Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 80

Θέμα: Αφιερωμενο στους καγκουρες του forum και μη...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ναι ναι αλλα ο ροσι ομως δε τρεχει με μηχανη 200 ιππων στην Αθηνα ............αλλα μεσα σε ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ και ο γιατρος του δε θα τον δει μετα απο 2 ωρες απο την πτωση του αλλα σε 2 δευτερα..

και εσυ αν ειχες τις υποδομες του ροσι θα ησουν καλυτερος

καταλαβαινεις πως τα λεω ε? δε σου παω κοντρα απλα οτι και να κανουμε οσα χρονια χλμ κλπ κλπ παντα υπαρχει κινδυνος
    Ρε συ Ευη.... Ποιος λέει να πηγαίνεις με 200 στην Αθήνα;

Το να χρησιμοποιείς τον εγκέφαλό σου είναι αυτονόητο.... Το θέμα "βόλτα" θίξαμε.... ή μήπως κανένας απο εμάς που λέμε προσέξτε το ένα και το άλλο δεν έχουμε κάνει μ@λ@κίες και δεν πάθαμε κάτι απο καθαρή τύχη;

Εδώ κάποιοι βγάζανε τις πεταλούδες απο το Ζ τους για να πάει καλύτερα..... μήπως το βάζανε κάθε μέρα στην πίστα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Το να χρησιμοποιείς τον εγκέφαλό σου είναι αυτονόητο.... Το θέμα "βόλτα" θίξαμε.... ή μήπως κανένας απο εμάς που λέμε προσέξτε το ένα και το άλλο δεν έχουμε κάνει μ@λ@κίες και δεν πάθαμε κάτι απο καθαρή τύχη;

Εδώ κάποιοι βγάζανε τις πεταλούδες απο το Ζ τους για να πάει καλύτερα..... μήπως το βάζανε κάθε μέρα στην πίστα;
    σωστα! δεν διαφωνω με κανενα σας εγω εθιξα μονο το θεμα εμπειριας αν μετρατε με τα χρονια η με κατι αλλο.............

μονο αυτο

και φυσικα θεωρω γελοιο να εξελισουμε μηχανες που ειναι ΗΔΗ περαν των δυνατοτητων μας (μιλαω για απειρους σαν και μενα ας πουμε )

btw ουτε μισο ιππο δε βγαζουμε απο τις πεταλουδες ψεμα κυριες και κυριοι

:rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Δε φταιω εγω ο Νικος μου την εβγαλε
    Οχι ρε γαμωτο... παω να την ξαναβαλω τη πεταλουδα πριν με παρουνε χαμπαρι
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Ο γιατρος του
    Μα νομιζα οτι ειναι ο ιδιος γιατρος!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αντε ρε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

αυτο που ξερω εγω ειναι οτι καποιοι, εχετε τη μανια να μας γαματε τη διαθεση, και την ορεξη για οδηγηση......

αει στο διαολο πια με τα κωλοβιντεο......
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω..............οταν καβαλησες μηχανη και καθε που το κανεις αυτο ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε σκευτικες τετοιες εικονες?
    Nαι ρε EVI, έχεις δίκιο, είμαι υπερβολικός.

Σε καμμιά-δυό μέρες θα το ‘χω ξεχάσει το βιντεάκι και θα ξαναπηγαίνω όπως πήγαινα με το μοτοσακό, αλλά…

Σκέφτομαι ότι είμαι τόσο κωλόφαρδος στη ζωή μου που με προβληματίζει καμμιά φορά.
    Σκέφτομαι τις μύρριες μαλακίες που έχω κάνει (όπως και οι περισσότεροι από δω μέσα φαντάζομαι) τόσα χρόνια με τα μηχανάκια κι απορώ που ζω ακόμη.
    Και είναι τόσςο πολλές και χοντρές μαλακίες που κάποτε είπα «ε, αφού τη γλύτωσα απ’ αυτά, δε θα πάω από μηχανάκι ποτέ μου».

Σκέφτομαι τους δυό φίλους που ‘χω χάσει, χωρίς να φταίνε αλλά δεν έχει σημασία, που αν περιγράψω τον τρόπο που «έφυγαν» θα αλλάξει γνώμη ακόμη κι ο sniper.

Σκέφτομαι γιατί με πονάνε και τα δυό (σπασμένα) πόδια μου όταν αλλάζει ο καιρός και λέω να προσέχω περισσότερο.

Και τελικά σκέφτομαι ότι το μόνο που με έκανε λίγο πιο προσεκτικό στους δρόμους είναι η μικρή μου κόρη που με περιμένει κάθε βράδυ, τίποτε άλλο.

Καμμία συμβουλή και κανένα βίντεο δε θα μπορούσε να μου το κάνει αυτό, τουλάχιστον όχι για περισσότερο από 1 – 2 μέρες.

Παρ’ όλα αυτά, δε σκέφτομαι να παρατήσω τα μοτοσακά, παρά μόνο όταν δε θα μπορώ πια να σταθώ πάνω τους.

Επίσης παρ’ όλα αυτά, δε βρίσκω τίποτε κακό στο βίντεο ούτε στο πώς το παρουσίασε ο φίλος.
    Απεναντίας, με φαίνεται καλό να βλέπει κανείς καθημερινά, αν μπορεί.

Και μην ξεχνάμε, είναι ένα βίντεο με ελάχιστες περι-πτώσεις.
    Αυτά που γίνονται καθημερινά και δεν καταγράφονται πουθενά είναι αμέτρητα και, πολλές φορές, πιο σοκαριστικά.
    πιρικικλώστιτς

Νικο, μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα φιλε... Εχω χασει καποιον δικο μου (και ΔΕΝ ηταν καποιος φιλος) απο μηχανη, αλλα αυτο δεν αφορα κανεναν.

Στην πιστα ειχα ΗΔΗ πληρωσει για να μπω, και οχι στα τυφλα κανοντας TD, αλλα στο σχολειο του 0-300, αλλα γνωριζεις ΠΟΛΥ καλα τους λογους που δεν μπορεσα να παω Νικολα.

Κωστη, οδηγαω 2 χρονια και συγκριτικα με εσενα που οδηγας 18 και τον Sniper και τους περισσοτερους εδω ειμαι πανασχετος. Δεν ερχομαι να το παιξω μαγκας, ουτε σωτηρας, ουτε ακριβοδικαιος.

Για το συγκεκριμενο ατομο που ΤΟΣΟ συμπαθησες, ισως να μην ειδες τον λογο που εγω ημουν στραβωμενος μαζι του, και συγκεκριμενα τις χαροντικες σφηνες στην εθνικη απο τερμα αριστερα σε τερμα δεξια, ΞΥΣΙΜΟ μαρσπιε πισω απο τα φορτηγα/αυτοκινητα και παλι αριστερα, κοκ, η που περνουσε με 250+ ξυστα διπλα μας στην Κορινθου-Πατρων, η ισως και τις σουζες μπροστα μου στο στροφιλικι προς Καλαβρυτα...

Το βιντεο το εβαλα γιατι το ειδα, και θεωρησα οτι καλο ειναι να ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ οτι με τη μεγαλη δυναμη ερχεται και μεγαλη ευθυνη. Η μηχανη ειναι ΟΠΛΟ και καλυτερα να μην προκαλουμε την τυχη μας.

Ισως τελικα ενα SS να εχει φτιαχτει για να οδηγειται *μονο* τεζα παντου και παντα, οποτε το δικο μου σαφως και χαραμιζεται μαζι μου γιατι ειμαι ΘΕΟΚΟΥΛΟΣ και αργος σαν σαλιγκαρι και μου αρεσει να πηγαινω και καμια σχετικα χαλαρη βολτιτσα... (Που να πω οτι την επομενη βδομαδα θα του βαλω πανω σαμαρια κ θα παω ταξιδακι με αυτο, ε; )...

Οποιος χαλαστηκε απο το βιντεο καλα θα κανει την επομενη φορα να σκεφτει λιγο παραπανω οτι την κ@βλ@ της στιγμης μπορει να την πληρωνουμε μια ολοκληρη ζωη.
    Απο εκει και περα, δεν θα ξαναπω τιποτα απολυτως -εκτεθηκα αρκετα νομιζω. Ολοι κανουμε/ετε τις επιλογες μας/σας και ζουμε με αυτες.
    Νίκος
    Open Horizons

Οκ ...αναδιατυπωση.
    Επικηνδινο ειναι να καβαλας μηχανη γενικα και το επικηνδινο ειναι σχετικο
    Τον ειδα κι εγω αλλα το οδηγημα του καθενος μπορει να φαινεται αργο ή γρηγορο για καποιον αλλο.
    Μπορει να πηγαινεις μαλιοκουβαρα και στην πραγματικοτητα να διατρεχεις λιγοτερο κινδυνο απο το να πηγαινεις πχ με 40 λιγο χαλαρος δεξια. Παραδοξο αλλα και τα νουμερα αυτο λενε.
    Κι ας εχει το βιντεακι μεγαλες μηχανες ,...
    ...παρον εχω υπαρξει σε καμια δεκαρια ατυχηματα ,ολα ηταν με μικρα μηχανακια και λιγα χιλιομετρα.

Ποσοι παθοντες απο δω μεσα την επαθαν κανοντας καγκουριες με ss και ποσοι την πατησαν στην πολη με λιγα;Και συ ο ιδιος...

Μετά από αρκετές φτυαριές αμμοχάλικο τελικά ο καρβουνιάρης πήρε εμπρός.......τώρα κατάλαβα περί τίνως πρόκειται.

Τέσπα.

Απλώς όταν τον μαζεύεις (εύχομαι ποτέ να μην βρεθείς σε τέτοια φάση) δείξου άντρας.

Αυτός απλώς έκανε ότι έκανε και μέχρι εκεί πήγε. (και εύχομαι ποτέ κανείς)

Δεκτή η αντίρρησή σου, το έχω ζήσει κι εγώ προσωπικά με παρέα που κάποιοι έστριβαν και κάποιοι άλλοι στράβωναν....συμβαίνει. Αλλά εγώ κατάλαβα το γενικό του θέματος και απάντησα. Εν μέρη συμφωνώ μαζί σου εν μέρη διαφωνώ (ούτε καν στη διατύπωση των όσων έγραψες) επι της ουσίας.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σαμάρια στο Ducati 999

Γιατί ρε Νίκο;

Επι του θέματος...

α) Τι σε νοιάζει εσένα πως πήγαινε αυτός;

β) Ήταν λάθος ΟΛΟΣ ο τρόπος που το έθιξες το ζήτημα, απο τον τίτλο, απο το βίντεο, απο τα γραφόμενα ("καλό σκότωμα" )

γ) Τέλος ήταν λάθος που τα έγραψες όλα αυτά για κάποιον που ΔΕΝ τον ξέρεις (άρα και δεν ξέρεις τις ικανότητές του) και - κυρίως - είναι εκτός φόρουμ άρα δεν μπορεί να απαντήσει.

Ξαναλέω: Χαλάρωσε λίγο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Σταθη, τετοια ατομα δεν τα θεωρω συναδελφους μου μοτοσυκλετιστες.
    Αν αυτο με κανει κοτα ενω αυτους αληθινους μοτοσυκλετιστες/πιλοτους/χεραδες, τοτε ας ειναι ετσι.
    Δεν νομιζω να σε ειπε κανενας κοτα,ουτε να αυτο προβληθηκε ως χερας κτλ... μοναδικος που ονοματισες-χαρακτηρισες-ευχηθηκες αν δεν το εχεις καταλαβει στην κουβεντα αυτη εισαι εσυ...Αν εσυ θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοτοσυκλετιστη απο καποιον αλλο δικαιωμα σου,αλλα το να του ευχεσαι να πεθανει για αυτο ακριβως το λογο ειναι αστειο τουλαχιστον...

Ηλια, λαθος η διατυπωση μου αλλα μεγαλυτερο λαθος δικο του που πηγε να με σκοτωσει στην εθνικη, και μαλιστα ΔΥΟ φορες!

Απο τη στιγμη που καποιος απειλει την σωματικη μου ακεραιοτητα, τοτε εχω ΚΑΘΕ δικαιωμα να με νοιαζει πως παει στο δρομο! ΤΟΣΟ παραλογος ειμαι πια;

Η διατυπωση μου ηταν αποτελεσμα οργης και αγανακτησης. Συγνωμη προς ολους, αλλα δεν μπορει κανεις να περιμενει λεπτοτητα και αβροτητα σε τετοια κατασταση.

Οσα εγραψα τελος ειχαν απλα ΑΦΟΡΜΗ αυτο τον τυπο -αφορουν πολλους που βλεπω στο δρομο.

Και κατι ακομα γιατι δεν αντεχω αλλο να μου το βαρας: ΝΑΙ ΡΕ ΗΛΙΑ! ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΤΟ 999!
    Θες να ξερεις γιατι;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ!

Δεν ηξερα να το παρω να το εχω σε βιτρινα στο σαλονι μου!!!!!! Δηλαδη τι; Εδωσα 20 χιλιαρικα για να το εχω για μια πιστα κ μια μεχρι Ροσσο η Επιδαυρο και πισω;;

Στην τελικη ΤΙ θα παθει; Θα του πεσουν βαρια, η μηπως υπαρχει καπου κανενας κανονας που να λεει οτι οποιος παρει Superbike ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βαζει ενα σαμαρι η να κανει ταξιδια;; Μηπως θα του χαλασω το Image; Οχι, για να ΞΕΡΩ δηλαδη!!!
    Νίκος
    Open Horizons

καλά...

το "χαλάρωσε" μάλλον πάει στο βρόντο δυστυχώς...

Βάλε τα σαμάρια και σου εύχομαι να τα χαρείς
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    .....

Εξακολουθείς να μην θες να καταλάβεις κάτι!

Τα όρια του καθενός δεν τα γνωρίζουμε! Αυτό που εσένα σε αγχώνει (ας πουμε να ξύνεις πίσω απο φορτηγό) μπορεί ο άλλος να το κάνει με ευκολία και να σκέφτεται τι φαγητό του ετοιμάζει η γυναικα του σπίτι του!

Αντιλαμβανόμαστε ότι το όλο κείμενο το έγραψες σε φάση "οργής" αλλά.... χαλάρωσε
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Το πως χρεισημοποιει ο καθε ενας το μηχανακι του δεν ειναι δικο μας θεμα.Τι σημασια εχει αν ενα ss εχει σαμαρια ή οχι.Ουτε το πρωτο ειναι ουτε το τελευταιο.Το θεμα ειναι να περνας καλα.Νταξει ο Νικος θελει το 999 για βολτες ,εγω εχω το Ζ σα παπι της πολης ... δε βαριεσε αμα περναμε καλα... ...περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
    Η σχεση με το μηχανακι χτιζεται, αλλωτε θα σε βολταρει κι αλλωτε θα σε πηγαινει ταπα.Το ενα δεν ανερει το αλλο.Ας χαλαρωσουμε ολοι.Δεν εχει νοημα να λεμε στον αλλον τι να κανει με το μηχανακι του.
    Η μηχανη ειναι και αντικειμενο λατρειας.Αλλωτε αγοραζουμε με την καρδια,αλλωτε με την τσεπη κι αλλωτε με την λογικη.Δεν υπαρχουν κανονες οτι γουσταρουμε κανουμε.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2010, 13:15
  2. Απαντήσεις: 230
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2009, 09:39
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 22:56