Μα όχι, τι λέτε τώρα! Γι' αυτό υπάρχουν οι δικηγόροι. Περιμένουμε και τα επιχειρήματά σας τώρα κύριε δικηγόρε, εκτός από τη μαρτυρία σας!Αρχικά δημιουργήθηκε από mrklyk
συγγνωμη που επεμβαινω αλλα - ναι για ποδηλατα λεει το κειμενο στην αρχη...
Μα όχι, τι λέτε τώρα! Γι' αυτό υπάρχουν οι δικηγόροι. Περιμένουμε και τα επιχειρήματά σας τώρα κύριε δικηγόρε, εκτός από τη μαρτυρία σας!Αρχικά δημιουργήθηκε από mrklyk
συγγνωμη που επεμβαινω αλλα - ναι για ποδηλατα λεει το κειμενο στην αρχη...
οχι δικηγορος παρακαλω... εξπερτ γουιτνες! 12 χρονια ειμαι τωρα στην αλλοδαπη και το κατεχω το αθλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Μα όχι, τι λέτε τώρα! Γι' αυτό υπάρχουν οι δικηγόροι. Περιμένουμε και τα επιχειρήματά σας τώρα κύριε δικηγόρε, εκτός από τη μαρτυρία σας!![]()
ασχετος...
To θεμα συζητησης ειναι "Ατυχηματα με μηχανες......φταιμε εμεις κατα κυριο λογο ?"
Αυτος που το εβαλε το θεμα, το εβαλε με αφορμη το αγγλικο κειμενο.
Δεν το διαβασα καθολου γιατι δεν πιστευω πως αντιπροσωπευει τους Ελληνες (στην πλειοψηφια μαλακες οδηγους).
Εγραψα ομως την γνωμη μου για το θεμα "Ατυχηματα με μηχανες......φταιμε εμεις κατα κυριο λογο ?"
Αν δε σε καλυψα..............δηλαδη δεν καταλαβες........λυπαμαι.
Θα περιμενω την απαντηση σου και την κανω απο το φορουμ.
Θα διαβασω το κειμενο το βραδυ και θα σου πω γιατι μιλαει.
Learn as if you were going to live forever.Live as if you were going to die tomorrow.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mrklyk
οχι δικηγορος παρακαλω... εξπερτ γουιτνες! 12 χρονια ειμαι τωρα στην αλλοδαπη και το κατεχω το αθλημα...![]()
Διάβασες το κείμενο mr expert witness; Μου μεταφράζεις λίγο;
Out of 11,456 collisions, bike riders were at fault almost 7,000 times. The CHP database also shows the cyclists' top mistakes that led to accidents:
# Riding on the wrong side of the road
# Refusing to yield to an automobile's right of way
# Unsafe speed <---Εδώ τι λέει; Για ποδήλατα το γράφει αυτό;;;;;
# Ignoring traffic signals and signs
11.456 συγκρούσεις με ποδήλατα;;; Μωρέ μπράβο!!
http://washcycle.typepad.com/home/2..._vs_cars_w.html
Οπως λεμε " την πιπα σου"
Learn as if you were going to live forever.Live as if you were going to die tomorrow.
mrklyk ευχαριστω. δεν θα χρειαστει να διαβασω το βραδυ
Αρχικά δημιουργήθηκε από NTS
mrklyk ευχαριστω. δεν θα χρειαστει να διαβασω το βραδυ
Προς mrklyk:
Το ότι το κείμενο αναφέρεται σε ποδηλατική ιστοσελίδα, δεν αποδεικνύει τίποτα, όσον αφορά την έννοια του όρου. Εσύ αφού είχες γνώση του κειμένου και έσπευσες για μάρτυρας του τύπου, όφειλες να του εξηγήσεις ότι bicycle=δίκυκλο!
Ή μπουκωμένος είσαι ή δικηγόρο ψάχνεις.![]()
Εκτος των αλλων, εισαι και :a31:
Τ Ε Λ Ο Σ . -
Στο σχολειο μας εμαθαν,τοτε, στο δημοτικο....Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Το ότι το κείμενο αναφέρεται σε ποδηλατική ιστοσελίδα, δεν αποδεικνύει τίποτα, όσον αφορά την έννοια του όρου. Εσύ αφού είχες γνώση του κειμένου και έσπευσες για μάρτυρας του τύπου, όφειλες να του εξηγήσεις ότι bicycle=δίκυκλο!
bicycle=ποδηλατο
motorcycle=μηχανη
bike=και τα δυο,και αναλογα
bicyclist=ποδηλατης
motorcyclist=οδηγος μηχανης,η μηχανοβιος
Επειδη μαλλον δεν εχεις φυγει ποτε απο το χωριο σου,σε πολλες Ευρωπαικες Χωρες η μαλλον καλυτερα σε ολο τον κοσμο υπαρχουν ειδικες λωριδες χρησης ποδηλατου.Με διαγραμμιση,και φαναρια.Μαλιστα στην Ιταλια στα ιστορικα κεντρα των πολεων,εκτος απο ΜΜΜ μονο για ποδηλατα εχουν διαγραμμισης και βεβαια το αναλογο παρκινγκ...
Εσύ γκαβάδι, σους! Τουλάχιστον αν είναι να λες μαλακίες, πες καμμιά να γελάσουμε.. Αυτέ που λες μόνο για οικονομία στο ρεύμα του a/c είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από NTS
Ή μπουκωμένος είσαι ή δικηγόρο ψάχνεις.![]()
σε αυτο συμφωνω - στην Αγγλια πρεπει να εχεις πανω στην μηχανη την αποδειξη οτι εχεις πληρωσει τελη κυκλοφοριας - το λεγομενο tax disk. Αυτος για τις μηχανες λεει πανω bicycle - ιδου ενας (ολιγον παλιος)Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Προς mrklyk:
http://www.sweller.co.uk/sob/images/tax_dt100.jpg και ο δικος μου το ιδιο γραφει
στο κειμενο αναφερεται και σε cyclists - λεξη 'αργκο' που μονο για ποδηλατιστές χρησιμοποιείται
οποτε εχεται και οι δυο δικιο και αδικο συγχρόνως!![]()
ποιος ειμαι ο φουστης - ο Σολομών!?!? :rotflmao:
ασχετος...
Παπαρίγκο δεν πα να βάλεις 800 "τέλος"; Δεν πρόκειται να τελειώσει η κουβέντα. Αφού μετά από όλες τις αποδείξεις, επιμένεις σ'αυτό που σου έμαθαν στο δημοτικό, εσένα και ο άλλος ο παπάρας που πετάχτηκε σαν την πούτσα για να μας πει για τα ταξίδια που έκανε και έμαθε πως bicycle σημαίνει μοτοσυκλέτα, δεν πείθεσαι θα ψάξω και θα σου βρω κείμενα όπου αναφέρεται σε μοτοσυκλέτες με τη λέξη bicycle! Μετά θέλω να δω που σκατά θα κρυφτείτε, εσύ και ο ευρωτουρίστας..Αρχικά δημιουργήθηκε από NTS
Εκτος των αλλων, εισαι και :a31:
Τ Ε Λ Ο Σ . -
Συνεχίστε να τσακωνεστε και να αγνοείτε το στικυ ποστ για τις διαμάχες και θα δείτε που θα πάει ολο το thread.
To οποίο δεν ανοίχτηκε για την λέξη bicycle την προέλευσή της και τα παράγωγα αυτής.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.