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
.......
παντα τετοια και του χρονου να' μαστε καλα και με το ιδιο group ετσι![]()
......
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ela poy de soy arese..... :oΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
αλλάξτε θέσεις..... εσύ μπροστά κι ο Αντρέας από πίσω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
αλλάξτε θέσεις..... εσύ μπροστά κι ο Αντρέας από πίσω....![]()
![]()
![]()
Bad idea mate...
Δε φημίζομαι για την υπομονή μου![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕ 12 ΜΟΤΟΡΙ(ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΣΗΡΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗ.
ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ PANAS ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
http://www.nea-peramos.gr/
Λοιπον παλι αποδειχτηκε οτι το moto.gr εχει παρεα και σεβασμο που αγγιζει τα ορια της επιστημονικης φαντασιας !
Ευχαριστω και γω που παρολο που απουσιασε το "παραρτημα των καφενεδων" (ας οψεται ο κρικοδιλας που μπερδεψε τα λαδια και χασαμε το καραβι) περασατε μια μερα που αξιζει να επαναλαβατε !!!!![]()
Αυτα να τ' ακουει το "παραρτημα τζιβανιας" γιατι ολο λενε οτι εμεις με τα κολοτζιμπιες μας χανουμε το δρομο αλλα αυτοι βουλιαξανε το καραβι ! :rotflmao: :rotflmao:
Επισης μια απορια μου που εχω απο το πρωι :
Ο ταβερνιαρης γιατι δε γραφει ευχαριστιες ;;;; Τον φαγατε κι' αυτον ;;;
Τον γεμισατε γιουργια και αλλαξε επαγγελμα ;;;
Τον δειρανε οι συγχωριανοι του για τα μεσα που εβαλε να μαζεψει 300 στο "καρτερι" ;;;
η ειπε
ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΤΟ.GR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και εμεινε στην ιστορια !!!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΗΣΑΝΤΕ βρε αγράμματε!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βλέπω μαθαίνεις γρήγορα
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Ενα μεγαλο ευχαριστω κι απο εμενα που με δεχτηκατε στην παρεα σας, αν και ηρθα last minute
και χωρις να γνωριζω κανεναν, (ας ειναι καλα η γυναικα που ειναι ακομα φοιτητρια).
Ενα ευχαριστω στο Γιωργο με το fazer600 (trooper νομιζω το nick του), που με πηρε στους ωμους του στην διαδρομη προς Κιατο και ενα μεγαλο ευχαριστω στον DimChios για την πολυ προσεχτικη διαδρομη απο Κιατο προς Λιμνη Δοξας.
Την επόμενη φορα με το καλο θα φερω και το γυναικακι να γράψει χιλιόμετρα!!!
(την παραμύθιασα πως εχει και αλλες γυναικες, αν και ημαστε 130 σβερκα!!!)
Υ.Γ. Cpt Haddock οταν με το καλο αλλαξεις την μηχανη, να παρεις το GS 1200, η αυτονομια του θα σε βοηθησει στην επομενη εκδρομη, οταν χαθεις στο βουνο!!
Νικος VStrom 650 (ο ψηλός μπακουρας)
![]()
Υ.Γ.2 Το Group 9 οταν εφτασε με το καλο στην Λιμνη δεν καταλαβα γιατι ετρεχε με κατι λαμπαδες ναααααααα στην εκκλησια ,μετα εμα8α οτι ο ναος ειναι του Αγιου Φανουρι μεγαλη η χαρη του, τι ταμα να ειχαν κανει αραγες τα παιδια?
![]()
Me tin seira moy ena Mpravo ki apo mena se olous osous ekanan epityximeni ayth th volta........
Ante na eimaste kala na thn apolaysoyme kai toy xronoy.
παντα ορθιοι
ride hard.....die free, κι αν είμαι Rock μη με φοβάσαι , έγινα κιόλας 57 ετων
Να ειστε καλα ρε παλικαρια ...κ γορογονες!!!
τελικα αξιζε το τραβηγμα μου κ η διαδικασια της τραμπας (ελπιζω να μη μΕ θυμωσει το εξαρακι μου!)
γνωρισα απο κοντα τα καλύτερα παιδια του μοτο.γρ ειδα παλιες φατσες που σχεδον πεθυμησα κ εκανα ενα ταξιδακι αναψυχης που ειχα αναγκη!!
υποχρεωσεις δε με αφησαν να κατσω κ σημερα βραδυ να περασω απο δελεαρ (που καποιοι χρωστανε μπυρες....) κ να τα πουμε με την ησυχεια μας......
βασικα εχω ενα παραπνονο.....
αυτοι οι κολλημενοι οι πατρινοι γιατι μας σνομπαρουν ρε??
μονο τον βστρομερ ειδα (δε μπορουσε να μου κρυφτει ευκολα) αλλα σε καποια φαση ΤΣΟΥΦ χαθηκε κ αυτος!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από ent_o_tsitas
Ενα μεγαλο ευχαριστω κι απο εμενα που με δεχτηκατε στην παρεα σας, αν και ηρθα last minute
και χωρις να γνωριζω κανεναν, (ας ειναι καλα η γυναικα που ειναι ακομα φοιτητρια).
Ενα ευχαριστω στο Γιωργο με το fazer600 (trooper νομιζω το nick του), που με πηρε στους ωμους του στην διαδρομη προς Κιατο και ενα μεγαλο ευχαριστω στον DimChios για την πολυ προσεχτικη διαδρομη απο Κιατο προς Λιμνη Δοξας.
Την επόμενη φορα με το καλο θα φερω και το γυναικακι να γράψει χιλιόμετρα!!!
(την παραμύθιασα πως εχει και αλλες γυναικες, αν και ημαστε 130 σβερκα!!!)
Υ.Γ. Cpt Haddock οταν με το καλο αλλαξεις την μηχανη, να παρεις το GS 1200, η αυτονομια του θα σε βοηθησει στην επομενη εκδρομη, οταν χαθεις στο βουνο!!
Νικος VStrom 650 (ο ψηλός μπακουρας)
![]()
Καλώς ήρθες κι εδώ!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ent_o_tsitas
Υ.Γ.2 Το Group 9 οταν εφτασε με το καλο στην Λιμνη δεν καταλαβα γιατι ετρεχε με κατι λαμπαδες ναααααααα στην εκκλησια ,μετα εμα8α οτι ο ναος ειναι του Αγιου Φανουρι μεγαλη η χαρη του, τι ταμα να ειχαν κανει αραγες τα παιδια?
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
τους φάνηκε μικρή λέει η βόλτα και θέλαν να την μεγαλώσουν.....:rotflmao:
Κομμένη η πλάκα τώρα όσα λέγονται πιστεύω πως λέγονται με καλή διάθεση. Από οτι άκουσα αγχωθηκε ο group leader και αυτο δεν ειν' καλό.., δεν έγινε και τίποτα εφόσον είχατε βενζίνη όλα οκ δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας σε αυτά τα πράγματα, για το καλό όλων και το δικό του, αφού πάνω από όλα καθένας είναι υπεύθυνος για πάρτη του στις μότο.
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net
Μπα.. οτι δεν θα προλαβει γουρουνοπουλο αγχωθηκε ο group leader οχι για το group του..![]()
![]()
:rotflmao:
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"