απο την στιγμη που επεσε ο Rossi ο αγωνας τελειωσε...
το μονο θετικο η επιστροφη του Capirex....ελπιζω να μην ειναι απλως μαι αναλαμπη αλλα να εχει διαρκεια.
το μονο θετικο η επιστροφη του Capirex....ελπιζω να μην ειναι απλως μαι αναλαμπη αλλα να εχει διαρκεια.
Ωραιος ο αγωνας στο τελος ,μπραβο στο πιτσιρικα που κρατησε την πρωτη θεση ! /cheers
Yγ. Για ακομα μια φορα οι εκφωνητες της Ετ3 μας επρηξαν τα....![]()
Μα να μην ξερουν τι σημαινουν τα αρχικα Κο ?????:hypnotize![]()
:a04:
Ρε πήραν αγώνα τα θυμιατά...![]()
![]()
![]()
Πάλι καλά που δεν τον είδα...
Καλόν ύπνο.![]()
![]()
![]()
Hayden λέει,,, Pedrosa λέει...![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε Honda, όλο προσόντα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Διαφωνω καθετα..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ο αγωνας ηταν βαρετος απο την αρχη....
Ο Ροσι το εχει χαμενο το πρωταθλημα οπως και να'χει αλλα το ζητουμενο ειναι να υπαρχει θεαμα.
Υ.Γ
Πολυ μου αρεσουν τωρα τελευταια τα onboard πλανα απο τις νεες HD καμερες.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ρε πως καρδαμώσανε τα Hondaκια..
Μετά την πτώση του Γιατρούτο έκλεισα και είδα μόνο τους τελευταίους γύρους..Κρίμα..όπως εξελίχτηκε ο αγώνας ΕΥΚΟΛΑ τερμάτιζε τουλάχστον 2ος..
Πάρα πολύ καλό αγώνα οι Καπιρόσι και κοτοπουλάς..
Μεγάλη και καθοριστική η διαφορά απόδοσης Michelin-Bridgestone σήμερα..
Πως είσαι τόσο σίγουρος..;Πέρασες απ'τους Δελφούς..;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ο Ροσι το εχει χαμενο το πρωταθλημα οπως και να'χει
o pedrosa σημερα εγινε καπνος,οπως το μοτερ του hayden στα δοκιμαστικα!!!![]()
![]()
επιτελους επιστροφη για τον capirrosi,αν και λιγο αργα...
η διαφορα αυξηθηκε........forza stoner![]()
![]()
Βασικα ηθελα να θιξω το γεγονος οτι δεν με απασχολει ο Ροσι, χασει-κερδισει.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πως είσαι τόσο σίγουρος..;Πέρασες απ'τους Δελφούς..;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
δε πα να διαφωνεις και διαγωνιαΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Διαφωνω καθετα..
Ο αγωνας ηταν βαρετος απο την αρχη....
Ο Ροσι το εχει χαμενο το πρωταθλημα οπως και να'χει αλλα το ζητουμενο ειναι να υπαρχει θεαμα.
Υ.Γ
Πολυ μου αρεσουν τωρα τελευταια τα onboard πλανα απο τις νεες HD καμερες.![]()
![]()
ρε συ crook, αφου μονο ο γιατρος ειναι ικανος για τα απιστευτα....αν ηταν μεσα στον αγωνα, ακομα και στους τελευταιους γυρους ετσι οπως διαμορφωθηκαν θα μπορουσε να κανει κανα κουλο...απο ποιον αλλο να περιμενεις; απο τον Hayden;
ok ειναι εκτος φετος αν και ακομα εχει πολυ δρομο το πρωταθλημα.
capirex...μαλλον πηραν νταντα να ξεσκατιζει και να ταϊζει το μωρο και μου φανηκε πολυ ξεκουραστος...
![]()
εγω παλι ετσι οπως τελειωσε δεν τον εχω ξεγραμενο τον ροσσι.αν τερματιζε ο στονερ 2ος ναι αλλα τωρα ακομα παιζει.θα δουμε....
η χοντα εμφανιστικε πολυ δυνατη μετα απο πολυ καιρο και το κοτοπουλο ξεφυγε...ουτε αυτος καταλαβε τι εκανε.τα καβαπεφτω παραλιγο να κανουν την εκπληξη και να τερματισουν και τα 2 αλλα η παραδοση δε χαλαει ετσι ευκολα![]()
αντε να δουμε τι θα γινει στο επομενο...
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
μην ξεγράφετε τον rossi ακόμα, είναι πίσω 32 βαθμούς. Θυμηθείτε, πέρυσσι περίπου στα μισά του πρωταθλήματος ήταν πίσω 50 βαθμούς και εφτασε στον τελευταίο αγώνα να παίζεται το πρωτάθλημα
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
χαμενη ευκαιρια γαμωτο.. αναρωτιεμαι τι επαθαν ολα τα μπριτζεστον..? εκτος αν η μισελεν εφτιαξε τοσο μαμιστερο λαστιχο..
το -32 ειναι μου φαινεται πιο δυσκολο απ το -51.. γιατι ο ενας ηταν ο χευντεν αντικειμενικα σχετικα ευκολος αντιπαλος ενω ο στονερ ειναι μπροσταρης οδηγος, οπως κ ο ντανι..
Μεγαλο το λαθος του Vale...αλλα αυτα εχουν οι αγωνες...
νομιζω πως ακομα τα πραγματα ειναι αρκετα ρευστα αφου σημερα η Ducati εδειξε
ότι μπορει να νικηθει και απο αλλους οδηγους...
ειδωμεν στην Laguna Seca τωρα και....Viva Vale!!!!!!![]()
Νανανα... νανανανανανανανανα... (μουσική από το Love Story)
Οποία ευτυχία σήμερις! Γαμώ τις πτώσεις το παλληκάρι. Πολύ μ έφτιαξε να ναι καλά πάντα... τέτοια!
ΟΚ ήταν για πικάρισμα αυτό. Νομίζω πως σήμερα φάνηκαν τα εξής πράγματα.
Πρώτον ότι οι Honda αποφάσισαν να... σοβαρευτούν και ουδείς γνωρίζει που θα οδηγήσει αυτό.
Δεύτερον πως αποδείχθηκε με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως ο γιατρός φέτος... το πάει το γράμμα στα λάθη! Δεν πάτε να χτυπιέστε και να λέτε ότι μα ότι θέλετε. Φέτος έχει κάνει αρκετά λάθη! Τελεία και παύλα.
Που μας φέρνει στο τρίτο θέμα που είναι ο παράγοντας ψυχολογία. Και καλά θα κάνετε επιτέλους κάποιοι εδωμέσα να αντιληφθείτε τον τεράστιο ρόλο που παίζει η ψυχολογία εκτός από τις μοτοσικλέτες το στήσιμο και τα λάστιχα. Καθότι επαναλμβανόμενη σύμπτωσις παύει να είναι σύμπτωσις!
Όσο για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος όχι σαφώς δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτε αν και είναι πάρα πολύ δύσκολο.
Οι βαθμοί δεν είναι πάρα πολλοί της διαφοράς εννοώ ωστόσο όπως είχα γράψει μετά το Άσεν ΟΛΑ θα εξαρτηθούν και μετά το Brno. Αν η διαφορά παραμείνει στα ίδια επίπεδα και μετά την Τσεχία δε νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι.
Και για τους τρελλούς οπαδούς του Ρόσι οι οποίοι δεν θέλουν να δουν τι γίνεται Road Spirit για σένα πάει αυτόδεν έχει καμία σημασία το φέτος με το πέρσι. Το αμερικανάκι πήγαινε απλώς να το σηκώσει πάση θυσία έστω κι αν έβγαινε... πέμπτος σε αγώνες. Εδώ είναι διαφορετικά. Ο Stoenr πάει για πρωτιές ενώ αν κάνει ακόμα μία πρωτιά ο Ντάνι μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι.
Κλάψτε κλάψτε κλάψτε... τέλος πικαρίσματος.![]()
εσυ δεν εισαι οπαδος καποιου (καλα κανεις εδω που τα λεμε0 και αρχιζω να πιστευω οτι οταν αποσυρθει ο vale θα παψεις να βλεπεις τους αγωνες--> εισαι αντιροσσικος οποτε δεν μετρα η αποψη σου......Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Νανανα... νανανανανανανανανα... (μουσική από το Love Story)
Οποία ευτυχία σήμερις! Γαμώ τις πτώσεις το παλληκάρι. Πολύ μ έφτιαξε να ναι καλά πάντα... τέτοια!
ΟΚ ήταν για πικάρισμα αυτό. Νομίζω πως σήμερα φάνηκαν τα εξής πράγματα.
Πρώτον ότι οι Honda αποφάσισαν να... σοβαρευτούν και ουδείς γνωρίζει που θα οδηγήσει αυτό.
Δεύτερον πως αποδείχθηκε με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως ο γιατρός φέτος... το πάει το γράμμα στα λάθη! Δεν πάτε να χτυπιέστε και να λέτε ότι μα ότι θέλετε. Φέτος έχει κάνει αρκετά λάθη! Τελεία και παύλα.
Που μας φέρνει στο τρίτο θέμα που είναι ο παράγοντας ψυχολογία. Και καλά θα κάνετε επιτέλους κάποιοι εδωμέσα να αντιληφθείτε τον τεράστιο ρόλο που παίζει η ψυχολογία εκτός από τις μοτοσικλέτες το στήσιμο και τα λάστιχα. Καθότι επαναλμβανόμενη σύμπτωσις παύει να είναι σύμπτωσις!
Όσο για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος όχι σαφώς δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτε αν και είναι πάρα πολύ δύσκολο.
Οι βαθμοί δεν είναι πάρα πολλοί της διαφοράς εννοώ ωστόσο όπως είχα γράψει μετά το Άσεν ΟΛΑ θα εξαρτηθούν και μετά το Brno. Αν η διαφορά παραμείνει στα ίδια επίπεδα και μετά την Τσεχία δε νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι.
Και για τους τρελλούς οπαδούς του Ρόσι οι οποίοι δεν θέλουν να δουν τι γίνεται Road Spirit για σένα πάει αυτόδεν έχει καμία σημασία το φέτος με το πέρσι. Το αμερικανάκι πήγαινε απλώς να το σηκώσει πάση θυσία έστω κι αν έβγαινε... πέμπτος σε αγώνες. Εδώ είναι διαφορετικά. Ο Stoenr πάει για πρωτιές ενώ αν κάνει ακόμα μία πρωτιά ο Ντάνι μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι.
Κλάψτε κλάψτε κλάψτε... τέλος πικαρίσματος.![]()
:a17: :a019::a026:
:rotflmao:
![]()
αν δεν πεσει η καρο του τελευταιου αγωνα μη λετε μεγαλες κουβεντες....
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΡΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
ωρε τι 1-3 ηταν αυτο ωρε? πετουσε το CBR μου σημερα στο πορτο γερμενο...
αυτο το τριμπουρδελο το γιαμαχα τι ομορφο ειναι ξαπλωμενο ρε....:rotflmao:
αχ ρε συ ντανι δεν μπορουσες να τους ριξεις 40 δευτεροπλεπτα αντι για 18?
επρεπε να πας ακομα λιγο γρηγοροτερα....
τι ηδονη ειναι ρε γμτ να βλεπεις 2 REPSOL στο παρκ φερμε του τερματισμου...
πω ρε τι ηταν αυτο?
πολυ ωραιος αγωνας ολο ξαπλα λεμε.....
μ αρεσε και ο καπιρεξ και ο μελαντρι
ο κοτοπουλας ξερει 60 δινει 60
επομενος αγωνας λαγκουνα σεκα και εγω βλεπω και παλι τα 2 repsol βαθρο...
περαστικα βαλε... θα σου περασει...
καποια στιγμη πρεπει να το καταλαβεις λεμε....![]()