Που να μιλήσουμε και για R1 δλδ..Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....:rotflmao: :rotflmao: Ειναι βραδυ θελω να κοιμηθω χωρις ονειρωξεις....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilaki_zxr
φιλε τρε την κοιτουσα...δεν ειν'κακο..θα το περνα αν δεν εκοβε πλαισιο(σαν κ το δικο σου)
Ναταμας,αρχισαν και οι φωτογραφιες...:rotflmao: :rotflmao:
Φτου φτου μην το ματιασω το δικο μου πλαισιο ακομα αντεχει..αφου σου ειπα,το κολλησα με σελοτειπ...:rotflmao: :rotflmao:
Αυτό ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως..Αρχικά δημιουργήθηκε από lilaki_zxr
γιαμαπα?![]()
μπαααααααα δεν αρχισαν απλα θελω να μου πεις αν μου παει αυτο το παρταλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: πως με βλεπεις διπλα του???? χαλια ρε κοιτουσα πλαισιο..σασε με μπλου τακ κολλημενο..τι πατεντα κ αυτη??
δανισε ρε λιγο σελοτεηπ τωρα χρειαζομαι που μου κοψε πλαισιο![]()
![]()
ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕ '636'
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ.ΤΕΛΟΟΣΣ.-
μπαααααααα δεν αρχισαν απλα θελω να μου πεις αν μου παει αυτο το παρταλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: πως με βλεπεις διπλα του???? χαλια ρε κοιτουσα πλαισιο..σασε με μπλου τακ κολλημενο..τι πατεντα κ αυτη??
δανισε ρε λιγο σελοτεηπ τωρα χρειαζομαι που μου κοψε πλαισιο![]()
![]()
Nαι οσο θες,παραλαβη απ'το χωρο μου ανετα αβαδιστα αβιαστα,και τοποθετηση δωρεαν...Τι σκατα φιλοι ειμαστε?![]()
![]()
Ε βάλε και μια να κάθεσαι πάνω του ντε να σου πούμε..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι,το πιασες το νοημα...![]()
![]()
![]()
:a32: :a32: :a32: :a32: :a32: :a32:Αρχικά δημιουργήθηκε από lilaki_zxr
δε θα σε πονεσωωωωααχααχχααχ![]()
και.....Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τέτοια ώρα παρουσίαση..Νυχτόβια..;![]()
Ποστάρεις σέξι φωτό με το μηχανάκι σου και σε υποδεχόμαστε ζεστά στις αγκαλιές μας..
![]()
καααιιιιι.......Αρχικά δημιουργήθηκε από lilaki_zxr
στο καυτο σορτσακι απο κατω θα φαινεται το εσωρουχο ninja!!!!!![]()
προμηθευομαι τρελα πραγματα..μαγιω(στρινγκ καβασακι ninja) το ετοιμαζω εννοειται για τα καθηκοντα της grid ....
Χαλαρα χτυπαει την κατοσταρα!
Γμτ! Πρεπει να στοκαρω σεμου φαινεται τωρα! :hypnotize
![]()
ΥΓ. Η κοπελα εχει γραφτει στο φορουμ εδω και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ωρες! Της τιγκαρατε το mailbox της στα ΠΜ η οχι ακομα;;;![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons