Σελίδα 4 από 49 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 735

Θέμα: as mas sillavoun olous

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Baucis Moriana
    kai gia na kleisoume apopse se ena poluuu elafrutero klima, mia erwtisi stous antres tou forum:

pos fores enw etoimazesai na kaneis erwta stin kopela sou de skeftesai:

"Gia tin Ellada re gwmw to"???
    Aι στο καλο αυτα λετε? τι μου το ειπατε τωρα θα γελαω και θα τσαντιστει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    'Ο Καρπουζογάμης' είχε τίτλο..;

καρπουζοσφιχτης νομιζω

Dorsoduro 750 & Norton 16H

εως ΚΑΜΙΑ!!!!

δεν ειμαστε κ ανωμαλοι ρε κοπελια!!!

gia thn eyrwph den tha'prepe?

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    συγνώμη αλλά δεν είδα πουθενά και ποτέ ΚΑΝΕΝΑ εισαγγελέα/μπάτσο/πολιτικό/και-πάσης-φύσεως-κρατούντα-εξουσία να βγει και να δηλώσει την απέχθεια του με ανάλογο ύφος ευθιξίας ως προς τα ήθη,τις παραδόσεις και τα "σύμβολα" αυτής της χώρας όσον αναφορά στον κάθε τύπο Τατιάνας,κουτσομπολιου,μαϊντανού,ξέκωλου,ειδήσεις του κώλου και προώθηση του κάθε τραγουδιάρη που βγήκε απο το τάδε ριάλιτυ να μας τραγουδήσει "στην υγειά της αχάριστης"...

Η υποκρισία στο μεγαλείο της!!!
    Αυτα τα καθημερινά δηλαδή δεν προσβάλουν την έννοια της χώρας και τα σύμβολα αυτής???

τα σύμβολα που βλέπουμε καθημερινά να καταρίπτονται απο την φαιδρότητα του Ελληνικού "πολιτισμού" της γιουροβύζιον και του yassoy maria,γιατί δεν μας ενοχλούν???
    Όλοι εσείς οι υπέρμαχοι των παλαιών αγωνιστών που με τη ζωή τους μας χάρισαν την ελευθερία (κανείς δεν το αρνείται ή το παραμερίζει),νιώθετε υπερήφανοι για το γεγονός ότι τον τόπο που κάποιοι μας κληροδότησαν με το αίμα τους,εμείς τον μετατρέψαμε σε ένα ασύδοτο μπουρδέλο που κανένα μέτρο δεν μπαίνει?

Συμφωνώ με την άποψη του φίλου που είπε ότι αν αγνοούσαμε τη μαλακία που έβγαλε η "ψαγμένη" καλλιτέχνης το αποτέλεσμα θα ήταν σαφώς ουσιαστικότερο.

Όχι όμως,έπρεπε για άλλη μια φορά να δείξουμε ότι εδώ στα Βαλκάνια οι τύποι είναι που έχουν σημασία κι όχι η ουσία.

Υ.Γ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα λαϊκά τραγούδια!τουναντίον,σκυλάδικο δώμου και την ψυχή μου πάρε.Έχω όμως πρόβλημα με όλες αυτές τις ψευτοστάρλετ (θυληκές & αρσενικές),τις κουτσομπόλες,τους μαϊντανούς που μου μοστράρουν τα μούτρα τους παντού προσπαθώντας να με πείσουν ότι αυτή είναι η Ελλάδα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Καπου εγραψες ''πως θα συναγωνιστει η Ελλαδα την Ευρωπη''

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ οτι πρεπει να γινει αυτο?

Παμε απο το κακο στο χειροτερο, απο τοτε που θελουμε να τους μοιασουμε
    Δεν γινεται, ειμαστε διαφορετικοι, πως το λενε!!!

Η Ελλαδα ειχε κουλτουρα, ειχε πολιτισμο, και καταφεραμε και γιναμε Αμερικανακια
    Χασαμε την μπεσα που ειχαμε, απο τοτε που ειχαμε ξενες επιρροες

Εχω δει πολλους Ελληνες που μενουν μονιμα στο Λονδινο, να εχουν μια αντιπαθεια για την ΧΩΡΑ ΜΟΥ
    Αν εκει δεν εχουν προβλημα να ξεφτυλιζεις την ανυπαρκτη ιστορια τους, χαλαλι τους
    Αν δεν σου αρεσει η ''αντιληψη της τεχνης'' που εχουν οι Ελληνες, τοτε μεινε εκει, καλα εισαι

Για ενα συμβολο ομως, που εκατονταδες χρονια παλευουνε οι Ελληνες, με δυσκολιες που ουτε το 1/10 δεν εχουν περασει αλλοι λαοι, και που ακομα και οι παππουδες μας πεθαναν πριν λιγα χρονια ΟΧΙ, δεν θελω να ξεφτυλιζεται

Μαλλον εχεις και κακη αντιληψη για τα μελη αυτου του φορουμ
    Μαλλον πιστευεις οτι ειμαστε ολοι αναρχικοι, οτι κοιμομαστε με τα πετσινα, τραβαμε μυτιες στην κοκα, και στα δωματια μας υπαρχουν πλακατ ''ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ''

Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα, και εντελει.......ΧΕΣΤΗΚΑ τι κανει ο Tracy Emin, Jake and Dinos Chapman, Gilbert & George
    Εδω ειναι Βαλκανια, δεν ειναι παιξε γελασε

Ρε..τι ειναι αυτα που λες????

Ξερεις ΠΟΣΟ πισω ειναι η Ελλαδα οσον αφορα στην Τεχνη ???? ρε φιλε...το τρενο φευγει κι εμεις ειμαστε στα πισω βαγονια ... οι αλλοι ειναι μπροστα κι ο Ελληνας αμα δε δει παραστατικη ζωγραφικη ξινιζει τα μουτρα γιατι δεν καταλαβαινει....

Και μη μιλας για παραδοση...και οι Ιταλοι εχουν τρελλη παραδοση στην Τεχνη αλλα δεν κολλησανε μια ζωη στην Αναγεννηση...

Και η Τεχνη αν 8ες να ξερεις ειναι και 8α πρεπει να ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ...(ακου εδω ειναι Βαλκανια....)...ημαρτον...

Δεν αντιγραφουμε κανενα ρε ...απλα Η ΕΠΟΧΗ που ζεις απαιτει ΑΛΛΟΥΣ τροπους και μεσα εκφρασης και 8εματα.... Ειναι αυτο που λεμε: κα8ε κοινωνια εχει την Τεχνη που της ΑΞΙΖΕΙ...

Αμα εσυ 8ες να βλεπεις λουλουδακια σε γλαστρουλες τουλαχιστο μη μιλας και ασε τους αλλους να την ψαχνουν αλλιως ...

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

a.mas thi3an pali ton ethniko ymno....

egw pali den blepw tipota kako se ena xeri poy plhsiazei ena moyni ypo toys hxoys toy ethnikoy ymnoy.ase poy h malakia einai ethniko mas sport!oti goystarei o kathenas mporei na akoyei otan gamei h gamietai.egw protimw metal.allos surtaki.o ethnikos einai ntekavle pantws.ektos an gamw tourkala....tote einai must.kuriws oi tourkales to zhtane.eidika h teleutaia kai greek way parakalage na ths kanw mias kai eixe ena bitsio this way...eidika meta apo ta 4 pou mas karfwsan.hthele na thn ekdikhthw.ωχ συγνωμη και τοση ωρα σας μιλαγα στα γκρικλισ και δεν θα καταλαβατε χριστο...οι χριστιανοι.οι αλλοι μαλλον δεν καταλαβαινουν ουτε την παναγια τους.τεσπα.καλο ειναι η τεχνη να κρινεται απο τους πελατες της.οι υπολοιποι χριστιανοι και μη να περιμενουν οταν ερθει η σειρα μας να παρουμε την πολη.
    προς αποφυγη γαμωσταυριων να δικαιολογηθω λογω σουρας μετα ουζων. για τα γκρικλισ,οχι γι αυτα που λεω.φυσικα και τιμω τα χρωματα της ελλαδας και τον εθνικό υμνο και τον καραισκακη ασ ηταν αρβανιτης δεν πειραζει δικο μας παιδι ειναι και τον ολυμπιακο ασ σιχαινομαι το κοκκινο για την ελλαδα ρε γαμωτο.φουλ στην ντοπα αλλα δεν πειραζει εθνικη περφανια. ο κοκαλης να ναι καλα και οι υπολοιποι απλα μπορούμε να μαστε πελατες και να νιωθουμε τελεια!καταναλωνοντας.και επειδης το γαμησι μεταξυ φιλων και εχθρων στην ελλαδα ειναι θεμιτό και προβλεπετε καλο ειναι να μαλαζουμε το αιδοιο πρωτού εισελθουμε...σαφες το μηνυμα της καλλιτεχνιδος. απο μια φεμινιστικη σκοπια εχει τα δικια της ετσι?

τωρα για κωλο ελαιολαδο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Εδω ειναι Βαλκανια, δεν ειναι παιξε γελασε
    κουστουριτσα - μπρεγκιβιτς κ σια!!!!

Αν εγώ ζωγραφίσω το μ00νί της μάνας ενός καλλιτέχνη γράψω και από κάτω 'αυτό είναι το νινί της μάνας του τάδε',ζωγραφίσω κι από κάτω ένα Κ5 για συμπληρώσει την τρελή συλληψη μου τέχνη δεν είναι..;

Αμα το κανεις ετσι οπως το περιγραφεις (με τη νοοτροπια του ''χαχα εγω τωρα μ@λακιζομαι και...ναι...κανω τεχνη'')....ε...τοτε....

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ...

Τεσπα..ελπιζω να κανεις πλακα....βαλε και κανα εμοτικον να καταλαβαινουμε...

Παντως σα συλληψη δεν ειναι κακο...

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    "Einai ena ergo pou antiparavalei tis aisthiseis kai tin somatikotita me ton akampto thesmiko logo paragontas mia idieteri aisthantikotita."

Εμένα αυτό μου άρεσε!
    Είναι που είναι μπερδεμένο, είναι γραμμένο και με εγγλέζικα γράμματα.....χέσε μέσα!
    Τι το περάσατε ωρε το moto.gr? Για σχολή καλών τεχνών?

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τους υποστηρικτές του έθνους και των συμβόλων του γιατί το έχουμε παραμαμήσει το θέμα με τους διάφορους κουλτουριάρηδες και δήθεν καλλιτέχνες που καταπατούν οτιδήποτε αρκεί κάποιος να τους προσέξει.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    "Einai ena ergo pou antiparavalei tis aisthiseis kai tin somatikotita me ton akampto thesmiko logo paragontas mia idieteri aisthantikotita."

Εμένα αυτό μου άρεσε!
    Είναι που είναι μπερδεμένο, είναι γραμμένο και με εγγλέζικα γράμματα.....χέσε μέσα!
    Τι το περάσατε ωρε το moto.gr? Για σχολή καλών τεχνών?

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τους υποστηρικτές του έθνους και των συμβόλων του γιατί το έχουμε παραμαμήσει το θέμα με τους διάφορους κουλτουριάρηδες και δήθεν καλλιτέχνες που καταπατούν οτιδήποτε αρκεί κάποιος να τους προσέξει.

Το αν το εκανε για ντορο η οχι...ο 8εος κι η ψυχη της το ξερει...
    Απο κει και περα στο χερι του κα8ενος ειναι να ασχολη8ει η οχι με αυτο ... το 8εμα ομως ειναι να εχει την ΕΠΙΛΟΓΗ να το ΔΕΙ και μετα το απορριπτει η οχι... :smilea:

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    ... το 8εμα ομως ειναι να εχει την ΕΠΙΛΟΓΗ να το ΔΕΙ και μετα το απορριπτει η οχι... :smilea:

Το παραπάνω που έγραψες εμένα μου θυμίζει "μέσο διαφήμησης"
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Το παραπάνω που έγραψες εμένα μου θυμίζει "μέσο διαφήμησης"

ε???

8ελω να πω πως οταν ενα εργο σοκαρει δε σημαινει απαραιτητα οτι ο καλλιτεχνης 8ελει ντε και καλα να διαφημιστει...Απλα εκφραζει μια αποψη και δειχνει καποια πραγματα μεσω του εργου του φυσικα ..τωρα αν αυτο σοκαρει μερικους τι να κανουμε???

Αν το κανει εσκεμενα (οντως δηλ. για διαφημιση) τοτε μονο καλλιτεχνης δεν ειναι ...

σπαμ ον Κωστης:και τι εχει δηλ. η Καλων Τεχνων δεν καταλαβα?????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    η καινουρια πιπιλα με την τεχνη....

στο ονομα της τεχνης.... ...τα ισοπεδωνουμε ολα.....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αν εγώ ζωγραφίσω το μ00νί της μάνας ενός καλλιτέχνη γράψω και από κάτω 'αυτό είναι το νινί της μάνας του τάδε',ζωγραφίσω κι από κάτω ένα Κ5 για συμπληρώσει την τρελή συλληψη μου τέχνη δεν είναι..;
    Mλκα σου βρήκα ιδέα !

Ζωγράφισε το λιλί ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ του καλλιτέχνη κι από ΠΑΝΩ βάλε ένα Fazer !

Κι άμα σε ρωτήσουνε τον τίτλο πες τους

"ΓΙΑ ΤΟΝ Π@ΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ"

:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 49 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  2. mas afora olous
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 11:36
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2004, 22:12
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio
    από Traveller στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 0