δηλαδη ρε παιδιά.....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Θα συμφωνησω μαζι σου,γιατι εως ενα σημειο με καλυψες.Τα μπινελικια ειναι και αυτα μεσα στο παιχνιδι.Σχεδον ολοι οι παιχτες θα ελεγα...
επειδή είναι επαγγελματίες και παίρνουν εκατομμύρια (που δεν θα πρεπε, αλλο θέμα αυτό) δεν έχουν δικαίωμα να αντιδράσουν στα μπινελίκια???? και αν αντιδράσουν να τους πούμε και μαλάκες???
δεν θυμάμαι και κανέναν κανονισμό που να λέει "χωστε μπινελικια αφοβα προκειμένου να επιτύχετε τον εκνευρισμό και την αποβολή του αλλου"... εδώ στον δρόμο πας, ο αλλος κάνει μαλακία, στα χώνει κιόλας και κατεβαίνεις να τον μαμησεις από τον εκνευρισμό σου.... φαντάστείτε επί 90 λεπτά το ίδιο πράγμα....
δεν νομίζω οτι το fair play θεσμοθετήθηκε για να έχει εφαρμογή μόνο οσον αφορά τα μαρκαρίσματα και τους τραυματισμούς.....
όσον αφορά τον διαιτητή και την προστασία που πρέπει να παρέχει και σε ποιόν, ενα μέτρο του στυλ "τιμωρώ όποιον άκουσα να βρίζει" όσο παράλογο και αν ακούγεται (και πονηρό συνάμα, βλεπε φαινόμενο επιλεκτικής ακοής) μου φαίνεται δίκαιο.... ίσως ο φόβος του να ακουστεί το μπινελίκι μειώσει τα φαινόμενα αυτά....
βέβαια για να μην μου πείτε "καλά μαλάκας είσαι? που ζεις?", κουβέντα κάνουμε και δεν πιστεύω ποτέ οτι θα αλλάξει κάτι. όλα αυτά που λέμε είναι θεωρίες που ως γνωστόν δεν μπορούν να εφαρμοστούν απόλυτα