Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
[B....
...
«Μεγαλε αυτα που λες ειναι επιχειρηματα του κωλου...
Δεν σου ειπα σωσε τα αδεσποτα του πλανητη, ουτε κατσε να σε δαγκωσει, ειπα ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙΣ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ."
Με ειδες πουθενα να κυνηγαω κανενα ζωο για να το κλωτσησω? Μια φορα με δαγκωσαν και
μια με ριξανε κατω, τριτη φορα την βλεπω από μακρια και δεν με προλαβαινει,αλλα δεν ηξερα
να μπω στο αντιθετο η να φαω τα μουτρα μου.
Συνήθως σε τυπακια σαν εσας δεν απαντάω και ειδικά τώρα που σε αυτό το φόρουμ έχει μαζευτεί κάθε πεοπαικτης σε μεγαλύτερη αναλογία από οτι στην κανονική ζωή.
Η κουβέντα γίνεται για τον σκύλο που σου επιτίθεται, δεν ειπα πουθενά ότι θα πείραξω το οποιοδήποτε ζώο χωρίς λόγο.Απάντησα στο τι κάνουμε κατα την άποψή μου όταν ένας σκυλος
επιτίθεται.Αλλά η μαγκιά εδώ περισσεύει απ' ό,τι φαίνεται.Απάντηση φυσικά πού να είστε ικανοι να δώσεετε, αλλά μαγκιά έχετε μπολικη.Οπότε η ειστε ανοητοι απειλωντας κάποιον που δεν ξέρετε η απλα ειστε μαγκες του πληκτρολογιου.
«Την επομενη φορα που σε κλεισει καποιος στον δρομο κατεβα κατω λοιπον και πλακωσε τον στις κλωτσιες......αλλα βεβαια η υπεροχη και οι τσαμπουκαδες κομπλεξικλων τυπων σαν και εσενα βρισκουν εφαρμογη σε μονο σε αδυναμους...
...παντως εγω ευχαριστως θα σε κλωτσαγα....γιατι με ενοχλεις! «
Το σίγουρο είναι ότι μπορείς να προσπαθήσεις, το αν τα καταφέρεις θα δείξει.
«Εχει δικιο ο χυμαδορ, μαγκια-κλανια μονο στα ζωακια...»
Εδώ τελειωνουν οι κουβεντες μου τα υπολοιπα όταν βρεθουμε από κοντα. [/B]