Μ'εχει πιάσει πονοκέφαλος λέμε.... :hypnotize:a017:
αν και όλα τα παιδιά προβάλουν σοβαρά επιχειρήματα, πείθομαι απλά μέχρι να γράψει ο επόμενος....
![]()
![]()
![]()
Μ'εχει πιάσει πονοκέφαλος λέμε.... :hypnotize:a017:
αν και όλα τα παιδιά προβάλουν σοβαρά επιχειρήματα, πείθομαι απλά μέχρι να γράψει ο επόμενος....
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
Νικο παρε τετραχρονο να πηγαινεις και να γυριζεις με ανεση..
παρε διχρονο και θα θες χαλαρωτικο μασαζ επειτα..ξεκαπνισμα...ξεβουλωμα αυτιων....ααα ναχεις και μερικα μπουζι στην τσεπη και 1 λιτρο λαδι στην πλατη...
το 250 EXC δεν έχεις Σωτήρη ? 4τ ή 2Τ είναι αυτό.. ?![]()
ευχαριστημένος ?
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
αν θυμαμαι καλα απο φωτος το 4τ εχει
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
To 4t έχειΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
το 250 EXC δεν έχεις Σωτήρη ? 4τ ή 2Τ είναι αυτό.. ?![]()
ευχαριστημένος ?![]()
Πάντως άμα πάρεις μεταχειρισμένο ότι και να είναι!! Κοίτα να βρείς κάποιο όπως είπε και νωρίτερα κάποιος ,που να έχει μαμίσια εξάτμιση να μην του έχουν πειράξει το carb βελόνες ζιγκλέρ και κτλ .... να δουλεύει στρωτά γενικά![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Νίκο δεν κατάλαβα τι πρόβλημα είχες με το DT?
Εγώ πάντως ανεβοκατέβαινα Θεσ/νίκη και με τα 2 που είχα (87άρι και 89άρι που το έχω ακόμα).
@ taxydromos: δεν νομίζω ότι έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Μάλλον σου διαφεύγει το γεγονός ότι το μηχανάκι σου έχει την ίδια ακριβώς σέλλα με τα δίχρονα EXC. Ποιά λες να έχουν περισσότερους κραδασμούς ?![]()
Όπως είπε και ο stou (o oποίος έχει 4Τ), ότι και να πάρεις, καλό είναι να προγραμματίσεις μεσοπρόθεσμα και την αγορά τρέιλερ. Το γιατί θα το καταλάβεις μόνος σου.
Υπενθυμίζω το βασικότερο:
το τετράχρονο... if it goes bang, you'll pay big bucks
Και ... καθόρισε budget.![]()
![]()
You BETA believe...
Bang Bang you shot me down???:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Νίκο δεν κατάλαβα τι πρόβλημα είχες με το DT?
Εγώ πάντως ανεβοκατέβαινα Θεσ/νίκη και με τα 2 που είχα (87άρι και 89άρι που το έχω ακόμα).
@ taxydromos: δεν νομίζω ότι έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Μάλλον σου διαφεύγει το γεγονός ότι το μηχανάκι σου έχει την ίδια ακριβώς σέλλα με τα δίχρονα EXC. Ποιά λες να έχουν περισσότερους κραδασμούς ?![]()
Όπως είπε και ο stou (o oποίος έχει 4Τ), ότι και να πάρεις, καλό είναι να προγραμματίσεις μεσοπρόθεσμα και την αγορά τρέιλερ. Το γιατί θα το καταλάβεις μόνος σου.
Υπενθυμίζω το βασικότερο:
το τετράχρονο... if it goes bang, you'll pay big bucks
Και ... καθόρισε budget.![]()
![]()
![]()
Σίγουρα το δίχρονο θέλει λιγότερα πράγματα σε σχέση με ένα 4 χρονο ... αλλά το 4τ είναι πιο φιλικό στο χρήστη
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Budget αγοράς... λέω τώρα... 3-4.000 max.
Δεν θέλω όμως να μπω στην διαδικασία τρέιλερ, αν και κατανοώ απολύτως γιατί θα το χρειαστώ, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω που να το βάλω...
Για κανέναν αγώνα κτλ, όλο και βρίσκεται ένας καλός σα-ρα-μαρείτης να βοηθήσει και να προσφέρει καμιά θεσούλα... έτσι δεν είναι ?![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Άμα ο χρήστης έχει αφήσει το πλέξιμο και ανέβηκε σε μηχανάκι ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
αλλά το 4τ είναι πιο φιλικό στο χρήστη![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα ο χρήστης έχει αφήσει το πλέξιμο και ανέβηκε σε μηχανάκι ....![]()
κουφαλίτσα μόνο εσύ δεν έχεις εκφραστεί ανοιχτά ! εκτός αν περιμένεις να μου τα πεις από κοντά για να με βγάλεις κατευθείαν από το τριπάκι ....![]()
![]()
![]()
Πες - ποιο να πάρω (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα)
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
τσ,τσ,τσ σεβασμός μηδένΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
κουφαλίτσα μόνο εσύ δεν έχεις εκφραστεί ανοιχτά ! εκτός αν περιμένεις να μου τα πεις από κοντά για να με βγάλεις κατευθείαν από το τριπάκι ....![]()
![]()
![]()
Πες - ποιο να πάρω (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα)![]()
![]()
You BETA believe...
Μην ανησυχείς και του έχω ένα Maico 490 του '78, να γλύφει τα δάχτυλά του !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
τσ,τσ,τσ σεβασμός μηδέν![]()
![]()
(τα 2 που θα του έχουν μείνει από συμπλέκτη και γκαζιέρα...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μην ανησυχείς και του έχω ένα Maico 490 του '78, να γλύφει τα δάχτυλά του !!!
(τα 2 που θα του έχουν μείνει από συμπλέκτη και γκαζιέρα...)![]()
:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
έλα αφού ξέρεις....
από αγάπη τα λέω![]()
![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Βλεπω η μαλακια παει συννεφο...![]()
Ελα ρε λακαμα και παρε το CR για κανα μηνα να δεις αν σε αρεσει το διχρονο...Παρε καλυτερα το DT250 να την λες και στο Καρνταση...
Ειπαμε μια λυση υπαρχει...
ΚΤΜακι 4τ κανει ολες τις δουλειες...Νησια, πολη, βουνο, αγωνα, λαικη...
VFR για μεγαλες βολτες και λοιπα...Λες και κανεις και πολλα ταξιδια...
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Eγω νίκο ξαναλεω..ελα μια μέρα να παμε σακετα (το σαββατο αυτο θες?) να παρεις στο πιστακι το 200 αρι μου...
να κανεις ΚΑΙ να εχεις αποψη.
καλα κατι 250 τετραχρονα τα φτηνω και σβυνουν
το διχρονο δε σπαει δε χαλαει..και τετραχρονα γαμαει λεμε.
![]()
![]()
και μη μπει κανεις κουβεντα και φωναξω το μπαμπα μου τον Τζουλιους με τον προκρουστη!!!!
ΝΙΚΕ ΑΝ ΘΕΣ ΜΕ ΛΕς ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2 ΩΡΟ ΝΩΡΙΣ ΟΜΩς ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ..![]()
Ήμαρτον λέμεεεεεεεεε
Νικόλα πρώτα απ’ολα αποφάσισε τι χρίση θέλεις να κάνεις στην μοτοσυκλέτα, εάν επιλέξεις καθαρόαιμο enduro η χρίση πρέπει να είναι αποκλειστικά χωμάτινη εκδρομική ή αγωνιστική ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Είτε τετράχρονο είτε δίχρονο ΔΕΝ θα σε πάει πουθενά διακοπές….. το απλούστερο όλον, τα ανοιχτά αλουμινένια υποπλαίσια τον καθαρών enduro δεν αντέχουν δεύτερο άτομο και φόρτωμα. ΔΕΝ Θα σε πάει για καφέ (κάνουνε θόρυβο, έχουνε λάστιχα που στην άσφαλτο και κραδασμούς έχουν και παραδίδουν πνεύμα πολύ εύκολα, έχουν ώρες λειτουργίας για συντήρηση (λάδια –βαλβίδες κλπ) και δεν θέλεις να τις ξοδεύεις στον δρόμο για την καφετέρια.
Τα καθαρόαιμα enduro (2 ή 4Τ) με το μικρό βάρος και το «στήσιμο» τους θα σε μάθουν να οδηγείς και να χαρείς το χώμα σε κάθε του διάσταση.
Η επιλογή δίχρονο ή τετράχρονο είναι υποκειμενική, συζήτησε με ανθρώπους που έχουν ΕΜΠΕΙΡΙΑ από χώμα και έχουνε περάσει ΚΑΙ από τα δύο να σου πουν την άποψη τους και μετά αποφάσισε.
Ενα μέτριο ψευτο-εντουρο θα είναι απογοητευτικό εάν είναι να πας σε DRZ – XR – KLR – DT κλπ κλπ…… μείνε με το ADV