Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 71

Θέμα: Ειδικά αφιερωμένο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
    ναι βρεεε.......δεν αρπαχτηκα......
    κοιταξε, μια απο τις ερωτησεις για το διπλωμα, αναφερει το ορθο
    σημειο που πρεπει να βρισκονται οι επιβατες ενως αυτοκινητου/μηχανης
    σε περιπτωση βλαβης του, στην εθνικη....
    την θυμασαι?
    Οχι....αλλα εχει καποια σχεση???

XeRox member......
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Οχι....αλλα εχει καποια σχεση???

....αναφερει λοιπον οτι σε τετοια περιπτωση ΟΛΟΙ οι επιβατες εκτος του οδηγου
    θα πρεπει να βγουν απο το αυτοκινητο κ να περασουν πισω απο τις προστατευτικες
    μπαρες, για να αποφυγουμε καποιο τρακαρισμα που ΜΠΟΡΕΙ να γινει.....
    i'm no supergenius, or are i...???

smells like summertime....

....αναφερει λοιπον οτι σε τετοια περιπτωση ΟΛΟΙ οι επιβατες εκτος του οδηγου
    θα πρεπει να βγουν απο το αυτοκινητο κ να περασουν πισω απο τις προστατευτικες
    μπαρες, για να αποφυγουμε καποιο τρακαρισμα που ΜΠΟΡΕΙ να γινει.....
    Σωστος 10000000000000%......αν λεω αν ο μαλακας την κανει την μαλακια του πριν προλαβουν να βγουν απο το οχημα???.....αν με το τρακαρισμα λογω υπερβολικης ταχυτητας ανατραπει προς τα πανω τους???....υπαρχουν πολλα αν.....το θεμα ειναι οτι οταν υποχρεωνεσαι η εσκκεμενα κυκλοφορεις παρανομα πρεπει να προσεχεις 100000000%....και αυτο το λεω γιατι και εγω και φανταζομαι πολλοι αλλοι μηχανοβιοι εχουν κινηθει στην ΛΕΑ για να αποφυγουν την κινηση αλλα οχι και με υπερβολικη ταχυτητα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    δλδ συγνωμη που ρωταω,
    αλλα εσεις δεν ετυχε ΠΟΤΕ να βιαζεστε να πατε καπου κ να περασετε
    κανα δυο κοκκινα?
    αυτο θελετε να μου πειτε?
    κ περιμενετε να πιστεψω κατι τετοιο?
    εεεεε οχι!!!!!
    το εχω πει κ παλιοτερα, αλλα θα το ξαναπω ακομα μια φορα,
    ας κανουμε πρωτα αυτοκριτικη κ μετα να κοιταξουμε να κριτικαρουμε
    τους αλλους......
    κριμα για τους ανθρωπους που χαθηκαν τπτ αλλο.....
    πιστευεις εχει νοημα να απαντησω σε κατι που εκ των προτερων δηλωνεις οτι δεν θα πιστεψεις?

το αν κανω αυτοκριτικη η οχι πως μπορεις να το ξερεις ?και οσο για το αν κριτικαρω τους αλλους εχω να σου πω φιλε μου οτι εχω καθε δικαιωμα να κριτικαρω και να με κριτικαρουν.οταν εχω λαθος ειμαι ετοιμος να το παραδεχτω και να ζητησω συγγνωμη.αν κανω τοσο μεγαλο λαθος που να θεση σε κινδυνο τον εαυτο μου, την οικογενεια μου, την δικη σου, του φιλου μου η οποιουδηποτε αλλου ανθρωπου οτι και να παθω ειμαι υπευθηνος εγω και μονο εγω και τοτε...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ !!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Με αφορμή κάποια σκληρά(για μένα) λόγια που ακούστηκαν θα επαναλαβω πως υπάρχουν περιπτώσεις που είναι αδύνατον να μην έχεις το μυαλό σου σε κάτι άσχημο που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.Λάθος μεν ,μερικές φορές μοιραίο συμφωνώ,αλλά συμβαίνει συχνά.
    Ελάτε λίγο στη θέση του οδηγού που "'εφυγε" η σκεφτείτε να είχατε στο αυτοκίνητο την έγγυο γυναίκα σας στο δρόμο προς το νοσοκομείο και μετά μιλάμε.Αγχωμένη οδήγηση είναι επικίνδυνη και γω μαζί σας,αλλά το να χάνονται ανθρώπινες ζωές και να μην μας καίγεται καρφί
    εγω το βρίσκω απάνθρωπο.Έστω και με τον (άδικο )τρόπο που πήγαν.
    Καλό τους ταξίδι λοιπόν.
    so far so good.

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgeboy
    Με αφορμή κάποια σκληρά(για μένα) λόγια που ακούστηκαν θα επαναλαβω πως υπάρχουν περιπτώσεις που είναι αδύνατον να μην έχεις το μυαλό σου σε κάτι άσχημο που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.Λάθος μεν ,μερικές φορές μοιραίο συμφωνώ,αλλά συμβαίνει συχνά.
    Ελάτε λίγο στη θέση του οδηγού που "'εφυγε" η σκεφτείτε να είχατε στο αυτοκίνητο την έγγυο γυναίκα σας στο δρόμο προς το νοσοκομείο και μετά μιλάμε.Αγχωμένη οδήγηση είναι επικίνδυνη και γω μαζί σας,αλλά το να χάνονται ανθρώπινες ζωές και να μην μας καίγεται καρφί
    Καλό τους ταξίδι λοιπόν.
    Καλό τους ταξίδι.
    Κρίμα.
    Ευτυχώς δεν ήταν χειρότερα τα πράγματα.
    Καλό ταξίδι , λοιπόν

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αμα ξανακούσω να φωνάζετε για τα δάση που καίγονται και τα δελφίνια που τα σφάζουν οι Ιάπωνες θα σας αρχίσω στα γ@μ@σταυρίδια!!!

Αν δεν μας νοιάζει ο θάνατος των ανθρώπων... ε τότε τι κάνουμε εδώ;
    +1
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    στο πρωτο ποστ αναφερεται οτι γυρνουσαν απο διακοπες.στη 3η σελιδα αναφερετε οτι πηγαιναν στο νοσοκομειο.

και τελικα το αποτελεσμα ηταν πατερας, μανα, παιδι νεκρα και κινδυνος για αλλους οδηγους.δεν αλλαζει κατι.

συμπερασμα οταν οδηγεις, ΟΔΗΓΕΙΣ !!!!!!!!!!!!ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ !!!!!!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ !!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Με αφορμή το θέμα να πούμε μερικά πράγματα;

1) Σε περίπτωση ατυχήματος, τοποθετούμε το τρίγωνο 50- 60 μέτρα μακριά απο το σημείο για να προλάβει ο επερχόμενος να σταματήσει... είτε είναι Ι.Χ - μηχανή , είτε ακόμα και το ασθενοφόρο.

2) Η ΛΕΑ είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης. Ειδικά αν μιλάμε για Ε.Ο. και Α.Ο. που υπάρχουν και παραπάνω λωρίδες κίνησης (εξαιρούνται η Κορίνθου-Πατρών και ο Μαλιακός όπου είναι "στενά" τα πράγματα)

3) Στα ατυχήματα ευθύνεται κυρίως ο οδηγός και ελάχιστα ο συνοδηγός που μπορεί να παρέμβει μόνο προφορικά φίλε Γιώργο και αυτό αν γνωρίζει απο ΚΟΚ (Η γυναίκα πιθανόν να μην είχε δίπλωμα)

4) Όταν οδηγούμε... οδηγούμε... σκεφτόμαστε και κρατάμε τιμόνι. Αλλιώς παίρνουμε ταξί αν είμαστε συγχυσμένοι ή κουρασμένοι. Απαράβατος κανόνας αυτός.

Όσον αφορά το παιδί φίλε Γιώργο είσαι 100% λάθος. Πως μπορείς να προκαθορίσεις την πορεία ενός ανθρώπου βασισμένος στην συμπεριφορά του πατέρα του , όχι σαν τρόπο ζωής, αλλά σαν οδική αγωγή/μάθηση; Υπάρχουν παιδιά που άλλαξαν τον κόσμο ενώ ήταν ορφανά ή είχαν πατέρα "άχρηστο" κατα κοινωνικά πρότυπα. Απαράδεκτο για μένα να χαρακτηρίζεις την απώλεια του παιδιού ως "ανεπαίσθητη" (έμμεσα αυτό έκανες).

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Συμφωνω οτι ο Γιωργος καποιες φορες ειναι σκληρος,αλλα καποιες φορες τον καταλαβαινω και μπορω να πω οτι συμφωνω μαζι του.Το να λυπαται καποιος η τα λεει στα @@ του ειναι δικο του θεμα.Το θεμα μας εδω δεν ειναι μονο το αποτελεσμα,αλλα και το τι το προκαλεσε.Και απο την στιγμη που καποιος οδηγος,εχοντας την οικογενεια του στο αυτοκινητο,εκανε την μαλακια και τους σκωτωσε με βρισκει παγερα αδιαφορο.Ισως γιατι δεν τους ηξερα και σε 5 μερες θα το εχω κιολας ξεχασει.Αυτο που με τρελλανε τελειως και που δεν τους ηξερα και δεν παιζει ρολο οτι αφορα μηχανακι ειναι αυτο....

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=42995

Οσο αφορα,αυτους που λενε για τα δελφινια και για τα αλλα ζωντανα γενικως,το μονο που μπορω να πω ειναι οτι λυπαμαι τρελλενομαι στεναχωριεμαι τσαντιζομαι γιατι και παλι στην προκιμενη περιπτωση παλι Ανθρωπος κανει την μαλακια και αυτα δεν μπορουν να κανουν τιποτα.Απλα υποφερουν και υποφερουν και υποφερουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgeboy
    Καλό τους ταξίδι λοιπόν.
    φιλε μου, η εκφραση σου: <<Λάθος μεν ,μερικές φορές μοιραίο συμφωνώ,αλλά συμβαίνει συχνά.>>τα λεει ολα.ειναι λαθος το οποιο πληρωνεται με αιμα και οταν φευγουν ζωες καλο ειναι να γινομαστε σκληροι μια και οι ανθρωποι που εφυγαν δε ξαναγυρνανε πισω.το θεμα ειναι αυτοι που μενουν να παραδειγματιζονται και να μη ξανακανουν τα λαθη τα οποια εχουν καταληξει στο μοιραιο.

φιλικοτατα !!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ!!!
    θεωρεις ειναι ευκολο να το λεω γιατι δε με ξερεις προσωπικα.το θεμα ειναι στη δυσκολη στιγμη να εχεις τη ψυχραιμια να αντιμετωπισεις σωστα (κατα τη κριση του καθενος φυσικα) τα πραγματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Με αφορμή το θέμα να πούμε μερικά πράγματα;

1) Σε περίπτωση ατυχήματος, τοποθετούμε το τρίγωνο 50- 60 μέτρα μακριά απο το σημείο για να προλάβει ο επερχόμενος να σταματήσει... είτε είναι Ι.Χ - μηχανή , είτε ακόμα και το ασθενοφόρο.

2) Η ΛΕΑ είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης. Ειδικά αν μιλάμε για Ε.Ο. και Α.Ο. που υπάρχουν και παραπάνω λωρίδες κίνησης (εξαιρούνται η Κορίνθου-Πατρών και ο Μαλιακός όπου είναι "στενά" τα πράγματα)

3) Στα ατυχήματα ευθύνεται κυρίως ο οδηγός και ελάχιστα ο συνοδηγός που μπορεί να παρέμβει μόνο προφορικά φίλε Γιώργο και αυτό αν γνωρίζει απο ΚΟΚ (Η γυναίκα πιθανόν να μην είχε δίπλωμα)

4) Όταν οδηγούμε... οδηγούμε... σκεφτόμαστε και κρατάμε τιμόνι. Αλλιώς παίρνουμε ταξί αν είμαστε συγχυσμένοι ή κουρασμένοι. Απαράβατος κανόνας αυτός.

Όσον αφορά το παιδί φίλε Γιώργο είσαι 100% λάθος. Πως μπορείς να προκαθορίσεις την πορεία ενός ανθρώπου βασισμένος στην συμπεριφορά του πατέρα του , όχι σαν τρόπο ζωής, αλλά σαν οδική αγωγή/μάθηση; Υπάρχουν παιδιά που άλλαξαν τον κόσμο ενώ ήταν ορφανά ή είχαν πατέρα "άχρηστο" κατα κοινωνικά πρότυπα. Απαράδεκτο για μένα να χαρακτηρίζεις την απώλεια του παιδιού ως "ανεπαίσθητη" (έμμεσα αυτό έκανες).

Gandalf
    1.ΣΩΣΤΟ !!!!(αν δεν προλαβεις να το τοποθετησεις???)
    2.ΣΩΣΤΟ !!!!(αν μεινεις στην εθνικη που θα σταματησεις???)
    3.ΕΝ ΜΕΡΗ ΣΩΣΤΟ !!!!(αν ξερεις οτι οδηγω επικυνδινα, δλδ αν σου προκαλει φοβο ο τροπος με τον οποιο οδηγω η φροντιζεις να με αναχαιτησεις η δεν μπαινεις.δεν ειναι αναγκη να εχεις διπλωμα η γνωσεις στο τιμονι για να σε τρομαζει ο τροπος που οδηγει κανεις)
    4.ΣΩΣΤΟ 1000%

οσον αφορα το παιδι...κυριακη πρωι κατω απο το σπιτι μου τυπος πλενει το αμαξι του και εχει παρεα τον 6χρονο γιο του.καποια στιγμη περναει αλλο αυτοκινητο απο το στενο και ο πατερας εξανισταται γιατι λεει ολοι απο δω θα περασετε???λεωφορο δεν εχει 3 στενα πιο πανω???ο οδηγος του διερχομενου αυτοκινητου του λεει κατι γαλικα μια και το επιχηρημα ειναι το λιγοτερο σαχλο και τοτε ο μικρος περνει φορα και κλωτσα το διερχομενο οχημα κατα μανα κατα κυρη...επισης στο θρεντακι για τη κυκλοφοριακη αγωγη λεμε και ξαναλεμε οτι την παιδεια την αποκτας μικρος και οσοι ειναι γονεις πρεπει να δινουν το καλο παραδειγμα στα παιδια τους προκειμενου να αλλαξουν τα πραματα.γιατι το λεμε ακριβως αυτο???μηπως γιατι αν μεγαλωσει με σωστα προτυπα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να γινει σωστος ανθρωπος ενω σε διαφοερτικη περιπτωση εχει περισσοτερες πιθανοτητες για το αντιθετο???στη προκειμενη περιπτωση μηπως μιλαμε για το αντιθετο???α και κατι ακομα...δεν ειναι ο θανατος του παιδιου ανεπαισθητος???ΟΧΙ????ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ???ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΛΔ...

XeRox member......
    πιστευεις εχει νοημα να απαντησω σε κατι που εκ των προτερων δηλωνεις οτι δεν θα πιστεψεις?

το αν κανω αυτοκριτικη η οχι πως μπορεις να το ξερεις ?και οσο για το αν κριτικαρω τους αλλους εχω να σου πω φιλε μου οτι εχω καθε δικαιωμα να κριτικαρω και να με κριτικαρουν.οταν εχω λαθος ειμαι ετοιμος να το παραδεχτω και να ζητησω συγγνωμη.αν κανω τοσο μεγαλο λαθος που να θεση σε κινδυνο τον εαυτο μου, την οικογενεια μου, την δικη σου, του φιλου μου η οποιουδηποτε αλλου ανθρωπου οτι και να παθω ειμαι υπευθηνος εγω και μονο εγω και τοτε...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ !!!!!!!

δεν πιστευω οτι εχει νοημα να απαντησεις σε κατι τετοιο......ειμαι αρκετα συνειδητοποιημενος
    ωστε να μην περιμενω απαντηση σε ενα τετοιο ερωτημα.....
    το εαν θα σε πιστεψω, αυτο ειναι αλλο θεμα....

σιγουρα δεν μπορω να ξερω εαν κανεις αυτοκριτικη η οχι γι'αυτο το λογο κ εγραψα "ας κανουμε"
    πραγμα το οποιο δηλωνει προτροπη......

το γεγονος οτι κανεις κριτικη, οπως κ σχεδον ολος ο κοσμος, θα το αφησω απλα ασχολιαστο...

τωρα το εαν θα κανεις "εσυ" ενα λαθος το οποιο θα θεση σε κινδυνο καποιους ανθρωπους
    δεν σε καθιστα μονο υπευθυνο αλλα κ υπολογο απεναντι σε αυτους τους ανθρωπους.
    πιστευω επισης οτι οχι μονο δεν μπορουμε να "μπουμε" στην ψυχολογια ενος
    ανθρωπου που βρισκεται σε αυτη τη θεση, αλλα ουτε καν να τη φανταστουμε.....

οποτε ας αφησουμε στην ακρη δηλωσεις του στυλ, "ειμαι εγω υπευθυνος" κτλ
    κ ας προσπαθησουμε, απο τη μερια του ο καθενας μας, να γινουμε καλυτεροι
    ανθρωποι πρωτα κ υστερα ολα τ'αλλα....

δεν πιστευω οτι εχει νοημα να απαντησεις σε κατι τετοιο......ειμαι αρκετα συνειδητοποιημενος
    ωστε να μην περιμενω απαντηση σε ενα τετοιο ερωτημα.....
    το εαν θα σε πιστεψω, αυτο ειναι αλλο θεμα....

σιγουρα δεν μπορω να ξερω εαν κανεις αυτοκριτικη η οχι γι'αυτο το λογο κ εγραψα "ας κανουμε"
    πραγμα το οποιο δηλωνει προτροπη......

το γεγονος οτι κανεις κριτικη, οπως κ σχεδον ολος ο κοσμος, θα το αφησω απλα ασχολιαστο...

τωρα το εαν θα κανεις "εσυ" ενα λαθος το οποιο θα θεση σε κινδυνο καποιους ανθρωπους
    δεν σε καθιστα μονο υπευθυνο αλλα κ υπολογο απεναντι σε αυτους τους ανθρωπους.
    πιστευω επισης οτι οχι μονο δεν μπορουμε να "μπουμε" στην ψυχολογια ενος
    ανθρωπου που βρισκεται σε αυτη τη θεση, αλλα ουτε καν να τη φανταστουμε.....

οποτε ας αφησουμε στην ακρη δηλωσεις του στυλ, "ειμαι εγω υπευθυνος" κτλ
    κ ας προσπαθησουμε, απο τη μερια του ο καθενας μας, να γινουμε καλυτεροι
    ανθρωποι πρωτα κ υστερα ολα τ'αλλα....
    για να με πιστεψεις η οχι πρεπει να σου απαντησω, πραγμα που εισαι αρκετα συνειδητοποιημενος για να μην το περιμενεις.η προτροπη σου ειναι σωστη και καλοδεχουμενη.το αν θα αφησεις κατι ασχολιαστο ειναι καθαρα προσωπικο σου θεμα και δεν μπορω ουτε θελω να υπεισελθω σε αυτο.γραφουμε και παραπανω οτι χωρις ψυχολογια ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙΣ !!!ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΙΘ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ!!!

κραταω το ας προσπαθησουμε......και λεω +1000

XeRox member......
    για να με πιστεψεις η οχι πρεπει να σου απαντησω, πραγμα που εισαι αρκετα συνειδητοποιημενος για να μην το περιμενεις.η προτροπη σου ειναι σωστη και καλοδεχουμενη.το αν θα αφησεις κατι ασχολιαστο ειναι καθαρα προσωπικο σου θεμα και δεν μπορω ουτε θελω να υπεισελθω σε αυτο.γραφουμε και παραπανω οτι χωρις ψυχολογια ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙΣ !!!ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΙΘ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ!!!

κραταω το ας προσπαθησουμε......και λεω +1000

φιλε μου εχω μαθει να μην εμπιστευομαι ουτε τον ιδιο μου τον εαυτο........
    γιατι ειμαι ανθρωπος πανω απ'ολα.....κ σαν ανθρωπος θα υπαρξουν στιγμες που
    θα κανω κ καποια λαθη....
    δωσε μου ενα λογο για να πιστεψω εσενα......

οσο για τα υπολοιπα......+10000

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αφιερωμένο
    από Nefeli- στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2004, 14:12
  2. Ένα τραγουδάκι αφιερωμένο εξαιρετικά!
    από superfour στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 10:16
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 22:56
  4. Αφιερωμένο....
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 10:21
  5. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στον JULIUS
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2