τυχεροςΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ο mr. perfect ζει στην Ολλανδία. Δεν έχει τέτοια εκεί.
τυχεροςΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ο mr. perfect ζει στην Ολλανδία. Δεν έχει τέτοια εκεί.
μια ερωτηση μπηκα μονο να κανω
Αρχικά δημιουργήθηκε από cardriver
τυχερος
οχι κ τοσο αν σκεφτεις οτι αυτη τη στιγμη μουλιαζει απο τη βροχη κ οι μονες παραλιες που βλεπει ειναι σε φωτο εδω μεσα..
οσον αφορα το γεγονος του ερχομου σου στο φορουμ, του σκηνικου που σε εφερε κτλ, εγω εχω να σου πω μπραβο.
Μακαρι οσοι εκαναν μια βλακεια [η οποια ησασταν ολοι τυχεροι κ βγηκε αναιμακτη] να εμπαιναν στον κοπο να προσπαθησουν να μαθουν απο αυτη.
Ειμαι σιγουρος οτι απο την ωρα που συνεβη οτι συνεβη, δεν αλλαξες λωριδα χωρις να κοιταξεις 2 φορες, εκει που παλια κοιταγες 1.
Απο μονο του αυτο μπορει να σωσει κ σενα κ καποιον αλλο απο ενα ανεπιθυμητο ατυχημα.
Οσο για το θεμα της προκαταλειψης, δεν εισαι ο μονος. Κ εγω ειμαι προκατελλημενος απεναντι στους σαξοραλακηδες, αλλα προσπαθω να θυμαμαι οτι δεν ειναι ολοι ηλιθιοι. [ασε που το ραλακι δευτερης γενιας το χτυπαγα ανετα]
Αν σκεφτεις οτι ολοι θελουμε τα ιδια πραγματα κ ευχαριστιομαστε τα ιδια πραγματα στο δρομο,
τοτε οι διαφορες εξαφανιζονται
Καλα χιλιομετρα να εχεις κ απροβληματιστα
![]()
Εγώ απλά θα πω πως επειδή υπάρχουν προηγούμενα, προσέχουμε τους τσαμπουκάδες γιατί δεν ξέρουμε πόσα κιλά τρέλα κουβαλάει ο καθένας πάνω του...
Τώρα ποιος έφταιγε...καλά κραΣά
Ευγε στον cardriver, όχι που παραδέχτηκε το λάθος του, αλλά που το ανέφερε δημόσια σε μοτοσικλετιστικό φόρουμ ενώ άλλοι στη θέση του λένε: Γ@μημένοι μηχανόβιοι,κλπ,κλπ,κλπ
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
τα ειπες ολα...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Αλλος ένας...
Μη νομίζεις, όλοι το κάνουμε. Λίγο με τα αυτοκίνητα γενικά, λίγο με τους ταρίφες, λίγο με τις γυναίκες, λίγο με τους οδηγούς τρόλεϊ... μια προκατάληψη την βγάζουμε μια στο τόσο.
Είναι τι σου έχει τύχει να ζήσεις εσύ στο δρόμο και ποιον έχεις απέναντί σου στις στραβές αυτές. Αν στις 5 από τις δέκα τέτοιες φάσεις εμπλέκεται μηχανή , αρκεί για να τους θεωρείς όλους βλήματα. Το έχουμε πει χιλιάδες φορές... υπάρχουν βλαμμένοι οδηγοί ταξί υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες. Υπάρχουν πυροβολημένοι μηχανόβιοι υπάρχουν και οι άλλοι.
Οι γενικεύσεις είναι πάντα προβληματικές.
Καλά χιλιόμετρα! (πάντα όρθιος εδώ δεν κολλάει ε; )![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
τελικα εχω καταλαβει οτι ο βλαμμενος οδηγος ειναι βλαμμενος, ειτε οδηγαει χορτοκοπτικο ειτε χαρταετο.
οποτε αν την κανω και φταιω συγγνωμη, αν μου την κανουν και δεν φταιω αντε και γ@μησου που θα κατσω ν' ασχοληθω.
αυτα
Αυτό ξαναπέστο.Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Διαβασα ενα σεντονι και αυτο που βλεπω ειναι οτι ακριβως καταλαβαινω καθε χρονο στην Ελλαδα. Οταν επιστρεφω ξανα Ολλανδια και ειμαι σε κουβεντα με συναδελφους και φιλους που θελουν να ερθουν Ελλαδα το πρωτο που τους λεω ειναι
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ !!!
Οταν μαθουν οδηγικη συμπεριφορα στην Ελλαδα τοτε μονο θα μπορεσουν να καταλαβουν το υψος της ενοχης και βλακειας που τους δερνει τοσα χρονια με τα τοσα ατυχηματα!!
Ειναι αδιανοητο για μερικα απλα πραματα να γινεται μια χωρα σφαγειο και να χανει καθε χρονο το διπλο αριθμο ατομων συγκριτικα με χωρες που ειναι σε εμπολεμη κατασταση !!!
Επισης οσο και χαμηλοτονο το αρθρο του κυριου που το ξεκινησε μπορω να πω οτι η ενεργεια του ητανε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ απο τη στιγμη που αποφασισε να βγει δεξια χωρις απολυτο ελεγχο της καταστασεως κατ' αρχην. Και οτι ηθελε να προσπερασει κιολας γινεται η πραξη ΕΙΔΕΧΘΗΣ !!
Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα αν εκανε κατι τετοιο θα ειχε αποτελεσμα αμεση απωλεια διπλωματος !!
![]()
![]()
Καλά αυτός που πήγε να περάσει από δεξιά ήταν εγκληματίας...
Αυτός που παραλίγο να πέσει πάνω του με τη μηχανή δεν πήγαινε να περάσει από δεξιά; Αν ναι είναι εξίσου εγκληματίας... Αν όχι... δεν θα είχε κίνδυνο να πέσει επάνω στο αμάξι καθώς θα πήγαινε με λιγότερα χιλιόμετρα.
Αφήστε τις αηδίες περί κουτιών και εγκληματιών και κοιτάτε λίγο τί γίνεται με τον κάθε ζαβλαμά που καβαλάει μηχανή εκεί έξω και δεν ξέρει τί του γίνεται...
Εξοπλισμός; Ούτε για αστείο!
Προσπεράσεις; Δεξιά-αριστερά το ίδιο είναι. Μόνο από πάνω δεν προσπερνάνε ακόμα.
ΚΟΚ; Τί είναι αυτό; Τρώγεται; Φανάρια, στοπ, μονόδρομοι, πεζοδρόμια, διαβάσεις για ανάπηρους κλπ είναι, κατά πώς φαίνεται, για να διευκολύνουν τους διάφορους Βαλεντίνους...
Καλή η αλληλεγγύη, αλλά δεν είδα ποτέ αναβάτη να τη λέει σε "συνάδελφό" του για μαλακία, αντιθέτως πέσατε όλοι να φάτε τον άνθρωπο, που στην τελική παραδέχτηκε ότι έκανε βλακεία και ήθελε να ακούσει και πέντε σοβαρές γνώμες για να μάθει.
Όσο για τη σκέψη περί όγκου... Μη μου πείτε ότι δεν το έχετε σκεφτεί κι εσείς όταν οδηγάτε αμάξι και έρχεται ο αυτοκτονιακός ντελιβεράς με σαγιονάρα, βερμούδα, κινητό, τσιγάρο και 15 σακούλες να κρέμονται απ' το τιμόνι, ανάποδα σε πεζόδρομο με 1000 στη μέση του δρόμου πριν τη στροφή... Εγώ απλά απορώ πώς δεν φοβούνται αυτοί οι άνθρωποι μη τους κάνω χαλκομανία...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Ε ναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από cardriver
τελικα εχω καταλαβει οτι ο βλαμμενος οδηγος ειναι βλαμμενος, ειτε οδηγαει χορτοκοπτικο ειτε χαρταετο.
Ε; Αυτό είναι συμπέρασμα του τι κάνουν οι άνθρωποι συνήθως ή απόφαση για το τι θα κάνεις εσύ από δω και πέρα; Δεν το πολυκατάλαβα.οποτε αν την κανω και φταιω συγγνωμη, αν μου την κανουν και δεν φταιω αντε και γ@μησου που θα κατσω ν' ασχοληθω.
Αν είναι το πρώτο, πολλοί φταίνε και ΔΕΝ κάθονται να ασχοληθούν (ρίχνοντας και το μπινελίκι) και πολλοί που ΔΕΝ φταίνε είναι χυμένοι κάπου στην άσφαλτο και δεν μπορούν να φύγουν από εκεί και να ΜΗΝ ασχοληθούν...
Αν είναι το δεύτερο, εύχομαι αν σου την κάνουν και δε φταις να είσαι σε θέση να μπορείς να ΜΗΝ ασχοληθείς (έχοντας αυτοκίνητο έχεις περισσότερες πιθανότητες να μπορείς).
safety doesn't happen by accident
τι θα κάνω εγω από δω και πέραΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA Ε; Αυτό είναι συμπέρασμα του τι κάνουν οι άνθρωποι συνήθως ή απόφαση για το τι θα κάνεις εσύ από δω και πέρα; Δεν το πολυκατάλαβα.
Οκ...
Και τώρα παραδέξου ότι ψάχνεσαι να αγοράσεις μηχανάκι, όλο εδώ γύρω είσαι!:rotflmao:
Αστειεύομαι. Καλό καλοκαίρι και προσοχή στους δρόμους..![]()
safety doesn't happen by accident
δυστυχως η αληθεια ειναι οτι δε θελω να τα βλεπω. οσες φορες χρειαστηκε να οδηγησω ή να ανεβω ηταν αναγκη. καλο καλοκαιρι αν και η αδεια αργει λιγο ακομηΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Και τώρα παραδέξου ότι ψάχνεσαι να αγοράσεις μηχανάκι, όλο εδώ γύρω είσαι!:rotflmao:
Αστειεύομαι. Καλό καλοκαίρι και προσοχή στους δρόμους..![]()
Kοίτα να δείς φίλε μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από cardriver
δυστυχως η αληθεια ειναι οτι δε θελω να τα βλεπω. οσες φορες χρειαστηκε να οδηγησω ή να ανεβω ηταν αναγκη. καλο καλοκαιρι αν και η αδεια αργει λιγο ακομη
Εμείς οι μηχανόβιοι υποστηρίζουμε ο ένας στον άλλον!
Και αυτό γιατί κάλλιστα στη θέση του πρώτου που πήγες να ρίξεις θα μπορούσε να ήταν ο ίδιος ή ακόμη μετά την αλλάγή της λωρίδας που έκανες και αφηρημένος ζητώντας συγνώμη στον άλλο μπορεί άθελά σου να έκλεισες και τον 2ο!
Ξέρεις πόσες φορες έχω μπινελικώσει κάποιον που πήγε να ρίξει μηχανάκι γιατί για 1 δευτ! θα ήμουν εγώ αυτός που θα σκότωνε!
Οπότε μην σου φαίνεται περίεργο!
Εμείς παίζουμε καθημερινά την ζωή μας κορώνα-γράμματα που κυκλοφορούμε με μοτό!
Μερικές φορές απο δικά μας λάθη αλλά τις περισσότερες απο οδηγούς αυτοκινήτων που νοιώθωντας ασφάλεια υποσυνείδητα μέσα στις λαμαρίνες δεν προσέχουν καθόλου τους καθρέφτες και γενικά τα μηχανάκια!
Και λέω συνέχεια στον εαυτό μου!
ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ!
Αλλά και εγώ τείνω να το ξεχνάω και κινουμαι λές και έχω προτεραιότητα (όταν έχω) και αυτό τελικά είναι επικίνδυνο!
Προσέχτε τις μηχανές!
Εχουμε γεμίσει τα νοσοκομεία εξαιτίας σας και λιγότερο εξαιτίας μας!
οσο κι αν μπορει καλλιστα να υφισταται σαν περιπτωση, δεν εγινε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
ή ακόμη μετά την αλλάγή της λωρίδας που έκανες και αφηρημένος ζητώντας συγνώμη στον άλλο μπορεί άθελά σου να έκλεισες και τον 2ο!
οσο για τα αλλα δικιο εχεις. ποσοι πανε με κλειστους καθρεφτες ή και ανοιχτους δεν τους κοιταν καθολου. σαν εμενα στην προκειμενη περιπτωση. μην ξεχνας ομως οτι και οι μηχανες, μεγαλες μικρες, στην πλειοψηφια τους δεν φερουν καθρεφτες. εγω καθε μερα βρισκομαι στη θεση να πρεπει να μαντεψω εαν ο οδηγος μηχανης που κινειται στη μεσαια λωριδα λιγο μπροστα απο μενα θα αποφασισει καποια στιγμη ξαφνικα να μπει στη δεξια ή αριστερη λωριδα για να περασει αναμεσα απο τα αυτοκινητα. εγω τι κανω εκει; περιμενω να αποφασισει; προσπερναω με κινδυνο την ιδια στιγμη να αποφασισει κι αυτος να κινηθει στην ιδια θεση με μενα; και μετα τι; εγω θα τ' ακουσω που δεν τον προσεξα. ή οταν κινουμαι στη μεσαια και θελω να παω στη δεξια και μια μηχανη εχει βαλει σκοπο ενω κινειται αναμεσα απο αριστερη και μεσαια, να περασει πισω απο εμενα και να καταληξει τερμα δεξια για να αποφυγει ενδεχομενο μποτιλιαρισμα, οποτε το μοιραιο ειναι ή να τον στριμωξω τελικα ή να φλερταρει με το πισω μερος του αυτοκινητου μου. κακα παραδειγματα υπαρχουν παντου και απο ολους.
το θεμα ειναι οτι λογω φυσης των εν λογω οχηματων λογικο ειναι η μηχανη να μη μπορει να αποφυγει το αυτοκινητο και το αυτοκινητο να μη μπορει να παρακολουθει παντα τη μηχανη.
Δε σε βρίσκω πουθενά να έχεις άδικο!Αρχικά δημιουργήθηκε από cardriver
οσο κι αν μπορει καλλιστα να υφισταται σαν περιπτωση, δεν εγινε.
οσο για τα αλλα δικιο εχεις. ποσοι πανε με κλειστους καθρεφτες ή και ανοιχτους δεν τους κοιταν καθολου. σαν εμενα στην προκειμενη περιπτωση. μην ξεχνας ομως οτι και οι μηχανες, μεγαλες μικρες, στην πλειοψηφια τους δεν φερουν καθρεφτες. εγω καθε μερα βρισκομαι στη θεση να πρεπει να μαντεψω εαν ο οδηγος μηχανης που κινειται στη μεσαια λωριδα λιγο μπροστα απο μενα θα αποφασισει καποια στιγμη ξαφνικα να μπει στη δεξια ή αριστερη λωριδα για να περασει αναμεσα απο τα αυτοκινητα. εγω τι κανω εκει; περιμενω να αποφασισει; προσπερναω με κινδυνο την ιδια στιγμη να αποφασισει κι αυτος να κινηθει στην ιδια θεση με μενα; και μετα τι; εγω θα τ' ακουσω που δεν τον προσεξα. ή οταν κινουμαι στη μεσαια και θελω να παω στη δεξια και μια μηχανη εχει βαλει σκοπο ενω κινειται αναμεσα απο αριστερη και μεσαια, να περασει πισω απο εμενα και να καταληξει τερμα δεξια για να αποφυγει ενδεχομενο μποτιλιαρισμα, οποτε το μοιραιο ειναι ή να τον στριμωξω τελικα ή να φλερταρει με το πισω μερος του αυτοκινητου μου. κακα παραδειγματα υπαρχουν παντου και απο ολους.
το θεμα ειναι οτι λογω φυσης των εν λογω οχηματων λογικο ειναι η μηχανη να μη μπορει να αποφυγει το αυτοκινητο και το αυτοκινητο να μη μπορει να παρακολουθει παντα τη μηχανη.
Πολλά μηχανάκια δεν έχουν καθρέυτες και ακόμα περισσότερα δεν έχουν φλάς και να τα έχουν δε τα χρησιμοποιούν!
Αλλά τα μηχανάκια παρ'ότι σε γενικές γραμμές δεν σέβονται τον ΚΟΚ είναι προσεκτικά οσον αφορά την προσωπική τους ακεραιότητα!
Μπορεί να μην έχουν καθρέυτες αλλά σχεδόν πάντα θα γυρίσουν να κοιτάξουν πίσω ή θα δηλώσουν τη πρόθεσή τους στο να αλλάξουν κατέυθυνση με το να γυρνούν το κεφάλι και οι περισσότεροι οδηγοί αυτοκινήτων το καταλαβαίνουν και πολλές φορές τους παραχωρούν προτεραιότητα!
Υπάρχουν όμως και πολλοί μλκες! που δεν αφήνουν στο μηχανάκι χώρο να περάσει κλείνοντάς του τις τρύπες για να αποφύγει το μποτιλιάρισμα! Λένε αφού θα κολλήσω εγώ θα κολλήσεις και εσύ! Υπάρχουν πολλοί που μισούν τις μοτοσυκλέτες εκεί έξω και είναι άκρως επικίνδυνοι!
Εκεί αφού τον έχεις κλείσει κατεβαίνεις κάτω πάντα με το κράνος φορεμένο και πάντα με γάντια με κάρμπον προστατευτικα! Και του ζητάς να ανοίξει το παράθυρο ευγενικά!![]()
Αν δείς τέτοια περίπτωση θα παρατηρήσεις οτι κανένας απο πίσω που έχεις κλείσει το δρόμο δεν παραπωνιέται 1ον γιατί όλοι ψοφάνε για καυγά και 2ον για να μην φανε καμία ξόφαλτση και αυτοί!
Τελος κακοί οδηγοί υπάρχουν παντού! Και σε αυτοκίνητα και σε μοτό! Το θέμα είναι πως θα τη πληρώνουν πάντα οι δεύτεροι!