Φυσικα στο γυρνω στην ειρωνια,απ'τη στιγμη που βαζεις φατσουλες ειρωνικες και αμφισβητεις χωρις να ξερεις...Αν ειναι δυνατον,να τολμω να ξεστομιζω ξεδιαντροπα κιολας :rotflmao: (μα αν ειναι δυνατον,πως μπορεσα,πως μου επετραπει,που ειναι ο Nostra να με BANαρει) ποσοστα κερδους και νουμερα απο δυναμομετρησεις που ημουνα μπροστα ο ιδιος,και αν ειναι δυνατον να λεω πραγματα που εχω κανει στο δικο μου μηχανακι...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μου το γυρνας τωρα στην ειρωνεια και στην απαξιωση....
Κανε quote αυτα που εγραψα και απαντησε επι τουτου ΑΝ μπορεις.
Δεν εχω προσωπικη πειρα σε οσα ανεφερα και μην λες οτι σε συμφερει.
Απλα παρεθεσα καποια πραγματα στα οποια περιμενα συζητηση αλλα δεν τελικα....
Μιλα μου οσο πιο τεχνικα και δυσκολα μπορεις, γιατι πρεπει και εγω να ξερω αυριο με τι μουτρα θα αντικρυσω τον τρε και τον καθε τρε που ξεστομιζει ξεδιαντροπα ποσοστα κερδους και νουμερα ιπποδυναμης με την παραμικρη μοντιφα που διαβαζει στα περιοδικα και στο νετ.
Α και απο αυτα που του λενε οι αγωνιζομενοι.....![]()
![]()
Συζητηση περι της 520 αλυσιδας δεν μπορει να γινει απο δω μεσα,ειναι κινουμενο βαρος και οσο πιο ελαφρυ τοσο πιο ευκολα το κινει ο κινητηρας...Οπως και οι ζαντες,το μη αναρτωμενο βαρος και ολα τα σχετικα...
Εκτος και αν θες να εχεις αισθηση βαριδιου,τοτε δεν ειναι καλυτερα μαλλον η πιο ελαφρια αλυσιδα,αλουμινενιο γραναζι κτλ...
Ειδες τελικα ποσα μαθαινεις αμα εχεις φιλους αγωνιζομενους...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: