Ω ρε Νίκο, τώρα το είδα αυτό..![]()
Γρήγορα και φτηνά ξεμπερδέματα εύχομαι για σένα και τη CBFα σου ρε..![]()
![]()
Ω ρε Νίκο, τώρα το είδα αυτό..![]()
Γρήγορα και φτηνά ξεμπερδέματα εύχομαι για σένα και τη CBFα σου ρε..![]()
![]()
Οκ καταλαβα που λες. Ειναι ο δρομος που φτιαχνεται και τωρα ειναι σε κατασταση αστα να πανε...Πριν την Κάρυστο και μετά τα Στείρα. Ακριβώς που δεν μπορώ να προσδιορίσω τώρα, πάντως ΟΛΟΣ ο δρόμος ήταν γεμάτος λακούβες και κοψίματα. Αυτή ήταν απλά η "τυχερή".
Ο ελεχγος του μπροστινου πρεπει να γινει για να εισαι σιγουρος οτι ειναι ολα ΟΚ.
Η τιμη που λες για την επισκευη ακουγεται καλη και μαλλον πρεπει να πεσει κι αλλο αν δεν εχει παθει τιποτα το μπροστινο γιατι δεν θα χρειαστει να επισκευασεις τιποτα.
CBF επισκευάστηκε, και παραλήφθηκε. Δείχνει ξανά όμορφο και γυαλιστερό.
Το μπροστινό τελικά είχε πάρει λίγο. Το κατάλαβα σχεδόν αμέσως μόλις το οδήγησα. Πριν, αν άφηνα τα χέρια μου από το τιμόνι έπρεπε να γύρω το σώμα που ΛΙΙΙΓΟ αριστερά για να πάει ευθεία. Ηταν τόσο λίγο που νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου. Τώρα καμία σχέση. Πάει ολόισια χωρίς να κάνω το παραμικρό. ΔΕΝ ήταν ιδέα μου. Ο μηχανικός μου είπε ότι είχαν φύγει οι τιμονόπλακες μια ιδέα από τη θέση τους.
Μανιτάρια δεν έβαλα, και ΔΕΝ θα βάλω. Νομίζω μεγαλύτερη ζημιά κάνουν παρά προστατεύουν. Το σκέφτομαι για καγκελάκια.
Αυτά.
Καλοριζικο λοιπον.....Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
CBF επισκευάστηκε, και παραλήφθηκε. Δείχνει ξανά όμορφο και γυαλιστερό.
Μετα απ ολα αυτα εισαι λιγο "σοφοτερος"
Νικολάκη, τώρα το πήρα και γω χαμπάρι...
Την προηγούμενη εβδομάδα με τις διαμάχες τους, προφανώς χάθηκε το όλο θέμα...
Κουράγιο, περαστικά και ψάξε να βρεις και να κρατήσεις μόνο αυτά που αξίζουν από την όλη ιστορία!
Δεν θα πω τέλος καλό όλα καλά, μιας και δεν είναι, αλλά ποτέ μην ξεχνάμε τα χειρότερα!
Καλά χιλιόμετρα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Να 'σαι καλά Παναγιώτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Κουράγιο, περαστικά και ψάξε να βρεις και να κρατήσεις μόνο αυτά που αξίζουν από την όλη ιστορία!
Δεν θα πω τέλος καλό όλα καλά, μιας και δεν είναι, αλλά ποτέ μην ξεχνάμε τα χειρότερα!
Καλά χιλιόμετρα!!!!
Ευτυχώς η κατάληξη ήταν αίσια τόσο για μένα (το σημαντικότερο) που δεν έπαθα σχεδόν ούτε γρατζουνιά, όσο και για την μοτοσυκλέτα μου που την έβγαλε με ελάχιστα. Επισκευάστηκε και ξαναέγινε πλέον---από την Πέμπτη---"καινούρια".
Το όλο περιστατικό πόνεσε λίγο βέβαια την... τσέπη, αλλά τι να κάνουμε, αυτό είναι το λιγότερο.
![]()