Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 156

Θέμα: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Κι εγώ γενικά συμφωνώ με το Στάθη.

Απλά θα ήθελα να διευκρινιστεί το εξής όσο αναφορά το "μαλάκας" μέσα στα ποστς των μελών

Μην πάω στο ανέκδοτο με τους τύπους του "μαλάκα", είναι παλιό, περιττό και το ξέρουμε κι οι περισσότεροι

Υπάρχει όμως ο διαχωρισμός του καλοπροαίρετου γραψίματος αυτής τη λέξης που ούτως ή άλλως την έχουμε ψωμοτύρι στο στόμα οι περισσότεροι από εμάς κι έχει και πλάκα, πχ:

-Τι είπε ο μαλάκας, ρε το μαλάκα κλπ μετά συνοδείας τέτοιων -->:rotflmao:

Και υπάρχει και το καθαρό βρισίδι που όλοι θέλουμε να φύγει απ'το φόρουμ (εδώ δεν χρειάζεται παράδειγμα)

Το banάκι θα ισχύει και για τις δύο περιπτώσεις ;

Αν ναι, στην πρώτη περίπτωση (του αστείου) ισχύει ακόμα και αν αναφέρεται ως μλκας, μ@λ@κ@ς η δεν ξέρω κι εγώ πως αλλιώς ;

Καλό θα είναι να ξεκαθαριστεί μη μας έρθει καμμιά αδέσποτη εκεί που δεν την περιμένουμε..

ε ρε έγνοιες που'χω ο μάλακς πρωινιάτικα..

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κι εγώ γενικά συμφωνώ με το Στάθη.

Απλά θα ήθελα να διευκρινιστεί το εξής όσο αναφορά το "μαλάκας" μέσα στα ποστς των μελών

Μην πάω στο ανέκδοτο με τους τύπους του "μαλάκα", είναι παλιό, περιττό και το ξέρουμε κι οι περισσότεροι

Υπάρχει όμως ο διαχωρισμός του καλοπροαίρετου γραψίματος αυτής τη λέξης που ούτως ή άλλως την έχουμε ψωμοτύρι στο στόμα οι περισσότεροι από εμάς κι έχει και πλάκα, πχ:

-Τι είπε ο μαλάκας, ρε το μαλάκα κλπ μετά συνοδείας τέτοιων -->:rotflmao:

Και υπάρχει και το καθαρό βρισίδι που όλοι θέλουμε να φύγει απ'το φόρουμ (εδώ δεν χρειάζεται παράδειγμα)

Το banάκι θα ισχύει και για τις δύο περιπτώσεις ;

Αν ναι, στην πρώτη περίπτωση (του αστείου) ισχύει ακόμα και αν αναφέρεται ως μλκας, μ@λ@κ@ς η δεν ξέρω κι εγώ πως αλλιώς ;

Καλό θα είναι να ξεκαθαριστεί μη μας έρθει καμμιά αδέσποτη εκεί που δεν την περιμένουμε..

ε ρε έγνοιες που'χω ο μάλακς πρωινιάτικα..

Λυπαμαι, δεν μπορω να σε εξυπηρετησω

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    Λυπαμαι, δεν μπορω να σε εξυπηρετησω
    Ρε ρίχτε μια τσεκουριά και στον κύριο

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ρε ρίχτε μια τσεκουριά και στον κύριο

H εταιρεια σε σκεφτεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    H εταιρεια σε σκεφτεται...
    Ρε'συ ;

Στη φωλιά του λύκου θα σπαμμάρουμε ;

:rotflmao:

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Επειδη η κατασταση δεν παει αλλο και τα βρισιδια ξεφυγαν αλλα και οι ερωνειες και οι κατηγοριες προς moderators και γενικοτερα βαρεθηκα ναα βλεπω ποστ οτι κανουμε τα στραβα ματια σε μερικους και οχι σε αλλους απο εδω και μπρος ετσι και δω και μονο την φραση μ@λ@κα θα φευγει με 3ημερο ban και αυτο ισχυει για ολους

Καλημερα Σταθη!

Ρε φιλε οκ για το ban αλλα αυτο το μ@λ@κ@ τι το ηθελες?

Περναμε απο το ενα ακρο στο αλλο, την μια ειχαμε συζητησεις που ακουγονταν οτι πιο χοντρο υπαρχει και τωρα δεν μπορουμε να πουμε την λεξη που μας χαρακτηριζει σαν λαο.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Καλη επιτυχια στην προσπαθεια σε ολους τους μοντ....Ζορι το βλεπω παντως!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Δηλαδή εγώ που βρίζω ανελέητα και στεγνά (χωρίς καν @ και συνθηματικά) τι έπρεπε να παθω??

ποποοοοο

έλα εντάξει, οι μπατσούλιδες το αξίζουν το μπινελικάκι τους, ούτος ή άλλως είναι η δουλειά τους...

.............μπατσοι (το μέρος μς τις τελείες το συμπληρώνει η φαντασία σας )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    3ήμερο έφαγαν ο TROOPER και ο Alchimistis

ότι μας χαλάει..... Το avatar του/της TEOkaip7

Re: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Επειδη η κατασταση δεν παει αλλο και τα βρισιδια ξεφυγαν αλλα και οι ερωνειες και οι κατηγοριες προς moderators και γενικοτερα βαρεθηκα ναα βλεπω ποστ οτι κανουμε τα στραβα ματια σε μερικους και οχι σε αλλους απο εδω και μπρος ετσι και δω και μονο την φραση μ@λ@κα θα φευγει με 3ημερο ban και αυτο ισχυει για ολους

πρωτοι εφυγαν οι trooper και kittin κανονιστε την πορεια σας πλεον διοτι ειμασταν ανεκτικοι κατα γενικη ομολογια ...εε πελον (και εσεις φταιτε για αυτο!!) τελος ΑΜΑ ΞΑΝΑΔΩ εναν να βριζει θα φευγει σφαιρατος!!!
    Να πω κι εγώ τη γνώμη μου μιας και τις τελευταίες μέρες πέφτει όντως βρισίδι και οι ειρωνείες πάνε κι έρχονται.
    Γράφω αραιά και που γιατί προσπαθώ αυτά που έχω να πω να εξυπηρετούν το σκοπό του φόρουμ, διαβάζω όμως αρκετά συχνά, τόσο ώστε να μπορώ να ξεχωρίσω (όπως και όλοι εδώ μέσα) ποιος μιλάει σοβαρά, ποιος κάνει πλάκα και ποιος προσπαθεί να τα κάνει μπουρδέλο.

Φίλε μου εννοείται ότι υπάρχουν συμπάθειες και ίσως να κάνετε τα στραβά μάτια σε μερικούς και το βρίσκω απολύτως λογικό όταν με κάποιους μιλάς χρόνια ή ακόμα περισσότερο όταν τους γνωρίζεις προσωπικά και ξέρεις τον τρόπο σκέψης τους.

Δε νομίζω όμως ότι λύσεις τύπου αστυνομικών απαγορεύσεων θα βοηθήσουν την κατάσταση, αντιθέτως πιστεύω ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πει ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι, το πως όμως θα καταλήξει η συζήτηση δεν είναι μόνο θέμα δικό του αλλά όλων μας, ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ - ΔΙΝΟΥΜΕ τροφή σε κακοπροαίρετα σχόλια και θα δείς ότι ο μαλάκας θα πάει αλλού να παίξει.

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και όχι τσίγκλισμα στους κακοπροαίρετους, βρισκόμαστε σε έναν δημοκρατικό χώρο και κάποια πράγματα δυστυχώς δεν μπορείς να τα αποφύγεις.

Θα προσπαθήσω να αυτοτιμωρηθώ και δε θα γράψω για καμιά βδομάδα αφού χρησιμοποίησα τις λέξεις "μαλάκας" και "μπουρδέλο"

φιλικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Re: Re: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από TEOkaip7
    Να πω κι εγώ τη γνώμη μου μιας και τις τελευταίες μέρες πέφτει όντως βρισίδι και οι ειρωνείες πάνε κι έρχονται.
    Γράφω αραιά και που γιατί προσπαθώ αυτά που έχω να πω να εξυπηρετούν το σκοπό του φόρουμ, διαβάζω όμως αρκετά συχνά, τόσο ώστε να μπορώ να ξεχωρίσω (όπως και όλοι εδώ μέσα) ποιος μιλάει σοβαρά, ποιος κάνει πλάκα και ποιος προσπαθεί να τα κάνει μπουρδέλο.

Φίλε μου εννοείται ότι υπάρχουν συμπάθειες και ίσως να κάνετε τα στραβά μάτια σε μερικούς και το βρίσκω απολύτως λογικό όταν με κάποιους μιλάς χρόνια ή ακόμα περισσότερο όταν τους γνωρίζεις προσωπικά και ξέρεις τον τρόπο σκέψης τους.

Δε νομίζω όμως ότι λύσεις τύπου αστυνομικών απαγορεύσεων θα βοηθήσουν την κατάσταση, αντιθέτως πιστεύω ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πει ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι, το πως όμως θα καταλήξει η συζήτηση δεν είναι μόνο θέμα δικό του αλλά όλων μας, ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ - ΔΙΝΟΥΜΕ τροφή σε κακοπροαίρετα σχόλια και θα δείς ότι ο μαλάκας θα πάει αλλού να παίξει.

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και όχι τσίγκλισμα στους κακοπροαίρετους, βρισκόμαστε σε έναν δημοκρατικό χώρο και κάποια πράγματα δυστυχώς δεν μπορείς να τα αποφύγεις.

Θα προσπαθήσω να αυτοτιμωρηθώ και δε θα γράψω για καμιά βδομάδα αφού χρησιμοποίησα τις λέξεις "μαλάκας" και "μπουρδέλο"

φιλικά

+100000!!!
    και να προσθέσω και πάλι ότι λογικές του πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι ΔΕΝ επιλύνουν τα προβλήματα! Δεν βοηθάνε απλώς επιβεβαιώνουν την αδυναμία μας να δώσουμε πραγματικές λύσεις.

Re: Re: Re: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Δεν βοηθάνε απλώς επιβεβαιώνουν την αδυναμία μας να δώσουμε πραγματικές λύσεις.
    Για πες μια πραγματική λύση ρε Στέλιο...

Νομίζω πως ειδικά αυτό το φόρουμ έχει αποδειχθει ΠΟΛΥ ανεκτικό σε τέτοια θέματα.
    Και, δυστυχώς, η ανοχή παρεξηγείται.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Re: Re: Re: Re: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Για πες μια πραγματική λύση ρε Στέλιο...

Νομίζω πως ειδικά αυτό το φόρουμ έχει αποδειχθει ΠΟΛΥ ανεκτικό σε τέτοια θέματα.
    Και, δυστυχώς, η ανοχή παρεξηγείται.

ΔΕΝ συμφωνώ φίλε. Αλλά άντε να το δεχτώ πως έτσι είναι. Το θέμα από που ξεκινάει; Από το βρίσμο; Τις ειρωνίες; Ή μήπως λέω εγώ τώρα από το ότι έχουμε μαζευτεί κάποιοι εκατοντάδες με σκοπό πολλοί από εμάς να θέλουμε να γράφουμε ΜΟΝΟ ότι έχουμε στην κούτρα μας και να δημιουργούμε πανικό;
    Δύο πραγματάκια φίλε. Από την στιγμή που το φόρουμ δεν είναι ασυτηρά μοτοσικλετιστικό και δεν ασχολούμαστε μόνο με τέτοια ζητήματα (συμφωνώ με αυτό) είναι λογικό πως κάπου θα ξεφύγει.
    Όμως και αυτό είναι το δεύτερο αυτό δίνει ευκαιρία σε πολλούς από μας να γράφουμε ότι μας κατέβει στην κούτρα μας με σκοό πολλές φορές να προκαλέσουμε και μόνο. Τι θες να γίνει λοιπόν;
    Εκεί πρέπει να βρεθεί και να δοθεί η λύση. ΑΥτό λέω.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    Δηλαδή εγώ που βρίζω ανελέητα και στεγνά (χωρίς καν @ και συνθηματικά) τι έπρεπε να παθω??

ποποοοοο

έλα εντάξει, οι μπατσούλιδες το αξίζουν το μπινελικάκι τους, ούτος ή άλλως είναι η δουλειά τους...

.............μπατσοι (το μέρος μς τις τελείες το συμπληρώνει η φαντασία σας )

οι βρισιες πανε και προς τριτους, οχι μονο μεταξυ μας! καλο ειναι να ηρεμουμε πριν πιασουμε το πληκτρολογιο και αρχιζουμε να αραδιαζουμε οτι βρισιες ξερουμε, πολυ περισσοτερο εν απουσια τριτων!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: Re: Re: Re: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ΔΕΝ συμφωνώ φίλε. Αλλά άντε να το δεχτώ πως έτσι είναι. Το θέμα από που ξεκινάει; Από το βρίσμο; Τις ειρωνίες; Ή μήπως λέω εγώ τώρα από το ότι έχουμε μαζευτεί κάποιοι εκατοντάδες με σκοπό πολλοί από εμάς να θέλουμε να γράφουμε ΜΟΝΟ ότι έχουμε στην κούτρα μας και να δημιουργούμε πανικό;
    Δύο πραγματάκια φίλε. Από την στιγμή που το φόρουμ δεν είναι ασυτηρά μοτοσικλετιστικό και δεν ασχολούμαστε μόνο με τέτοια ζητήματα (συμφωνώ με αυτό) είναι λογικό πως κάπου θα ξεφύγει.
    Όμως και αυτό είναι το δεύτερο αυτό δίνει ευκαιρία σε πολλούς από μας να γράφουμε ότι μας κατέβει στην κούτρα μας με σκοό πολλές φορές να προκαλέσουμε και μόνο. Τι θες να γίνει λοιπόν;
    Εκεί πρέπει να βρεθεί και να δοθεί η λύση. ΑΥτό λέω.
    ρε φιλε..το προβλημα σου ποιο ειναι τωρα?
    και αν εχεις καποιο προβλημα γιατι πρεπει να το συζητήσουμε ?
    δε σαρεσει?γεια σου.
    σου αρεσει ?κατσε.

πρεπει να βρουμε μια λυση ωστε να συμφωνείς?
    ετσι αποφασισε οποιος ΜΠΟΡΕΙ και αποφασίζει και τελος.

κουβεντα θα ανοιξουμε τωρα?

αποφαση ειναι και σε οποιον αρέσει.
    μια ετσι μια αλλιως.
    ρε οτι γουσταρει ο πορνετ θα γινει και μαγκιά του.

δε συμφωνω να το κανουμε ετσι να το κανουμε γιουβετσι.
    δεν ειναι αυστηρα μοτο σαιτ γιατι του πανε να χεσει λεει και αυτος ξεκωλιάστηκε και τελος.
    ισως καποιος δε θελει να το πει..ΑΛΛΑ...

ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.!!!!!!
    ετσι καταλαβα εγω και ετσι πρεπει να ειναι.

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2010, 13:58
  2. βγηκε το καινουριο football manager....τρεξτεεεεε
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2009, 08:31
  3. ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2009, 12:06
  4. Βγήκε το πόρισμα ....
    από superfour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 11:43
  5. Βγήκε το πόρισμα ...................
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 07:55

Κανόνες δημοσιεύσεων