Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
λες να μην το ειδα? την εχω ταραξει στα πμ!!!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Ψευτη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
λες να μην το ειδα? την εχω ταραξει στα πμ!!!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Ψευτη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τη μαθητρια σου εννοω οτι εχω ταραξει στα πμ!Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Ψευτη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα καλα τα μυριζομαι απο μακρυα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Μεσα σε 60 δευτερα απαντησε ο π@στης!!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να, για παραδειγμα, στο διπλανο σου διαμερισμα, μολις ανοιξαν μια παγωμενη heineken! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτος ειναι ικανος να βρισκει και την παρτιδα απο την οποια προηλθε το συγκεκριμενο μπουκαλι....Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τα καλα τα μυριζομαι απο μακρυα!![]()
να, για παραδειγμα, στο διπλανο σου διαμερισμα, μολις ανοιξαν μια παγωμενη heineken! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
+2040Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Φοβερο αυτο με το photoshop, αλλα ερασιτεχνικο σε σχεση με την μαπα του Σημιτη οπως την ειδαμε πριν απο καμποσα χρονια στις αφισσες....
Εδω η Ντορα Μπακογιαννη σε φωτο μονο μοιαζει καπως με γυναικα τι να λεμε τωρα, αυτος που το ανελαβε το ρετουσαρισμα, ειναι μαγκας.
Mou 8umises ton Mitsikosta pou ekane tin Ntora otan synathse ton Bush,kai o Bush kai kala tis eipe...
-Kosta mou poli sou paei afto to foustanaki......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
η αληθεια ειναι οτι εχω ενα μικρο προβλημα το καλοκαιρι που εχουν ριξει πολλες παρτιδες και μπερδευομαι, αλλα στο τελος το καταφερνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Αυτος ειναι ικανος να βρισκει και την παρτιδα απο την οποια προηλθε το συγκεκριμενο μπουκαλι....
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: