Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 141

Θέμα: Γιατι ΔΕΝ πρεπει να φοραμε κρανος...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
    Εισαι σιγουρος οτι καποιος κρατικος φορεας θα ενδιαφερθει για αυτη την διευθυνση???
    Εξαλλου το να φορας κρανος ειναι νομικη υποχρεωση.
    Καποιος που σου λεει οτι δεν μπορεις να φορας κρανος ειναι αντιθετος στο νομο αρα και παρανομος.
    Ωστοσο κανεις δεν προκειτε να ενδιαφερθει(κρατικος φορεας) για να κατεβει το site.

Η αυτοδικια μερικες φορες ειναι λυση.
    Εξαλλου δεν ειπα να σπασουμε στο ξυλο αυτον που ανεβασε το site
    Απλως ειπα να του το κατεβασουμε.
    Διοτι με αυτα που γραφει προσωπικα εγω στα 47 μου τα διαβαζω και γελαω.
    Αν ομως τα διαβασει καποιο παιδι το οποιο να μην εχει και καποιον να του τα πριζει για το κρανος τοτε θα νομιζει πως ειναι σωστα αυτα που γραφει το ρεμαλι αυτο,γιατι ειναι γεγονος οτι τα πασαρει με πολυ πειστικο τροπο.

Αν εχεις παιδια θα καταλαβεις τι κανει αν ερθουν και σου πουν κατι τετοιες μπουρδες που διαβασαν απο κατι τετοια site.

Και μεγαλα παιδια εχω (19 & 17) και συμφωνω στις αποψεις σου περι κρανους. :smilea:

Δεν συμφωνα στην (οποιασδηποτε μορφης) αυτοδικια, εστω και απεναντι σε καποιον που λεει μ@λα@κιες ή (και) επικινδυνα πραματα...

Εκανες καποια δοκιμη (π.χ.) να αποτανθεις σε καποιον φορεα και σε γραψανε?
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Re: Re: Προσωπικη γνωμη

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Επιστημονικα τεκμηριωμενα πραματα δηλαδη, οχι μ@λ@κιες...

:rotflmao:
    Τι δεν καταλαβες
    Αυτα δεν τα λεω εγω.....αλλα ο αυτος που εφτιαξε το κρανος σου,οτι μαρκα κρανος και να εχεις.
    Αν δεν τα θεωρεις τεκμηριωμενα τοτε γιατι φορας το κρανος?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Καραμελος Το avatar του/της kalesin

Re: Προσωπικη γνωμη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

Στην Αμερικη αν δεν κανω λαθος σε ορησμενες πολιτειες ειναι προερετικο το κρανος.

θα μπορουσα να απαντησω [προσωπικα παντα] κ στα υπολοιπα αλλα δεν θα το κανω. Γραφεις πολλες γενικοτητες κ καταληγεις σε καποια συμπερασματα απο υπεραπλουστευση.

Θα μεινω σε αυτο..

στις ΗΠΑ σε πολλες πολιτειες επιτρεπεται η θανατικη ποινη, χωρις επανεξεταση των στοιχειων. Σε πολλες πολιτειες στην 3 παραβαση [ακομα κ αν αυτες αφορουν κληση για παρκαρισμα] σε κλεινουν ισοβια. Σχεδον σε ολες τις πολιτειες επιτρεπεται η οπλοκατοχη κ η οπλοχρησια [οι διαμαρτυριες για το δικαιωμα στην "αυτοπροστασια" με 50αρι αντιεροπορικο, ειναι το ιδιο αστειες με το δικαιωμα στο να "περιοριζονται" οι εευθεριες με το κρανος].
    Στο ιδιο κρατος η πολιτεια εχει το δικαιωμα να παρακολουθει τα γραμματα σου, τα τηλεφωνα σου, τα παντα σου, επειδη μπορει να εισαι υποψηφιος τρομοκρατης.

Τελικα αποφασιστε. Τι ειναι οι αμερικανοι; οι ηλιθιοι που τρομοκρατουν τον κοσμο κ τους μισουν ολοι, η παραδειγμα προς μιμιση; Να ξερουμε ρε παιδια. Η μηπως μονα ζυγα δικα μας;

Επειδη εχω παει κ εχω ζησει κ λιγο εκει, ξερω απο προσωπικη αποψη οτι ο λαος δεν ειναι οπως θελουν καποιοι να τον παρουσιαζουν, υπαρχουν πολλοι καλοι ανθρωποι, που νοιαζονται που σκεφτονται. Κ υπαρχουν κ ηλιθιοι

Ξερεις ποσους κ απο τις 2 κατηγοριες βλεπω γυρω μου καθημερινα ακομα κ στην πατριδαα μου;

Re: Προσωπικη γνωμη

με βρησκει συμφωνω με αυτα που διαβασα στην ιστιοσελλιδα των τυπων...
    Το κρανος θα επρεπε να ειναι προεραιτικο και μονο και οποιος θελλει να το φοραει.
    Δεν θα κατσω να αναλυσω σε τι ειμαι αντιθετος απο αυτα που εγραψαν διαφορα μελοι,οπου και απο μονοι τους πιστευω οτι καλαβαιναν οτι αυτα που ειπαν ειναι εν μερη αληθεια.
    Το κρανος ΔΕΝ σωζει ζωες,προφυλασσει εως καποιον βαθμο σε κατω απο ορησμενες συνθηκες,ειναι καλητερο απο το τιποτα σε περιπτωση που σκασεις ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ!
    Ενα κρανος για να λειτουργησει για αυτο που εχει φτιαχτει πρεπει
    1,Να μην εχει φαει πολυ ηλιο και ζεστη
    2,Να μην εχεις κολλησει κανενα αυτοκολλητο
    3,Να μην εχει πεσει/χτυπησει εστω και λιγο...ουτε σε καρεκλα να μην εχει χτυπησει,ουτε και με αλλο κρανος.
    4,Να ειναι σφηχτα δεμενο κατα την χρηση του
    5,Τα μαξιλαρακια να ειναι σε αριστη κατασταση
    6,Να μην εχει περασει η ημερομινια ληξης...δλδ μετα 2 χρονια το πολυ.

Για οποιον προτρεξει να πει οτι δεν ισχυουν ας διαβασει το χαρτι που πηρε με το κρανος και ας δει ακομα και ο κατασκευαστης ΤΙ εγγυηση του δινει

Ακομα και αν το κρανος σωζει το κεφαλι με το ιδιο σκεπτικο θα επρεπε να φοραμε κανονικη πανοπλια...γιατι ενα χτυπημα στο χερι μπορει να σε αφησει κουλο,ενα στην πλατη παραπληγικο,ενα στο ποδι κουτσο κλπ.

Στην πιστα υποτιθεται οτι ειναι ιδανικες συνθηκες για μηχανη ακομα και αν πεσεις,δεν υπαρχουν πετρες,εχει αμμο για να σε φρεναρει,δεν εχει κολονακια,γκρεμους,αυτοκινητα κλπ και παρολα ταυτα εχουν πεθανει ατομα φορωντας και το κρανος....

ΤΟ κρανος οπως ειπαν αυτοι στο σαιτ δημιουργει προβλημα στον αερισμο του κεφαλιου,ποιος απο εσας φοραει σκουφο το καλοκαιρι?
    Η ζεστη στο κεφαλι εκτος απο θερμοπληξια μπορει να φερει,λιποθυμιες,ζαλαδες ακομα και εγκεφαλικο.

Στην Αμερικη αν δεν κανω λαθος σε ορησμενες πολιτειες ειναι προερετικο το κρανος.

Κοιτα το νοημα του κρανους δεν ειανι να σε προφυλαξει απ'το να πεσεις σε τοιχο με 200.

Ειδικα για την πολη ειναι απαραιτητο γιατι σε προφυλασσει απ'τις χαζοπτωσεις,ειτε φταις εσυ ειτε αλλοι.για πραραδειγμα αν γλιστρησεις καπου ειτε σε χτυπησει καποιος,ακομα και με ταχυτητες κατω των 20χαω καπου θα προσγειωθεις,ειτε σε πεζοδρομιο ειτε σε καποιο παρκαρισμενο αυτοκινητο.Αν σκασεις μςε το κεφαλι,εμεινες εκει αν δεν φορας κρανος.Η αξια του κρανους ειναι πολυ μεγαλη.Μια πτωση σαν αυτη που ανεφερα φαντασοπυ ειναι σαν να πας να βαρεσεις το κεφαλι σου με ενα σφυρι,με δυναμη.Αν το βαρεσεις χωρις κρανος,το ανοιξες,ομως αν το κανεις με ενα κρανος οσο ελεεινο θες,τυπου safebet κτλ δεν θα παθεις τιποτα...Σκεψου οτι ακομα και ενα τοσο φτηνιαρικο κρανος θα σε προστατεψει.Τωρα το σωμα δεν εχει τοση αναγκη διοτι δεν ειναι τοσο ευαισθητο οσο το κεφαλι,δηλ αν βαρεσεις καποιο σημειο του σωματος σου με σφυρι,εκτως απ'τα @@ σου ,θα πονας για καμμια βδομαδα στη χειροτερη.

Αυτη ειναι η εγγυηση που εχουν ΟΛΑ τα κρανη.

HJC hereby extends a limited warranty to the purchaser of HJC helmets that the helmet is free of defects in materials and workmanship.

Coverage
    This warranty is applicable for manufacturer’s defects only and is good for one year from the date of purchasing. It does not apply to any problems arising out of wearer’s misuse, negligence, modifications, accident, etc

Disclaimer
    Any warranty of merchantability and any implied warranty are hereby expressly disclaimed. In addition, HJC shall not be liable for any consequential damages

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Εκανες καποια δοκιμη (π.χ.) να αποτανθεις σε καποιον φορεα και σε γραψανε?

ΟΧΙ.Αλλα με εχουν γραψει για αλλα,ΠΟΛΥ πιο σημαντικα πραγματα,οποτε δεν πιστευω πως θα ασχοληθουν με ενα site...

Re: Re: Προσωπικη γνωμη

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    θα μπορουσα να απαντησω [προσωπικα παντα] κ στα υπολοιπα αλλα δεν θα το κανω. Γραφεις πολλες γενικοτητες κ καταληγεις σε καποια συμπερασματα απο υπεραπλουστευση.

Θα μεινω σε αυτο..

στις ΗΠΑ σε πολλες πολιτειες επιτρεπεται η θανατικη ποινη....

Diladi oi Amerikanoi exoun kai nomous pou se orismenous den aresoun i tous 8eoroun ilithious,simenei oti oti kai na kanoun i oti nomo kai na exoun einai ilithios?
    Tote stin Ellada emeis den 8a eprepe na milame KAN!!

gazofonix

An fas ena xtypima stin spondiliki stili pou apla pernane ola ta neura pou exeis..ti na to kaneis to kefali??
    tora me to skeptiko tis aploustefsis -pou den nomizo na xrisimopoiisa- kai an perpatas kai peseis se kanena kagelo i gonia me to kefali....8a eprepe na fora kranos akoma kai otan perpatas.

Re: Re: Re: Προσωπικη γνωμη

Τι δεν καταλαβες
    ......................

Να με συμπαθας, αλλα ΔΕΝ θα συνεχισω εναν διαλογο πανω σε φαιδροτητες...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αυτη ειναι η εγγυηση που εχουν ΟΛΑ τα κρανη.

HJC hereby extends a limited warranty to the purchaser of HJC helmets that the helmet is free of defects in materials and workmanship.

Coverage
    This warranty is applicable for manufacturer’s defects only and is good for one year from the date of purchasing.It does not apply to any problems arising out of wearer’s misuse, negligence, modifications, accident, etc

Disclaimer
    Any warranty of merchantability and any implied warranty are hereby expressly disclaimed. In addition, HJC shall not be liable for any consequential damages

εμενα το shoei δε τα λεει αυτα και εχει 5 χρονια εγγυηση οπως και το Νολαν μου............(μονο σε αυτο απαντω σε τιποτα αλλο )
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Re: Re: Re: Προσωπικη γνωμη

Diladi oi Amerikanoi exoun kai nomous pou se orismenous den aresoun i tous 8eoroun ilithious,simenei oti oti kai na kanoun i oti nomo kai na exoun einai ilithios?
    Tote stin Ellada emeis den 8a eprepe na milame KAN!!

gazofonix

An fas ena xtypima stin spondiliki stili pou apla pernane ola ta neura pou exeis..ti na to kaneis to kefali??
    tora me to skeptiko tis aploustefsis -pou den nomizo na xrisimopoiisa- kai an perpatas kai peseis se kanena kagelo i gonia me to kefali....8a eprepe na fora kranos akoma kai otan perpatas.
    Απλουστατα το κρανος το φορας γιατι εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να χτυπησεις το κεφαλι σου.2ον το κεφαλι ειναι πολυ πιο ευαισθητο απ'την σπονδυλικη στηλη(οχι οτι αυτη δεν ειναι ευαισθητη).Σκεψου απλα ποσες φορες χτυπησαμε την σπονδυλικη μας στηλη σαν παιδια οταν παιζαμε.
    Επειδη το θεμα ειναι αρκετα λεπτομην καταστρεφεις την συζητηση με,συγνωμη αλλα θα το πω, χαζα παραδειγματα,τυπου μπορει οταν περπαταω στο δρομο μπορει να πεσει ενας μετεωρητης πανω μου.

Φιλικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εμενα το shoei δε τα λεει αυτα και εχει 5 χρονια εγγυηση οπως και το Νολαν μου............(μονο σε αυτο απαντω σε τιποτα αλλο )

Shoei has been making the best motorcycle helmets in the world for more than 40 years and reflecting such experience all Shoei motorcycle helmets carry a 5 year warranty against all manufacturing defects.

τα υπολοιπα ειναι οπως και ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
    δλδ καλυπτουν μονο το σφαλμα υλικου και οχι τις νορμαλ φθορες,οπως το μικροχτυπημα οταν το ακουμπας στο γραφειο η οταν του βαζεις το αυτοκολλητο του μοτο και τα αλλα οπως ειπα πριν.Γιαυτο τον λογω και δεν σε καλυπτουν σε τιποτα.

Περισυ καποιος ειχε κανει ποστ που εσπασε το σαγονι του φωροντας κρανος και ηθελε να κανει μυνηση στην εταιρια-σε αυτο το φορουμ τα εγραφε-

Πληροφοριακα η HJC ειναι η θυγατρικη της Arai.

Απλουστατα το κρανος το φορας γιατι εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να χτυπησεις το κεφαλι σου.2ον το κεφαλι ειναι πολυ πιο ευαισθητο απ'την σπονδυλικη στηλη(οχι οτι αυτη δεν ειναι ευαισθητη).Σκεψου απλα ποσες φορες χτυπησαμε την σπονδυλικη μας στηλη σαν παιδια οταν παιζαμε.
    Επειδη το θεμα ειναι αρκετα λεπτομην καταστρεφεις την συζητηση με,συγνωμη αλλα θα το πω, χαζα παραδειγματα,τυπου μπορει οταν περπαταω στο δρομο μπορει να πεσει ενας μετεωρητης πανω μου.

Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι ΟΛΕΣ οι πτωσεις που εχω κανει ειναι 4 και στις δυο πλαγιομετωπικη συγγρουση με αυτοκινητο που με μαζεψε με αρκετα χλμ.
    Στην πρωτη με πεταξε απεναντι και στην 2η εκανα τουμπα πανω απο το αυτοκινητο.
    Σε καμια απο τις 4 πτωσεις δεν φορουσα κρανος και μονο στην πρωτηη τρακα εσπασα αρκετα δοντια χτυπωντας το σαγονι στον ομω μου..πιστευω αν φοραγα το κρανος θα ειχα σπασει τον ομω μου.Ηταν και η μοναδικη φορα που χτυπησα κοντα στο κεφαλι.
    Δεν εχω σπασει απολυτος τιποτα εκτος απο 6 δοντια μεχρι τωρα.
    Κατα τα αλλα ειναι ενστικτωδη οι κινησεις που κανεις σε μια πτωση αρα χρησιμοποιεις και τα χερια οπως εκανα και εγω.
    Οι δυο τρακες με αυτοκινητα θα σου πω μονο οτι μου κατεστρεψαν 2 μηχανες καινουργιες...και ξερεις τι λεφτα σου δινει η ασφαλεια μετα.

Αν θελεις πραγματικη ασφαλεια στην μηχανη η λυση ειναι μονο το κρανος σε συνδυασμο το airbag γιλεκο που δινει η BMW

Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι ΟΛΕΣ οι πτωσεις που εχω κανει ειναι 4 και στις δυο πλαγιομετωπικη συγγρουση με αυτοκινητο που με μαζεψε με αρκετα χλμ.
    Στην πρωτη με πεταξε απεναντι και στην 2η εκανα τουμπα πανω απο το αυτοκινητο.
    Σε καμια απο τις 4 πτωσεις δεν φορουσα κρανος και μονο στην πρωτηη τρακα εσπασα αρκετα δοντια χτυπωντας το σαγονι στον ομω μου..πιστευω αν φοραγα το κρανος θα ειχα σπασει τον ομω μου.Ηταν και η μοναδικη φορα που χτυπησα κοντα στο κεφαλι.
    Δεν εχω σπασει απολυτος τιποτα εκτος απο 6 δοντια μεχρι τωρα.
    Κατα τα αλλα ειναι ενστικτωδη οι κινησεις που κανεις σε μια πτωση αρα χρησιμοποιεις και τα χερια οπως εκανα και εγω.
    Οι δυο τρακες με αυτοκινητα θα σου πω μονο οτι μου κατεστρεψαν 2 μηχανες καινουργιες...και ξερεις τι λεφτα σου δινει η ασφαλεια μετα.

Αν θελεις πραγματικη ασφαλεια στην μηχανη η λυση ειναι μονο το κρανος σε συνδυασμο το airbag γιλεκο που δινει η BMW

OK τι να σου πω ρε φιλε,προφανως δεν φορας κρανος.Επειδη απ'οτι καταλαβα εισαι και λιιιιγο βροντακας(4 στουκους με αμαξια ),και ουτε προκειτε να φορεσεις κρανος, πραγματικα ευχομαι το κρανος να σου ειναι σε καθε πτωση σου αχρειαστο.

Αααα, ασφαλεια δεν θα σου δωσει κανενα γιλεκο με αεροσακο.
    Αν θες ασφαλεια παρε αμαξι

OK τι να σου πω ρε φιλε,προφανως δεν φορας κρανος.Επειδη απ'οτι καταλαβα εισαι και λιιιιγο βροντακας(4 στουκους με αμαξια ),και ουτε προκειτε να φορεσεις κρανος, πραγματικα ευχομαι το κρανος να σου ειναι σε καθε πτωση σου αχρειαστο.

Αααα, ασφαλεια δεν θα σου δωσει κανενα γιλεκο με αεροσακο.
    Αν θες ασφαλεια παρε αμαξι

οδιγο απο 9 χρονον και ειμαι 31....κμ εχω κανει χιλιαδες και Ελλαδα και εξωτερικο..."βροντακιας" δεν ειμαι .Μονο ετσι πεφτω απο μηχανη,μονο αν με κοπανησει καποιος.
    Κρανος το φοραω υποχρεωτικα τα τελευταια 9 χρονια γιατι στην Ιταλια γραφουν..και μονο γιαυτον το λογω το φοραω..

δεν νοιωθω καμια ανασφαλει οταν δεν φοραω κρανος για να θελω γιλεκα και κρανη...εσυ και κατι αλλοι που εισαστε υπερ του κρανους για ασφαλεια θα επρεπε να τα φορατε.

Για να μην βγουμε απο το θεμα...ειπα οτι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΓΑ,αν ειμασταν ελευθεροι να κανουμε τα του εαυτουμας και μονο...αλλα δεν ειμαστε..μαλλον το κεφαλι δεν ειανι δικο μου και δεν το κανω οτι θελλω,

..............................
    μαλλον το κεφαλι δεν ειανι δικο μου και δεν το κανω οτι θελλω,

Για να νομιζει καποιος οτι "ειναι δικο του το κεφαλι και το κανει οοοτι θελει" ...

Θα πρεπει...

Να ΜΗΝ εχει καμμια μανα, πατερα, αδερφια και φιλους που θα το κλαψουν και θα πικραθουν αφανταστα...

Να ΜΗΝ παει ΠΟΤΕ σε καποιο νοσοκομειο και κατασπαταλαει το δημοσιο χρημα, για την δικη του μαμακια...

Και στην τελικη...

Να ΜΗΝ ζει σε ΚΑΜΜΙΑ ευνομουμενη κοινωνια!

Ετσι, μαλιστα, να το καταλαβω ... :hypnotize

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Καταρχην οσες καταγγελιες και να κανετε σε αρμοδιους φορεις το site δεν θα κατεβει.
    Διοτι ναι μεν ειναι νομος το κρανος αλλα αυτο δεν αφαιρει το δικαιωμα σε καποιους να διαφωνουν.

Τρανο παραδειγμα Ο Γιωργακης ο οποιος παλαιοτερα ειχε εκφρασει την αποψη να αποποινικοποιηθει το χασις. Εκανε ο ανθρωπος μια προταση.(ασχετα αν τωρα το εχει κανει τουμπεκι μπας και γινει πρωθυπουργος.) Ετσι και αυτοι οι τυποι λενε τα δικα τους. Ειναι δικαιωμα τους. Δεν παραβιαζουν κανενα νομο υποστηρηζοντας οτι δεν πρεπει να φοραμε κρανος . Τον νομο τον παραβιαζουνε οταν δεν το φορανε. Προσπαθουνε και αυτοι μεσω της σελιδας (λεμε τωρα) να βρουν και αλλους ομοιδεατες , να μαζευτουν και εαν ειναι πολλοι να πιεσουν και αυτοι με τη σειρα τους ως κοινωνικη ομαδα κατα του κρανους τους φορεις.

Ειναι δικαιωμα τους.

Οπως ειναι δικαιωμα μας να διαφωνουμε , να μαζευομαστε εδω να το συζηταμε , να αγωνιστουμε το προστιμο του κρανους να φτασει τα 1500 € και ουτω καθ'εξης.
    Keep on rocking in a free world !!!

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να γιατί δεν πρέπει να ενοχλούμε έναν μηχανόβιο!!!
    από Billymuse στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2012, 19:26
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2008, 18:31
  3. Να γιατί πρέπει να φοράμε σωστό εξοπλισμό
    από anf125 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2007, 20:02
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων