Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 78

Θέμα: Bye Bye GSR....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ακεφαλε.
    το κανες διαμαχη το πραμα.

λοιπον περαν του οτι οι προηγουμενοι με καλυψανε πληρως. να σου πω και εγω μερικα πραματακια.
    εχω χασει συγγενεις απο καρκινο και ναι στον επιδοξο δολοφονο μου στον δρομο του ευχομαι με μεγαλη μου χαρα να ακολουθησει τον αγαπημενο μου παππου.
    επισης οταν θα ξυπνησεις το βραδυ να πας για κατουρημα και ακουσεις να σου χαρχαλευουνε τη μηχανη, να φτιαξεις στα γρηγορα ενα ποτηρι τσαι με λεμονι και μελι και αφοτου παρεις τηλεφωνο την αστυνομια να στρεξει κοντα σου (καθοτι εχουμε νομους) να κατεβεις να κερασεις τον κλεφτη για να δειξεις και ενα αλφα επιπεδο που εσυ εχεις και εμεις οι υπολοιποι δεν διαθετουμε οσο θα περιμενετε παρεα την ΕΛ.ΑΣ.εγω παλι θα κατεβω με το κουζινομαχαιρο.
    το να προσπαθεις να το παιξεις διαφορετικος ειναι ευκολο.το να εισαι διαφορετικος φιλαρακι ειναι το ζορι.

ενας βαρβαρος
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

+1
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Θα μου πεις, καποιος που εχει μαθει να ζει παρασιτικα εις βαρος των υπολοιπων
    και που καρπωνεται απο τους κοπους τους δεν θα καταλαβαινεις τιποτα εκτος απο φωτια και τσεκουρι..

Σωστο και αυτο.

Ουτε εγω ξερω τι θα εκανα αν μου συνεβαινε να τον παρω χαμπαρι..
    Ειναι επικινδυνοι αυτοι οι ανθρωποι.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ???????

Πολύ εύκολα χαρακτηρίζεις φίλε ανθρώπους που ένιωσαν την αδικία στο πετσί τους!!!!!
    Και γιατί? Για φράσεις που απλά εκτονώνουν την απελπισία που νιώθουμε όταν κάποιο ελεεινό "υπάνθρωπο" τσογλάνι καταστρέφει/κλέβει την περίουσία τη δική μας ή του διπλανού που δεν ήρθε απ' τον ουρανό αλλά είναι δουλεμένοι κόποι και αίμα για τους περισσότερους από εμάς!

Για ποιό επίπεδο μιλάμε? Για εκείνο που δείχνουν οι γονείς βιασμένων και δολοφονημένων που βλέπουν τους βιαστέ/δολοφόνους να αποφυλακίζονται και να πάνε και σε εκπομπές tv παραπονούμενοι που δεν βρίσκουν αμέσως τη δουλειά που θέλουν????

Ε όχι ρε παιδιά, έλεος!!!!!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΊΖΟΥΝ.

(Και σιγά αν έπιανα αυτόν που μου έκλεβε τη μηχανή να μην περίμενα να πάθει καρκίνο... Φωτιά και τσεκούρι λέμε)

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    ρε παιδια πραγματικα δεν αντεχω αλλο να διαβαζω θρεντ και να λενε για κλοπες μοτοσυκλετας... δεν εχω μοτοσυκλετα αλλα πραγματικα μπορω να φανταστω πως ειναι να σου παιρνουν ενα μερος του εαυτου σου...απλα δεν μπορω ν ακουω συνεχεια για κλοπες εχω αρχισει να απογοητευομαι
    δεν μπορει ....ρε γμτ
    Εγω ενα ανταλλακτικο δεν εβρισκα για καποιες μερες και ειχα παρει 2 Depon μαζι γιατι μου ειχε προξενησει πονοκεφαλο,αμα μου την κλεψουν θα παθω εγκεφαλικο!
    Παντως αμα πιασω κλεφτη να προσπαθει να το παρει μπορει να κανω και φονο οπως πολλοι απο εσας εκει εξω.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Όλο το "αγανακτώ" ξεκινάει απο την έλλειψη αστυνόμευσης και απόδοση δικαιοσύνης.

Γιατί αν γνωρίζαμε πως θα τους πιάσουν και όταν τους πιάσουν θα είναι σε κανά ανήλιο μπουντρούμι για 10-20 χρόνια, τότε σίγουρα θα αντιδρούσαμε διαφορετικά.

Αλλά ακριβώς επειδή γνωρίζουμε οτι δεν θα τιμωρηθούν... και το κακό είναι οτι και εκείνοι το γνωρίζουν , θα πράξουν οπως νομίζουν αυτοί και ενίοτε ίσως και πέρα απο την μηχανή πλιατσικολογήσουν και το σπίτι σου. Το σοκ που τραβάς όταν ανακαλύπτεις κλοπή είναι μεγάλο.

Προσωπικά το έχω πέι και με έχετε κατακρίνει εδώ αρκετοί.

Ο τύπος που θα θεωρήσει το σπίτι ή κάτι δικό μου λεία, να εύχεται να μην έχω δίπλα την δι-μούτσουνη με το 12αρι σκάγι. Μόνο αυτό!!!

Και μετά εκεί που θα τον παρατήσω , θα τον βρούν σε ανασκαφές την επόμενη χιλιετία.

ΡΕ ΟΥΣΤ... κοπρόσκυλα ... παράσιτα που ζουν επάνω μας. Όσο φτωχός και να είσαι, αν έχεις μισή τσίπα επάνω σου , τότε δεν κλέβεις... βρίσκεις άλλους τρόπους... απο TV (ψοφάνε για κάτι τέτοια), πιέζεις καταστάσεις και ανθρώπους... κάνεις τα πάντα. Αλλά δεν επιβουλεύεσαι τον διπλανό σου , που στην τελική αν του τα ζητήσεις στα ίσα, μπορεί και να στα δώσει έτσι... για την ψυχή της μάνας του/ του πατέρα του/ του ανθρώπου που έχασε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αυτος ο Gandalf dr685sm ρε γ@μωτο, δεν ειναι να γραψει για καποιο θεμα,
    δεν μενει τιποτα αλλο να πεις!

Ακριβως αυτο που ειπε +1 και -1 σ'αυτο με τη διμουτσουνη.
    Δεν μπορω να πω απο τη στιγμη που ειμαι εξω απο το χορο, τι θα κανω αν χρειαστει να χορεψω..
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero

Δεν μπορω να πω απο τη στιγμη που ειμαι εξω απο το χορο, τι θα κανω αν χρειαστει να χορεψω..
    Ela σιγα σιγα να μπαινεις και συ στο χορο!

(να παρεις επιτελους μηχανη εννοω ε?μην παρεξηγηθουμε κιολας!)
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Εγω ενα ανταλλακτικο δεν εβρισκα για καποιες μερες και ειχα παρει 2 Depon μαζι γιατι μου ειχε προξενησει πονοκεφαλο,αμα μου την κλεψουν θα παθω εγκεφαλικο!

Παντως αμα πιασω κλεφτη να προσπαθει να το παρει μπορει να κανω και φονο οπως πολλοι απο εσας εκει εξω.

1.+1000

2.+1.... επικυνδινα πραμματα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero

Είναι κεφάλι!!!
    CALCULATOR ISLAND

Εύχομαι να την βρείς ρε γμτ το στανιό τους τα καθίκια του κερατά που να εκραγεί στα μούτρα τους μέσα....άϊ σιχτίρ!!!!!
    CALCULATOR ISLAND

ρε παιδιά απλή λογική μεταφέρω.. είναι οτι σκεφτόμαστε όλοι , όταν θα δούμε ενα ανοιχτό (σπασμένο) παράθυρο και μπαίνεις στο σπίτι/αυτοκίνητο και τα βλέπεις όλα κάτω και πεταμένα γύρω-γύρω.

αρχικά φόβος, μετά σοκ... στο τέλος οργή.

Ότι πιο λογικό... και τα τρία συναισθήματα είναι ικανά να σε κάνουν να κάνεις τα χειρότερα (τραβάς όπλο) χωρίς καμία σκέψη.. αυτόματα.

Αρκετοί απο εμάς το έχουμε βιώσει και είναι πολύ εύκολο να το μεταφέρεις μετά σε γραπτά , φέρνοντας εκείνη την εικόνα μπροστά σου , μέσα στο μυαλό σου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

άσε τώρα.......αφου σε διαβάζω και σε'χω κόψει!
    CALCULATOR ISLAND

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ρε παιδιά απλή λογική μεταφέρω.. είναι οτι σκεφτόμαστε όλοι , όταν θα δούμε ενα ανοιχτό (σπασμένο) παράθυρο και μπαίνεις στο σπίτι/αυτοκίνητο και τα βλέπεις όλα κάτω και πεταμένα γύρω-γύρω.

αρχικά φόβος, μετά σοκ... στο τέλος οργή.

Ότι πιο λογικό... και τα τρία συναισθήματα είναι ικανά να σε κάνουν να κάνεις τα χειρότερα (τραβάς όπλο) χωρίς καμία σκέψη.. αυτόματα.

Αρκετοί απο εμάς το έχουμε βιώσει και είναι πολύ εύκολο να το μεταφέρεις μετά σε γραπτά , φέρνοντας εκείνη την εικόνα μπροστά σου , μέσα στο μυαλό σου.

Gandalf
    Gandalf man, όχι πως έχεις άδικο αλλά όλα αυτά που λές (τραβάς όπλο χωρίς καμία σκέψη.. αυτόματα) έρχονται σε αντίθεση με την υπογραφή σου πιστεύω!

δεν θα το έλεγα φίλε μου.

Βλέπεις το δικαίωμα της ελευθερίας και προστασίας του ατόμου ισχύει αμφίδρομα. Όταν λοιπόν πρώτος ο άλλος , κάνει την κίνηση και καταστρατηγεί κάθε όριο δικό σου, προς όφελος δικό του, μάλιστα με βίαιο τρόπο, τότε πρέπει και εσύ να προστατευτείς.

Εφόσον όπως είπα, το κράτος είτε αδιαφορεί , είτε απλά δεν μπορεί να το κάνει.... παρόλο που είναι το μόνο υπεύθυνο και μόνο αυτό θα έπρεπε να μπορεί να το κάνει...

Τότε... πρέπει να είμαι έτοιμος να αντιδράσω μόνος μου.

Αν με καταλαβαίνεις.

Gandalf

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Bye Bye Champions Leage
    από native στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 10:57
  2. ... bye- bye Federico
    από dessert στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2007, 08:38
  3. teleytaio bye
    από liospi στο forum Στραβά κι ανάποδα