Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 94

Θέμα: Τα στρουμφακια βγηκαν παγανια !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Επειδή οι δρόμοι είναι χάλια, η σήμανση άχρηστη και η κυβέρνηση μας τα παίρνει εμείς θα πρέπει να κυκλοφορούμε χωρίς κράνος / ζώνη, να μιλάμε στο τηλέφωνο και να παραβιάζουμε τα STOP και τα κόκκινα;
    Ασφαλώς και όχι.
    Κάποιος δε πρέπει να μας μάθει όμως το γιατί δε κάνουμε όλα αυτά; Έτσι ώστε να αποφύγουμε το μιμητισμό αυτών που ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ μας επιβάλουν τη λάθος νοοτροπία χρόνια τώρα, χαμογελώντας παράλληλα για τα θετικά αποτελέσματα του νέου Κ.Ο.Κ.

Αξίζει δε να αναφέρω πως καλύτερος οδηγός έγινα μόνο όταν είδα - κατάλαβα και μιμήθηκα το σκεπτικό που οι Γερμανοί οδηγοί έχουν στη πράξη, πίσω από το τιμόνι.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect

Αξίζει δε να αναφέρω πως καλύτερος οδηγός έγινα μόνο όταν είδα - κατάλαβα και μιμήθηκα το σκεπτικό που οι Γερμανοί οδηγοί έχουν στη πράξη, πίσω από το τιμόνι.
    αυτο ομως -ο σεβασμος- ειναι κατι που στο εχουν διδαξει απο τα πρωτα χρονια της ζωης σου.

οταν βλεπεις μανα να βαριεται να κανει 10 βηματα κ να παει το παιδακι να περασει με τον σχολικο τροχονομο , στην ουσια αυτο μεταφραζεται-σε γραφω στα @@ μου εγω να κανω την δουλεια μου-...βγαλε ακρη...

απο τετοια παραδειγματα απειρα...ας μην αρχισουμε..

την μεγαλη ευθυνη την εχουν οι γονεις...
    κ οι δασκαλοι...

οκ

αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν αφιερωναν χρημα κ χρονο στους γονεις κ στους δασκαλους , δεν θα αλλαζε ο κωδικας...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Ασφαλώς και όχι.
    Κάποιος δε πρέπει να μας μάθει όμως το γιατί δε κάνουμε όλα αυτά; Έτσι ώστε να αποφύγουμε το μιμητισμό αυτών που ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ μας επιβάλουν τη λάθος νοοτροπία χρόνια τώρα, χαμογελώντας παράλληλα για τα θετικά αποτελέσματα του νέου Κ.Ο.Κ.

Εγώ πάλι έγινα καλύτερος οδηγός προσπαθώντας να παραμείνω αρτιμελής. Επίσης, προσπαθώ πάντα να έχω το δίκιο με το μέρος μου σε περίπτωση στραβής και άρα θα πρέπει να ακολουθώ τον ΚΟΚ.
    Δεν μου τα έμαθε κανείς αυτά.
    Δεν θα περιμένω το κράτος να βελτιώσει τις συνθήκες.
    Χέστηκα για να αυξημένα πρόστιμα - αν επρόκειτο πραγματικά να βοηθήσουν σε κάτι θα πρότεινα να αυξηθούν κι' άλλο!

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    σιγα που χρειαζεται και παιδεια για να μην περναμε τα κοκκινα , στραβοι ειμαστε ή ηλιθιοι οτι περνωντας το κοκκινο θα σκοτωσουμε καποιον ? και αυτο ο Καραμανλης ή η μαμα μας πρεπει να μας το πει ?

μου φαινεται εχουμε μια δικαιολογια για ολα αυτο ξερω μονο !!! καραμελα το χουμε κανει....
    και στην τελικη δε περιμενω απο κανενα 60αρι να βρει τωρα την παιδεια που του ελειπε.... προτιμω να αδειασει η τσεπη και να του παρουν το διπλωμα πριν σκοτωσει κανενα !!!

και οσοι κλαιγεστε για τα τσουχτερα προστιμα ΜΗΝ παρανομειτε και χρησιμοποιήστε να λεφτακια σας για την παρτη σας , τοτε κανενα στρουμφακι δε θα σας γραψει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    σιγα που χρειαζεται και παιδεια για να μην περναμε τα κοκκινα , στραβοι ειμαστε ή ηλιθιοι οτι περνωντας το κοκκινο θα σκοτωσουμε καποιον ? και αυτο ο Καραμανλης ή η μαμα μας πρεπει να μας το πει ?

μου φαινεται εχουμε μια δικαιολογια για ολα αυτο ξερω μονο !!! καραμελα το χουμε κανει....
    και στην τελικη δε περιμενω απο κανενα 60αρι να βρει τωρα την παιδεια που του ελειπε.... προτιμω να αδειασει η τσεπη και να του παρουν το διπλωμα πριν σκοτωσει κανενα !!!

και οσοι κλαιγεστε για τα τσουχτερα προστιμα ΜΗΝ παρανομειτε και χρησιμοποιήστε να λεφτακια σας για την παρτη σας , τοτε κανενα στρουμφακι δε θα σας γραψει
    :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:

σιγα που χρειαζεται και παιδεια για να μην περναμε τα κοκκινα...
    ....τοτε κανενα στρουμφακι δε θα σας γραψει
    Αυτό ακριβώς !

να βγει και καμμιά στρουμφίτα στο δρόμο όμως, γεμίσαμε μανταχαλάδες !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    να βγει και καμμιά στρουμφίτα στο δρόμο όμως, γεμίσαμε μανταχαλάδες !
    έχεις ένα θεματάκι με τις μπατσίνες τελικά εσύ

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    + 1000

Είναι γεγονός ότι σε κανένα δεν αρέσει να τον πιάνουν στη φάκα.
    Όταν όμως παραβαίνουμε το ΚΟΚ πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποστούμε τις συνέπειες.
    Και εμένα όταν με έπιασαν στις θερμοπύλες για παράνομη προσπέραση (με το αυτοκίνητο) δεν μου άρεσε καθόλου αλλά το πλήρωσα.
    Και ας ήταν και φάση που θα μπορούσε να μην με γράψει αν ήθελε αφού πήγαινα με 90 (με όριο 80) και δεν ερχόταν κανένας από απέναντι.
    Αλλά ήταν παράβαση, οπότε ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    +755

θες να πεις οτι εχεις 5 κυβικα παραπανω απο μενα ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    θες να πεις οτι εχεις 5 κυβικα παραπανω απο μενα ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    οχι τα δικα μου ειναι αλογα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    οχι τα δικα μου ειναι αλογα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:

καλα τοτεΝΕΣ
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    Να ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΜΠΑΤΣΟΙ!!!!!!!!!!

Γ@μώ το κωλοκράτος και τους (ειπρακτηκούς) νόμους του!!!!!

Το "κράτος - κυβέρνηση" το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι πως θα πιούνε το αίμα του πολίτη και όχι πως θα κάνουνε κάτι σοβαρό έστω για μια φορά, με ουσία και αποτέλεσμα......

Και όσοι ΠΟΥΣΤΟΜΠΑΤΣΑΔΕΣ είστε εδώ μέσα να πάτε στο διάολο μαζί με τους άλλους!!!!!!!!!

Σιχαμένη κωλοφάρα!!!!

Να γιατί (σωστά και προβλεπώμενα) "ανθήζει" η αναρχία στη χώρα μας.......

FUCK THE POLICE!!!!!
    FUCK THE GOVERNMENT!!!

.....................................................ANARCHY........................................ ............................
    Γιατί αν θέλανε και τους ενδιέφερε μέσα από το νέο ΚΟΚ να μειώσουν τα ατυχήματα θα έπρεπε
    να ισχύσουν και αυστηρότερα πρόστιμα και στις νταλίκες που κυκλοφορούν χωρίς φρένα - λάστιχα - υπέρβαρα - ανασφάλιστα - με υπερβολικές ταχύτητες και με μεθυσμένους αλλοδαπούς οδηγούς , στα ταριφάδικα επίσης , στους γέρους-γριές που είναι με τον ορό στο χέρι και οδηγούνε ακόμη .Και μια ερώτηση ...μήπως ξέρουμε όλα τα λεφτά από τις κλήσεις πως πραγματικά αξιοποιούνται? π.χ. φτιάξιμο και συντήρηση δρόμων , ενημέρωση εκπαίδευση νέων οδηγών? Μπαααα στη τσεπούλα των μπάτσων μάλλον ...έκτακτη αμοιβή για το καλό που κάνουν....
    Πέστα ρε φιλάρα... :

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Δεν φταίνε οι αστυνομικοί (οι πουστόμπατσοι όπως γράφτηκε πιο πριν) που κάνουν τη δουλειά τους...Έστω και αν "δουλειά τους" είναι κι άλλα πράγματα και την κάνουν όποτε θυμούνται...:ZZZ:

Άσε που βαράνε για παραβάσεις που βγάζουν μάτι...Κόκκινο, μα ΚΟΚΚΙΝΟ ρε φίλε; Δεν νιώθουμε καθόλου; Ήμαρτον ρε συ, άμα έρχομαι δηλαδή εγώ από την άλλη και με στείλει αδιάβαστο; (Θυμόμαστε όλοι το βιντεάκι: Γ@μw την Παναγία μου, αφού έχεις κόκκινο).

Ελπίζω να συνεχίσουν με αμείωτο κέφι και τις επόμενες μέρες
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Γιατί αν θέλανε και τους ενδιέφερε μέσα από το νέο ΚΟΚ να μειώσουν τα ατυχήματα θα έπρεπε
    να ισχύσουν και αυστηρότερα πρόστιμα και στις νταλίκες που κυκλοφορούν χωρίς φρένα - λάστιχα - υπέρβαρα - ανασφάλιστα - με υπερβολικές ταχύτητες και με μεθυσμένους αλλοδαπούς οδηγούς , στα ταριφάδικα επίσης , στους γέρους-γριές που είναι με τον ορό στο χέρι και οδηγούνε ακόμη .Και μια ερώτηση ...μήπως ξέρουμε όλα τα λεφτά από τις κλήσεις πως πραγματικά αξιοποιούνται? π.χ. φτιάξιμο και συντήρηση δρόμων , ενημέρωση εκπαίδευση νέων οδηγών? Μπαααα στη τσεπούλα των μπάτσων μάλλον ...έκτακτη αμοιβή για το καλό που κάνουν....
    Πέστα ρε φιλάρα... :
    Δεν έχει να πει τίποτα σωστό, ούτε ο siakattackj, ούτε εσύ. Αντί να κοιτάξετε πως θα βελτιωθείτε σε προσωπικό επίπεδο, κοιτάζετε τι μαλακίες κάνουν οι άλλοι και κατηγορείτε το κράτος που τους αφήνει ατιμώρητους. Και κάνετε τα ίδια και χειρότερα, από «αντίδραση». Anarchy και παπάρια μάντολες. Λάθος νοοτροπία έχετε. Η βελτίωση ξεκινάει από εμάς τους ίδιους - άμα περιμένετε το κράτος να κάνει κάτι σωστό θα γεράσετε. Δεν φταίνε οι μπάτσοι - αυτοί είναι οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης, εντολές εκτελούν - εσείς φταίτε που είστε παράνομοι. Και τέλος πάντων, τα πρόστιμα δεν είναι φόροι που τους πληρώνεις θέλεις δεν θέλεις, άμα δεν κάνεις παρανομία δεν πληρώνεις πρόστιμο, απλά τα πράγματα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Και τέλος πάντων, τα πρόστιμα δεν είναι φόροι που τους πληρώνεις θέλεις δεν θέλεις, άμα δεν κάνεις παρανομία δεν πληρώνεις πρόστιμο, απλά τα πράγματα!
    Φιλε μου τα είπες όλα με 2 προτάσεις.
    Αψογος !!!!!!!!!

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  3. Βρες σαν τα χιονια...
    από dela στο forum Off topic