Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 191

Θέμα: <<ΣΩΣΤΟΙ>> Vs ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μια και δεν εχετε καταλαβει τον ορο του καγκουρα...........για ψαξτε το στο google...
    ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ, Ο

Η ΛΕΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ.

ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΓΓΟΥΡΑΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΤΕΡΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ.

ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΟΣ KAGOURAS.

ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ:
    ΚΑΓΚΟΥΡΙ (ΤΟ), ΚΑΓΚΟΥΡΩ (Η -ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΓΟΥΡΑ), ΚΑΓΟΥΡΙΑΡΗΣ, ΚΤΛ

ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΧΛΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, Ο ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΦΛΩΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΤΡΕΝΤΥ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΤΛ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ.
    Ο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗΣ ΚΑΦΡΟΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΠΕ
    (ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΟ SUPER DOUPER GLX ΜΟΥ!!!)
    ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ -ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.... ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

Πάμε, λοιπόν, μετά από αυτή τη σύντομη εισαγωγή στό συγκεκριμένο είδος μαρσιποφόρου να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της συμεριφοράς και του τρόπου ζωής του.

Περί νεαρού, λοιπόν, ο λόγος, ευρισκομένου σε ηλικιακό φάσμα που ξεκινάει από την εφηβεία, και καταλήγει ....στον γάμο. Ο έφηβος κάγκουρας... Οπωσδήποτε κάτοχος παπιού.
    Προσοχή, ποτέ δεν οδηγεί σκουτεράκι, καθ΄ότι το αυτόματο κιβώτιο του τελευταίου είναι μόνο για τις "γκόμενες", και δεν ενδείκνυται για κόντρες. Πίσω στα 80's το παπί ήταν στρογγυλοφάναρο. Μετά ήρθαν τα yamaha, και σήμερα το ελάχιστο είναι το honda astrea. Μπορείτε να τα ακούσετε να έρχονται από μακριά, αφού φέρουν είτε βελτιωμένη εξάτμιση ανοικτού τύπου, είτε βελτιωμένη εξάτμιση "τρύπιου" τύπου, είτε βελτιωμένη εξάτμιση "ανύπαρκτου" τύπου.
    Μπορείτε επίσης να τα αναγνωρίσετε και σταματημένα, από κάτι φτερά και ποδιές που λείπουν, κάτι ζάντες που γυαλίζουν από την επινικέλωση, κάτι αλλαγμένα φώτα που αντί για λευκό φωτίζουν μπλε και αντί για κόκκινο, μωβ....όλα αυτά δεν αφήνουν περιθώρια να γίνει λάθος.
    Επίσης, συχνά συναντώνται και αερογραφίες πάνω στην πάπια, συνηθέστατα απεικονίζουσες κλισέ θέματα (η "γκόμενα" στην παραλία, το ηλιοβασίλεμα....). Ο κάγκουρας, συχνά κοντεύει να γίνει ένα με το μηχανάκι. Θα τον έχετε δει σίγουρα να οδηγεί σκυφτός εως καμπουριασμένος... ενώ είναι τέτοια η εξοικείωσή του με το όχημα, που οδηγεί ακόμα και ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ...
    Τα βράδια, οι άσπρες (abibas) κάλτσες του λάμπουν στο σκοτάδι, συντελώντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση των ατυχημάτων.

Να όμως που το σχολείο τελείωσε (πολλες φορές το γυμνάσιο μόνο), και ο καγκουράκος μας πάτησε τα 18, έπιασε δουλειά, πήρε δίπλωμα, μπορεί να ψηφίσει (μπορεί και να μην το ξέρει, όμως), παράτησε το παπί, και αγόρασε ΑΜΑΞΙ....Σήμα κατατεθέν, λοιπον, των απανταχού κάγκουρων της μετεφηβικής ηλικίας, το αμάξι. Peugeot rallye λοιπόν, ή citroen saxo vts. Τα δύο αυτοκίνητα που αντιπροσωπεύουν το 85% των κάγκουρων. Φυσικά και αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχουν πολλή σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο. Πρώτα απ' όλα, ξεχωρίζουν από τα μπλε λεντάκια στα πιτσιλιστίρια και τις λάμπες νέον κάτω από το σασί (για τα πιό τρελά μωράκια).
    Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, μπορείτε να δείτε μια ακριβή απομίμηση του φουγάρου του Τιτανικού, επονομαζόμενη και ως "εξάτμιση". Στα πιο μετριοπαθή αυτοκίνητα, θυμίζει απλά το πουρί της σόμπας. Στο πίσω τζάμι, απαραίτητη προσθήκη είναι το αυτοκόλλητο "NO FEAR". Και σε αυτά τα αυτοκίνητα (όντως) "έχουν αλλάξει τα φώτα", με συνηθεια προς τα εμπρός να φωτίζουν 4 εως 6 φώτα και προβολείς, ενώ διόλου σπάνια τα φρένα έχουν.... άλλο χρώμα.
    Η μηχανή του αυτοκινήτου συχνότατα είναι πειραγμένη και φέρει βελτιωμένο εγκέφαλο (μόνο η μηχανή ομως - για τον οδηγό ούτε κουβέντα). Τέλος, το ανυπέρβλητο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι το ηχοσύστημα. Στο πίσω μέρος είναι απαραίτητα τοποθετημένο subwoofer, το μέγεθος του οποίου κάνει ακόμα και τα death metal συγκροτήματα να κιτρινίζουν από φόβο και πανικό...
    Το αυτοκίνητο ταξιδεύει με ανοικτά παράθυρα χειμώνα καλοκαίρι, και ο οδηγός (και συνοδηγός) φοράει μαύρα γυαλιά μέρα νύχτα (φάση μεταξύ Αννας Βίσση και Matrix). Το ρεπερτόριο έχει συνηθέστατα...ζωοφιλικές τάσεις, με αδυναμία στους καλύτερους φίλους του ανθρώπου (γαβ). Υπάρχει και η θεωρία που θέλει το αυτοκίνητο έμψυχο ον, και μάλιστα με ψυχή κόμπρας. Μοιραία, λοιπόν, για να προχωρήσει το αμάξι αυτό, πρέπει οπωσδήποτε να προϋπάρξει μουσική υπόκρουση κλαρίνου, σε ικανή ένταση και ρυθμό. Τέλος, υπάρχει και η άλλη περίπτωση, κατά την οποία απο τα μεγάφωνα ξεχύνεται ένα απροσδιόριστο ξερόμπιτο (ντ -τς, ντ -τς, ντ -τς).

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ, Ο

Η ΛΕΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ.

ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΓΓΟΥΡΑΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΤΕΡΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ.

ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΟΣ KAGOURAS.

ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ:
    ΚΑΓΚΟΥΡΙ (ΤΟ), ΚΑΓΚΟΥΡΩ (Η -ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΓΟΥΡΑ), ΚΑΓΟΥΡΙΑΡΗΣ, ΚΤΛ

ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΧΛΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, Ο ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΦΛΩΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΤΡΕΝΤΥ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΤΛ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ.
    Ο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗΣ ΚΑΦΡΟΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΠΕ
    (ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΟ SUPER DOUPER GLX ΜΟΥ!!!)
    ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ -ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.... ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

Πάμε, λοιπόν, μετά από αυτή τη σύντομη εισαγωγή στό συγκεκριμένο είδος μαρσιποφόρου να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της συμεριφοράς και του τρόπου ζωής του.

Περί νεαρού, λοιπόν, ο λόγος, ευρισκομένου σε ηλικιακό φάσμα που ξεκινάει από την εφηβεία, και καταλήγει ....στον γάμο. Ο έφηβος κάγκουρας... Οπωσδήποτε κάτοχος παπιού.
    Προσοχή, ποτέ δεν οδηγεί σκουτεράκι, καθ΄ότι το αυτόματο κιβώτιο του τελευταίου είναι μόνο για τις "γκόμενες", και δεν ενδείκνυται για κόντρες. Πίσω στα 80's το παπί ήταν στρογγυλοφάναρο. Μετά ήρθαν τα yamaha, και σήμερα το ελάχιστο είναι το honda astrea. Μπορείτε να τα ακούσετε να έρχονται από μακριά, αφού φέρουν είτε βελτιωμένη εξάτμιση ανοικτού τύπου, είτε βελτιωμένη εξάτμιση "τρύπιου" τύπου, είτε βελτιωμένη εξάτμιση "ανύπαρκτου" τύπου.
    Μπορείτε επίσης να τα αναγνωρίσετε και σταματημένα, από κάτι φτερά και ποδιές που λείπουν, κάτι ζάντες που γυαλίζουν από την επινικέλωση, κάτι αλλαγμένα φώτα που αντί για λευκό φωτίζουν μπλε και αντί για κόκκινο, μωβ....όλα αυτά δεν αφήνουν περιθώρια να γίνει λάθος.
    Επίσης, συχνά συναντώνται και αερογραφίες πάνω στην πάπια, συνηθέστατα απεικονίζουσες κλισέ θέματα (η "γκόμενα" στην παραλία, το ηλιοβασίλεμα....). Ο κάγκουρας, συχνά κοντεύει να γίνει ένα με το μηχανάκι. Θα τον έχετε δει σίγουρα να οδηγεί σκυφτός εως καμπουριασμένος... ενώ είναι τέτοια η εξοικείωσή του με το όχημα, που οδηγεί ακόμα και ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ...
    Τα βράδια, οι άσπρες (abibas) κάλτσες του λάμπουν στο σκοτάδι, συντελώντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση των ατυχημάτων.

Να όμως που το σχολείο τελείωσε (πολλες φορές το γυμνάσιο μόνο), και ο καγκουράκος μας πάτησε τα 18, έπιασε δουλειά, πήρε δίπλωμα, μπορεί να ψηφίσει (μπορεί και να μην το ξέρει, όμως), παράτησε το παπί, και αγόρασε ΑΜΑΞΙ....Σήμα κατατεθέν, λοιπον, των απανταχού κάγκουρων της μετεφηβικής ηλικίας, το αμάξι. Peugeot rallye λοιπόν, ή citroen saxo vts. Τα δύο αυτοκίνητα που αντιπροσωπεύουν το 85% των κάγκουρων. Φυσικά και αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχουν πολλή σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο. Πρώτα απ' όλα, ξεχωρίζουν από τα μπλε λεντάκια στα πιτσιλιστίρια και τις λάμπες νέον κάτω από το σασί (για τα πιό τρελά μωράκια).
    Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, μπορείτε να δείτε μια ακριβή απομίμηση του φουγάρου του Τιτανικού, επονομαζόμενη και ως "εξάτμιση". Στα πιο μετριοπαθή αυτοκίνητα, θυμίζει απλά το πουρί της σόμπας. Στο πίσω τζάμι, απαραίτητη προσθήκη είναι το αυτοκόλλητο "NO FEAR". Και σε αυτά τα αυτοκίνητα (όντως) "έχουν αλλάξει τα φώτα", με συνηθεια προς τα εμπρός να φωτίζουν 4 εως 6 φώτα και προβολείς, ενώ διόλου σπάνια τα φρένα έχουν.... άλλο χρώμα.
    Η μηχανή του αυτοκινήτου συχνότατα είναι πειραγμένη και φέρει βελτιωμένο εγκέφαλο (μόνο η μηχανή ομως - για τον οδηγό ούτε κουβέντα). Τέλος, το ανυπέρβλητο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι το ηχοσύστημα. Στο πίσω μέρος είναι απαραίτητα τοποθετημένο subwoofer, το μέγεθος του οποίου κάνει ακόμα και τα death metal συγκροτήματα να κιτρινίζουν από φόβο και πανικό...
    Το αυτοκίνητο ταξιδεύει με ανοικτά παράθυρα χειμώνα καλοκαίρι, και ο οδηγός (και συνοδηγός) φοράει μαύρα γυαλιά μέρα νύχτα (φάση μεταξύ Αννας Βίσση και Matrix). Το ρεπερτόριο έχει συνηθέστατα...ζωοφιλικές τάσεις, με αδυναμία στους καλύτερους φίλους του ανθρώπου (γαβ). Υπάρχει και η θεωρία που θέλει το αυτοκίνητο έμψυχο ον, και μάλιστα με ψυχή κόμπρας. Μοιραία, λοιπόν, για να προχωρήσει το αμάξι αυτό, πρέπει οπωσδήποτε να προϋπάρξει μουσική υπόκρουση κλαρίνου, σε ικανή ένταση και ρυθμό. Τέλος, υπάρχει και η άλλη περίπτωση, κατά την οποία απο τα μεγάφωνα ξεχύνεται ένα απροσδιόριστο ξερόμπιτο (ντ -τς, ντ -τς, ντ -τς).

Liakaros > Μπαμπινιώτης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    τηρησε τον ΚΟΚ και σεβασου τον διπλανό σου
    Ούτε με τα πόδια δεν το έχω καταφέρει αυτό ακόμα!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από mystik
    NA ENAS APO AYTOYS TOYS KAGOYRES TOYS ALITES
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Eγώ γιατί θέλω να του μοιάσω?

Σωστός οδηγός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Και όταν δούμε κάποιον να πλησιάζει προς αυτό του ρίχνουμε μπινελίκια γιατί πάει με 50 μέσα στη πόλη, γιατί σταμάτησε με φλάς και όχι με αλάρμ, Γιατί αρχίζει να κόβει μόλις δεί πορτικαλί και άλλα τέτοιου είδους!

Άρα και να θέλει κάποιος δεν τον αφήνουν οι άλλοι!

ΟΛΟΙ κρύβουμε έναν μικρό ΚΆΓΚΟΥΡΑ μέσα μας! Το θέμα είναι πόσο τον αφήνουμε να βγαίνει προς τα έξω!

Εμένα μου έχουν πει οτι έχω ενα μικρό σωστό οδηγό μέσα μου αλλά τον έχω αμπαρομένο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    σεβασου τον διπλανό σου
    Οπως τα λεει ο Σταυρος! Τιποτα αλλο.

Τιταν, δεν σεβεσαι τον διπλανο σου ακομα και πεζος οπως λες, δεν εχω τιποτα αλλο να σου πω -με τα σκουπιδια δεν ανοιγεις συζητηση.
    Νίκος
    Open Horizons

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Τιταν, δεν σεβεσαι τον διπλανο σου ακομα και πεζος οπως λες, δεν εχω τιποτα αλλο να σου πω -με τα σκουπιδια δεν ανοιγεις συζητηση.

Ρε man εχω την αισθηση οτι εχεις πολλα περισσοτερα να πεις

απο το να αναμασας τις μλκες που λενε συνεχεια εδω μεσα για το θεαθηναι

αν σε προσβαλει αυτο που λεω αγνοησε το

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules

:hypnotize δηλ.για να καταλαβω,εσυ ΠΑΝΤΑ σεβεσαι τον διπλανο σου,εστω και αν σου πεταχτει απο ενα σταυροδρομι που εχει στοπ;η εστω και αν κανε ικαποια μλκια;

τελος παντων καλο ειναι να λεμε πραγματα το οποια κανουμε,και οχι για να εχουμε κατι να λεμε......

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    :hypnotize δηλ.για να καταλαβω,εσυ ΠΑΝΤΑ σεβεσαι τον διπλανο σου,εστω και αν σου πεταχτει απο ενα σταυροδρομι που εχει στοπ;η εστω και αν κανε ικαποια μλκια;

τελος παντων καλο ειναι να λεμε πραγματα το οποια κανουμε,και οχι για να εχουμε κατι να λεμε......
    Εγω παντως τον σεβομαι...
    Δλδ ουτε χριστοπαναγιες του ριχνω ουτε μουτζες ουτε ετσι:a31: του κανω ουτε τιποτα...

Του λεω ευχαριστω πολυ κυριε που δεν με σκοτωσατε...

Οπως περισυ που ενας παπους 87 ετων εστειλε εμενα στο νοσοκομειο 2 βδομαδες(και δεν ηρθε ουτε 1 φορα να δει τι σκατα κανω,ζω...πεθανα) και την μηχανη(suzuki sv650 τοτε) στα σκουπιδια...

Οταν βγηκα λοιπον απο το νοσοκομειο σκεφτηκα να του στειλω ενα μεγαλο μπουκετο με λουλουδια με ενα καρτελακι που να λεει ευχαριστω και μπραβο σου παλιομαλακα σκατογερε που στην ηλικια σου απο την στραβομαρα ενω δεν μπορεις να πετυχεις ουτε την λεκανη οταν κατουρας,εμενα με κεντραρες κανονικοτατα....(γαμω το σπιτι σου οπου και να εισαι αυτη τη στιγμη)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Σωστός οδηγός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Και όταν δούμε κάποιον να πλησιάζει προς αυτό του ρίχνουμε μπινελίκια γιατί πάει με 50 μέσα στη πόλη, γιατί σταμάτησε με φλάς και όχι με αλάρμ, Γιατί αρχίζει να κόβει μόλις δεί πορτικαλί και άλλα τέτοιου είδους!

Άρα και να θέλει κάποιος δεν τον αφήνουν οι άλλοι!

ΟΛΟΙ κρύβουμε έναν μικρό ΚΆΓΚΟΥΡΑ μέσα μας! Το θέμα είναι πόσο τον αφήνουμε να βγαίνει προς τα έξω!

Εμένα μου έχουν πει οτι έχω ενα μικρό σωστό οδηγό μέσα μου αλλά τον έχω αμπαρομένο!
    ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΣ......ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
    ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΤΙ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ (ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ)
    ΩΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ....
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ...
    ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑΜΑΤΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΩ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ Ή Ο ΚΟΚ
    ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ

Καλά είσαι ΒΛΑΚΑΣ?
    Για το ΚΟΚ μιλούσα!:a57:
    Με ξέρεις και απο χτές και έχεις και το θάρος να με πείς σκουπίδι?

Νέο μέλος Το avatar του/της bajas
    paidia einai ligo psiloapatilo ayto pou lete eimai sigouros oti kai aytoi pou grafoun edw na akolouthoun ton kok pista an exoun piasei pote sta xeria tous mia dinati mixani eimai sigouros oti tha theloun kai na trexoun kai na rixoun mia souzitsa kai mia mpanta kai ola ta sxetika makari ola ayta ma ginontan se kapia pista kai oxi sto dromo (gia mouri )pou kanoune polloi gia mena tithete mono thema sebasmou kai prosoxis katalabainw ta palikaria pou paizoun souzes giati einai gliko to gazi (egw as poume den ematha pote na paizw souza de kserw giati fobos isws)anyway apla prosoxi kai sebasmos gia mena kagouras den iparxei eiparxoun kompleksika atoma telos

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules

Ναι μάλλον είναι ο μόνος σωστός ανάμεσά μας!

Έχει πάρει το 999
    και πάει στη πόλη με 50
    στην εθνικη με 120... (λές και πάει και παραπάνω)
    Δεν έχει περάσει ποτέ κόκκινο
    Κινείται πισω απο τα αυτοκίνητα!

Απο εκεί καταλαβαίνεις και την επιλογή του...

Ηθελα να γράψω οτι εννοώ μόνο τον ΚΟΚ και...
    Φαντάστηκα οτι δε θα υπάρχει κάποιος ηλίθιος να μη το καταλάβει έκανα λάθος!

Α! και όσο γα το σεβασμό στον διπλανό σου...Τί ξέρεις εσύ που προσβάλεις κάποιον χωρίς λόγο και χωρίς να το ξέρεις!

Εγώ σέβομαι ΜΟΝΟ όσους με ΣΕΒΟΝΤΑΙ όλους τους άλλους που πάνε να με σκοτώσουν!
    Θα τους Γ@... αυτό που τους πέταγε!
    Ταρίφες
    Γυναίκες
    Ηλίθιους
    Καυλόγκαζα
    κτλ!

Περιμένω μία συγνώμη!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Arai Viper GT vs Shoei XR 1100
    από p@nos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2010, 12:12
  2. TDM900 Sport VS Gt
    από Thrakiotis στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2010, 23:12
  3. (f800s Vs F800r) Vs Er-6f Vs Shiver 750 Gt
    από Full Noob στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2009, 14:25
  4. arai chaser vs viper gt...poies oi diafores?
    από nik_sfikas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2009, 05:02
  5. FJR 1300A vs K 1200 GT ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ
    από γεροπιτσιρικος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2006, 19:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας