Σελίδα 4 από 22 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 321

Θέμα: Θερμοκρασια και μηχανη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Πρέπει να ομολογήσω οτι είχα μια ακαταμάχητη επιθυμία για χαβαλέ αλλά μου έφυγε.
    Πάντως το βλέπω εντελώς φυσικό για ιταλική κατασκευή (είναι εντελώς τρελλοί).
    Η μόνωση με την ταινία θα δουλεψει αλλά να έχεις υπόψη σου οτι η θερμότητα που δεν θα βγαίνει στο τμήμα που μονώνεις, μεταφέρεται πιο πίσω.
    Το τιτάνιο δεν νομίζω να βοηθήσει, αντίθετα το βράδυ θα το βλέπεις να πυρώνει δίπλα στο πόδι σου.
    Αν όπως λέει ο Σωτήρης την ψάξεις με πιο ελεύθερη εξάτμηση θα βελτιωθεί νομίζω η κατάσταση.
    Οπώς θα βελτιωθεί αν βρείς τρόπο να βγάλεις τον αέρα απο το φέρινγκ ανοίγοντας διόδους προς τα πίσω και οχι κλείνοντας το τριγωνάκι.

Λοιπόν , οι λ είναι (όπως το περίμενα) πολύ κοντά στην εξαγωγή.
    Η Akrapovic δίνει και σκέτους λαιμούς τιτανίου (μπορεί να την βγάλεις με κρατητήριο) αλλά είναι έξτρα (και ίσως αφορά μόνο τον σωλήνα Υ που παραλαμβάνει την εξαγωγή από τους λαιμούς).

Επίσης διαθέτει έξτρα προστατευτικό από ανθρακόνημα που κάτι πρέπει να κάνει και αυτό....

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Λοιπόν , οι λ είναι (όπως το περίμενα) πολύ κοντά στην εξαγωγή.
    Η Akrapovic δίνει και σκέτους λαιμούς τιτανίου (μπορεί να την βγάλεις με κρατητήριο) αλλά είναι έξτρα (και ίσως αφορά μόνο τον σωλήνα Υ που παραλαμβάνει την εξαγωγή από τους λαιμούς).

Επίσης διαθέτει έξτρα προστατευτικό από ανθρακόνημα που κάτι πρέπει να κάνει και αυτό....
    link

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Πρέπει να ομολογήσω οτι είχα μια ακαταμάχητη επιθυμία για χαβαλέ αλλά μου έφυγε.
    Πάντως το βλέπω εντελώς φυσικό για ιταλική κατασκευή (είναι εντελώς τρελλοί).
    Η μόνωση με την ταινία θα δουλεψει αλλά να έχεις υπόψη σου οτι η θερμότητα που δεν θα βγαίνει στο τμήμα που μονώνεις, μεταφέρεται πιο πίσω.
    Το τιτάνιο δεν νομίζω να βοηθήσει, αντίθετα το βράδυ θα το βλέπεις να πυρώνει δίπλα στο πόδι σου.
    Αν όπως λέει ο Σωτήρης την ψάξεις με πιο ελεύθερη εξάτμηση θα βελτιωθεί νομίζω η κατάσταση.
    Οπώς θα βελτιωθεί αν βρείς τρόπο να βγάλεις τον αέρα απο το φέρινγκ ανοίγοντας διόδους προς τα πίσω και οχι κλείνοντας το τριγωνάκι.
    Stef. και εγώ ΔΕΝ είμαι σίγουρος ότι οι λαιμοί τιτανίου θα προσφέρουν επαρκή βελτίωση.
    Για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι από όταν έβαλα τα Termignoni στο ΧΧ, (και μαζί ξεφορτώθηκα και τα τελικά με τους δεύτερους καταλύτες), σταματήσαμε να καιγόμαστε (τα σημάδια μείνανε :o )

You BETA believe...

Ε αν σκευτείς τι θερμοκρασία πρέπει να έχει για να λειτουργήσει ο καταλύτης δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πρός τι τα σημάδια.
    Σε 4κύλινδρο νομίζω οτι λαιμοί τιτάνιου θα δουλεύαν μιάς και είναι μέτωπο στο δροσερό αέρα, οπότε θα ξεφόρτωναν αρκετή θερμότητα παραπάνω.
    Στο V2 νομίζω οτι θα είναι πρόβλημα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ρε Νίκο cool λίγο.
    Μου κάνει εντύπωση πάντως. Στο δικό μου ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα που είναι V2. Οι 116 μου φαίνονται υπερβολικοί πάντως (δεν ξέρω αν είναι νορμάλ για Duc, αλλά στο δικό μου σταματάει το μοτέρ αν τύχει και ανεβάσει τέτοια θερμοκρασία).
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Πήγαινε πάλι στην αντιπροσωπεία και κάνε φασαρία μέχρι να δουν το μηχανάκι σου και να σε πάρουν σοβαρά. Δεν είναι δυνατόν να σκας τόσα λεφτά, να αντιμετωπίζεις ένα σοβαρό πρόβλημα και να έχεις τέτοια αντιμετώπιση. Εφόσον έχεις ρωτήσει άτομα με ακριβώς ίδιο μηχανάκι και δεν έχουν πρόβλημα τότε κάτι δεν πάει καλά. Για ποιο λόγο να ψάχνεις να κάνεις μοντίφες σε νέο μηχανάκι?

Βέβαια τα παραπάνω δεν ισχύουν αν είσαι λίγο υπερβολικός-ευαίσθητος, αλλά με τις περιγραφές που έκανες για τα πόδια σου δεν το νομίζω.

(για να δροσιστελις λιγάκι )
    ---Dum spiro, spero---

Πάντως αν μιλάμε για 999 δεν νομίζω να θεωρήται φυσικό να καβαλάς με οτιδήποτε άλλο εκτός απο δερμάτινη φόρμα.Δεν είναι και καθημερινο μηχανάκι, ούτε το 888 ήταν ουτε το 916.
    Ισως να ακούγομαι λίγο "κάπως" το ξέρω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Πάντως αν μιλάμε για 999 δεν νομίζω να θεωρήται φυσικό να καβαλάς με οτιδήποτε άλλο εκτός απο δερμάτινη φόρμα.Δεν είναι και καθημερινο μηχανάκι, ούτε το 888 ήταν ουτε το 916.
    Ισως να ακούγομαι λίγο "κάπως" το ξέρω.

Εδώ λέει ότι τσουρουφλίστηκε με κορντούρα και ότι ο άλλος το οδηγάει με βερμούδα, εκτός εαν δεν κατάλαβα κάτι καλά.

---Dum spiro, spero---

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    2η λυση: Λαιμοι τιτανιου = 3000 ευρω = φυλακη
    Με κάτι λιγότερο από 3000 σου δίνω ένα CBF250 με 15000 μόλις χλμ και ολοκαίνουρια λάστιχα
    Δε θα σε παιδέψει καθόλου μέχρι να δροσίσει ο καιρός και να χαρείς το 999

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Να πας στην αντιπροσωπεία και να το δώσεις στον αντιπρόσωπο να κάνει βόλτα. Μετά να τον απειλήσεις πως θα πηγαίνεις κάθε μέρα και θα του δίνεις βόλτα, μέχρι να του καούν και τα @@.

Χωρίς πλάκα τώρα...Κάποιο πρόβλημα παίζει, πήγαινε εκεί και κάντα όλα πουτ@ν@.
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Φιλε Σωτηρη σε ευχαριστω πολυ για τα links... Στα υποψιν, αν και επιπλεον λεφτα δεν υπαρχουν πλεον ουτε για αστειο...

Spy, τι να σου πω με τους κωλοαντιπροσωπους... Δεν θελω να ασχοληθω αλλο γιατι εχω αηδιασει και δεν μπορω να χανω αλλο καιρο! Αρκετο καιρο εχασα ηδη και η δουλεια μου εχει παει πισω και πολλα αλλα.....

Απο εκει και περα φιλε Στεφανε, αν ηταν να πρεπει να βαλω φουλ δερματα καθε φορα που θα παω μια βολτα, η να μην μπορω να παω καν αυτη την χαλαρη βολτα λογω θερμοκρασιων τοτε να το πεταξω το μπ@@ρδελο οπως ειναι!
    Δηλαδη συγνωμη: Ολοι αυτοι που κυκλοφορανε με τζιν παντελονακια κ ελαφρυ μπουφανακι με τα καρατουμπανα SS τι ειναι; Καλυτεροι ειναι η εχουν πιο χαλαρα μηχανακια; (για να μην πω για τους ξεβρακωτους καγκουρες...)

Και ναι, τσουρουφλιστηκα με κορντουρες... Θα παρω αυριο τηλεφωνο σε ενα καλο συνεργειο Ducati που πηρε το ματι μου εδω κ θα το παω να το δουν...
    Νίκος
    Open Horizons

o prizontas Το avatar του/της orizontas

Re: Re: Θερμοκρασια και μηχανη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    έχουμε ονοφ μηχανάκια...

(κακίες)

ΑΛΗΘΙΕΣ......

Πω πω ρε φίλε ταξιδευτή.. έχω ξενερώσει άσχημα μετά από αυτά που διάβασα..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Χαβαλες mode activated

Σε ενδιαφερει τραμπα με VFR 06 και την διαφορα μου την δινεις cash

υποσχομαι οτι θα νοιωθεις οτι οδηγεις aircondition:rotflmao:

Χαβαλες mode deactivated

Σελίδα 4 από 22 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζεστη θερμοκρασια και λυση΄? στο750...
    από adrenalin στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2007, 19:21
  2. ΜΥΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ
    από symvoulos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2007, 17:49
  3. Για όσους έχουν το Destinator σε PPC και μηχανή Yamaha
    από billy_BMW στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2007, 23:37
  4. Προφίλ και μηχανή