Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: διαφημιση - γαμησε τα

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Ρε παιδιά έχω μία απορία:

Διαβάζω (ή μάλλον διαβάζω και ξαναδιαβάζω) τις διάφορες απαντήσεις στο post και έχω πάθει πλάκα.
    Υποτίθεται ότι είμαστε σοβαρά άτομα και συζητάμε (εκτός των άλλων) για το πώς θα γίνουμε καλύτεροι οδηγοί και θα αποφεύγουμε ατυχήματα από καθαρή μ@λ@κί@ όπως αυτό στο βιντεάκι.
    Παρόλα αυτά οι μισοί έπεσαν να το φάνε ως "υπερβολικό", ως "μη ρεαλιστικό" κλπ.

Ακούσατε όμως ποια ήταν η κατηγορία εις βάρος του οδηγού;;
    Ήταν ότι οδηγούσε ποιό γρήγορα από όσο έπρεπε για να αποτρέψει το αναπάντεχο.
    Πουθενά δεν αναφέρθηκε όριο ταχύτητας, πουθενά δεν στηλιτεύθηκε η προσπέραση αυτή καθεαυτή.

Το ζήτημα ήταν ότι στο συγκεκριμένο σημείο, με την ταχύτητα που δεν μπορούσε να αποφύγει με ασφάλεια τον σκύλο. Εξάλλου το ίδιο θα συνέβαινε ακόμα και αν ο σκύλος του πεταγόταν σε οποιοδήποτε σημείο δεν μπορούσε να τον δει. Η πρόσπεραση ήταν καθαρά για λόγους "σκηνοθεσίας".

Και ρωτάω:
    δηλαδή τί είδους σποτάκια θα θέλατε για να αποτραπούν τέτοιου είδους μ@λ@κίες ;;

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
    Απλά χρειάζεται προσοχή και να μην σου κάνει μα...κία ο άλλος οδηγός
    Και αυτός πρόσεχε ρε μεγάλε! Ο σκύλος δεν πρόσεχε το κωλόζωο!

Διαβάζεις τι γράφεις? ".... χρειάζεται να μην σου κάνει μαλακία ο άλλος οδηγός ......." Ωραία! Δηλαδή τι χρειάζεται ακριβώς? Να μην είναι μαλάκες οι υπόλοιποι?

Φίλε το σποτάκι πέρασε και δε σε άγγιξε, και εγώ προσωπικά σε θεωρώ επικίνδυνο για αυτό το λόγο.

Αντε γεια δεν ασχολούμαι άλλο, και πολλή σημασία έδωσα

Και κάτι γενικά:

Η ταχύτητα σκοτώνει. Δεν υπάρχει "τρέχω αλλά προσέχω" τι χρειάζεται να γίνει για να το καταλάβουμε? Οι δρόμοι δεν είναι πίστα. Τα τυχαία γεγονότα ΔΕΝ μπορείς να τα καθορίσεις όσο και να προσέχεις γιατί είναι ΤΥΧΑΙΑ. Μόνο οι ηλίθιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό, και δυστυχώς οι ηλίθιοι είναι αήττητοι.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Μιλάω για προσπέραση σε λογικά πλάισια(αυτονόητο).Αν δεν έκανες ποτέ σου προσπέραση μέχρι σήμερα τότε ok...αν δεν σε έκλεισε ποτέ οδηγός επειδή πήγες να του <<πάρεις την πρωτιά>> πάλι ok...όλοι μας,προσέχουμε και εμάς,και εσένα

Re: διαφημιση - γαμησε τα

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Ρε παιδιά έχω μία απορία: ............

Ακούσατε όμως ποια ήταν η κατηγορία εις βάρος του οδηγού;;
    Ήταν ότι οδηγούσε ποιό γρήγορα από όσο έπρεπε για να αποτρέψει το αναπάντεχο.
    Πουθενά δεν αναφέρθηκε όριο ταχύτητας, πουθενά δεν στηλιτεύθηκε η προσπέραση αυτή καθεαυτή.
    ...............
    ..............
    Και ρωτάω:
    δηλαδή τί είδους σποτάκια θα θέλατε για να αποτραπούν τέτοιου είδους μ@λ@κίες ;;

Οταν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείτε ως φόρμουλα ..... όταν η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιείτε ως δρεπάνι για γριές ..... όταν ο πεζός δεν πάει απο το πεζοδρόμιο ..... όταν ο μπαμπάς δεν φοράει ζώνη.... όταν ο νταλικέρης για να βγάλει το μεροκάματο , τον πιέζουν οι εταιρείες που τον πληρώνουν να οδηγάει σαν λυσσασμένος σκύλος ... οταν πετάγονται οι αγρότες χωρίς φώτα στην εθνική με τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές .... οταν ο ΟΣΕ δεν έχει φυλασσόμενες διασταυρώσεις ... όταν η αστυνομία έχει δέκα αυτοκίνητα καμένα το μηνά !! απο τους μαλ@κες τους αναρχικούς του κώλου .... εσύ περιμένεις να γίνεις καλός οδηγός για να σωθούμε .

Εμεις οι βλάκες σαμποτάρουμε το σύστημα από μόνοι μας , και οικογενειακά ... ο αγρότης είναι ο παππούς μας , ο νταλικέρης είναι ο θείος μας , ο πεζός είναι η μάνα μας , ο αναρχικός του κώλου είναι ο γιος μας ...

Εσυ περιμένεις σποτάκια για να σωθείς !!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Οταν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείτε ως φόρμουλα ..... όταν η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιείτε ως δρεπάνι για γριές ..... όταν ο πεζός δεν πάει απο το πεζοδρόμιο ..... όταν ο μπαμπάς δεν φοράει ζώνη.... όταν ο νταλικέρης για να βγάλει το μεροκάματο , τον πιέζουν οι εταιρείες που τον πληρώνουν να οδηγάει σαν λυσσασμένος σκύλος ... οταν πετάγονται οι αγρότες χωρίς φώτα στην εθνική με τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές .... οταν ο ΟΣΕ δεν έχει φυλασσόμενες διασταυρώσεις ... όταν η αστυνομία έχει δέκα αυτοκίνητα καμένα το μηνά !! απο τους μαλ@κες τους αναρχικούς του κώλου .... εσύ περιμένεις να γίνεις καλός οδηγός για να σωθούμε .

Εμεις οι βλάκες σαμποτάρουμε το σύστημα από μόνοι μας , και οικογενειακά ... ο αγρότης είναι ο παππούς μας , ο νταλικέρης είναι ο θείος μας , ο πεζός είναι η μάνα μας , ο αναρχικός του κώλου είναι ο γιος μας ...

Εσυ περιμένεις σποτάκια για να σωθείς !!
    Εγώ προσωπικά δεν περιμένω κανένα σποτάκι για να σωθώ.
    Προσπαθώ να οδηγώ όσο πιο προσεκτικά γίνεται ώστε να μπορέσω να αποφύγω τον κάθε ένα από τους πιο πάνω που ανέφερες και επίσης φοράω πάντα κράνος, γάντια και μπουφάν (και λίγα είναι) ώστε αν δεν μπορέσω να τον αποφύγω να μειώσω κατά το δυνατό τις συνέπειες.
    Το σύστημα δεν μπορεί να μας κάνει καλύτερους αν εμείς οι ίδιοι δεν συνειδητοποιήσουμε τις πιθανές συνέπειες των πράξεών μας.
    Και για μένα (είτε συμφωνείς είτει διαφωνείς - δικαίωμά σου είναι άλλωστε και η άποψή σου είναι σεβαστή) σποτάκια (όπως αυτό) που μπορεί να κάνουν κάποιους να το συνειδητοποιήσουν αυτό είναι χρήσιμα.
    Και ένας μόνο να αλλάξει τρόπο οδήγησεις επειδή είδε το σποτάκι το καθιστά επιτυχημένο.

Εγώ επιμένω στην άποψή μου που είπα πιο πριν, και έχω ξαναπεί ότι αίμα και μόνο αίμα ίσως συγκινήσει κάποιον που οδηγάει σα παπάρας μέσα στη κίνηση και τον κάνει να κόψει λίγο ή να προσέχει περισσότερο πριν να είναι αργά.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Διαφημιση μπυρας που τα σπαει...
    από trelokefaloitis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2012, 18:21
  2. Τα ψέματα, η αλήθεια και η (γκρίζα) διαφήμιση
    από athandim στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2005, 21:04
  3. Βρες σαν τα χιονια...
    από dela στο forum Off topic