Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 49 από 49

Θέμα: ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ!! - Το αγχος που σου μεταδιδουν.

Re: Re: ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ!! - Το αγχος που σου μεταδιδουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr

επειδη καποιοι δεν καταλαβαινουν πως ο κυνδινος των δικυκλων εγκειται στον τροπο οδηγησης αυτων που τα επιλεγουν και οχι στα ιδια τα δικυκλα... :a31: [/B]
    Παρότι γενικά δεν θα διαφωνήσω μαζί σου Ηλία πιστεύω ότι ο κίνδυνος έγκειται και σε άλλα πράγματα και όχι μόνο στον τρόπο οδήγησης αυτών που τα επιλέγουν. Πχ:

1. Στον τρόπο που οδηγούν και στο πόσο σε προσέχουν οι άλλοι οδηγοί (κουτάκια αλλά και μηχανές).

2. Στο γεγονός ότι είσαι πάντα σε δύο τροχούς σε συνδυασμό (α) με την υπέροχη ποιότητα των Ελληνικών δρόμων και (β) τα απροσδόκητα και απίθανα που μπορεί να συναντήσεις σε αυτούς (και μη μου πεις ότι θα πηγαίνεις παντού και πάντα αργά).

3. Στο γεγονός ότι στο κουτάκι σε προστατεύουν όχι πλαστικά αλλά λαμαρίνες και αερόσακοι, και - ανάλογα με το τουτού - μπορεί να το κάνουν πολύ ασφαλές.

Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;

άρχοντας με χαρέμι! Το avatar του/της elias_21
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
    Ακριβώς αυτή είναι η μεγαλύτερη πλάνη.Εκεί ακριβώς που νομίζεις οτι "το έχεις " αρχίζει ο κίνδυνος.Γιατί εκεί είναι που θα πρέπει να αποδείξεις την ωριμότητά σου.Πάντα μαθαίνεις, είτε λέγεται μοτοσυκλέτα είτε ζωή, είτε σχέση, είτε οτιδήποτε άλλο.Σου εύχομαι τα καλύτερα.
    Και κάτι ακόμα.Αυτοί που σου λένε τώρα πρόσεχε,είδα αυτό, είδα εκείνο κλπ. είναι απλώς ο ...εαυτός σου μετά από 20 χρόνια.Γιατί να το ξέρεις, αυτά θα λες και συ στην ηλικία τους.

Σε αυτό έχεις δίκαιο, και πάλι καλα που το ακούω συχνά για να το έχω συνέχεια φρέσκο...
    Οταν ξεχνιέσαι καμία φόρα πάντως, όλο και κατι μικρό συμβαίνει στο δρόμο που στο θυμίζει! Είτε να χάσεις την ισορροπία σου, είτε είτε είτε...

ειναι ωραία η επιστήμη της μηχανολογίας!!!

Retired Rider Το avatar του/της 675

Re: Re: Re: ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ!! - Το αγχος που σου μεταδιδουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Harry_V
    Παρότι γενικά δεν θα διαφωνήσω μαζί σου Ηλία πιστεύω ότι ο κίνδυνος έγκειται και σε άλλα πράγματα και όχι μόνο στον τρόπο οδήγησης αυτών που τα επιλέγουν. Πχ:

1. Στον τρόπο που οδηγούν και στο πόσο σε προσέχουν οι άλλοι οδηγοί (κουτάκια αλλά και μηχανές).

2. Στο γεγονός ότι είσαι πάντα σε δύο τροχούς σε συνδυασμό (α) με την υπέροχη ποιότητα των Ελληνικών δρόμων και (β) τα απροσδόκητα και απίθανα που μπορεί να συναντήσεις σε αυτούς (και μη μου πεις ότι θα πηγαίνεις παντού και πάντα αργά).

3. Στο γεγονός ότι στο κουτάκι σε προστατεύουν όχι πλαστικά αλλά λαμαρίνες και αερόσακοι, και - ανάλογα με το τουτού - μπορεί να το κάνουν πολύ ασφαλές.

και τα 3 που λες ειναι σωστα αλλα εκει πλεον παιζει ρολο αυτο που λεμε γκαντεμια...
    και ο γκαντεμης τη γκαντεμια και μεσα στο τουτου μπορει να την παθει...

με αλλα λογια αυτες οι περιπτωσεις που λες , παντα ομως απο τη στιγμη που ο μοτοσυκλετιστης ειναι 200% προσεχτικος, ειναι πολυ σπανιες...

και δεν αξιζουν τοση λογοκρισια

Εγώ ανέκαθεν πίστευα πως δεν θα έπεφτα ποτέ από δικιά μου μ@λακία και ακόμα το πιστεύω και πριν 15 μέρες ένας μ@λ@κ@ς φρόντισε να μου το αποδείξει...Δυστυχώς δεν κυκλοφορούμε μόνοι μας...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2007, 12:29
  2. για το Σαββατο που περασε.......
    από ruyjin στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2004, 12:54
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2004, 06:45
  4. Για το 3ήμερο που έρχεται...