Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 81

Θέμα: z750-προβλημα ευσταθειας

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    προβλημα θα υπηρχε αν ειχες τα χερια στο τιμονι (οπως γραφει και το μανουαλ ) και ειχε τετοια συμπεριφορα

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    idi κακος ασχολησε-ουμαστε

τι ξερουμε εμεις? τιποτα ασε τα ξερουν ολα οι αλλοι ρε μην κουραζεσε

και στο τελος τελος

γιατι να πεις αυτα που με κοπο εμαθες τοσα χρονια και να τα διαβαζουν? τσαμπα χανουμε χρονο αφου τα ξερουν

μονο για χαβαλε ειναι το μοτο παρτο χαμπαρι απαξ και πεις την αληθεια θα πεσουν πανω σου.

εγω παντως κανω πολυ χαβαλε δε με χαλαει.

και υστερα δε θα κριτικαρουν πως και τι γραφω αλλοι (που μπορω αλλα δε θελω) να τους κριτικαρω και εγω ας μας πει η VANDA πχ που ξερει τι συμβαινει αλλα το κρατα μυστικο δε θελει να μας το πει και σε μας μονο μπηκε σε ενα ποστ με απορια τεχνικη να πει πως γραφουμε και αν της αρεσει η οχι οπως γραφουμε

απογοητευτικα πληρως.

εκτος και αν δε το καταλαβαινω καλα οπωτε μακαρι να βρεθει καποιος να μου το εξηγησει χωρις να με προκαλει.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Το "πρόβλημα" είναι ότι μόλις κάποιος πει κάτι "κακό" για τα Ζ εμφανίζεστε με τον Γιωρίκα...... δεν ειναι κακό αλλά έχει γίνει κάτι σαν αυτοματοποιημένη φάση.... Και δεν είστε και ειδικοί.... κανένας μας δεν ειναι... αναβάτες είμαστε....

Α.. και ξέχασα να σου πω... οι τελευταίοι 2 που τα καβαλάτε τα Ζ ακόμα εισαι εσύ με τον βλαμμένο τον ντIDI.. οι άλλοι τα πούλησαν!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Το "πρόβλημα" είναι ότι μόλις κάποιος πει κάτι "κακό" για τα Ζ εμφανίζεστε με τον Γιωρίκα...... δεν ειναι κακό αλλά έχει γίνει κάτι σαν αυτοματοποιημένη φάση.... Και δεν είστε και ειδικοί.... κανένας μας δεν ειναι... αναβάτες είμαστε....

Α.. και ξέχασα να σου πω... οι τελευταίοι 2 που τα καβαλάτε τα Ζ ακόμα εισαι εσύ με τον βλαμμένο τον ντIDI.. οι άλλοι τα πούλησαν!
    www.kawasaki-bikers.gr

σου το συνιστουν 1000+ αναβατες Ζ

με τις υγειες σας

(εχε χαρη που ειναι τουμπανο το 954 και δε μπορω να σου πω τπτ )

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

\

θα θελες.... απλα δε μπαινουν εδω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    idi κακος ασχολησε-ουμαστε

τι ξερουμε εμεις? τιποτα ασε τα ξερουν ολα οι αλλοι ρε μην κουραζεσε

και στο τελος τελος

γιατι να πεις αυτα που με κοπο εμαθες τοσα χρονια και να τα διαβαζουν? τσαμπα χανουμε χρονο αφου τα ξερουν

μονο για χαβαλε ειναι το μοτο παρτο χαμπαρι απαξ και πεις την αληθεια θα πεσουν πανω σου.

εγω παντως κανω πολυ χαβαλε δε με χαλαει.

και υστερα δε θα κριτικαρουν πως και τι γραφω αλλοι (που μπορω αλλα δε θελω) να τους κριτικαρω και εγω ας μας πει η VANDA πχ που ξερει τι συμβαινει αλλα το κρατα μυστικο δε θελει να μας το πει και σε μας μονο μπηκε σε ενα ποστ με απορια τεχνικη να πει πως γραφουμε και αν της αρεσει η οχι οπως γραφουμε

απογοητευτικα πληρως.

εκτος και αν δε το καταλαβαινω καλα οπωτε μακαρι να βρεθει καποιος να μου το εξηγησει χωρις να με προκαλει.

Οκ, πάρε το δικό μου ποστ προς εσένα και την απάντησή σου και βρες τις προκλητικές εκφράσεις. Αν βρίσκεις εμένα προκλητική και εσένα αδικημένη, πάω πάσο και δεν σου... ξαναεπιτίθεμαι. Να μην απογοητεύεσαι εσυ, να μη χαλιέμαι κι εγώ. Δεν μπήκα ούτε να δώσω λύση, ούτε να την πω σε εσένα, μπήκα να δω τι πρόβλημα έχει το Ζ του συνάδελφου και τι προτείναν οι άλλοι για λύση. Αν εσύ θεωρείς ότι βοήθησες με τα πρώτα σου μηνύματα, δεν το είδα και σου είπα αυτό που είπα. "Επίθεση"; Πού να σου επιτεθώ κιόλας. Δεν υπάρχουν παντού εχθροί...

Καλη ζωή.
    safety doesn't happen by accident

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Οκ, πάρε το δικό μου ποστ προς εσένα και την απάντησή σου και βρες τις προκλητικές εκφράσεις. Αν βρίσκεις εμένα προκλητική και εσένα αδικημένη, πάω πάσο και δεν σου... ξαναεπιτίθεμαι. Να μην απογοητεύεσαι εσυ, να μη χαλιέμαι κι εγώ. Δεν μπήκα ούτε να δώσω λύση, ούτε να την πω σε εσένα, μπήκα να δω τι πρόβλημα έχει το Ζ του συνάδελφου και τι προτείναν οι άλλοι για λύση. Αν εσύ θεωρείς ότι βοήθησες με τα πρώτα σου μηνύματα, δεν το είδα και σου είπα αυτό που είπα. "Επίθεση"; Πού να σου επιτεθώ κιόλας. Δεν υπάρχουν παντού εχθροί...

Καλη ζωή.

παλι εισαι εκτος θεματος

αν θελεις να βοηθησεις καλος (δε το κανεις ομως)

αμα θες να μου πεις εμενα κατι στειλε μου πμ

εθχροι? ποια εισαι? σε ξερω? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA

Καλη ζωή.
    η απαντηση μου ειναι οτι το θεμα εχει αναλυθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ σε αλλο ποστ και το εγραψα παραπάνω, προφανώς θεωρείς ανούσια την απάντηση μου αυτη μιας και εχεις κανει τους υπολογισμους σου συμφωνα με το ποιους θεωρεις αξιόπιστους συνομιλίες σου και ποιους οχι και δεν εκατσες να διαβασεις το μυνημα μου...

αμα εσυ δε μπορεις να ανεχτεις το γεγονος αυτο και θεωρεις υποχρεωση μας να λυσουμε ΞΑΝΑ τις οποιες απορίες (ενω υπαρχουν μεσα στο φορουμ σε λινκ μαλιστα που εβαλε καποιος παραπανω για να μη ψαχνεις...) μαλλον ΕΣΥ εισαι λαθος.... και οχι εγω (ή καποιος αλλος)

καλα κρασια.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    το "προβλημα ευσταθειας" ειναι αυτο που περιγραφεις? οτι αφηνεις τα χερια απο το τιμονι και παει δεξια???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ετσι το γραφει στο λεξικο του Μπαμπινιωτη? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ακου να σου πω και ενα αλλο

βγαλε και τα ποδια απο το μαρσπιε την ωρα που εχεις αφησει το τιμονι και γραψε μετα ενα ποστ με τιτλο "επικυνδινο το Ζ750 εφαγα τα μουτρα μου! αισχος" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    για στασου ρε γιωργο...

εγω ειμαι νεος στο φορουμ και δεν ξερω αυτα τα κανε search και δε συμαζευεται...
    εχω ενα προβλημα,απορια,ηλιθια ισως και ρωταω και μπαινεις εσυ και μου γραφεις αυτο που παρεθεσα πιο πανω.με βοηθησες?και δεν το βαζω σε γενικες,διαμαχες,ανεκδοτα αλλα στα στραβα και αναποδα.ελα ρε συ.παραδεξου το.το τραβηξες και μετα συνεχισες να το τραβας και με ολους οσους σου ειπαμε οτι εγραψες προκλητικα.vanda, gcrook, sniper, εγω.επισης μη ξεχνας οτι δε σε ξερουνε ολοι για να μη παρεξηγηθουνε και τελος αν υποθεσουμε οτι ολες αυτες οι αποριες εχουνε λυθει-απαντηθει, να το κλεισουμε το φορουμ???καλα το αλλο που γραφτηκε οτι καβαλαμε z και τα ξερουμε ολα δε το σχολιαζω καν.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    προβλημα θα υπηρχε αν ειχες τα χερια στο τιμονι (οπως γραφει και το μανουαλ ) και ειχε τετοια συμπεριφορα
    Προφανώς και κάνεις πλάκα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    για στασου ρε γιωργο...

εγω ειμαι νεος στο φορουμ και δεν ξερω αυτα τα κανε search και δε συμαζευεται...
    εχω ενα προβλημα,απορια,ηλιθια ισως και ρωταω και μπαινεις εσυ και μου γραφεις αυτο που παρεθεσα πιο πανω.με βοηθησες?και δεν το βαζω σε γενικες,διαμαχες,ανεκδοτα αλλα στα στραβα και αναποδα.ελα ρε συ.παραδεξου το.το τραβηξες και μετα συνεχισες να το τραβας και με ολους οσους σου ειπαμε οτι εγραψες προκλητικα.vanda, gcrook, sniper, εγω.επισης μη ξεχνας οτι δε σε ξερουνε ολοι για να μη παρεξηγηθουνε και τελος αν υποθεσουμε οτι ολες αυτες οι αποριες εχουνε λυθει-απαντηθει, να το κλεισουμε το φορουμ???καλα το αλλο που γραφτηκε οτι καβαλαμε z και τα ξερουμε ολα δε το σχολιαζω καν.
    δε με χεζεις και εσυ ρε? ασταδιαλα!

κανε αναφορα----> ΒΑΝ... i'll take it like a man....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    δε με χεζεις και εσυ ρε? ασταδιαλα!

κανε αναφορα----> ΒΑΝ... i'll take it like a man....
    νταξει ρε επιβεβαιωθηκε...

ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

OK

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟ

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ Ζ750 ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΚΡΙΒΩΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ.... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ"....

ΤΑ Ζ750 (2004-2006 δε ξερουμε για τα καινουρια μιας και δε τα καβαλησαμε ακομα) ΤΕΙΝΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ ΝΑ ΓΕΙΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ (LOOK MA NO HANDS) ...

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ" ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΝΟΥΑΛ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΙΕΣ.

ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΗ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ Ζ750 ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ 3-4 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΔΙΠΛΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Χμμ.. να πω κι εγώ τη γνώμη μου...
    Αυτού του είδους συμπεριφορές και διαμάχες αποθαρύνουν νέους αναγνώστες να ποστάρουν τυχόν πρόβλημα που έχουν με τη μοτό τους.

Αν κάποιος βαριέται δεν θέλει να απαντήσει, τότε ας μην απάντήσει. Το να απαντήσει απαξιωτικα είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει σε κάποιον που εκείνη τη στιγμή ζητάει κάποια βοήθεια.

Αν το θέμα έχει συζητηθεί ξανά μη ποστάρει καθόλου ή ας βάλει το λινκ με τη συζήτηση.

Έχω πολλά χρόνια στο νετ και ειλικρινά περίμενα πιο πολύ ζεστασία σε ένα φόρα για μοτο

Προς Mod: καντε delete και αυτο το ποστ γιατι φαινεται άκυρο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xarris
    Τι εννοεις σε πολλους? οτι ειναι αστοχος σχεδιασμος?
    κοιτα για να εξηγησω λιγο, όταν αφήνω χερια το μηχανακι ΠΑΕΙ δεξια!!!
    θελω να πω ειναι αρκετα εμφανες και σε καμια περιπτωση ανεκτο και ικανο να περασει απαρατηρητο...
    Λοιπον φοβαμαι μηπως το μηχανακι ειναι στουκαρισμενο και ανακατασκευασμενο...
    φίλε harris τσέκαρε τα λίνκ που έχω παραθέσει παραπάνω

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. προβλημα z750,βοηθεια?
    από fazer1000s στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2011, 16:46
  3. καθρέπτες Z750s ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
    από gtheof στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 20