Για 1999 και 2002 δε ξερω... γιατι εγω τοτε δεν οδηγουσα 1000αρια
Παντως για τωρα που εχω ανοιξη με πολλα βυσα και ζχ-12... τα πιο πολλα δε ητανε μανισια τους ριχνο στα αυτια ανετα.![]()
Υποψην τρεχαμε 400αρι.
Για 1999 και 2002 δε ξερω... γιατι εγω τοτε δεν οδηγουσα 1000αρια
Παντως για τωρα που εχω ανοιξη με πολλα βυσα και ζχ-12... τα πιο πολλα δε ητανε μανισια τους ριχνο στα αυτια ανετα.![]()
Υποψην τρεχαμε 400αρι.
λοιπον...για να τελειωνουμε με το θεμα των μοντελων και να μην λεει ο καθενας οτι του κατεβαινει στο κεφαλι...
2002 special edition...μαυρο με μαυρο σκελετο...πρωτη ειδικη εκδοση της σουζουκι...
2003...δυο ειδικες εκδοσεις...1η... 40th anniversary edition(πορτοκαλι με μαυρο σκελετο επετειακη εκδοση της σουζουκι για τα 40 της χρονια) και 2η...midnight falcon black edition(το δικο μου)
2004...η πρωτη ουσιαστικα limited edition...κοκκινη με μαυρο σκελετο...
2005...μαυρη γκρι με μαυρο σκελετο...
2006... λευκη με μαυρο σκελετο...
2007...δεν εβγαλε limited...και τα τρια χρωματα βγηκαν με μαυρο σκελετο( κοκκινο,μπλε και μαυρο)...
τελος...απο κει και περα αν καποιος θεωρει οτι επειδη ο δικος του κωλος εκατσε σε καποιο συγκεκριμενο μπουσα οτι αυτο καθιστα αυτοματα το δικο του limited ,συλλεκτικο η οτιδηποτε αλλο τοτε με τις υγειες του...
αναφορικα με το θεμα dragster και γενικοτερα συγκρισεις μεταξυ 1000ριων και μαστοδοντων σε αποδοσεις ,φτιαξτε ποστ αν θελετε και το συζηταμε εκει το τι πραγματικα γινεται...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
λοιπον...για να τελειωνουμε με το θεμα των μοντελων και να μην λεει ο καθενας οτι του κατεβαινει στο κεφαλι...
2002 special edition...μαυρο με μαυρο σκελετο...πρωτη ειδικη εκδοση της σουζουκι...
2003...δυο ειδικες εκδοσεις...1η... 40th anniversary edition(πορτοκαλι με μαυρο σκελετο επετειακη εκδοση της σουζουκι για τα 40 της χρονια) και 2η...midnight falcon black edition(το δικο μου)
2004...η πρωτη ουσιαστικα limited edition...κοκκινη με μαυρο σκελετο...
2005...μαυρη γκρι με μαυρο σκελετο...
2006... λευκη με μαυρο σκελετο...
2007...δεν εβγαλε limited...και τα τρια χρωματα βγηκαν με μαυρο σκελετο( κοκκινο,μπλε και μαυρο)...
τελος...απο κει και περα αν καποιος θεωρει οτι επειδη ο δικος του κωλος εκατσε σε καποιο συγκεκριμενο μπουσα οτι αυτο καθιστα αυτοματα το δικο του limited ,συλλεκτικο η οτιδηποτε αλλο τοτε με τις υγειες του...
αναφορικα με το θεμα dragster και γενικοτερα συγκρισεις μεταξυ 1000ριων και μαστοδοντων σε αποδοσεις ,φτιαξτε ποστ αν θελετε και το συζηταμε εκει το τι πραγματικα γινεται...
Λες να μάς απασχολεί κάθε πότε έβγαζε special edition Hayabusa η suzuki άντε γιατί μάς έπρηξες :hypnotize για αυτό πάρε (special edition ) τα καράβια σου και σε άλλη παραλία η καλύτερα σε άλλο ποστ γιατί εδώ είναι ποστ για πρι πρι . Όσο για τα dragster δε νομίζω ότι πρέπει να γίνει λόγος μα τούς χρόνους τούς βλέπουμε και τούς ξέρουμε δεν χρειάζεται να ανοίξεις άλλο ποστ και μια που έχεις και συγγενείς στη Κρήτη όταν κατέβεις έλα να με βρεις και να με κεράσεις τσαγακι θα σε περιμένω με το πρι πρι![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
δεν σωζεσαι με τιποτα εσυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Λες να μάς απασχολεί κάθε πότε έβγαζε special edition Hayabusa η suzuki άντε γιατί μάς έπρηξες :hypnotize για αυτό πάρε (special edition ) τα καράβια σου και σε άλλη παραλία η καλύτερα σε άλλο ποστ γιατί εδώ είναι ποστ για πρι πρι . Όσο για τα dragster δε νομίζω ότι πρέπει να γίνει λόγος μα τούς χρόνους τούς βλέπουμε και τούς ξέρουμε δεν χρειάζεται να ανοίξεις άλλο ποστ και μια που έχεις και συγγενείς στη Κρήτη όταν κατέβεις έλα να με βρεις και να με κεράσεις τσαγακι θα σε περιμένω με το πρι πρι![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά.... μόλις κερδίσω το λαχείο, τουρμπίζω το ΧΧ για να τον σώσουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δεν σωζεσαι με τιποτα εσυ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Τα περί limited Hayabusa και το ποιός πρωτοέκατσε σ'αυτά το άρχισες ΕΣΥ και ΟΧΙ ο Reinmaster !!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν σωζεσαι με τιποτα εσυ...![]()
![]()
Και ποιος σου είπε εσένα ότι θέλω να σωθώ με τρωει ο κωλος μου δεν το έχεις καταλάβει θέλω να δοκιμάσω και εγώ πώς είναι το τσαγακι γιατί ακόμα δεν με έχει κεράσει κανείς (τσιγκούνηδες) ειδικά από τουριστικό μηχανάκι που έχει 156 άλογα με 220 κιλά θα έχει πολύ πλάκα![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Τα περί limited Hayabusa και το ποιός πρωτοέκατσε σ'αυτά το άρχισες ΕΣΥ και ΟΧΙ ο Reinmaster !!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Μπορεί να τα άρχισα αλλά δεν το παρατράβηξα όπως αν ήταν limited η όχι πολύ που με νοιάζει τουλάχιστον έτσι ισχυριζότανε η αντιπροσωπεία τότε αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα γνωρίζω πολύ καλά και ξέρω ακόμα καλύτερα τις δυνατότητες που έχουν![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
η αληθεια ειναι οτι κι εγω πιστευω οτι θα εχει πολυ πλακα...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Και ποιος σου είπε εσένα ότι θέλω να σωθώ με τρωει ο κωλος μου δεν το έχεις καταλάβει θέλω να δοκιμάσω και εγώ πώς είναι το τσαγακι γιατί ακόμα δεν με έχει κεράσει κανείς (τσιγκούνηδες) ειδικά από τουριστικό μηχανάκι που έχει 156 άλογα με 220 κιλά θα έχει πολύ πλάκα![]()
![]()
στην παραθετω σε dynojet...την ερχομενη εβδομαδα θα σου βαλω κι αλλη με το μηχανακι στρωμενο και ρυθμισμενο...
![]()
η αληθεια ειναι οτι κι εγω πιστευω οτι θα εχει πολυ πλακα...
στην παραθετω σε dynojet...την ερχομενη εβδομαδα θα σου βαλω κι αλλη με το μηχανακι στρωμενο και ρυθμισμενο...
Άντε μεγάλε να γίνει και καμιά κόντρα τής ανθρωπιάς γιατί εδώ έχω σκουριάσει δεν με πάει άνθρωπος ποια με το πρι πρι.......... ποτε εσυ με το καλο?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Τελικά δεν μας είπες....Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Άντε μεγάλε να γίνει και καμιά κόντρα τής ανθρωπιάς γιατί εδώ έχω σκουριάσει δεν με πάει άνθρωπος ποια με το πρι πρι.......... ποτε εσυ με το καλο?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ είσαι γρήγορος ή το μηχανάκι σου?![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τελικά δεν μας είπες....
Εσύ είσαι γρήγορος ή το μηχανάκι σου?![]()
![]()
Μη ρωτάς εμένα ρώτα καλύτερα όλους αυτούς που έχουν ποιοι τη γκαζόζα και είναι ποιο αντικειμενικοί ...........![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
η αληθεια ειναι οτι κι εγω πιστευω οτι θα εχει πολυ πλακα...
Τι καμπύλη είναι αυτή :hypnotize μου θυμίζει τους άθλιους ελληνικούς δρόμους (γεμάτο λακκούβες)![]()
Καλά πραγματικά ακόμα πιστεύεις μεταξύ μάς ότι έχεις καμιά ελπίδα με τα 191 που έχει το πλοίο τής αγάπηςόπως άλλος ένας εδώ στα Χανιά σαν και του λόγου σου με ένα ΖΧ 1200 που το είχε κάνει 1400 όλο ΜΟΥΖΙ και μου έδειχνε δυναμομετρηση 212 άλογα, τι έκανε τώρα αυτός πήγε και κατέβασε από Αθήνα γνωστό dragstera που είχε πάρει και πρωτάθλημα μόνο και μόνο για να με περάσει έστω μια φορά στη ζωή του αλλά πάλη τζίφος
![]()
ηθικό δίδαγμα μη γεμίζεις τις σελίδες του φόρουμ άσκοπα με δυναμομετρήσεις δεν σκιάζομαι
και για να μη φεύγουμε από το θέμα μας πότε με το καλό
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
οποτε βρεθεις αθηνα...
οποτε βρεθεις αθηνα...
ΑΑΑΑΑΑ...... Καλαααααααα!!!!!!!!!!!!πήρα και εγώ μια χαρά οτι θα ερχόσουνα άδικα όμως ....
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ