Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
τέτοια στενή πίστα που δεν σου αφήνει και πολύ περιθώριο χρόνου.:rotflmao: :rotflmao:
Μη γελας Βυρωνα Χαρχαρλει οδηγα ο αθρΩπΑς, οτιδηποτε πλην της Αττικης οδου στενο του φαινεται:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
:rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δεν γέλασα για το φάρδος ή μη των Μεγάρων. Για το ότι δεν σου αφήνει περιθώρια χρόνουΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μη γελας Βυρωνα Χαρχαρλει οδηγα ο αθρΩπΑς, οτιδηποτε πλην της Αττικης οδου στενο του φαινεται:rotflmao:γελάω....
(Τι θέλει να πει ο ποιητής; )
Το cruising με Ηarley είναι όλα τα λεφτά μάγκα μου πάντως..... From here to eternity
![]()
Τι περιθωριο χρονου να εχεις οταν κινεισαι με Χαρλει;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Δεν γέλασα για το φάρδος ή μη των Μεγάρων. Για το ότι δεν σου αφήνει περιθώρια χρόνουγελάω....
(το ιδιο λεμε, αλλιως το προσεγγιζουμε γλυκα)![]()
-..Not Yet!
Άμα είναι προδιαγραφών GP η πίστα, και όχι προδιαγραφών kart είναι πανεύκολο να πάρεις μεγάλες κλίσεις σε στροφή με χαμηλή ταχύτητα. Για να μαθαίνετε εσείς οι SuperSportάδες που γαμάτε και τα ξέρετε όλα.
Άμα είναι στενά όπως στα Μέγαρα δυσκολεύει καθώς δεν έχεις αυτό το περιθώριο της τεράστιας στροφής να μπορέσεις να κλείσεις και άλλο την γραμμή σου παίρνωντας μεγάλη κλίση.
Αλλά που να κάθομαι να σας εξηγώ εγώ τώρα για γραμμές και στήθη και κατανομή βάρους...εσείς αποκτήσατε αυτόματα την γνώση όταν γράψατε στο όνομα σας την supersport μηχανή σας.
Το "πανεύκολο" καλύτερα να μην το συζητήσουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Άμα είναι προδιαγραφών GP η πίστα, και όχι προδιαγραφών kart είναι πανεύκολο να πάρεις μεγάλες κλίσεις σε στροφή με χαμηλή ταχύτητα. Για να μαθαίνετε εσείς οι SuperSportάδες που γαμάτε και τα ξέρετε όλα.
Άμα είναι στενά όπως στα Μέγαρα δυσκολεύει καθώς δεν έχεις αυτό το περιθώριο της τεράστιας στροφής να μπορέσεις να κλείσεις και άλλο την γραμμή σου παίρνωντας μεγάλη κλίση.
Αλλά που να κάθομαι να σας εξηγώ εγώ τώρα για γραμμές και στήθη και κατανομή βάρους...εσείς αποκτήσατε αυτόματα την γνώση όταν γράψατε στο όνομα σας την supersport μηχανή σας.
Το ότι πρέπει να κλείσεις την γραμμή για να αποκτήσεις κλίση επίσης ας μην το συζητήσουμε...
Πάντως συμφωνώ με το πρώτο που είπες στο πρώτο ποστ, ότι πολλοί βγάζουν μόνο κώλο και πόδι έξω και το κεφάλι μένει παράλληλα με την κάθετο της μοτό, το έχω δει πολλές φορές Μέγαρα και όντως στην θεωρία είναι λάθος.
Και επίσης να πω ότι κακώς σου την πέφτουν τα παιδιά επειδή οδηγείς Harley (αν κατάλαβα καλά). Όπως έχω ξαναπεί η μηχανή είναι μια μεγάλη τρέλλα, το πως την βρίσκει ο καθένας είναι σχετικό και πάντα θεμιτό.
![]()
Mε αυτό το ρητό θα συμφωνήσουνε όλοι.
Buying a sportbike makes you a sportbike owner...not a sportbike rider.
Απλά ..δεν ξέρω ίσως το έχω καταλάβει λάθος, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ επικίνδυνο να πετάς κώλο και γόνατο αντί στήθος κεφάλι.
Με σωστό βάρος...δεν θα ήτανε απαραίτητες τόσο έντονες κλίσεις.
Αλλά και πάλι γαμάτες κλίσεις.
Εγώ όταν είχα πάρει κάποιες supersport για βόλτες..ούτε countersteering ήξερα ούτε τίποτα πάντως κατάλαβα ότι το να χύνεσαι με τα όλα στην στροφή ενώ έχεις ήδη πάρει κλίση θέλει αρχίδια.
Αν πηγαίνεις σαν τον κύριο πάνω (έστω 2 sec +) τότε όπως και να έχεις το σώμα η κλίση θα είναι τεράστια. Όλα σχετικά είναι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Με σωστό βάρος...δεν θα ήτανε απαραίτητες τόσο έντονες κλίσεις.
Αλλά και πάλι γαμάτες κλίσεις.
Χαλαρωσε ρε συ πλακα κανουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Αλλωστε τετοια πιστα δεν ενδεικνυται για την μοτοσυκλετα σου.
Για την δικη μου ειναι οτι πρεπει (δεν ειναι SS).
Οσο για κατανομες βαρους,γυροσκοπικα, κτλ κτλ εχουμε και μια θεωρητικη και πρακτικη καταρτιση.![]()
-..Not Yet!