Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 76

Θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2007 ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Θα ήθελα να παραθέσω κι εγώ την γνώμη μου σχετικά βάζοντας παράθεση από το www.apriliabikers.gr.
    Να προσθέσω μόνο ότι σε αυτή την εκδήλωση υπήρξαν και χαμένοι και κερδισμένοι.
    Οι κερδισμένοι ήταν φυσικά όλοι τα μαγαζάτορες της πόλης που δεν τους έμεινε τίποτα για κατανάλωση εκείνες τις μέρες.
    Οι άλλοι κερδισμένοι είναι οι διοργανωτές αυτού του «κεφιού» με το «παχουλό» εισιτήριο (τα σχόλια περιττεύουν).

Οι χαμένοι ήταν όσοι έκαναν το λάθος, χωρίς να ξέρουν, να κανονίσουν ένα Σαββατοκύριακο στα Καμένα Βούρλα.
    Όσοι έκαναν το λάθος να μπουν στην πόλη για ένα «καφεδάκι», (το οποίο ποτέ δεν ήπιαν).
    Και τέλος η μεγαλύτερη «ΧΑΜΕΝΗ» απ’ όλους είναι η «εικόνα» του μοτοσυκλετιστή στα μάτια όλων όσων είχαν την ατυχία να βρεθούν εκεί γύρω.
    Αυτό το τελευταίο είναι ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα, ακόμα κι απ’ τα «παχουλά» εισιτήρια εισόδου.

Όσο για αυτά που διάβασα παραπάνω σχετικά με «βλαχομπαρόκ» κι αηδίες δεν νομίζω ότι είναι άξια λόγου για σχολιασμό, ο νοών νοείτο!

[quote author=powerphot link=topic=2944
    [quote]

Να πω κι εγώ την γνώμη μου μια και επιτέλους κατάφερα να ικανοποιήσω την περιέργεια μου μετά από τόσα χρόνια που δεν είχα καταφέρει να πάω να δω πως είναι, έστω και σαν επισκέπτης.
    Πρίν γράψω ότι γράψω να ξεκαθαρίσω ότι αυτή είναι μόνο η προσωπική μου γνώμη και δεν νομίζω ότι θα υπήρχαν επιχειρήματα για να μου αλλάξει.

Κατ’ αρχή σκεφτόμουν να άλλαζα τον τίτλο και από «26η Πανελλήνια συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών», έλεγα να την κάνω....«26η Πανκαγκουρολλήνια συγκέντρωση κανγκουρών».
    Πάντα με την σκέψη στην γνωστή παροιμία.....«κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά».

Οι προδιαγραφές της βόλτας κατά εκεί ήταν απ’ την αρχή να βρεθώ σαν επισκέπτης μόνο και τίποτε άλλο. Τελικά κατέληξε να βρεθώ εκεί μόνο σαν «περαστικός» από την περιοχή.
    Φωτογραφίες δεν υπάρχουν παρόλο που η φωτογραφική ήταν έτοιμη και με άδειο χώρο. Κι αυτό γιατί φτάνοντας στην πύλη μετά από διάφορους «κασκαντερικούς» ελιγμούς για να αποφύγουμε τους.... «θαμώνες» του κάμπιγκ την ώρα που μπαινόβγαιναν κάνοντας «σούζες» και «burnout», αδιαφορώντας, η μάλλον καμαρώνοντας μπροστά στους περαστικούς, για το επίτευγμα τους αλλά και για το νέο «Tattoo» τους στο μπράτσο η την πλάτη. Όχι δεν ήταν διάφανο ούτε το μπουφάν ούτε το μπλουζάκι τους, και σίγουρα ούτε το μαγιό. Πάντως φόραγαν σαγιονάρα.

Μ’ αυτά και μ’αυτά φτάσαμε την πύλη όπου εκεί υπήρχε ένα τραπεζάκι= «ταμείο» για τα έσοδα της ημέρας.
    Ο διάλογος ήταν ο εξής και χωρίς σχόλια:
    -Καλημέρα έχει εισιτήριο?
    -Ναι 25 ευρώ το άτομο!
    -Δεν θέλω να κατασκηνώσω, θέλω να δω κάποιους φίλους και θα φύγω.
    -Σήμερα έχει συναυλίες και πρέπει να πληρώσετε από 25 ευρώ.
    -Οι συναυλίες είναι το απόγευμα, εμείς είμαστε περαστικοί και θα φύγουμε, πρέπει να πληρώσουμε 25 ευρώ το κεφάλι για μια επίσκεψη.
    -Τι να σου κάνω? Έτσι είναι! Άμα θέλετε να μπείτε με την μηχανή θα πάτε από την άλλη πόρτα που μπαίνουν οι μηχανές.
    -Άνθρωπε μου σου λέω ήρθαμε για επίσκεψη και θα φύγουμε, γιατί να μπούμε με τις μηχανές μέσα?
    -!!!!(κενό)!!!!!
    -καλά ΑΝΤΕ γεια!
    Και όπως ήταν φυσικό την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια (αντίθετα με τα άλλα καγκουρό) για καφεδάκι στις καφετέριες της παραλίας.
    Εκεί λοιπόν κάτσαμε για λίγη ώρα πριν την αναχώρηση για Αθήνα.

Τι τελείωσε νομίζετε? Όοοοοχι βέβαια!
    Όλη η παραλία κι όλες οι καφετέριες στα Καμένα Βούρλα ήταν γεμάτες από κόσμο και φυσικά στην πλειονότητα μόνο από μοτοσυκλετιστές όπου αρκετοί είχαν την ίδια σκέψη με εμάς.
    Εκεί λοιπόν στο «τσίρκο», σόρρυ στον παραλιακό δρόμο ήθελα να γράψω, παρελαύναν πολλά «νούμερα», σόρρυ μοτοσυκλετιστές ήθελα να γράψω.
    Οι «θαμώνες» δηλαδή του κάμπινγκ έκαναν Shows στους θαμώνες των μαγαζιών της παραλίας για να ξέρουν τι έχασαν που δεν έδωσαν 25 ευρώ να μπουν στην «26η Παν-καγκουρολλήνια», η τι θα έβλεπαν αν έμπαιναν.
    Το τι χάσαμε (που δεν μπήκαμε) θα προσπαθήσω να το περιγράψω όσο πιο γλαφυρά μπορώ (από τα «τρέιλερ» που μας έδειξαν) μια και όπως είπα, ΔΕΝ τράβηξα καμία φωτο εσκεμμένα αφού άλλοι.... «τράβαγαν» κάτι άλλο:a31: και θα είχαμε λογοκρισία.

Το «κλού» της παρέλασης ήταν ένα ΑΤV με δύο άτομα, καμουφλαρισμένο με τα κλαδιά ολόκληρου δένδρου ελιάς που πήγαιναν πάνω κάτω πολλές φορές για να τους δούμε καλά, γιατί αυτοί σίγουρα δεν μας έβλεπαν.
    Ο «μπρατσαράς» με το GSXR με το λάστιχο φορεμένο κολιέ που έκανε βόλτες και φώναζε….. «θέλει κανείς κανένα λάστιχο?» Κι αφού δεν ήθελε κανείς, τότε έριχνε ένα «burnout» και πήγαινε στην επόμενη καφετέρια.
    Η πιτσιρικαρία με τα «γυμνά» παπιά εκστασιασμένοι να κάνουν σφήνες ανάμεσα στα αυτοκίνητα που για κακή τους τύχη «έκοψαν» δρόμο μέσα από την πόλη.
    Ο τυπάκος με το 4τροχο «μπομπο» που αντί για σέλα είχε πατεντάρει «Gypsy καρέκλα λαχανοπράσινη» και πήγαινε πάνω κάτω στις δυο δεξιές ρόδες.
    Ο ημίγυμνος easy rider με την κοτσίδα, το μούσι, και τον ιδρωμένο δράκο tattoo στην πλάτη προσπαθώντας με την εξάτμιση να «φυσήξει» τον αφρό απ’ τα «φρεντοτσίνο» στα τραπέζια.
    Το τυπάκι με το motard με μαγιό και καουμπόικο καπέλο να ρίχνει σούζα μέσα στον κόσμο αδιαφορώντας ακόμα και για το κοριτσάκι που κουβαλούσε μαζί.
    Μερικοί ξέμπαρκοι με κάθε είδους 2τροχο χωρίς «τελικά» να ντριφτάρουν όπου είχε «άνοιγμα» κι από πίσω να τους ακολουθούν οι κολλητοι που ο μπαμπάς δεν τους είχε αφήσει ποτέ να πάρουν μηχανή αλλά ήρθαν στην «26η Παν-καγκουρολλήνια» με το σούπερ ντούπερ SAXOturboGTIslEFI momo τιμόνι και ζάντες, για να συνοδέψουν τους φίλους τους!
    Έχει κι άλλες εικόνες, πολλές, πάρα πολλές, αλλά άμα θέλετε περισσότερα καλό θα είναι να πάτε σε κανένα τσίρκο που έχει κι επαγγελματίες.....«ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ»!
    [quote author=powerphot link=topic=2944
    [quote]

Y.Γ. Ζητώ συγνώμη για το παραπάνω λάθος που έκανα κι επανορθώνω.
    Το ΑΤV δεν είχε επάνω κλαδιά από δένδρο ελιάς αλλά από «Μπέντζαμιν!»
    Για όλα τα υπόλοιπα δεν παίρνω τίποτα πίσω!
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Τελικά ρε παιδιά θα πρέπει να βγάλουμε ένα συμπέρασμα. Δεν θα πρέπει να παρευρισκόμαστε στην πανελλήνια ?

Βέβαια αυτό το forum δεν είναι σίγουρα όλη η πανελλήνια αλλά εκπροσωπείτε εν μέρη από κάποιους .
    Εγώ είμαι νέος στις εκδρομές τέτοιου τύπου και κάθομαι πάντα και διαβάζω τις γνώμες όλων για να δω τις εντυπώσεις τους και μάλλον τις βρίσκω αρνητικές. Όμως εάν είναι δυνατόν θα ήθελα να μου λύνατε κάποιες απορίες μου.

1ον) Αφού υπάρχουν τόσα προβλήματα γιατί πάνε τόσοι βλάκες μοτοσυκλετιστές στην πανελλήνια? (μαζι με μένα)

2ον) Για την μοτοε που λέτε ότι τα αρπάζουν και κάνουν βίλες πώς είστε τόσο σίγουροι? Ξέρετε τι κανονίζουν τι κλείνουν τι οργανώνουν τι παίρνουν και στο τέλος τι πληρώνουν και τελικά τι τους μένει από την όλη φάση? Η μήπως βρεθήκατε στο προεδρείο και ξέρετε από πρώτο χέρι τι γίνετε? Η μήπως νομίζετε ότι εάν ήσασταν εσείς οι αρχηγοί θα τα καταφέρνατε καλύτερα?

3ον) Το θέμα του camping είναι δυνατόν να είναι το ίδιο σε όλες τις πανελλήνιες? Αλλού θα είναι καλύτερο και αλλού χειρότερο.

4ον) Πώς μπορεί να το φαντάζεται ο καθένας την ιδανική πανελλήνια για τον εαυτό του? Πόσες καγκουριές και μέχρι ποιο σημείο πρέπει να γίνονται?

5ον) Είναι δυνατόν τόσοι χιλιάδες μοτοσυκλετιστές να ακολουθήσουν τα δικά σας πρότυπα? (Τα λόγια τύπου Όλοι είναι δυσανασχετισμένοι εγώ τα ακούω βερεσέ γιατί μιλάτε εκ προσωπικού και όχι επί συνόλου.

Μάλλον διαπιστώνω σαν νέος όπως είπα παραπάνω ότι υπάρχουν 2 είδη μοτοσικλετιστών. Αυτοί που γράφουν βλακείες στα διάφορα forum για τις ιδανικές πανελλήνιες (μαζί με μένα) και αυτοί που πραγματικά πηγαίνουν για να ακολουθήσουν αυτήν την γιορτή της μοτοσυκλέτας που προηγούμενος σνόμπαρε ο φίλος μου ο siakattackj

Η πανελλήνια είναι ένας καλός λόγος να βρεθούμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί και ο καθένας με τον τρόπο του, είτε με καγκουριές είτε με βόλτες είτε με γνωριμίες είτε με άλλο τρόπο. Αυτός που δεν θέλει καγκουριές , υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι να τις αποφύγει. Έτσι δεν χρειάζεται να κάθετε και να διαβάλλει το όλο κλίμα. Στο κάτω κάτω δεν είναι υποχρεωμένος να έρθει. Ας κάτσει σπίτι του να πιει το γάλα του. Αυτοί οι χιλιάδες που έρχονται και θα έρχονται κάτι ξέρουν.

Σας ευχαριστώ και καλή αντάμωση

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Να πηγαίνουν τότε όλοι οι "χιλιάδες" ...
    και να μένουμε εμείς οι "φρόνιμοι" ...
    (πρόσεξε δεν έχω σχολιάσει μέχρι σήμερα για την πανελλήνια... απλά δεν πρόκυται και να πάω...)
    τέτοια Πανελλήνια με τα "όλα της " όπως το λες ευχαριστώ δεν θέλω,
    πόσο μάλλον να αντιπροσωπεύεται κιόλας...
    θα μπορούσαν να την έχουν σταματήσει, άραγε τι εξυπηρετεί....???
    και επειδή γνωρίζω τα άτομα που τρέχουν και διοργανώνουν , και δεν έχω πρόβλημα με αυτούς αλλά με τους συμμετέχοντες... να πω ότι ο σκοπός δεν αγιάζει την πανελλήνια ...
    και αν ο σκοπός έχει γίνει πλέον
    "να μαζευτούμε πολλοί και ότι να ναι..."
    εμένα δεν με εκφράζει ΚΑΘΟΛΟΥ σαν μοτοσυκλετιστική συνείδηση!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Ναι φιλε μου, εμεις ειμαστε η μειοψηφια, οι μαλακες που δεν παμε βολτες μονο γραφουμε σε φορουμ...Ναι ζητω οι πανελληνιες και οι καγκουρες!!

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Μια πανελλήνια σαν κι αυτή που γίνεται κάθε χρόνο, το ζητούμενο δεν είναι ο «μικρόκοσμος» των δυο τριών ατόμων που βγαίνουν μετά και λένε, «τι φανταστικά που περάσαμε, τι τέλεια που ήταν, άντε και του χρόνου!»
    Δεν είναι 2-3 αντίσκηνα η Πανελλήνια, είναι ΟΛΑ τα αντίσκηνα, είναι ΟΛΟΙ όσοι θα παρευρεθούν εκεί είτε θαμώνες είτε επισκέπτες.
    Το ζητούμενο είναι «όλη» η γενική εικόνα που παρουσιάζει μια «Πανελλήνια συγκέντρωση μοτοσικλετιστών», και στην προκειμένη περίπτωση η εικόνα αυτή ήταν ένα χάλι όπως και τις άλλες φορές απ’ ότι μου έχουν πει. Σε αυτήν δεν χρειάστικαν περιγραφές τα είδα απ’ ευθείας.
    Το αν σε μια Πανελλήνια πέρασα καλά εγώ, εσύ, αυτός, και κάνα δυο άτομα ακόμα, δε λέει τίποτα σε όλους αυτούς που υπόμεναν όλα αυτά που υπόμεναν εξ αιτίας πολλών άλλων «μοτοσυκλετιστών» που ταυτόχρονα, ενώ άλλοι «πέρναγαν καλά» αυτοί «έφτιαχναν» την εικόνα του Έλληνα μοτοσυκλετιστή!
    Άντε μετά εσύ να αποδείξεις ότι ΔΕΝ είσαι ελέφαντας.

Άντε λοιπόν και του χρόνου?
    Περιμένετέ με αλλά άμα αργήσω φάτε μόνοι σας!
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    για αυτο σε παω ρε Γιωργη

:rotflmao: :rotflmao:

Τυχερος εισαι φετος μου φαινεται.
    Δεν θα μπορεσω δυστυχως να σε ενοχλησω για καμια φασολαδο-λουκανικο-βολτα στην Παυλιανη
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Τυχερος εισαι φετος μου φαινεται.
    μονο @@ριες να μην ελεγες

Όταν η πόλη κοιμάται.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    Η αστυνομία τι έκανε με όλα αυτά;;;;;;
    Μάκης

Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
    Φραπε γλυκο...(μερικοι εβαλαν και γαλα)
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    Φραπε γλυκο...(μερικοι εβαλαν και γαλα)
    Ααα μάλιστα. Πήραν το ρεπό τους τα παιδια.

Μαααλιστα.
    Μάκης

Αρχικά δημιουργήθηκε από gousouxourou
    μπραλο δεν ειχα ξαναπαει και ειναι απιστευτα καλα, με ασφαλτο να κραταει και ατελειωτες στροφες αλλα θελει 1000, με το 600 τελειωνει το γκαζι νωρις
    οντως ειναι ωραια αλλα το δικο μου προβλημα ειναι οτι με 1000 τελειωνει το γκαζι νωρις ......ειμαι αρκετα προβληματισμενος ........με παουερ κομεντερ ,μινγκ και πειραγμενο εγκεφαλο μου δινει 170 στον τροχο ....μονο

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    οντως ειναι ωραια αλλα το δικο μου προβλημα ειναι οτι με 1000 τελειωνει το γκαζι νωρις ......ειμαι αρκετα προβληματισμενος ........με παουερ κομεντερ ,μινγκ και πειραγμενο εγκεφαλο μου δινει 170 στον τροχο ....μονο
    170 και σου φαινονται λιγα?
    Ασχετο τι μιχανακι εχεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    Καποιος γληγορος τσιμπησε
    -..Not Yet!

ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ??

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 44 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ......

ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ "ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ" ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ.....
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΤΟ HAYABUSA ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ....

Καποιος γληγορος τσιμπησε
    .................... GSXR1000 το απολυτο οπλο

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2006, 13:04
  2. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2006 ΑΤ Club
    από mixanobio$ στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 13:43
  3. Απαντήσεις: 27