Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: Παράπονο...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

EGO LEO LOIPON..

NA PHGENETE OLOI BOLTES...

ALA MONOI SAS!

OTAN XEKINAS NA PAS BOLTA TO KANEIS GIA TH PARTH SOY KAI MONO! ANTE..ANTE LEO KAI GIA TH MOTOSYKLETA SOY!

APO KEI KAI PERA OTIDHPOTE DIAFORETIKO PROKYPSEI APO AYTO POY THES NA KANEIS... SE XALAEI..SOY TH DINEI..TOY TH DINEIS PISO ..STH XANADINEI..KAI SPAZESE![KAMIA SXESH ME TON SPAZZ..APLH SYNONIMIA]

OPOTE..NA MAZEYOSASTE SE ENA SHMEIO..NA LETE POY THA PAEI O KATHENAS..KAI META ....NA THLEFONIESTE TO BRADY NA AFHGHSTE TIS BOLTES SAS!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    Έχω την εντύπωση πως το έχουμε πάει λίγο αλλού το θέμα. Ρε συ Λεωνίδα πότε πιέστηκε κάποιος σε βόλτα να πάει γρήγορα και πότε πιέστηκε κάποιος σε βόλτα να πάει αργά?

Αυτό που λέμε κάθε φορά (διορθώστε με αν κάνω λάθος) είναι "πάμε ο καθένας όπως θέλει και μπορεί αρκεί να υπάρχει τρόπος συνεννοήσης για τα σημεία που πρέπει να στρίψουμε κλπ".

Από εκεί και πέρα ο καθένας ακολουθεί το ρυθμό που του αρέσει και τον βολεύει και τελείωσε. Έτσι και αλλιώς σε αυτές τις αποστάσεις η διαφορά ταχύτητας στην Εθνική δεν δημιουργεί και πάρα πολλά προβλήματα.....

Τώρα αν σε κάποιον δεν αρέσει ο ρυθμός (είτε γρήγορος είτε αργός) που ακολουθούν οι άλλοι αυτό είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....
    orea an mporis na pisis kapion oti pate volta oli mazi ke den pirazi pou ine monos tou 20 xiliomtra piso tote na sou po exis dikio:rotflmao: :rotflmao:
    an itane etsi opos ta les den 8a ipirxe to parapono tis nikis oute i gkrinia i dikia mou.ke tin apopsi pame oli mazi ke 8a sas perimenoume sto tade simio ine ligo koufo
    kane ena gkalop na dis pios to goustari ke pios oxi
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Κοιτα να δεις λεωνιδα κανενας δεν διαχωρισε κανενα εδω και δυο χρονια εδω μεσα Εγω οταν λεω παω βολτα και ανακοινωνω επισημα οτι θα παω βολτα δεν λεω δεν ερχεσαι εσυ και εσυ και εσυ.ι.Και επισης και το ξανατονιζω οτι σε μια βολτα με διαφορετικα μηχανακια δεν μπορουν να πανε ολοι το ιδιο και γιαυτο αλλοι φευγουν πιο μπροστα και αλλοι μενουν πιο πισω.εδω δεν σχολικο να παμε μαντρωμενοι καπου και η δασκαλα μπροστα.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

EXEI ΔΙΚΙΟ Ο ΑΦΡΟ

ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΒΗΣΤΟΣ ΛΕΩ ΠΑΕΙ?ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΥΙΣΚΥ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ!!!
    ΑΡΑ ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ!!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!! ::rotflmao:
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    απάντησε ο Στάθης για μένα.....

Εκ των πραγμάτων είναι έτσι.... και για να μην παρεξηγηθούμε εγώ τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα να έρθει ο οποιοσδήποτε στις βόλτες αρκεί να ζαλίζει τον ένα και τον άλλο "πως πας έτσι κτλ".....

Ξαναλέω πως όταν είμαστε διαφορετικές μηχανές και το σημαντικότερο έχουμε διαφορετικό στυλ οδήγησης αυτές οι διαφορές στο δρόμο συμβαίνουν.....

και σε τελική ανάλυση αν σε κάποιον δεν αρέσει αυτό είναι δικαίωμά του....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αυτες οι ιστοριες μου θυμιζουν οργανωμενες λεσχες και οποιος τραβαει ζορια γενικοτερα και θελει να παει ετσι εκδρομη στην πρωτη σελιδα του moto.gr υπαρχουν λινκς για να κανει αιτηση για μελος.
    Φυσικα και οποιος θελει να παει οργανωμενα στελνει πμ σε αλλους τους κρεμαει και ενα κουδουνακι για να μην τους χανει στο δρομο παιρνει και δυο γκεκες και κανει δουλεια!

το ποστ αυτο αν δε κανω λαθος εγινε με αφορμη το ποστ του Μαρινου(monstermind).
    Ετσι οπως καταληξε η κουβεντα τελικα ο Μαρινος ξηγηθηκε αψογα... και τι εννοω
    αν το προβλημα με τις εκδρομες(που εγω δεν εχω λαβει μερος ακομα) ειναι πως καποιοι εξαφανιζονται, στη συγκεκριμενη εκδρομη ο Μαρινος ειπε ποια θα ειναι η φυση της εξ αρχης.
    οτι δηλαδη θα ειναι για ss. Και αν δειτε κι εγω οσο κι αν μου αρεσε η ιδεα, περα του οικονομικου, θα ηθελα να παω, αλλα αν μενω πισω δε θα περασω ουτε εγω καλα, και θα δημιουργησω και προβλημα στην παρεα.

Παραδειγμα αν κανονιζανε εντουραδες εκδρομη στα βουνα τι θα καναμε εμεις, θα τους λεγαμε πατε απο ασφαλτο για να μαζευτουνε και τα street!

Παντως επειδη θελουμε να λεγομαστε και παρεα, χωρις διαχωρισμους μοτο, καλο θα ηταν ανα διαστηματα να κονονιζουμε μια πιο κοντινη, πιο ηρεμη διαδρομη για να ερχονται ολοι.

αυτα........
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΡΕ? ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ... ΒΑΡΕΘΗΚΑ

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Κοιτα να δεις λεωνιδα κανενας δεν διαχωρισε κανενα εδω και δυο χρονια εδω μεσα Εγω οταν λεω παω βολτα και ανακοινωνω επισημα οτι θα παω βολτα δεν λεω δεν ερχεσαι εσυ και εσυ και εσυ.ι.Και επισης και το ξανατονιζω οτι σε μια βολτα με διαφορετικα μηχανακια δεν μπορουν να πανε ολοι το ιδιο και γιαυτο αλλοι φευγουν πιο μπροστα και αλλοι μενουν πιο πισω.εδω δεν σχολικο να παμε μαντρωμενοι καπου και η δασκαλα μπροστα.
    to katalavame kirie sta8i min mas to tonizete
    xestikate esis pate volta diaxorismous den kanete ke opios 8eli as er8i.an siniditopioisis afta pou les kanis ke gamo tous diaxorismous ke ine san na les kita ego 8a ime 20 xiliometra mprosta ala pame mazi
    empasi periptosi meriki lene koroideftika gia aftous pou pane arga,kakos to kanoun giati ektos apo mena as poume pou tipota den me provlimatizi iparxoun ke ali pou ta pernoun asxima.opos ta piran asxima ke me aftous pou mpikan sto africaniko meting ke egrafan malakies,ke den katalavenan oti den tis elegan mono se emena me ton opio exoun proigoumena kaloproereta vevea ala i ali den to vlepoun etsi ke pareksigiounte ke aftos ine enas logos pou i sinantisi me emas tous africanous 8a ine mia apotixia ke epidi merika apo osa kanoume den ine sosta alo toso gia mena o tropos aftos ekdromis den ine sostos .ke xestike to simpan ti leo ego opos xestike ke ti lete esis den exo na po tipota alo
    exete sindiasi tin ekdromi pou ine kati sigketrotiko ke silogiko me to paradosiako sas ksekavloma gia taxitita den ginete afto.

ke sta8i otan pigenis tetiou idous voltes na to anakinonis pao na ksekavloso erxete kanis?
    oxi pame ekdromi i volta oli mazi otan katalavis tin diafora ta ksanaleme

an exo la8os den me endiaferi etsi to vlepo
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΡΕ? ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ... ΒΑΡΕΘΗΚΑ
    Ρε βλάκα τι φωνάζεις? Την μια δεν μπορείς, την άλλη δεν μπορείς μας έχεις ζαλίσει τα ούμπαλα! Άντε απογεματιάτικα....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

IDΙ ο γκρινιας
    και σου ειπα να προσεχεις τις κακες παρεες ρε Γιωργο.
    Αλλος ειναι ο γκρινιαρης, κολησες κι εσυ!!!!!!!!

μπουχαχα :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    esi den xriazete na katalavis tipota ke anaferome ke sto 8ema tis nikis,to 8ema ine na diavasoun kapioi mia diaforetiki apopsi apo mia ali optiki gonia se oti afora tis voltes gia na min lene diafora perierga gia tixon diaxorismous pou mpori na ginoun ke ama ginoun sto melon metaksi diaforetikon mixanon pou telika iparxi provlima se afto to komati siniparksis.
    Αυτοί οι "διαχωρισμοί' είναι λογικό να γίνονται κάποιες φορές, και εγώ δεν το είπα ειρωνικά και ξαναλέω ότι το καταλαβαίνω απόλυτα.
    Εγώ ρε παιδιά είπα απλά ότι θα ήθελα να ξανακάνω εκδρομές μαζί σας... αυτό και τίποτα παραπάνω!!
    Και είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην μπορώ να ακολουθήσω σε μερικές!! Δεν είμαι τρελλή!!
    Ίσως να έγραψα το post σε λάθος στιγμή, όταν είχαν ήδη γραφτεί κάποια άλλα post για εκδρομές..
    Αυτά.

Καλά έκανες και το έβαλες το ποστ..... Ήταν μια καλή αφορμή να πει όποιος ήθελε τη γνώμη του!!!!

ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

νικη για τις 24-25 του μηνου τι λες;;;;;;
    την κανω παιδες...
    καλο απογευμα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    το ποστ αυτο αν δε κανω λαθος εγινε με αφορμη το ποστ του Μαρινου(monstermind).
    wave2:
    Κάνεις λάθος Νάσο, αυτό το post δεν έχει κάμια απολύτως σχέση με αυτό του Μαρίνου!!

25 ε???? Θα το κανονίσουμε!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2006, 00:18
  2. έχω ένα παράπονο ακόμη ..
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 19:38
  3. Να κάνω ένα παράπονο.........
    από angel-m στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6