Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 81

Θέμα: Σωληνάκια Υψηλής

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VforVSTrom
    Παιδιά αυτά της Goodridge στο Ε-ΒΑΥ, όπως είπα και προηγουμένως στοιχίζουν μαζί με τα μεταφορικά 75?

http://cgi.ebay.co.uk/Goodridge-Brai...QQcmdZViewItem

Τα άλλα που λέτε και είναι ποιό ακριβά, είναι διότι μπορείς να διαλέξεις ότι χρώμα θέλεις..

Το λέει καθαρά: "This kit comes with STAINLESS STEEL FITTINGS and your choice of protective sleeve. Colours available are: clear, carbon, black, orange, yellow, electric blue, green clear, red, suzuki blue, (Please state colour choice when ordering)."

http://cgi.ebay.co.uk/Goodridge-Stai...QQcmdZViewItem

Προσωπικά δεν δίνω 30 ευρά παραπάνω απλά για το χρώμα..
    Στα σωληνάκια στο 1ο λινκ,οι ενώσεις ΔΕΝ είναι ατσάλινες..('This kit comes with ZINC PLATED FITTINGS')..

Την ίδια απορία είχα κι εγώ..

Στο ebay πάντως παίζουν κιτ της Hel μόνο για μπροστά φουλ ατσάλι στα 60?..

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
    Ρε Δημήτρη, τα έβαλες που τα έβαλες, δώσε και καμιά λεπτομέρεια να ξέρουμε
    Είναι Ιταλικά, σα κατασκευή και ποιότητα δείχνουν πάρα πολύ καλά. Αρχικά ήμουν ανάμεσα σε αυτά και τα LUKAS(Γερμανικά) αν το γράφω σωστά. 110 και 180 € αντίστοιχα.(μπρος-πίσω) Με εργασία υγρά κλπ. 120€.
    Σκάρτη 1 ώρα και είχα φύγει. Μου τα πέρασε ο Κλαουδάτος αν και όπως διαπίστωσα είναι πολύ εύκολο αν κάποιος το έχει δει, να το κάνει και μόνος του.
    Τα ίδια δίνει και για το 650cc.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Και κάτι ακόμα το οποίο πίστευα λανθασμένα.. με την αλλαγή σε σωληνάκια υψηλής η μανέτα δε σκληραίνει ούτε μειώνεται η διαδρομή της όπως πχ σε άλλες μοτοσικλέτες (βλ. ss) διότι αυτό έχει να κάνει με τη κατασκευή της δαγκάνας (έμβολα κλπ) Η αίσθηση αλλάζει, η οποία είναι σαφώς βελτιωμένη και υποθέτω πως με σκληρή χρήση τα φρένα δε θα πάψουν να ανταποκρίνονται το ίδιο καλά. Ίδωμεν..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Και κάτι ακόμα το οποίο πίστευα λανθασμένα.. με την αλλαγή σε σωληνάκια υψηλής η μανέτα δε σκληραίνει ούτε μειώνεται η διαδρομή της όπως πχ σε άλλες μοτοσικλέτες (βλ. ss) διότι αυτό έχει να κάνει με τη κατασκευή της δαγκάνας (έμβολα κλπ) Η αίσθηση αλλάζει, η οποία είναι σαφώς βελτιωμένη και υποθέτω πως με σκληρή χρήση τα φρένα δε θα πάψουν να ανταποκρίνονται το ίδιο καλά. Ίδωμεν..
    καλοριζικα φιλτατε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    καλοριζικα φιλτατε!
    Ευχαριστώ φίλος!
    Νομίζω έχεις βάλει και εσύ ε; Πες καμιά εντύπωση.

Ευχαριστώ φίλος!
    Νομίζω έχεις βάλει και εσύ ε; Πες καμιά εντύπωση.

όχι ακόμα!το έχω συνηθήσει το φρενάκι το μπροστά και την ιδιαιτεροτητά του και δεν προχώρησα σε υψηλής!Επίσης οδήγησα με υψηλής και με προβλημάτισε το πως θα αντιδράσει το μπροστινο σε ενα απότομο πάτημα (πχ αν ξαφνικα πεταχτει κατι και τρομαξεις)

Πάντως είναι μέσα στιε σκέψεις μου!

Τωρα......με προβλημάτισε λίγο το διπλό σωληνάκι του theod δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα που το ανάφερες και επισύναψες και τις δύο φώτο!!

Εσύ πως τα νιώθεις τα φρένα σου τώρα?Πραγματικά! Γιατι μερικοί δεν τους αρέσει και μόνο και μόνο για να μην νιώσουν ότι τους την λένε οι άλλοι τα παρουσιάζουν όλα τέλεια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    όχι ακόμα!το έχω συνηθήσει το φρενάκι το μπροστά και την ιδιαιτεροτητά του και δεν προχώρησα σε υψηλής!Επίσης οδήγησα με υψηλής και με προβλημάτισε το πως θα αντιδράσει το μπροστινο σε ενα απότομο πάτημα (πχ αν ξαφνικα πεταχτει κατι και τρομαξεις)

Πάντως είναι μέσα στιε σκέψεις μου!

Τωρα......με προβλημάτισε λίγο το διπλό σωληνάκι του theod δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα που το ανάφερες και επισύναψες και τις δύο φώτο!!

Εσύ πως τα νιώθεις τα φρένα σου τώρα?Πραγματικά! Γιατι μερικοί δεν τους αρέσει και μόνο και μόνο για να μην νιώσουν ότι τους την λένε οι άλλοι τα παρουσιάζουν όλα τέλεια!
    Βασικά 1.5km τη περπάτησα από την ώρα που τα τοποθέτησα οπότε σαφή εικόνα ακόμα δεν έχω. Όμως αυτό που αποκόμισα σαν μια πρώτη εντύπωση είναι αυτό που προαναφέρθηκε από άλλους για τη καλύτερη αίσθηση,(όχι καλύτερα φρένα με τη κυριολεκτική έννοια της επιβράδυνσης) μου έδωσε δηλαδή την εντύπωση της πιο ομαλής βύθισης στο μπροστινό. Μάλιστα για να σου πω και την αλήθεια περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό, κάτι πιο extrem, πιο άμεσο, να ακουμπώ τη μανέτα και γκαπ.. όμως όχι.,απλά μια βελτίωση της τάξεως των 120€. Δεν είναι η μέρα με τη νύχτα (όπως δε θα έπαιρνες 25 άλογα αν έριχνες 120€ στο κινητήρα) αλλά σίγουρα είναι πιο καλό από πριν και απ'ό,τι φαντάζομαι εκ των πραγμάτων σε γρήγορα και συνεχόμενα δουλέματα θα είναι και λιγότερο κουραστικό στο χέρι. Εγώ τουλάχιστον αυτό το "πρόβλημα" το είχα και το είχα βελτιώσει κάπως, φέρνοντας τη μανέτα αρκετά κοντά στο χέρι μου.
    Γενικώς νομίζω πως αξίζει το κόπο να γίνει η επέμβαση.. είναι και όμορφα!

Παιδιά ρωτώ το THEOD με αφορμή τη φωτό του που είδα. Εννοείτε και σχεδόν επιβάλετε για όποιον θέλει και ξέρει κάτι να το πει!
    Σ'αυτά που έβαλε ο Theod (μάλλον) φεύγει ένα σωληνάκι απο τη μανέτα προς τη μία δαγκάνα,κι από κει ενα άλλο μικρό σωληνάκι συνδέει τη μια δαγκάνα με την άλλη περνώντας πάνω από το φτερό..Συνήθης διάταξη σε πολλά μηχανάκια..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	8725_2.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	3,7 KB 
ID:	81561

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Σ'αυτά που έβαλε ο Theod (μάλλον) φεύγει ένα σωληνάκι απο τη μανέτα προς τη μία δαγκάνα,κι από κει ενα άλλο μικρό σωληνάκι συνδέει τη μια δαγκάνα με την άλλη περνώντας πάνω από το φτερό..Συνήθης διάταξη σε πολλά μηχανάκια..

Και εγώ κάπως έτσι το εξήγησα, ουσιαστικά αποφεύγει να χρησιμοποιήσει το " Τ " μειώνοντας ίσως και τη πιθανότητα διαρροής.. λέω εγώ τώρα..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Αντίγραφο από 07-03-19_16-19.jpg 
Προβολές:	212 
Μέγεθος:	53,4 KB 
ID:	81565

2 τρόποι υπάρχουν για να διασωληνώσεις τα υψηλής.

1) Είτε αυτός με την γέφυρα, στην φωτό με το V-Strom.

2) Είτε αυτός με 2 διαφορετικά σωληνάκια να φεύγουν από την τρόμπα και να καταλήγουν το καθένα σε μια δαγκάνα.

Τα αγωνιστικά το έχουν με τον 2ο τρόπο και σχεδόν όλα τα μοντέλα παραγωγής (τα περισσότερα με τα πλαστικά σωληνάκια) έχουν τη γέφυρα. Τώρα το πώς και το γιατί......αφού το έχουν τα αγωνιστικά έτσι μάλλον σε κάτι θα τους εξυπηρετεί και προφανώς για να τα έχουν αλλιώς τα παραγωγής κάπου κι αυτό θα αποβλέπει.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

2) Είτε αυτός με 2 διαφορετικά σωληνάκια να φεύγουν από την τρόμπα και να καταλήγουν το καθένα σε μια δαγκάνα.

Τα αγωνιστικά το έχουν με τον 2ο τρόπο και σχεδόν όλα τα μοντέλα παραγωγής (τα περισσότερα με τα πλαστικά σωληνάκια) έχουν τη γέφυρα. Τώρα το πώς και το γιατί......αφού το έχουν τα αγωνιστικά έτσι μάλλον σε κάτι θα τους εξυπηρετεί και προφανώς για να τα έχουν αλλιώς τα παραγωγής κάπου κι αυτό θα αποβλέπει.
    Και αυτό που έχει ο lampros_fazer στη φωτό; Δεν υπάρχει σα περίπτωση;

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

Ο 'κλασικός' τρόπος με γέφυρα είναι αυτός με τη φωτό που έβαλα (που έχουν και τα fazer)..H διακλάδωση με 'Τ' μοιάζει σαν παραλλαγή του και δεν το έχω προσέξει σε αλλα μηχανάκια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Ο 'κλασικός' τρόπος με γέφυρα είναι αυτός με τη φωτό που έβαλα (που έχουν και τα fazer)..H διακλάδωση με 'Τ' μοιάζει σαν παραλλαγή του και δεν το έχω προσέξει σε αλλα μηχανάκια..
    Ωχ.. και εγώ νόμιζα ότι αυτό είναι το καθιερωμένο. Πάντως και μαμά με " Τ " ήταν το δικό μου. Ουσιαστικά το μόνο που κάναμε ήταν να αλλάξουμε τη ποιότητα των σωληνώσεων και τίποτα άλλο.

Ωχ.. και εγώ νόμιζα ότι αυτό είναι το καθιερωμένο. Πάντως και μαμά με " Τ " ήταν το δικό μου.
    I know..Το είδα στου Βασίλη..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ελάχιστη (για να μην πω μηδαμινή) πρακτική αξία έχει ποια ακριβώς είναι η συνδεσμολογία των γραμμών.... Αυτό που κάνει την διαφορά είναι η αλλαγή των σωληνώσεων και όχι το πως αυτές διακλαδώνονται...
    Προσωπικά δεν ασχολήθηκα καθόλου με το θέμα και άφησα τον μάστορα να τα περάσει όπως εκείνος νόμιζε...

Το μόνο που θα μπορούσα να προσθέσω σε σχέση με την διάταξη που είχα βάλει εγώ, είναι ότι σε μηχανάκια που πάνε συχνά εντουράδες θα πρέπει να γίνει μια λιγότερο "εκτεθειμένη" διαδρομή στα σωληνάκια ώστε να μηδενιστεί ο κίνδυνος κάποιο τμήμα του σωλήνα να μπλεχτεί με τίποτα κλαριά με άσχημα επακόλουθα...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σωληνακια υψηλης
    από κουκουρουκου στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2006, 19:22
  2. Σωληνάκια Υψηλής Goodridge
    από sporky στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2006, 23:40
  3. About Σωληνάκια Υψηλής
    από turist στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks