τράβα το κοτσιδάκι και θα καταλάβειςΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
νιντ μορ ντειτα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τράβα το κοτσιδάκι και θα καταλάβειςΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
νιντ μορ ντειτα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ναι ναι!
τη πρωτη βδομαδα.......
μετα θα πεις το κλασσικο "ρε γαμιεστε που θα κατσω να χαλασω την ηρεμια για τα βρωμοκαθικια???"
κ θα πινεις ξανα το καφεδακι σου σας να μην εγινε τπτ!!!
![]()
Οδηγάω μηχανή!!!!
Λες να κάτσω να ασχοληθώ μόνο μια βδομάδα??????
Αλλά οπουος έχει όρεξη ας περάσει από κει σε κανά χρόνο!!!
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Οδηγάω μηχανή!!!!
Λες να κάτσω να ασχοληθώ μόνο μια βδομάδα??????
Αλλά οπουος έχει όρεξη ας περάσει από κει σε κανά χρόνο!!!
![]()
![]()
![]()
αν σου τραβηξω τη κοτσιδα.........θα με "τιμωρησεις"???
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
Ε............
Χμμ.........
μπορει......!!!!![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Ε............
Χμμ.........
μπορει......!!!!![]()
![]()
![]()
χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ......
μια δοκιμη θα μας πεισει!!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Καταρχήν κι εσύ μάλλον δεν κατάλαβες κάποια πράγματα που ήθελα εγώ να πω, γι' αυτό γίνεται διάλογος ώστε να δίνονται διευκρινήσεις και να παρατίθενται επιχειρήματα. Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε πάντα και όλα, ακόμα και οι Διαμάχες έχουν το καλό τους!Δεύτερον, δεν έχω καμιά εμπάθεια για αυτοκίνητα, είναι χαζό άλλωστε να έχεις συναισθήματα για άψυχα αντικέιμενα. Αντιπάθεια έχω για τους απερίσκεπτους και επικίνδυνους οδηγούς αυτοκινήτων, όπως και μοτοσυκλετών όπως φαίνεται από άλλες κατααχωρήσεις μου στο φόρουμ. Τρίτον, είναι αλήθεια πως είμαι ενίοτε είρων και σαρκαστικός, και γενικά όχι ο πιο ευγενικός άνθρωπος του κόσμου, όχι χωρίς λόγο όμως και γενικά πιστεύω πως είμαι δίκαιος. Ούτε εγώ θέλω τσακωμούς αλλά ούτε μαθήματα συμπεριφοράς. Εσύ ανέβασες πρώτος τους τόνους μιλώντας για ρουφιανιές, ασυναίσθητα ίσως, ωστόσο η έκφραση παραμένει βαριά.Αρχικά δημιουργήθηκε από carjunkie
Κατ’αρχήν έχω να σου πω ότι δεν κατάλαβες τι θέλω να πω-αν και νομίζω ότι ήμουν σαφής. Δεύτερον, από ότι βλέπω και μόνο η υποψία σου ότι είμαι απλά ένας οδηγός αυτοκινήτου σου έβγαλε όλη την εμπάθεια που έχεις για τα αυτοκίνητα. Τρίτον, το ύφος σου είναι πολύ ειρωνικό αλλά δε θα σου απαντήσω αναλόγως διότι θα αρχίσουμε να τσακωνόμαστε και δεν θα έχει νόημα.
Ως προς την αντεπιχειρηματολογία σου θα απαντήσω επιλεκτικά γιατί είναι πολλά και οι συνθήκες (καιρικές και άλλες) δεν είναι και τόσο κατάλληλες για να γράφουμε κατεβατά.
Είμαι οδηγός αυτοκινήτου (για αυτό το λόγο και το nick μου "carjunkie"). Στο φόρουμ αυτό μπαίνω διότι μου αρέσουν οι μηχανές και θέλω να πληροφορούμαι για διάφορα πράγματα...
Χαίρομαι ιδιαίτερα, και προφανώς όλοι εδώ που σου αρέσουν και οι μηχανές και ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε σχετικά με αγορά μηχανής/εξοπλισμό/διπλώματα ή άλλα θέματα. Η αρχική απόφαση είναι λίγο δύσκολη, αν είσαι τελείως άπειρος και σχετικά μεγάλος, αλλά πίστεψε με θα αλλάξει τη ζωή σου... γενικά προς το καλύτερο αλλά και με κάποιες δύσκολες και επικίνδυνες στιγμές, μιας και το ρίσκο συμβαδίζει με το κέρδος συνήθως, όπως στα οικονομικά![]()
...Δηλαδή όταν εσύ με τη μηχανή για να περάσεις πρέπει να βγείς στο αντίθετο ρεύμα, τι να πω εγώ που πρέπει να μπώ τελείως στο αντίθετο δεδομένου του όγκου που έχει το αυτοκίνητο;; Το γεγονός ότι ένα ατύχημα είναι πιο σοβαρό με τη μηχανή, δε σημαίνει ότι και το τρακάρισμα με αυτοκίνητο δεν ενέχει κινδύνους...
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο να στραπατσάρεις λαμαρίνες και να περάσεις μέρες ή μήνες στο νοσοκομείο, εύχομαι να μην χρειαστεί να καταλάβεις τη διαφορά από δική σου εμπειρία, επομένως ο πιο "ευάλωτος" δικαιούται να φωνάζει λίγιο πιο δυνατά... Κατά τα άλλα προφανώς ο συγκεκκριμένος που ρουφιάνεψα ενοχλεί πολύ κόσμο, και όχι μόνο εμένα, μιας και έχω την ατυχία να μένω σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, και όλοι δικαιούνται να διαμαρτύρονται.
Το είπα και παραπάνω-ο παραβάτης δεν δικαιολογείται. Να είμαστε ξεκάθαροι. Αλλά δεν μπορώ να κάνω αυτό που λες εσύ. Να κάτσω να πάρω τους μπάτσους-ΟΧΙ για να πάρουν (κρίνοντας εκ του αποτελέσματος) το όχημα που ενοχλεί και δημιουργεί πρόβλημα, αλλά για να φάει πρόστιμο να το ευχαριστηθώ εγώ . Είναι και θέμα ψυχολογίας ρε παιδί μου. Δεν πάω τους μπάτσους, δεν μου πάει.Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω… Ούτως ή άλλως είναι δουλειά της αστυνομίας (Ελληνικής+Δημοτικής) να βρίσκουν τους παραβάτες και να τηρούν την τάξη.
Μην τους πάρεις αν δε νιώθεις καλά, αλλά μην κακοχαρακτηρίζεις και τον άλλο που αντιμετωπίζει διαφορετικά το θέμα. Όύτε εγώ έχω κανέναν έρωτα με τα σώματα ασφαλείας αλλά αφού καλώς ή κακώς είναι επιφορτισμένα με τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, δέχομαι να συνεργαστώ μαζί τους, θεωρώντας καλοπροαίρετα ότι θα κάνουν κι αυτοί τη δουλειά τους. Αν δεν την κάνουν φταίνε αυτοί και όχι εγώ. Προφανώς δεν είναι δική μου δουλειά η δημόσια τάξη αλλά ως ενεργός και συνηδητοποιημένος πολίτης (ρουφ - αυτό είναι αυτοσαρκασμός) προσφέρομαι να βοηθήσω όπου μπορώ και κρίνω και δε βλέπω γιατί να είναι κατακριτέο αυτό. Εσύ ας πούμε αν βρεθείς μπροστά σε ένα ατύχημα και χρειαστεί να βοηθήσεις σε κάτι ένα γιατρό θα πεις ότι δεν είναι δική μου δουλειά είναι του νοσηλευτή;
-Και εν τέλει πιστεύω ότι δεν είναι το πρόστιμο πάντα η λύση. Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε καλύτερη εκπαίδευση στους νέους οδηγούς. Οι εξετάσεις διπλώματος να ήταν αδιάβλητες και πιο ουσιαστικές.Να πέρναμε περισσότερο τα Μ.Μ.Μ. Για μένα θα ήταν προτιμώτερο αν πετύχω αυτόν (και αν έχω όρεξη να τσακωθώ-διότι μπορεί να είναι ζώον...) που ενοχλεί, να του εξηγήσω ότι με το λάθος του μπορεί να προκαλέσει ατύχημα, μπας και το καταλάβει και δεν το ξανακάνει, παρά να τον ρουφιανέψω και να βλαστημάει (χωρίς να καταλάβει καν τι πρόβλημα δημιούργησε). Κατά την γνώμη μου είναι πιο έντιμο αυτό που λέω εγώ (face2face) και πιο ύπουλο αυτό που λες εσύ (ανώνυμα, κάρφωμα κλπ).
Ούτε εγώ είμαι υπέρ των προστίμων, είπα άλλωστε ότι θα προτιμούσα να μετακινηθεί το όχημα και να του χαρίσουν την κλήση. Δε θα χάασω και τον ύπνο μου όμως επειδή τον γράψανε. Συνέπεια της πράξης του ήταν. Για τις εξετάσεις, εκπαίδευση κλπ δε διαφωνώ αλλά το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Είναι και θέμα πρακτικό. Δεν ανέχομαι εγώ να μείνει το αμάξι 10 χρόνια στην επικίνδυνη θέση μέχρι να επιμορφωθούν και να αποκτήσουν άλλη νοοτροπία οι οδηγοί. Για το face2face δε διαφωνώ επίσης, μάλιστα πρόσφατα χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω και συμορφώθηκε ο οδηγός αν και αλλοδαπός, αλλά σαν πρακτική δεν είναι πάντα εφαρμόσιμη γιατί συνήθως δεν βλέπεις τον παραβάτη, το παρατάει και φεύγει συνήθως, και μετά δεν είναι και όλοι συζητήσιμοι. Προσωπικά δεν είμαι διατεθημένος να παίξω τσαμπουκά αν δεν παίρνει από πολιτισμένα λόγια. Έντιμο είναι και αυτό αλλά και αυτό που έκανα, γιατί δεν έχω τη δυνατότητα να οργανώσω συστήματα παρακολούθησης και περίπολα να βρίσκω ποιος παρκάρει παράνομα στη γειτονιά μου και να τρέχω να του λέω 2 φωνήεντα. Για την ανωνυμία με καλύπτουν οι άλλοι προκαλήσαντες. Δεν μιλάμε για μια καταγγελία που θα φτάσει στο δικαστήριο επωμένως δε βλέπω το λόγο να κινδυνεύσω για μια διαδικασία ρουτίνας.
Άσε μου ένα τηλέφωνο...Που ξέρεις, μπορεί να σε χρειαστώ!
Καλή προσπάθεια, αλλά μιας και είσαι κι εσύ ανώνυμος δεν ξέρω αν είσαι μπάτσος ή αγανακτισμένος ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που τον γράψανε πρόσφατα...![]()
![]()
![]()
Μπορείς ναα στείλεις ΡΜ όμως αν χρειαστείς τίποτε.
Υ.Γ.: Ρε παιδιά, κάηκε όλη η Β.Πελοπόννησος κι εμείς συζητάμε...Τραγικό!
The show must go on, my friend... Εκτός αν έχεις να προτείνεις κάποιο τρόπο να βοηθήσουμε στην κατάσβεση της πυρκαϊάς!![]()
ΧαίρομαιΑρχικά δημιουργήθηκε από carjunkie
Δε διαφωνώ σε κάτι...![]()
![]()
:a026:
![]()