Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 89

Θέμα: τι ειναι αυτο που νοιωθεις με τη μηχανη;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Nοιωθεις πως πεθαινεις σε καθε στροφη αλλα δε πεθαινεις, πως τα μυαλα σου γινονται σουπα για τα μυρμηγκια σε καθε προσπερασμα, ειδικα το συναισθημα της υγρης κλανιας οταν σε πεταγεται κανα αυτοκινητο εκει που ησυχαζεις, οι τασεις για ανακοπη οταν εχεις 10 ποντους ακομα για να σταματησεις και δε σε εχει μεινει ουτε μισος πριν πατησεις κανα γατι, το φως στην ακρη του τουννελ που τελικα ειναι καποιο φορτηγο και η αισθηση, να λες καλησπερα στο παππου σου που πεθανε το 40 στην Αλβανια και να σε ρωταει "Μα τωρα ηρθες, που πας παλι ; " και να ξαναβλεπεις τα οργανα της μηχανης σου να σε κοιτανε ευτυχισμενα στις 8-9-10 χιλιαδες στροφες .................. ειναι οτι πρεπει για να δειχνεις το βρεγμενο (χεσμενο) παντελονι σου οταν πας σε παρτυ .......

Υ.Γ. Μη κανεις ασφαλεια ζωης ποτε δε θα σε πληρωσουν

φίλε δεν είσαι μεγάλος για μηχανή αν δεν νιώθεις εσύ μεγάλος. τώρα για την αίσθηση. Κλείσε τα μάτια και σκέψου την κλασική εικόνα του λούκι λουκ πάνω στο άλογο να πηγαίνει μες τα λιβάδια προς την δύση.
    Αν αυτό δεν σου ταιριάζει σαν εικόνα και δεν σε φτιάχνει, σκέψου αν σου αρέσει την ώρα που επιταχύνεις με το αμάξι. Αν νιώθεις μια Α ηδονή, τότε σκέψου την στο πολλαπλάσιο.
    Και το βασικό. Το τοπίο που βλέπεις οδηγώντας ενα αυτοκίνητο το βλέπεις σαν μέσα απο μια οθόνη προβολής σαν τηλεόραση ενα πράμα. στην μηχανή είσαι ΜΕΣΑ στο τοπίο, μέρος του. δες και εδω

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Ahahahaaaaaa!

Πεστα ρε man

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από diuco
    Η γυναίκα μου.
    Είναι 26, πολύ καλό κορίτσι.
    Βέβαια δεν λεει οτι δε θα έρχεται μαζί μου῾ φοβάται λίγο τη μηχανή ως πιο επικίνδυνο μέσο μεταφοράς, καθότι είμαι και πατέρας και τι θα γίνουν τα ορφανά.
    Πέρα από τη πλάκα όμως πως μπορεί η γυναίκα, η κάθε γυναίκα, να αποδεχθεί την γκάβλα με κάτι άλλο και μάλιστα με μιά μηχανή?
    Πράγματι η περιγραφή ως γκάβλας μου ακούγεται πραγματική ιεροτελεστία...να καβαλάς τη μηχανή και να φεύγεις...
    αλλά ο.κ. sorry εγω ακόμα δεν έχω και το δίπλωμα.

αν σκεφτεσαι τι θα λεει η γυναικα σου,τα παιδια σου, η πεθερα σου,.... δεν προκειται ποτε να κανεις τιποτα!
    αποφασισε αν οντως θελεις να ασχοληθεις με το θεμα "μηχανη"...και ακου την καρδια σου!
    εσυ θα αποφασισεις αν σου ταιριαζει η οχι.
    αν κατασταλαξεις,οι αλλοι αν σε αγαπανε θα σου συμπαρασταθουν. μεγαλος ανθρωπος εισαι,οχι κανενα 16χρονο που του'ρθε πανω στην τρελα του!:rotflmao:
    ζυγισε το, και παρε την τελικη αποφαση και ολα τ'αλλα θα ακολουθησουν.
    χαιρετισμους!

υ.γ: καλως ηρθες!

Νέο μέλος
    ....δεν είναι ορθόδοξο αυτό που είναι υποχρεωτικό.
    Το υποχρεωτικό είναι δυτική νεύρωση, διότι παράγεται από δουλοκτήτες και απευθύνεται σε δουλοπρεπείς.
    Ολόκληρη η Εκκλησία μας δοξολογεί το Εκούσιον Πάθος.
    Θέλων, λέει, πηγαίνει ο Χριστός στον Γολγοθά.
    Αλλοιώς, δεν έχει αξία.
    Εκουσία πρέπει να είναι η νέκρωσις του εγωισμού μας, όπως και η δική του.
    Αλλοιώς, δεν είμαστε λογικά πρόβατα, όπως μας θέλει ο συλλογικός εαυτός μας όταν ψάλλουμε στον Ακάθιστο: χαίρε, αυλή λογικών προβάτων! Λογικών, διότι αλλοιώς είμαστε σκέτα πρόβατα.
    «Λογικών προβάτων», για να είμαστε ελεύθεροι αριστοκράτες που, Εθελούσιοι, καταργούμε το Εγώ μας, ώστε να ζήσει το Κοινόν Κ.Ζ

Τέλεια...αλλά...το ότι είμαι παπάς!!!!!!!!
    είναι πρόβλημα?

Το υποχρεωτικό είναι δυτική νεύρωση, διότι παράγεται από δουλοκτήτες και απευθύνεται σε δουλοπρεπείς.
    Αλλοιώς, δεν έχει αξία.
    Αλλοιώς, δεν είμαστε λογικά πρόβατα, όπως μας θέλει ο συλλογικός εαυτός μας όταν ψάλλουμε στον Ακάθιστο: χαίρε, αυλή λογικών προβάτων! Λογικών, διότι αλλοιώς είμαστε σκέτα πρόβατα.
    «Λογικών προβάτων», για να είμαστε ελεύθεροι αριστοκράτες που, Εθελούσιοι, καταργούμε το Εγώ μας, ώστε να ζήσει το Κοινόν Κ.Ζ

είναι πρόβλημα?
    δεν ξέρω κατα που πάει η ερώτηση, αλλά αν ειναι για την μηχανή τότε οχι!!!!! υπάρχουν δερμάτινα μαύρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

tai τσάκο κι εσύ μερικά!

Θα σκάσει Νόστρα και λοιποί σε λίγο...

Εχουμε θέμα!

Αλλοιώς, δεν έχει αξία.

είναι πρόβλημα?
    Τώρα με συγχωρείς αλλά θα στα χώσω!

Τι nick name είναι αυτό ρε παππούλη;

Φτιάχτο λίγο ρε άνθρωπε του Θεού!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ!!!

Να το λες και να γεμίζει το στόμα!!

Θα δεις που θα γουστάρεις..

Υ.Γ. Όσο για το προβληματισμό σου, εσύ να μας πεις. Είναι πρόβλημα; ή πάσχεις από το σύνδρομο των δυτικών νευρώσεων;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

ανεμελο μελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    ταριφας και σι ??
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

είναι πρόβλημα?
    Εδω ο Παπασουζας ειχε μηχανη, εσυ γιατι να εχεις προβλημα; (με καθε σεβασμο, ετσι; πλακα καμνομεν)

Οσο για το τι αισθανεσαι πανω στη μηχανη θα το καταλαβεις οταν ανεβεις επανω... (Και εισαι σε σωστο δρομο...)

Αν και θα αξιζε να διαβασεις αυτα τα κειμενακια...

Ενα υπεροχο κειμενο απο εναν εξισου υπεροχο ανθρωπο:

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=38997

και ενα λιγοτερο καλο κειμενακι απο τον υποφαινομενο...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=36304

Νίκος
    Open Horizons

Αλλοιώς, δεν έχει αξία.

είναι πρόβλημα?

Παπάς ε;

Χμμμ....

Αρκεί να μην οδηγείς με τα ράσα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Λοιπόν εξομολογούμαι.

Χειροτονήθηκα εντελώς από τη καύλα που σου δίνει να κάνεις κάτι επειδή το αγαπάς.
    Αλλά πλέον νοιώθω μοναχικός καβαλάρης που απολαμβάνει το καβαλίκευμα της μηχανής του σε ένα τοπίο το οποίο δεν αλλάζει ΦΡΙΚΗ.
    Σαν τις ταινίες του σινεμά που το τοπίο είναι ρολό από πανί που απο τη μία ξετυλίγεται κι απ΄την άλλη τυλίγετα.
    tai, Βεβαίως και πάσχω από σύνδρομο των δυτικών νευρώσεων. Απ΄αυτές προσπαθώ να ξεφύγω. Μου την έχει δώσει...μου λένε έχεις τάσεις φυγής...δεν έχω τάσεις φυγής θέλω να πάρω τη μηχανή μου να την καβαλήσω και να φύγω κι ας μη φτάσω ποτέ πουθενά.

Respect
    Παπασούζας...η ταινία με τον Μουστάκα..άπαιχτος (θεός 'σχωρέστον) το diuco είναι απο τους diucs, o diuc, o diuco, αλλά το παπασούζας είναι μόνο όνομα εγώ θέλω και τη χάρη.

Cpt. Haddock
    Αυτό που με κάνει να κολάω είναι ότι δε θα μπορώ να τη χρησιμοποιώ μέσα στην άθλια μικρή επαρχιακή πόλη για να πάω από το Α στό Β, αλλά μόνο για να ντύνομαι καθώς πρέπει και να φεύγω εκτός.......................................................................................... ..............................
    ...............ή αυτό είναι το καλύτερο???

Ταξιδευτή,
    το κείμενο είναι γμάτο,
    "κάθε καβαλάρης ποιητής μέσ΄στο τοπίο της ζωής"

Παιδιά, ειλικρινά.
    Σας ευχαριστώ

Λοιπόν εξομολογούμαι.
    Δημόσια;

Cpt. Haddock
    Αυτό που με κάνει να κολάω είναι ότι δε θα μπορώ να τη χρησιμοποιώ μέσα στην άθλια μικρή επαρχιακή πόλη για να πάω από το Α στό Β, αλλά μόνο για να ντύνομαι καθώς πρέπει και να φεύγω εκτός.......................................................................................... ..............................
    ...............ή αυτό είναι το καλύτερο???
    Για ότι θες εσύ θα μπορείς να τη χρησιμοποιείς...

Ανάλογα και τι μηχανή θα αγοράσεις βεβαίως..

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Λοιπόν εξομολογούμαι.

tai,

πάσχω από σύνδρομο των δυτικών νευρώσεων.
    .. ..........Μου την έχει δώσει
    ..... θέλω να πάρω τη μηχανή μου να την καβαλήσω και να φύγω κι ας μη φτάσω ποτέ πουθενά.
    στο καλό και ο Θεός μαζί σου

ΥΓ αρκεί όταν σε φωνάξει να Τον ακολουθήσεις να είσαι έτοιμος

Το τοπίο ξεκαθάρισε και η σκόνη έκατσε .

Και άμα εισαι και παπάς , με ένα 250αρι γιγαντο- σκούτερ τετράχρονο , και με τα ράσα σου θα πας ..!!

Δεν θα σε φορτώσω η ξεφορτώσω , από ψυχολογικά τερτίπια , που τα περισσότερα είναι αποτέλεσμα πρόσκαιρου ενθουσιασμού .

Στα μοναστήρια οδηγούνε οι καλόγριες Range Rover 7000 κυβικά , προκαλούν λιγότερο ή περισσότερο τον καημένο τυραννισμένο Έλληνα , που μια έχει μεροκάματο και την άλλη δεν έχει ?

Το να μπορεί ο παπάς να μετακινείτε γρήγορα , είναι κατά αρχήν θέλημα ανθρώπων , και έπειτα δικό του.

Θα μου πεις , καλά ρε φίλε, με σκούτερ θα την βγάλουμε , γιατι οχι ενα Βαραντέρο , να μασάει και τις λακκούβες !!

Διότι φιλέ μου , σκέφτηκα να σου προτείνω έναν όμορφο συνδυασμό , που δεν προκαλεί σχόλια , αλλά ευχαριστεί , και εσένα , και την οικογένεια σου .

Σκεπτόμενος ότι δεν έχεις ακόμα δίπλωμα, το μεγάλο σκούτερ είναι μια σωστή και συνετή επιλογή.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τί είναι αυτό που μου χάλασε το ταξίδι;
    από bonepeeler στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2013, 19:56
  2. Καλά τι είναι αυτό τώρα?
    από MikeG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2007, 11:30
  3. Το ατύχημα μου με τη μηχανη...
    από ANDREAS27 στο forum Στραβά κι ανάποδα