θα ήθελα να 'ξερα αν κάνεις απολύμανση για ποντίκια στο σπίτι-αποθήκη γκαράζ και γω δεν ξέρω τι άλλο???Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
γιατί και τα καγκουρό είναι μεγάλα ποντίκια![]()
θα ήθελα να 'ξερα αν κάνεις απολύμανση για ποντίκια στο σπίτι-αποθήκη γκαράζ και γω δεν ξέρω τι άλλο???Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
και τα δελφινια μεγαλα ψαρια.πας σε ψαροταβερνες?Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
θα ήθελα να 'ξερα αν κάνεις απολύμανση για ποντίκια στο σπίτι-αποθήκη γκαράζ και γω δεν ξέρω τι άλλο???
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Τι δελφίνι δεν είναι ΨΑΡΙ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
και τα δελφινια μεγαλα ψαρια.πας σε ψαροταβερνες?
Έλεος λέμε...
Τρελοκοτσιδού..!!!!
απαντησα στον φιλο που ειπε οτι το καγκουρο ειναι ποντικι.αμεσως εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Τι δελφίνι δεν είναι ΨΑΡΙ !!!
Έλεος λέμε...
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Όχι δε με κατάλαβες: Το εκάστοτε αρσενικό ζώο μπορεί απλά να θανατωθεί και τέλος, αλλα αμα με το που θα θανατωθεί δεν το ευνουχίσουν το κρέας του θα μυρίσει (μη ρωτάς δεν ξέρω γιατί).Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
οχι φιλε αυτο ειναι απαραδεκτο.πρεπει πρωτα να γινεται ναρκωση και μετα οτιδηποτε
Ο τύπος στο βίντεο ηταν απαράδεκτος γιατί ενω το ζώο δεν είχε καταλήξει ακόμα του τα έκοβε ενω ηταν εν ζωήο ξεσκισμένος χασάπης.
Εσύ μιλάς για την περίπτωση απλά να ευνουχηθεί το ζώο για λόγους αναπαραγωγής και μετά να ζεί που φυσικά και συμφωνούμε οτι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει νάρκωση.![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
και τα δελφινια μεγαλα ψαρια.πας σε ψαροταβερνες?
ΕΙΝΑΙ μεγάλο ποντίκι (τρωκτικό)
όπως είναι και το κουνέλι.
και το τρώω το κουνέλι όπως τρώω και τα μεγάλα ψάρια.
στα θηλαστικά της θάλασσας εχω μια ανορεξία
και ξαναματαλεω
Για μένα, δεν είναι λάθος το σκότωμα ενός ζώου, είναι λάθος ο ΤΡΌΠΟΣ σκοτώματος.
![]()
![]()
![]()