Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 85

Θέμα: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    Για εσας που αγαπατε τα ζωα, ν'αγαπατε και εμας που και ζωα ειμαστε (κυριαρχα πριν μας κατεβασει κατω ο εκαστοτε σκυλος) και δεν φταιμε σε τιποτα να φαμε τα μουτρα μας γιατι ο σκυλος αποφασισε να επιτεθει χωρις λογο η για ψυχαγωγικους λογους.
    Tα φιλοζωικα του κωλου πειτε τα στα petshop που κονομανε ,παντε απέξω
    και κλειστε τα και σ'αυτους που τ'αγοραζουν για τα κακομαθημενα τους,
    για να ξεφορτωθουν την γκρινια τους και οταν τα βαρεθουνε τ'αμολανε στο δρομο.
    Η ακομα καλυτερα καντε το σπιτι σας ασυλο για τα αδεσποτα οπως εχουν κανει αρκετοι πραγματικα φιλοζωοι.Οταν κανεται κατι απο τα παραπανω τοτε πειτε τις
    εξυπναδες σας και καντε κριτικη.
    Μεγαλε αυτα που λες ειναι επιχειρηματα του κωλου...

Δεν σου ειπα σωσε τα αδεσποτα του πλανητη, ουτε κατσε να σε δαγκωσει, ειπα ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙΣ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ.

Εχει δικιο ο χυμαδορ, μαγκια-κλανια μονο στα ζωακια...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Όπως είπε και ένας φίλος πολλά χρόνια επ.οδηγός!

Στο σκύλο κόρναρε έχεις μία πιθανότητα!

Με τη γάτα μην ασχοληθείς κάν! Ό,τι και να κάνεις απο κάτω θα χωθεί!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

δε γινετε παντα (σου το λεει καποια που θα την εκοβε φετες το αμαξι στο αντιθετο ρευμα)

παντως πρεπει να παραδεχτεις οτι εχουν μια δοση αληθειας αυτα που ειπε ο παραπανω
    πριν κρινουμε καποιον ας κρινουμε πρωτα τους εαυτους μας.

το παραδειγμα σου ειναι αστοχο

οι σκυλοι που σε βουτανε οχι αυτοι που απλως γαυγιζουν δε σου κλεινουν το δρομο
    ειναι επικυνδινο για σενα μην πεσεις και χτυπησεις

αν ερθει ενας ανθρωπος και με χτυπησει στα φαναρια θα τον χτυπησω και εγω

δε θα πω α κατσε να σε αποφυγω για να μη σε πληγωσω. ετσι τουλαχιστον αντιλαμβανωμε εγω την κουβεντα που γινετε εδω τωρα.

Εχεις επιλογη απλα να μην το χτυπησεις το ζωο και απλα να το αποφυγεις;

Δεν ειπε κανεις οτι προκειμενου να μην χτυπησει ο σκυλος, ας πεσει να χτυπησει ο ανθρωπος...

Αλλα πεσμου, ειναι ωραιο οταν τον βλεπεις οτι ερχεται κατα πανω σου και εσυ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ απλα να τον αποφυγεις, να σκεφτεσαι πως θα τον κεντραρεις να τον κλωτσησεις;;;
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Για εσας που αγαπατε τα ζωα, ν'αγαπατε και εμας που και ζωα ειμαστε (κυριαρχα πριν μας κατεβασει κατω ο εκαστοτε σκυλος) και δεν φταιμε σε τιποτα να φαμε τα μουτρα μας γιατι ο σκυλος αποφασισε να επιτεθει χωρις λογο η για ψυχαγωγικους λογους.
    Tα φιλοζωικα του κωλου πειτε τα στα petshop που κονομανε ,παντε απέξω
    και κλειστε τα και σ'αυτους που τ'αγοραζουν για τα κακομαθημενα τους,
    για να ξεφορτωθουν την γκρινια τους και οταν τα βαρεθουνε τ'αμολανε στο δρομο.
    Η ακομα καλυτερα καντε το σπιτι σας ασυλο για τα αδεσποτα οπως εχουν κανει αρκετοι πραγματικα φιλοζωοι.Οταν κανεται κατι απο τα παραπανω τοτε πειτε τις
    εξυπναδες σας και καντε κριτικη.
    Βάλε λίγο το air condition και άραξε απο κάτω

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος
    «Να υποθεσω οτι δεν αγαπας τα ζωα αφου κανεις τον διαχωρισμο...''Για εσας που αγαπατε τα ζωα''...

Oι υποθεσεις σου είναι λαθος

"το λοιπον, η κυριαρχια σου μεγαλε σταματαει σε αυτα που νομιζεις οτι εισαι ικανος να κανεις στο αποστειρωμενο περιβαλλον που ζεις ....τραβα σε κανα δασος για διανυκτερευση και ελα να μιλησουμε μετα για κυριαρχιες...
    αρκει απλα να σταματησεις η να ελατωσεις ταχυτητα για να αποτρεψεις την επιθεση απο σκυλο...δοκιμασε το και θα δεις οτι πιανει...ο σκυλος ποτε δεν επιτιθεται για ψυχαγωγικους λογους η αναιτια, σε αντιθεση με τους ανθρωπους...»

Mια που ξερεις την ψυχολογια του εκαστοτε σκυλου αυτά που κυνηγανε τις ροδες το κανουν για να φανε? Η κινδυνευει η κυριαρχια της περιοχης του αδεσποτου?

«Μεγαλε αυτα που λες ειναι επιχειρηματα του κωλου...
    Δεν σου ειπα σωσε τα αδεσποτα του πλανητη, ουτε κατσε να σε δαγκωσει, ειπα ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙΣ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ."

Με ειδες πουθενα να κυνηγαω κανενα ζωο για να το κλωτσησω? Μια φορα με δαγκωσαν και
    μια με ριξανε κατω, τριτη φορα την βλεπω από μακρια και δεν με προλαβαινει,αλλα δεν ηξερα
    να μπω στο αντιθετο η να φαω τα μουτρα μου.
    Συνήθως σε τυπακια σαν εσας δεν απαντάω και ειδικά τώρα που σε αυτό το φόρουμ έχει μαζευτεί κάθε πεοπαικτης σε μεγαλύτερη αναλογία από οτι στην κανονική ζωή.
    Η κουβέντα γίνεται για τον σκύλο που σου επιτίθεται, δεν ειπα πουθενά ότι θα πείραξω το οποιοδήποτε ζώο χωρίς λόγο.Απάντησα στο τι κάνουμε κατα την άποψή μου όταν ένας σκυλος
    επιτίθεται.Αλλά η μαγκιά εδώ περισσεύει απ' ό,τι φαίνεται.Απάντηση φυσικά πού να είστε ικανοι να δώσεετε, αλλά μαγκιά έχετε μπολικη.Οπότε η ειστε ανοητοι απειλωντας κάποιον που δεν ξέρετε η απλα ειστε μαγκες του πληκτρολογιου.

«Την επομενη φορα που σε κλεισει καποιος στον δρομο κατεβα κατω λοιπον και πλακωσε τον στις κλωτσιες......αλλα βεβαια η υπεροχη και οι τσαμπουκαδες κομπλεξικλων τυπων σαν και εσενα βρισκουν εφαρμογη σε μονο σε αδυναμους...

...παντως εγω ευχαριστως θα σε κλωτσαγα....γιατι με ενοχλεις! «

Το σίγουρο είναι ότι μπορείς να προσπαθήσεις, το αν τα καταφέρεις θα δείξει.

«Εχει δικιο ο χυμαδορ, μαγκια-κλανια μονο στα ζωακια...»

Εδώ τελειωνουν οι κουβεντες μου τα υπολοιπα όταν βρεθουμε από κοντα.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

[B....

...

Δεν σου ειπα σωσε τα αδεσποτα του πλανητη, ουτε κατσε να σε δαγκωσει, ειπα ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙΣ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ."

Με ειδες πουθενα να κυνηγαω κανενα ζωο για να το κλωτσησω? Μια φορα με δαγκωσαν και
    μια με ριξανε κατω, τριτη φορα την βλεπω από μακρια και δεν με προλαβαινει,αλλα δεν ηξερα
    Συνήθως σε τυπακια σαν εσας δεν απαντάω και ειδικά τώρα που σε αυτό το φόρουμ έχει μαζευτεί κάθε πεοπαικτης σε μεγαλύτερη αναλογία από οτι στην κανονική ζωή.
    Η κουβέντα γίνεται για τον σκύλο που σου επιτίθεται, δεν ειπα πουθενά ότι θα πείραξω το οποιοδήποτε ζώο χωρίς λόγο.Απάντησα στο τι κάνουμε κατα την άποψή μου όταν ένας σκυλος
    επιτίθεται.Αλλά η μαγκιά εδώ περισσεύει απ' ό,τι φαίνεται.Απάντηση φυσικά πού να είστε ικανοι να δώσεετε, αλλά μαγκιά έχετε μπολικη.Οπότε η ειστε ανοητοι απειλωντας κάποιον που δεν ξέρετε η απλα ειστε μαγκες του πληκτρολογιου.

«Την επομενη φορα που σε κλεισει καποιος στον δρομο κατεβα κατω λοιπον και πλακωσε τον στις κλωτσιες......αλλα βεβαια η υπεροχη και οι τσαμπουκαδες κομπλεξικλων τυπων σαν και εσενα βρισκουν εφαρμογη σε μονο σε αδυναμους...

Εδώ τελειωνουν οι κουβεντες μου τα υπολοιπα όταν βρεθουμε από κοντα. [/B]

Προσπερναω τα περι "πεοπαικτων", "τα υπολοιπα θα τα πουμε απο κοντα" κλπ. γιατι πολυ καλα το ειπες "δεν ξερεις με ποιον μιλας".

Εσυ δεν ησουνα που εγραψες αυτα:

"Στο βουνο σπινιαρισμα της ροδας και πολυβολο πετρας η αεροβολο πιστολι
    η κορνα υπερηχων,στην πολη αν φορας μποτα κλωτσο με προσοχη μην αρπαξη παντελονι
    αν περισευει η χασεις την ισοροπια σου και μετα και πεσμενος και δαγκωμενος.
    αν τα κοιτας ειναι οτι χειροτερο"

Τι να υποθεσει καποιος δλδ;;;

Μα ΕΣΥ τα ειπες, απλα οταν σου την λενε ενοχλησε ε;;;
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    «Να υποθεσω οτι δεν αγαπας τα ζωα αφου κανεις τον διαχωρισμο...''Για εσας που αγαπατε τα ζωα''...

Oι υποθεσεις σου είναι λαθος

"το λοιπον, η κυριαρχια σου μεγαλε σταματαει σε αυτα που νομιζεις οτι εισαι ικανος να κανεις στο αποστειρωμενο περιβαλλον που ζεις ....τραβα σε κανα δασος για διανυκτερευση και ελα να μιλησουμε μετα για κυριαρχιες...
    αρκει απλα να σταματησεις η να ελατωσεις ταχυτητα για να αποτρεψεις την επιθεση απο σκυλο...δοκιμασε το και θα δεις οτι πιανει...ο σκυλος ποτε δεν επιτιθεται για ψυχαγωγικους λογους η αναιτια, σε αντιθεση με τους ανθρωπους...»

Mια που ξερεις την ψυχολογια του εκαστοτε σκυλου αυτά που κυνηγανε τις ροδες το κανουν για να φανε? Η κινδυνευει η κυριαρχια της περιοχης του αδεσποτου?

Εδώ τελειωνουν οι κουβεντες μου τα υπολοιπα όταν βρεθουμε από κοντα.

1ον

μαθε να κανεις quote

2ον

Δεν μπορεις να κανεις το ψυχογραφημα ενος σκυλου η οποιουδηποτε ζωου γιατι πολυ απλα δεν μοιαζουν σε τιποτα με τα μουτρα μας....λειτουργουν βαση ενστικτου και ειναι σιγουρο πως οταν κυνηγανε μηχανες και αυτοκινητα κατι τα ενοχλει...μπορει να ειναι ορισμενοι υψισυχνοι ηχοι, μπορει να ειναι οντως το γεγονος οτι αισθανονται εισβολη στον χωρο τους, οπως και να εχει ο σκυλος και οποιοδηποτε ζωντανο δεν εχει ορεξη να τρεχει αναιτια....και μην ξεχνας οτι δεν ηταν δικη τους επιλογη το να ζουν σε πολεις...

3ον

Πεοπαικτες εχει πολλους στην πραγματικη ζωη ...δεν χρειαζεται να ψαχνεις σε forums για παρεα

4ον

Αν βρεθουμε απο κοντα οπως επιθυμεις(anytime ...) θα σου φερω την Κριντα, το πιο μικροσωμο απο τα τεσσερα σκυλια της οικογενειας....χαλαρα σε εχει, εγω δεν χρειαζεται να εμπλακω....πολυ θα ηθελα να απλωσεις το ποδαρακι σου για κλωτσια, διατρημενο και θεωρημενο απο εφορια θα γινει...

περαστικα σου

Δτην φωτο ειναι η Κριντα
    ...ριξε καμια κλωτσια στην οθονη τωρα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	jjsjsj.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	23,8 KB 
ID:	94610

Παλαιό μέλος
    Strada εφόσον αλλάξe το ύφος θα σου πω τα εξής. το post ξεκίνησε από προβλήματα και εμπειρίες που είχαν οι διάφοροι μηχανοβιοι με τους σκυλους. Οταν θα σε κυνηγήσουν 4-5 τσομπανοσκυλα
    και ειδικά αν εισαι σε έδαφος παράξενο η δεν μπορείς να ξεφύγεις εύκολα βρες έναν άλλο τρόπο να τα αντιμετώπισης, ούτε το πολυβόλο της ροδας ούτε το αεροβολο μπορούνε να προξενήσουνε
    ζημιές στο ζωο μόνο θα το εκφοβίσουν η θα το εκνευρισουν Το ιδιο αποτελεσμα εχει και η κλωτσια.Και ειδικα με την περιπτωση του δημιουργου του τοπικ που κινδυνευε το παιδι του. Μια φορά μονο στη ζωή μου κατόπιν διαταγής αναγκάστικα να κάνω κακό σε ζώο, ένα λυσσασμένο τσοπανοσκυλο το οποίο σταματηθηκε τελικα μετά από τέσσερις σφαίρες, δυο ατομα
    στο νοσοκομειο σοβαρα και 6 εγκλοβισμενους.

Οσο για σενα el humador δεν ξερω αν ο σκυλος σου με εχει χαλαρα αν μου κανει ζημια
    ομως ένα ζωο το οποιο εχει αφεντικο να ξερεις ότι εκεινος θα πληρωση τις ζημιες.

Εδώ τελειωνω την αντιπαραθεση στην οποια εξ’αρχης δεν επρεπε να μπω αλλα πολλες
    φορες δεν μπορω να συγκρατηθω.Τελος για μενα.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

ΤΕΛΛΛΟΣ

και για μενα...

Τελος!!!

Να και ο βελγος μου

"WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Τελος!!!

Να και ο βελγος μου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	blacky.jpg 
Προβολές:	156 
Μέγεθος:	47,5 KB 
ID:	94685
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Τελος!!!

Να και ο βελγος μου

φτου -φτου ρε φιλε, κουκλος ειναι ...την παλευει με τον καυσωνα; τα δικα μου αν και κοντοτριχα τα κουρευω και παλι λιωνουν ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    φτου -φτου ρε φιλε, κουκλος ειναι ...την παλευει με τον καυσωνα; τα δικα μου αν και κοντοτριχα τα κουρευω και παλι λιωνουν ....
    Ειναι ενα με το πατωμα...

Τον βρεχω το πρωι πριν φυγω και το απογευμα που γυρναω...απο εκει που δεν γουσταρε καθολου το μπανιο τωρα μου κανει καραγκιοζιλικια για να τον αρχισω με την μανικα...
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Ειναι ενα με το πατωμα...

Τον βρεχω το πρωι πριν φυγω και το απογευμα που γυρναω...απο εκει που δεν γουσταρε καθολου το μπανιο τωρα μου κανει καραγκιοζιλικια για να τον αρχισω με την μανικα...

εμενα κανουν το κλασσικο που βουτανε τις πατουσες τους στο δοχειο με το νερο τους ...και τα κανουνε ολα μ**νι γυρω... για καταβρεγμα ουτε λογος, φευγουν σφαιρα μολις δουν νερο...

καλα να ειναι και να ειμαστε

1) stradas ωραιος ο βελγος
    2) στην ιερα οδο απενατι απο το δημαρχιο του αιγαλαιο εχει ενα στενο διπλο στο νεο σταθμο του μετρο που εχει 1 περιπτερο ε εκει καθε φορα που περναω με την μηχανη εχει δυο κοπρους που αρμανε σε ολα τα οχηματα.
    προσοχη λοιπον την επομενη φορα που θα ειμαι με το αυτοκινητο θα φαει σουτ γιατι με την μηχανη θα υπαρξει προβμημα η θα σταματησο με το μοτορι και θα πιαστουμε στις μπονιες.
    το νου σασ λοιπον ειναι στεκι τους εκει εδο και 3 περιπου χρονια που περναω
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ατύχημα και αντιμετώπιση
    από Nik0s στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2007, 23:02
  2. Η ρόδα μου αποχωρητήριο σκύλου
    από Tsakalaki στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14