Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 61

Θέμα: Χαμογελώ όταν βρέχει!

Δυο ρόδες και βροχή είναι κακός συνδυασμός ..

Το τζάμι στο κράνος θολώνει ... τα γάντια μπαζουν νερά από τις ραφές .... τα αυτοκίνητα τρέχουν στον ανοικτό δρόμο εκτοξεύοντας νερό σαν ψεκαστήρια .... οι νταλίκες με τα φθαρμένα λάστιχα κάνουν κόντρες και πανεύκολα θα σε σκοτώσουν εφόσον γλιστράνε σαν φονικά χέλια ...... ο βλάκας με το αγροτικό θα πεταχτεί χωρίς να κοιτάξει τίποτα , και εσύ χεσμένος στο άγχος προσεύχεσαι να προλάβεις να φρενάρεις on time ....... το νερό σε μορφή σπρέι από τον μπροστινό τροχό απλώνετε στο παντελόνι σου και χώνεται μέχρι και τις κάλτσες σου .

ΑΜΑ είναι να ντυθώ βατραχάνθρωπος για μια βόλτα στην βροχή.. άστο κάθομαι σπίτι και βλέπω τηλεόραση .

Το υπέρμετρο ρίσκο δεν είναι μαγκιά ..... ειδικά εαν σου αρέσει να ξεχνάς , ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση , εσύ είσαι το αυγό !! και όλοι οι άλλοι, οι πέτρες !!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Σταματησα τερμα δεξια στα διοδια στο υποστεγο, και γυρισα και κοιταξα τον Κωστη που ειχε γινει παπι οπως κ εγω! Και εκεινη τη στιγμη χαμογελασαμε και οι δυο με νοημα! ΑΥΤΑ ειναι τα ωραια του μοτοσυκλετισμου...

Τα απροσδοκητα, τα παραξενα, τα αναποδα, αλλα και ωραια... Ολα αυτα που σε κανουν να ΝΟΙΩΘΕΙΣ! Και αυτο στις μερες μας και τους χαλεπους καιρους ειναι οτι πιο πολυτιμο εχουμε!

Οι κουτακηδες μας κοιτουσαν με λυπηση, σκεφτομενοι οτι ταλαιπωρουμαστε... Που να ηξεραν οτι ΑΥΤΟΙ ειναι οι χαμενοι τελικα....

Έτσι ακριβώς είναι!!!

Βάζεις τον εαυτό σου σε μια πρόκληση και λες "εγω θα σε δαμάσω μηχανή+καιρέ και θα φτάσω εκεί που επιθυμώ" και γυρίζεις πίσω καλύτερος άνθρωπος γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Μπράβο ρε Ταξιδευτή, that's the spirit!

:a19:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Έτσι ακριβώς είναι!!!

Βάζεις τον εαυτό σου σε μια πρόκληση και λες "εγω θα σε δαμάσω μηχανή+καιρέ και θα φτάσω εκεί που επιθυμώ" και γυρίζεις πίσω καλύτερος άνθρωπος γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Μπράβο ρε Ταξιδευτή, that's the spirit!

:a19:

Κατσε ρε φιλε γιατι δε τα ειπαμε κι ολα ,φαγαμε τετοια βροχα που φτασαμε μεχρι σειριο και ειπαμε :"ωπα" καλα ειναι ως εδω.Μα να θολωνει η ζελατινα να θολωνει και το γυαλι (μυωπες γαρ):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Δυο ρόδες και βροχή είναι κακός συνδυασμός ..

Το τζάμι στο κράνος θολώνει ... τα γάντια μπαζουν νερά από τις ραφές .... τα αυτοκίνητα τρέχουν στον ανοικτό δρόμο εκτοξεύοντας νερό σαν ψεκαστήρια .... οι νταλίκες με τα φθαρμένα λάστιχα κάνουν κόντρες και πανεύκολα θα σε σκοτώσουν εφόσον γλιστράνε σαν φονικά χέλια ...... ο βλάκας με το αγροτικό θα πεταχτεί χωρίς να κοιτάξει τίποτα , και εσύ χεσμένος στο άγχος προσεύχεσαι να προλάβεις να φρενάρεις on time ....... το νερό σε μορφή σπρέι από τον μπροστινό τροχό απλώνετε στο παντελόνι σου και χώνεται μέχρι και τις κάλτσες σου .

ΑΜΑ είναι να ντυθώ βατραχάνθρωπος για μια βόλτα στην βροχή.. άστο κάθομαι σπίτι και βλέπω τηλεόραση .

Το υπέρμετρο ρίσκο δεν είναι μαγκιά ..... ειδικά εαν σου αρέσει να ξεχνάς , ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση , εσύ είσαι το αυγό !! και όλοι οι άλλοι, οι πέτρες !!
    Κακός συνδυασμός εγώ πιστεύω πως είναι τα ψάρια με τους γίγαντες!
    Υπέρμετρο ρίσκο πιστεύω πως υπάρχει από την πρώτη ηλιόλουστη μέρα που καβάλας μότο ούτως ή άλλως.
    Δεν είναι θέμα μαγκιάς. Θέμα κ@ύλας είναι!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Νέο μέλος
    kapoios to kourase to thema me thn bolta sthn broxh!oute me to xaro palebeis oute tipota extreme einai!

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Kαι εμενα μου αρεσει η οδηγηση με βροχη.

Ποτε δεν με σταματησε η βροχη αν ηθελα να παω καπου. Θυμαμαι μια φαση παλια με το crm250 που ειχα. Ερχομασταν απο αγιο (προκοπι) εγω, ενας φιλος με ενα husqvarna και 2 ducati 748. Απο την ωρα που φυγαμε μεχρι χαλκιδα εριχνε τετοια βροχη που δεν βλεπαμε στα 5 μετρα.

Τετοιο κακο δεν εχω ξαναδει ποτε απο τοτε. Δεν ανοιξαν οι ουρανοι απλα, ειμασταν ''μεσα στους ουρανους''. Τετοιο κακο.

Αλλα οταν φτασαμε χαλκιδα ειμασταν μεσα στο χαμογελο ολοι. Το νερο ειχε φτασει στο κοκκαλο. Αλλα ειχαμε μια περιεργη ευχαριστηση. Ωραια φαση...:wacko:

Βασικα το μονο που φοβαμαι πολυ ομως, ειναι ο συνδιασμος βροχη και αερας. Εκει παω μεν, αλλα με προσοχη 1000 φορες περισσοτερη. Εχω πεσει σε τετοια φαση και μου εχει μεινει μαλλον.

Τωρα που το σκεφτομαι υπαρχει και η περιπτωση να σε χτυπησει κεραυνος στη βροχη. Γιαυτο δεν φευγω ποτε αν ειναι ακριβως απο πανω μου το επικεντρο της. Μαλακια??? Δεν ξερω. Ισως. Ειχε ακουστει και ενα περιστατικο παλια πριν 3-4 χρονια αν θυμαμαι καλα. Τεσπα.

Εθνικη εχω βγει απειρες φορες με βροχη με την μανα μου να με βριζει γιατι δεν περνω το αμαξι να παω. Βραδυ. Εγω και 5 αυτοκινητα ολα και ολα στην εθνικη. Μου αρεσει ομως.

Ισως ειναι ενας τροπος να αισθανομαι ζωντανος (προσωπικα παντα). Ποιος ξερει...

Νέο μέλος
    toulaxistwn file mou esy zeis me ton tropo pou saresei kaneis ayto pou goustareis kai den se stamatane oi psixales-broxh-karekles

20/5/07. Ορεινή Αχαία.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	07-05-21_12-37.jpg 
Προβολές:	82 
Μέγεθος:	59,9 KB 
ID:	89565

?

Όνομα:	07-05-21_12-40.jpg 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	52,1 KB 
ID:	89566

Νιώθεις ελέυθερος και ανεξάρτητος.Είναι κάτι το φανταστικό και ειδικά όταν φτάσεις στον προορισμό σου νιώθεις μία απίστευτη ικανοποίησει λές και έκανες κάτι το ανεπανάληπτο κάτι το ακατόρθωτο......
    Όλοι κάποτε πεθαίνουν

αλλά δέν ζούν όλοι αληθινά

Όνομα:	07-05-21_12-36.jpg 
Προβολές:	76 
Μέγεθος:	73,1 KB 
ID:	89569

Re: Χαμογελώ όταν βρέχει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Μου αρέσει πάρα πολύ να οδηγώ τη μοτοσικλέτα μου όταν βρέχει!
    Ακούγεται σα διαστροφή υποθέτω, αλλά η ιδέα της βόλτας στη βροχή πραγματικά με εξιτάρει. Κάτι τέτοιο με το αυτοκίνητο θα μου προκαλούσε εκνευρισμό και πονοκέφαλο αλλά με τη μηχανή όχι..
    Με τη μηχανή το πράγμα είναι τελείως διαφορετικό! Απόλυτη ελευθερία! Εγώ, αυτή και η φύση σε μια περιπέτεια για λίγους! Μια περιπέτεια γεμάτη σκέρτσα!
    Συνήθως τα βράδια στις εθνικές όταν βρέχει σπάνια θα δεις μοτοσικλέτες, μόνο κάμποσα μάτια γουρλωμένα, τρομαγμένα και κολλημένα μέσα από παμπρίζ να τα ζαλίζουν φτηνοί μονότονοι υαλοκαθαριστήρες.. και απέναντι τους, πίσω ή και δίπλα τους εγώ!..στη κόντρα!!
    Άλλοτε πάλι εντελώς μόνος σε σκοτεινούς και έρημους δρόμους να απολαμβάνω κάθε σταγόνα
    που χορεύει μπροστά στα φώτα μου.. στον ρυθμό που προστάζει ο ανακατεμένος ήχος των εξατμίσεών μου μαζί με το θόρυβο των ελαστικών που πατάν τα βρώμικα νερά.. για χλμ. ολόκληρα.. όπως χθες αργά το βράδυ..
    Απλά απόλαυση!!
    Ποιός είσαι? ο Vermiulen?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Kαι εμενα μου αρεσει η οδηγηση με βροχη.

Ποτε δεν με σταματησε η βροχη αν ηθελα να παω καπου. Θυμαμαι μια φαση παλια με το crm250 που ειχα. Ερχομασταν απο αγιο (προκοπι) εγω, ενας φιλος με ενα husqvarna και 2 ducati 748. Απο την ωρα που φυγαμε μεχρι χαλκιδα εριχνε τετοια βροχη που δεν βλεπαμε στα 5 μετρα.

Τετοιο κακο δεν εχω ξαναδει ποτε απο τοτε. Δεν ανοιξαν οι ουρανοι απλα, ειμασταν ''μεσα στους ουρανους''. Τετοιο κακο.

Αλλα οταν φτασαμε χαλκιδα ειμασταν μεσα στο χαμογελο ολοι. Το νερο ειχε φτασει στο κοκκαλο. Αλλα ειχαμε μια περιεργη ευχαριστηση. Ωραια φαση...:wacko:

Βασικα το μονο που φοβαμαι πολυ ομως, ειναι ο συνδιασμος βροχη και αερας. Εκει παω μεν, αλλα με προσοχη 1000 φορες περισσοτερη. Εχω πεσει σε τετοια φαση και μου εχει μεινει μαλλον.

Τωρα που το σκεφτομαι υπαρχει και η περιπτωση να σε χτυπησει κεραυνος στη βροχη. Γιαυτο δεν φευγω ποτε αν ειναι ακριβως απο πανω μου το επικεντρο της. Μαλακια??? Δεν ξερω. Ισως. Ειχε ακουστει και ενα περιστατικο παλια πριν 3-4 χρονια αν θυμαμαι καλα. Τεσπα.

Εθνικη εχω βγει απειρες φορες με βροχη με την μανα μου να με βριζει γιατι δεν περνω το αμαξι να παω. Βραδυ. Εγω και 5 αυτοκινητα ολα και ολα στην εθνικη. Μου αρεσει ομως.

Ισως ειναι ενας τροπος να αισθανομαι ζωντανος (προσωπικα παντα). Ποιος ξερει...

2 Ducati και δεν εσβησε καμια απο την βροχη;
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Ωχ..

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    ναι ναι...

ωραια ειναι η βροχη...

ειδικα εαν εχεις αποφασισει να πεταχτεις μεχρι βολο....

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στην ΕΟ Αθηνών Λαμίας οταν βρέχει!!!
    από sapila racing στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2010, 17:05
  2. ΧΑΜΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ !!!
    από Turistas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2005, 10:19
  3. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22
  4. Οταν Κατι Δεν Παει Καλα...
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 84