Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: xx η busa?

CBR600 COROLLA 2.0T WR250 Το avatar του/της marmel.gr
    απο τα λιγα καλα που εχει η σουζουκι ειναι καλη αντιπροσωπεια και καλες τιμες. αν ειναι ετσι ακομα δλδ.
    γιατι ρε γιαννη εχει οδηγησει μπουσα και ξερεις? χχ εχεις οδηγησει?

γιαννη ενα σουζουκι αγορα στη ζωη μου και γω και οταν σταματουσα στο περιπτερο να παρω τσιγαρα οταν ηταν αναμενο στο ρελαντι εμπαινε μονη της η πρωτη ταχυτητα και επεφτε κατω...
    σε καθε μα σε καθε περιπτερο τη μαζευα... ρε το τριμπουρδελο...:rotflmao: :rotflmao:

στο τελος εκοψα το καπνισμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ευτυχως βρηκα τοτε εναν πιτσιρικα και ΕΦΑΓΕ ΕΕΕΝΑΑΑΑΑ ΣΟΥΤ ΜΑ ΤΙ ΣΟΥΤ...

Το ΧΧ ειναι για πιο τουριστικο στυλ αν θες να πας γρηγορα σε περιοριζει γιατι βρισκει ευκολα κ γρηγορα κατω και γινεται επικυνδυνο.το busa ειναι πιο σπορ αλλα οχι τοσο ανετο και σιγουρα πολυ πιο δυνατο εσυ αποφασιζεις!!
    ΣΤΑ 350 ΧΛΜ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ!!!
    www.bikepics.com/members/vicxx11/

Δες εδω το ΧΧ μου,ασε που ειχα βαρεθει να αλλαζω τις ξυστρες στους μαρσπιεδες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	th_dscn0186.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	71,2 KB 
ID:	95820

Είχα ΧΧ , μοντέλο 2002, του έκανα 40.000 χλμ σε ένα χρόνο...Δεν έκανε κιχ...

Ηθελα όμως πιο στιβαρό πλαίσιο, περισσότερα περιθώρια κλίσης (για την κατηγορία του, όχι να γίνει SS), περισσότερη δύναμη...Για αυτό πήρα μπούσα και δεν την αλλάζω..

Αν πάρεις εσύ όμως, κοίτα να κάνεις κάτι με τα φρένα της (εκτός αν πάρεις καινούργια 2008), και αν μπορείς βάλε ένα αμορτισερ πίσω, και άσε τους άλλους να σε κυνηγούν..

Α, και πάει και παντού...μπορεί να μην γράφεις στις Σέρρες κάτω από 1:30 αλλά με τα κατάλληλα χέρια το πλησιάζεις και κάνεις και την καύλα σου..Βέβαια ΔΕΝ είναι για Σέρρες...

Πάρτο και πήγαινε οπουδήποτε, ανοιχτές κλειστές ότι στροφές θες...Και στις ανοιχτές θα το νιώθεις πολύ πιο σταθερό από το ΧΧ....

Αρκεί να σου κάνει κλικ και αισθητικά...
    .H

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
    απο τα λιγα καλα που εχει η σουζουκι ειναι καλη αντιπροσωπεια και καλες τιμες. αν ειναι ετσι ακομα δλδ.
    γιατι ρε γιαννη εχει οδηγησει μπουσα και ξερεις? χχ εχεις οδηγησει?

γιαννη ενα σουζουκι αγορα στη ζωη μου και γω και οταν σταματουσα στο περιπτερο να παρω τσιγαρα οταν ηταν αναμενο στο ρελαντι εμπαινε μονη της η πρωτη ταχυτητα και επεφτε κατω...
    σε καθε μα σε καθε περιπτερο τη μαζευα... ρε το τριμπουρδελο...:rotflmao: :rotflmao:

στο τελος εκοψα το καπνισμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ευτυχως βρηκα τοτε εναν πιτσιρικα και ΕΦΑΓΕ ΕΕΕΝΑΑΑΑΑ ΣΟΥΤ ΜΑ ΤΙ ΣΟΥΤ...
    Rε Πανο επειδη ειχε προβλημα απο τις καρφωτες που της εκανες η μηχανη εφταιγε που εμπεινε η ταχυτητα η εσυ που το ηξερες και δεν την εφτιαχνες??Α ρε τρελε τουλαχιστον εκοψες το τσιγαρο.... για λιγο μεχρι που πηρες το αλλο τρομπουρδελο το χονδα και το ξαναεχρισες απο το παραπονο :rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

earth dog ησουν πληρης. σ ευχαριστω...
    θα θελα να μου πεις και το θεμα του συνεπιβατη αν μπορεις...

ρε γιαννη ασε ρε. εβλεπα και τα μπαντιτ. για να βρουν νεκρα στο κοκκινο φαναρι επρεπε να τα σβησουν η να τα κλωτσανε και να τα κουνανε πανω κατω. μηπως το αμφισβητεις και αυτο?

αυτο το αυτοματο ''σασμαν''
    :rotflmao: οτι το χα παρει ρε...

[B]earth dog ησουν πληρης. σ ευχαριστω...
    θα θελα να μου πεις και το θεμα του συνεπιβατη αν μπορεις...
    Και τα 2 είναι άνετα...το ΧΧ λιγάάάάκι πιο άνετο από ότι μου έχουν πει από "πίσω"..αν και η μπούσα υπάρχει περίπτωση να είναι πιο άνετη αναλόγως το πως έχει συνηθίσει ο συνεπιβάτης.

Στη μπούσα έχω κάνει 65.000 από καινούργια..την πλειοψηφία τους δικάβαλα...Δεν έχει υπάρξει κανένα παράπονο από συνεπιβάτη ακόμα και όταν έκανα 2500 χλμ σε μια μέρα (πάνω - κάτω - πάνω , Αθήνα-Σόφια)...

Μια χαρά θα είσαι ότι και να πάρεις από τα δύο, απλά το ΧΧ "τελειώνει" πιο εύκολα και πιο γρήγορα....
    .H

....το θεμα του συνεπιβατη...

Στο busa, η θέση συνεπιβάτη είναι πολύ άνετη, αρκεί να κάθεσαι σωστά. Η 1η φορά μόνο είναι δύσκολη...
    Σε χαμηλές ταχύτητες, είναι πιο όρθιος και κρατιέται από πίσω. Οταν αρχίσει να τρέχει, χέρια στο ντεπόζιτο (ή ένα χέρι εκεί για κόντρα στα φρένα και ένα στη μέση του οδηγού για να μη φύγεις πίσω στις επιταχύνσεις. Σκύβοντας, ο συνεπιβάτης έχει τέτοια θέση που μπορεί να στηρίζει αγκώνες στα πόδια του, σαν πολυθρονίτσα είναι ένα πράγμα. Για το ΧΧ δεν ξέρω, αλλά το μπουσάκι είναι για μένα πολύ άνετο.
    safety doesn't happen by accident

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ταπεινή μου γνώμη.......καμμία σχέση το ένα μηχανάκι με το άλλο.

Έχω οδηγήσει το Haya κι έχω πάθει την πλάκα μου από τη συμπεριφορά του,άρα μεροληπτώ υπέρ του.
    Το ΧΧ δεν το ξέρω,κοιτάζοντας όμως τα χαρακτηριστικά τους(αναρτήσεις-ψαλίδι-ρυθμίσεις κλπ)απέχουν πολύ.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
    Δες εδω το ΧΧ μου,ασε που ειχα βαρεθει να αλλαζω τις ξυστρες στους μαρσπιεδες
    Από αναρτήσεις, δεν πρέπει να είχες αλλάξει και πολλά πράγματα, υποθέτω....

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    Αν το σηκώσεις πίσω το hayabusa κατα 3 ποντους το μηχανάκι θα στρίβει ακόμα καλύτερα.
    Μάκης

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Από αναρτήσεις, δεν πρέπει να είχες αλλάξει και πολλά πράγματα, υποθέτω....

Οχι δεν ειχα κανει τιποτα αλλα ΧΧ ειχαν περασει πολλα στην παρεα μου και ολοι ειχαν το ιδιο προβλημα λιγο πολυ.Ενα πολυ καλο τιμονι(συγχωρεμενος δυστυχως) ειχε τρυπισει το αριστερο καπακι του μοτερ γυρνωντας μια φορα απο αρτεμισιο

το εχω ξανακουσει οτι βρισκει ολο κατω και το εχω δει και ζωντανα απο τυπο που ηταν στην παρεα μας σ ενα ταξιδακι....

συγκριση δεν υφισταται...το μπουσα ειναι παντου καλυτερο πλην ανεσης οπου ειναι λιγο χειροτερο...ειδικα στο θεμα συνεπιβατης...απο πλευρας αξιοπιστιας και τα δυο ειναι μια χαρα...ειναι μηχανακια 10ετιας με λυμενα πλεον τα παιδικα τους προβληματα...αν υπαρχουν τα χρηματα κανε υπομονη μερικους μηνες και παρε το καινουριο μπουσα...αν δεν υπαρχουν παρε απο 2003 και μετα...μπουσα η XX...

κατ εμε οποιο και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις...παρε οποιο σου καθεται καλυτερα στο ματι και τελος...
    frankly my dear, i dont give a damn...

το μπουσα ειναι παντου καλυτερο
    ειδικά στα φρένα.....

αν υπαρχουν τα χρηματα κανε υπομονη μερικους μηνες και παρε το καινουριο μπουσα...αν δεν υπαρχουν παρε απο 2003 και μετα...μπουσα η XX...
    Συμφωνώ απόλυτα (εφόσον βέβαια σου αρέσει....:smilea: :smilea: )

Για να συνοψίζουμε.....

Το busa είναι μηχανάκι....
    Το XX είναι μηχανή (αλλά χωρίς κραδασμούς )

You BETA believe...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R1 Vs Busa...
    από DEMINIO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2004, 05:16
  2. XX vs TransAlp
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2004, 15:57
  3. Honda Xx(98) ή Vfr800(98) ?