Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 169

Θέμα: 70 ευρω μια επανεγγατασταση!

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm

Re: Re: Re: Re: 70 ευρω μια επανεγγατασταση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Κατ' αρχήν τα προγράμματα πρέπει να τα ξανεγκαταστήσεις, δηλαδή χρειάζεσαι το αρχικό setup αρχείο ή CD.
    Τα live αυτά θέλει ταλέντο για να τα χάσεις εκτός αν δε συνεννοηθήκατε καλά.

Πες περιοχή και τι μαγειρεύει καλά η μάνα/γυναίκα/αδερφή ότι να'ναι και το συζητάμε
    Του ειπα ολο το my music.Και ενα ενα τα προγραμματα.
    Και περιμενα και μιση ωρα να κλεισει το τηλ για να του τα πω.
    (αδερφη,δεν μαγειρευει αλλα ΤΡΩΕΙ.κανει?):rotflmao:
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Re: Re: Re: Re: Re: 70 ευρω μια επανεγγατασταση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    αδερφη,δεν μαγειρευει αλλα ΤΡΩΕΙ.κανει?

φαντάζομαι όχι
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε δεν ντρεπεσαι?Την αδερφουλα μου!!
    Φευγω παλι για δουλεια.Αντε καλο βραδυ.
    www.tsakosart.gr

απο ποτε backup/φορματ/εγκατασταση OS/drivers/εγκατασταση προγ/ων/τελικο ρυθμισμα θελει μονο μιση ωρα??
    οτι θελουμε λεμε καμια φορα μου φαινεται
    αναλογως των απαιτησεων εχω ζητησει μεχρι και 100 ευρα...(και λιγα ηταν)
    οταν στα χερια μου ερχετε πισι χωρις τιποτα αλλο -αγνωστης μαρκας (ετοιματζιδικο quest) με απαιτηση να μπουν πανω 98 !! να στησω.... raid 0 (γιατι του ειπαν οτι ειναι γρηγορο!!)...........
    ααααα ναι!! να παρω kaι backup απο τον σκληρο (-τι?- α δεν ξερω ,τα εχω σε διαφορους φακελους)
    ο λογος που ηρθε σε μενα ( και δεν πηγε στους ξερολες φιλους του.. βλ.raid!!) ηταν οτι....''δεν μπαινει στα windows.....ο δισκος κανει τακ τακ ! ! ! ''

εφαγα 3ωρες με τον κολοδισκο του στο δικο μου μηχνμα να παρα τα αρχεια ενα ενα
    (η προσωρινη επιδιορθωση του δισκου εκανε 11 ωρες)

αφου γκρινιαξε λοιπον για τα 100 ευρα (ακατεβατα) αλλα ΚΑΙ παρεξηγηθηκε οταν του ειπα στην αρχη να πεταξει την καρουτα και να του φτιαξω ενα της προκοπης.....εφυγε ...και

αργοτερα ,κανα χρονο μετα, εγινε ο καλυτερος πελατης μου ! ! !

ΑΦΟΥ ομως πρωτα εχωσε και 1500 στην TIκTAκ για σωσιμο των φωτογραφιων του απο 2 ταξιδια του +κατι αλλα απο τη μπακατελα που εσκασε .....

ολα εχουν μια λογικη και σιγουρα παιζει και σε ποιον θα πεσεις
    δοξα το θεο ,εχω κερδισει πελατες - δεν εχω χασει κανεναν..........

ακου μιση ωρα...........

xwris poly mpla mpla.
    kai to poio aplo pragma na sou ekane.
    format -driver(xwris backup-xwris egatastasi pollwn programmatwn)
    den se eklepse.
    to format den einai kati dyskolo
    alla gia mena den einai dyskolo na katevasw kai moter
    kai na koureyto klp....
    omws se kapoies periptwseis pou den eimai poly sygouros gia kati.
    TA AKOUMPAW.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Νέο μέλος
    70 ευρώ παίρνουν στην επανεγκατάσταση, στην επανεγγατάσταση κανονικά είναι πάνω από 170.

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sad
    70 ευρώ παίρνουν στην επανεγκατάσταση, στην επανεγγατάσταση κανονικά είναι πάνω από 170.
    dhladh ama grapsw "gk" anti gia "gg" mou kostizei 100 eyrw parapanw? :hypnotize :hypnotize
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

pantws re gamwto sas pianoun to kwlo kai lete kai eyxaristw?! Eleos!

Kai ti epeidh eprepe na doulepsei 4 wres? Plhrwneis analoga me to ti ekane (thn ergasia ka8ayth) oxi me to psh wra tou phre! Dhladh o neyroxeirourgos epeidh douelpse 1 wra se mia egxeirhsh na parei ligotera apo ton hlektrologo p doulepse 2 wres?!! Mh trela8oume!!

Eimai men foithths plhroforikhs sto e3wteriko, alla format kai pathma 2 koumpiwn na ginei mia egatastash re paidia 70 eyrw?!!! Eiste sovaroi?!
    Katarxas pataei format, feygei gia 15 lepta, vazei disko me win k vazei tis epiloges tou (oute 5 lepta ypo8esh) kai to afhnei kana mesawro, 3anarxetai kai ega8ista tous driver kai to antivir (kamia writsa me polla dialeimata analogws) kai teleiwse.
    Dhladh ka8arh ergasia gyrw sth 1 wra, kai malista mia ergasia me va8mo dyskolias konta mhden, me apaitoumenes gnwseis poly elaxistes. Kai zhtane 70 eyrw?!

re mhn tous afhnete na sas pianoun kwtso! Antidraste! Katarxas egw toulaxiston panta rwtaw posa 8a parei PRIN paradwsw otidhpote, kai AMA nomizw oti einai ok, vazw orio ekei kai lew ayto einai to MAX pou 8a parei.

Ama aporeite poso 8a xrewna proswpika se kati tetoio, 8a zhtousa to poly 20E, san foithths. Kai lew san foithths gti san foithths dexesai polles douleies. Kai ama peis "alla san ptyxiouxos computer sciences and theoretical mathematics liga den einai?" apantw pws poly apla DEN 8a epairna tetoia douleia, 8a ton parepempta allou (se kana ma8hth gymnasiou) na to kanei. Egatastash windows se ptyxiouxo plhroforikhs einai san na exeis ponokefalo kai na phgaineis se diey8ynth klinikhs na sou dwsei aspirinh.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    dhladh ama grapsw "gk" anti gia "gg" mou kostizei 100 eyrw parapanw? :hypnotize :hypnotize
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    www.tsakosart.gr

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τα παίρνω όποτε διαβάζω απόψεις απο ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

Ο ένας λέει το κάνω έτσι,,,... ο άλλος γιουβέτσι και ο τρίτος κοκορέτσι.

Για να μαθαίνετε λοιπόν.

1) Το format πραγματικά δεν είναι τίποτα. 1-2-3 διαδικασία. Το πρόβλημα είναι στο backup των αρχείων και των ρυθμίσεων όπως και στην αποθήκευση τους σε τριτο μέσο. Εσείς εξυπνάκηδες που το θεωρείτε εύκολη και γρήγορη υπόθεση γιατί δεν το κάνετε μόνοι σας να έχετε και την ευθύνη;

2) Στο πλαίσιο και δεν ξέρω που αλλού χρεώνουν ναι μεν 30? αλλά για επανεγκατάσταση default. Δηλαδή χωρίς καμιά παραμετροποιήση και φυσικά με κανονικά προγράμματα (αγορασμένα) Αλλιώς επιβαρρύνεστε με την αγορά τους. Εξίσου και αν έχετε κάποιο μηχάνημα με αμφιβόλου προέλευσης εξοπλισμό και οδηγούς δεν αναλαμβάνουν να σας το στήσουν.

3) Το customization στην επαναφορά του μηχανήματος , το πέρασμα εκ νέου οδηγών , η επαναφορά αρχείων , η δημιουργία πολιτικών ασφαλείας για να είναι ΟΚ το μηχάνημα και γενικά ρυθμίσεις που διευκολύνουν τον χρήστη πληρώνονται.
    Δεν γίνονται τσάμπα, ούτε εξυπακούονται. Σε μηχανήματα που θα κάνω διαμόρφωση (format) και θα τα στήσω ξανά με λογισμικά του χρήστη σε εξορισμού θα πάρω κοντά στα 30? μιας και
    - Πάω σπίτι του και δεν μου το φέρνει αυτός.
    - Κάνω και μια μικροσυντήρηση και διάγνωση στον υπολογιστή του πριν και μετά την διαδικασία.
    - Δίνεις και μια δύο συμβουλές που πληρώνονται και αυτές καθότι σπούδασες για να τις μάθεις και δεν τις βρίσκεις σε φειγ-βολάν.

4) Κάθε παραμετροποίηση και πολιτική ασφαλείας ή άλλη ρύθμιση σχετικά με το προφίλ του χρήστη ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. Δεν εξυπακούεται , δεν είναι αναγκασμένος ο τεχνικός να την κάνει επειδή εσείς την είχατε κάνει παλιά.

Το επάγγελμα των υπολογιστών και δη όταν πλέον πας για δικτυώσεις κτλ... είναι επιστήμη. όποιος νομίζει οτι μπορεί να τα καταφέρει μόνος του μπορεί να προσπαθήσει να το κάνει μόνος του, για να καταλήξει να μας καλέσει στο τέλος.
    Και επειδή οι κινήσεις μας θα είναι κλασσικές και εμπειρικές λόγω γνώσης , τις θεωρεί εξορισμού και φυσικά νομίζει οτι χρεώνονται υψηλά. Δεν μας λέτε όμως , αν δεν το κάναμε αυτό , πόσο καιρό θα ασχολιόσασταν για να βρείτε αν θα βρίσκατε λύση;

Λοιπόν ... ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ... ο τεχνικός υπολογιστών (ο ικανός τεχνικός και οχι ο Μήτσος της γειτονιάς) έχει περάσει μερικά χρονάκια στα θρανία την ώρα και ακόμα περισσότερες κάθε μέρα σε θεωρία και βιβλία. Αν νομίζετε οτι μπορείτε μόνοι σας , κάντε το... αν οχι... μην ακούω γκρίνιες μετά για "υπερ-χρεώσεις" όταν κάποιος σας εξυπηρετεί ΣΩΣΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ σε κάτι που δεν γνωρίζετε και πολλές φορές αποτελεί και εργαλείο δουλειάς...

Egatastash windows se ptyxiouxo plhroforikhs einai san na exeis ponokefalo kai na phgaineis se diey8ynth klinikhs na sou dwsei aspirinh.
    Σε αυτό συμφωνώ αλλά ίδια αντίδραση θα δείς φίλε μου , ακόμα και αν πας για δικτύωση , δημιουργία πλάνου και πολιτικών ασφαλείας καθώς και διατήρησης αντιγράφων ασφαλείας. Είναι το κλασσικό παράδειγμα του ξερόλα μαλάκα Νεο-Έλληνα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

a... να συμπληρώσω οτι στα χρόνια που έχω περάσει στην Πληροφορική ... οι καλές υπηρεσίες πάντα πληρώνονται.

Απλά πάντως για να έχετε μια ένδειξη, επίσκεψη απο τεχνικό ΙΤ εταιρίας , χρεώνεται με 75? την ώρα εφόσον βέβαια εργαστεί.

Τα χρήματα που ακούγονται περί 30? κτλ.. είναι πάντα "μαύρα".

Προσωπικά δεν ασχολούμαι πλέον με προσωπικούς υπολογιστές παρά μόνο με φίλων. Γιατί είναι αλλιώς το κλίμα μαζί τους. Οχι οτι σνομπάρω... απλά για να είμαι ειλικρινής , προτιμώ κάτι πιο πολύπλοκο και φυσικά πιο προσοδοφόρο για την πάρτη μου... (κρίση ειλικρίνειας... συγκρατήστε το )

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Σε αυτό συμφωνώ αλλά ίδια αντίδραση θα δείς φίλε μου , ακόμα και αν πας για δικτύωση , δημιουργία πλάνου και πολιτικών ασφαλείας καθώς και διατήρησης αντιγράφων ασφαλείας. Είναι το κλασσικό παράδειγμα του ξερόλα μαλάκα Νεο-Έλληνα.

Gandalf
    symfwnoi se ola. Anaferomai 3exwrista se format. H dhmiourgia/synthrhsh vpn diktyou h mail server etairias den einai ypo8esh gia asxetous. Mia tetoia ergasia sou kostizei poly ennoeitai gti 8es eidikes gnwseis. Alla se ena format, enta3ei to paraxesame. Kai siga to backup, oso to systhma bootarei einai poly eykolh ypo8esh (eite partitionaki eite external hd), oute apaitei kapoia eidkkh gnwsh.
    70 8a epairna px an 3exnage to bios password kai to windows login password tou kai den eixe partition alla krisima eggrafa p den h8ele na xasei, kai meta h8ele backup kai format. An kai synolika to olo recovery 8a mou epairne 15 lepta (ta 10 lepta na 3efwrtisei h motherboard battaria lol) syn backup kai format/epanagatastash 8a tou zhtaga 70 gia ayth th douleia gti monos tou h me filous tou p kai kala "3eroune" 8a psaxnotane akoma(h 8axe xasei ta arxeia tou).

Kai epanalmvanw oti ka pali de 8a epairna tetoia douleia. Tsampa oi spoudes dld?

ΝΑ σου πω ενα αληθινό παράδειγμα απο κάτι που μου είχε τύχει όταν ασχολιόμουν με μηχανήματα προσωπικά;

Το μηχάνημα του λοιπόν , είχε χάσει κλασσικά το ntldr (άγνωστη αιτία). Ταυτόχρονα ο δίσκος του , είχε πρόβλημα στην κεφαλή και ήταν έτοιμος να παραδώσει πνεύμα. Έγινε το format, ενημερώθηκε ο χρήστης για το πρόβλημα και του έκανα πρόσθετη αποθήκευση σημαντικών ρυθμίσεων και αρχείων σε τρίτο δίσκο εξωτερικό (το σύστημα) δικό μου μέχρι να πάρει καινούριο να το περάσουμε και πάλι και τα αρχεία του σε DVD.

Πες μου τώρα.. τον χρεώνεις 70-100 εδώ ή οχι;

Με αυτό θέλω να πω πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κακώς κρίνουμε οτι γενικά τα 70? είναι πολλά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως απο όσο διαβάζω , ειδικά εφόσον είχε ενημερωθεί ο τεχνικός και χάνει αρχεία, δεν θα έπρεπε να πληρωθεί καθόλου. Αν ισχύουν βέβαια όσα έχουν γραφεί.

Αλήθεια τι κλάδο ακολουθείς εκεί;

Gandalf

kala me to ntldr anoigeis th winXP konsola apo to cd, vazeis copy e:\i386\ntldr c:\ ,meta copy e:\i386\ntdetect.com c:\ kai teleiwses synh8ws, den einai tpt tragiko. ektos ama ta windows einai entelws xyma k xalase to boot.ini, h exei kaei kana E/IDE kalwdiaki. Sth dikh sou periptwsh eixe ftysei o sklhros, enta3ei ekei de paizei tpt ektos apo8hkeysh ry8misewn external.
    Se ayth th periptwsh proswpika de 3erw ti 8a epairna (san foithths dhladh giati alliws de 8a to analamvana) alla pisteyw analog ame to posh wra asxolh8hka me maximum osa eipes panw katw.

Na sou pw ena diko mou peristatiko. Kyria entelws asxeth me pc, me kainourgio asyndeto pc me palio sklhro k sapismeno winXp me kamia 30aria ious panw. M phre 5 lepta h syndehsh, 1-2 wres to ka8arisma (10 lepta boot... fantasou to virscan) syn mish writsa na ths e3hghsw pws syndeomaste sto net, ti prosexoume kai poia programmatakia trexoume gia na mh mas sapisei pali (freeware-akia, spybot klp). Den ths zhthsa tpt, ayth mou edwse gia xartziliki 30 kai eimouna poly eyxaristhmenos. Symfwna me alla legomena eprepe na ths parw kana 50ariko kai na mou leei kai eyxaristw, alla den h8ela na ths parw tosa gti sthn ousia kai h idia me liges gnwseis 8a mporouse na ta kanei...

Anyways, den 3anakana tetoia douleia apo tote. To mono p ekana 3ana einai na ksanaepistrepsw hackarontas klemeno account apo to rapid share ston arxiko idiokthth (IP logs, meta keylogger mesw telnet doing) , gia antallagma ena gyro kai mia koka kola

Edw spoudazw theoretical mathematics (1o ma8hma) kai computer science( 2o ma8hma). Varythta peftei arketa pio poly se software sto Computer Science (J2EE/SE, Python, Haskell), databases(SQL/Oracle) kai OS development (C/C++/C#). To theoretical mathematics einai deytero ma8hma p epele3a proswpika, einai to idio p kanoun oloi oi ma8hmatikoi.

gandalf +100

Rezeguet afou den asxoleisai epagelmatika poia akrivos einai h apopsi pou diatyponeis???
    den exw paei pouthena na kanw format kai apla na to kanw kai na fygw.oloi apo tous pio sxetikous ews tous pio asxetous me to pou doun oti kserw 2-3 pragmata pou tous eksipiretoun theloun epitopou na tous ta mathw.
    afto to (tsampe pou kaneis-kai kanw kai egw polles fores kai meta me moutzonw einai teleios lathos)
    A:den ektimatai h douleia sou
    B:tin epomeni fora exoun apaitisi na ginei to idio pragma
    PX otan exeis na kaneis me ena internet cafe pou sou exei pei oti o proigoumenos texnikos itan axristos kai tous kremage synexeia,sou zitane voitheia kai epidi akolouthei trihmero (sxoliko) kai 4 PC den leitourgoun ta theloun olla se leitourgia.
    Pas loipon paraskevi 18:00 allazontas opoia sxedia exeis kai fevgeis apo ekei stis 22:00 exontas antimetopisei 2 trofodotika - driver -kartes grafikon -HD kai ena tono ilitheia topothetimena kallodia posa tha epernes?
    tin proigoumeni pou pira eixa katsei 2,5 wres kai den zitisa tipota ,an mou elegan gia leyta tha elega apla oti tha ta vroume alli fora.
    esy ti tha zitages thn 2h fora??
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ευκαιρια στο ebay!Ohlins forks με 70 ευρω... (so far)
    από gcrook στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2007, 03:44
  2. Έχεις τετρακόσια ευρώ? (μια ιστορία για το μέλλον)
    από johnpan στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2007, 13:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF