Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 123

Θέμα: Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Δυστυχώς ή ευτυχώς Αυτά που λες είναι η πραγματικότητα. Άκυροι γάμοι από την μέρα που ξεκίνησαν, από τη μέρα που χάθηκαν στην ένωσή τους, από τη μέρα που τους έφαγε η μονοτονία. Γάμοι που έγιναν για λάθος λόγους, με λάθος ανθρώπους, σε λάθος στιγμή! Δεν φταίει η ρουτίνα ούτε η καθημερινότητα. φταίνε οι λόγοι που αποφασίζουν δύο άνθρωποι να παντρευτουν.

Και βέβαια υπάρχουν ζευγάρια που θα ζουν ευτυχισμένα μέχρι το τέλος. Γιατί έκαναν σωστές επιλογές, γιατί δεν κινήθικαν με λάθος κίνητρα. Δεν φταίνε οι εξωγενείς παράγοντες. Φταίνε οι ίδιοι!

Χάνονται μέσα σε ένα γάμο. Αφήνονται. Νομίζουν πως αυτό ήταν και τελείωσε τώρα μπορούν να αφήσουν τον εαυτό τους στο έλεος του χρόνου. Όχι δεν είναι έτσι. Αγαπάς τον συντροφό σου αλλά συνεχίζεις να αγαπάς και εσένα τον ίδιο. Κι αν αυτά τα δύο δε μπορείς να τα συνδιάσεις τότε έισαι χαμένος/νη. Δεν επαναπαύεσαι γιατί "έδεσες τον γάιδαρό σου.

Ναι υπαρχουν όμορφες σχέσεις. Είναι οι αλιθηνές σχέσεις, μεταξύ αληθινών ανθρώπων. Το ψέμα και ο εγωισμός δεν έφερε ποτέ καλά αποτελέσματα. πολύ παντρεύτικαν για να κάνουν οικογένεια, για τα χρήματα, για την θεογκόμενα/ τον θεογκόμενο, επειδή παντρεύτικε η μικρή τους αφρεφή/αδερφός, γιατί έπρεπε με κάποιον τρόπο να φύγουν από το σπίτι και τόσοι άλλοι λόγοι άκυροι για έναν γάμο. Για μια απόφαση που κρατάει (πρέπει να κρατάει μια ζωή) Κάποιοι παντρεύτικαν χωρίς να οριμάσουν, χωρίς να προλάβουν να γνωρίσουν πέντε πράγματα. Χωρίς να είναι ικανοί να ζήσουν με έναν άνθρωπο για όλη τους τη ζωή.

όλα αυτά δυστυχώς έχουν γίνει κανόνες. Κι όμως υπάρχουν εξερέσεις. Κι αν αυτοί που πιστεύουν στις εξεραίσεις θεορούντε ονειροπόλοι, προτιμώ να είμαι σε αυτή την κατηγορία παρά να κάνω δυστυχισμένους πολλούς ανθρώπους.

Υπαρχουν όμορφες σχέσεις. Είναι αυτές που τις βρίσκεις δύσκολα μα όταν την βρεις σίγουρα την κρατάς όπως κρατάς την τελευταία σου ανάσα πριν βουτίξεις στη θάλασσα. Όπως κρατάς ένα μικρό χελιφόνι με σπασμένη φτερούγα στα χέρια! Τόσο απαλά και τόσο έντονα. Και σε γεμίζει το κάθε δευτερόλεπτο. Δεν χρειάζεται παραπάνω χρόνο η ευτυχία! Μικρές στιγμές είναι!

όμορφες σχέσεις. Όμορφες σκέψεις!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

όμορφες σχέσεις. Όμορφες σκέψεις!

ΜΑιρα

ξερεις..

εισαι μεσα στο μυαλο μου αλλα τα μετεφερες τελεια γραπτως..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Ωραια τοτε γιατι ξενερωνουμε και χαλανε οι σχεσεις....

Την απαντηση την εδωσε ο gavos ,την πρωτη απαντηση σε αυτο το τοπικ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    .. Λέω ότι γνωρίζω κάποια ζευγάρια δυστυχώς λίγα που αγαπιούνται μπλα μπλα μπλά όπως λες κι εσύ.. Αυτοί μου θυμίζουν ότι είναι δυσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.. Όσο για την ερώτηση σου στο όνομα του thread απαντάω ότι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας είναι αυτη που καθορίζει τελικά και τη σχέση με τον οποιονδήποτε.. Μία αποτυχημένη σχέση με ενα συντροφο είναι περισσότερο μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση παρά ερευνας παράκεντρων ευθυνών και παγκόσμιας αδικίας..

"...η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας είναι αυτη που καθορίζει τελικά και τη σχέση με τον οποιονδήποτε..."

Λαθος στοχοι. Δεν γνωριζουμε τις αναγκες μας το ιδιο και οι συντροφοι μας,αρα λαθος επιλογες

Δεν αναλαμβανουμε την ευθηνη του εαυτου μας.

Προβαλουμε παντα την ιδιωτικη μας λογικη χωρις να ακουμε τα αιτηματα του αλλου.Στην ουσια δεν ακουμε ουτε τον εαυτο μας.

Δεν γνωριζουμε πως να επικοινωνουμε.Λειτουργουμε ανταγωνιστικα.Εμπιστευομαστε ελαχιστα.Πολλες φορες ή παντα ,προσπαθουμε να αποτυχουμε ετσι ωστε να ξανααποδειξουμε στον εαυτο μας τη σαχλαμαρα που πιστευουμε (ιδιωτικη λογικη),οτι οι σχεσεις ειναι ανεφικτες οτι ολες οι γυναικες ειναι που.... οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια,οτι ειμαστε μονοι μας ,οτι κανεις δε μας καταλαβαινει κι ολες τις αλλες σαχλαμαρες.
    Κανουμε ετσι τρομερα λογικα λαθη. Απο τις μια,δυο,πεντε εμπειριες βγαζουμε συμπερασματα για ολους κι ολα.Και μονο του οτι οι ιστοριες επαναλαμβανονται με παραλλαγες θα επρεπε να μας θορυβει,οτι κατι κανουμε λαθος εμεις.Κυριως δεν ακουμε τον εαυτο μας

Να ειστε βεβαιοι οτι αν αποτυνχανεται ,φταιτε.Εγω το πιστευω για μενα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

ποσο δικιο εχεις..

Την απαντηση την εδωσε ο gavos ,την πρωτη απαντηση σε αυτο το τοπικ

"...η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας είναι αυτη που καθορίζει τελικά και τη σχέση με τον οποιονδήποτε..."

Λαθος στοχοι. Δεν γνωριζουμε τις αναγκες μας το ιδιο και οι συντροφοι μας,αρα λαθος επιλογες

Δεν αναλαμβανουμε την ευθηνη του εαυτου μας.

Προβαλουμε παντα την ιδιωτικη μας λογικη χωρις να ακουμε τα αιτηματα του αλλου.Στην ουσια δεν ακουμε ουτε τον εαυτο μας.

Δεν γνωριζουμε πως να επικοινωνουμε.Λειτουργουμε ανταγωνιστικα.Εμπιστευομαστε ελαχιστα.Πολλες φορες ή παντα ,προσπαθουμε να αποτυχουμε ετσι ωστε να ξανααποδειξουμε στον εαυτο μας τη σαχλαμαρα που πιστευουμε (ιδιωτικη λογικη),οτι οι σχεσεις ειναι ανεφικτες οτι ολες οι γυναικες ειναι που.... οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια,οτι ειμαστε μονοι μας ,οτι κανεις δε μας καταλαβαινει κι ολες τις αλλες σαχλαμαρες.
    Κανουμε ετσι τρομερα λογικα λαθη. Απο τις μια,δυο,πεντε εμπειριες βγαζουμε συμπερασματα για ολους κι ολα.Και μονο του οτι οι ιστοριες επαναλαμβανονται με παραλλαγες θα επρεπε να μας θορυβει,οτι κατι κανουμε λαθος εμεις.Κυριως δεν ακουμε τον εαυτο μας

Να ειστε βεβαιοι οτι αν αποτυνχανεται ,φταιτε.Εγω το πιστευω για μενα.

Συμφωνώ

Να πω και κάτι ακόμα .....

υπάρχουν αναμεσα μας κάποιοι που αποτελούν εξέραιση. Και τους αντιμετωπίζουμε σαν από άλλο πλανήτη. Ανθρώπους χωρίς εγωισμούς, χωρίς ανταγωνισμούς. Γεμάτους αγάπη και δεν μορούμε να τους καταλάβουμε. Έχουμε αποξενωθεί τόσο πολύ, έχουμε χάσει κάθε επαφή με τον εαυτό μας, που δεν αγαπάμε ούτε καν εμάς. Δεν αναγνωρίζουμε την αγάπη. Κι όμως σε κάθε λέξη μας την γυρεύουμε. Και μπορεί να είναι εκεί μπροστά. "Αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου" είχε πει κάποιος. Και βέβαια πρέπει πρώτα να μάθουμε να αγαπάμε εμάς για να δώσουμε αυτό το μεγαλείο και στον απέναντί μας. Ή μάλλον όχι απέναντί μας, στον δίπλα μας, γιατί σε μια σχέση δεν είμαστε ποτέ απέναντι. είμαστε δίπλα!!!!

"Υπάρχει αγάπη, την είδα στα μάτια τους!"

Μαιρα

ειχεις πολυ δικιο..

ειναι η μοδα της εποχης , να σνομπαρουμε αυτα που ουσιαστικα επιθυμουμε..

κ ολο αυτο επιστρεφει στο οτι ετσι διδαχτηκαμε να τρεχουμε με το ρευμα, να μην μαθαινουμε εμας τους ιδιους ..

σιγουρα δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι ιδιοι...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
    Νυχτώνει.Και τότε είναι που οι σκέψεις γίνονται όλο και πιο έντονες όλο και πιο επικίνδυνες. Είμαι μόνος μου.Ξανά για άλλο ένα βράδυ πνίγομαι σε ένα μπουκάλι κρασί, σε δύο μάτια δακρυσμένα και σε σκέψεις που δηλητηριάζουν το μυαλό μου.Ναι, η οικογένεια απουσιάζει ελέω καλοκαιριού.Όλοι οι αντίστοιχοι παντρεμένοι φίλοι με μακαρίζουν, ζηλεύουν θα έλεγα την απόλυτη ελευθερία που βιώνω αυτόν τον καιρό.
    -Μπράβο ρε φίλε.Και τι δεν θα έδινα να ήμουν στη θέση σου.Βόλτες, ξάπλες, μάσες και …τα τυχερά σου.
    Είναι συνηθισμένη φράση που έχω βαρεθεί να ακούω.Ώστε όλοι οι παντρεμένοι επιθυμούν να βρεθούν στη θέση μου ε? Τότε τι σκατά παντρεύεσαι ρε μαλάκα? Όχι.Δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω.Εγώ ο καλός.Το άμεμπτου ηθικής τσογλάνι που θύμωσε και τα χώνει σε όλους και σε όλα.
    Ζούμε λοιπόν όλοι το αντίστοιχο δράμα μας.Δουλειά, σπίτι, αγκαλιά με την αγαπημένη σου γυναίκα, παντοφλίτσες,τηλεόραση και η ζωή να περνάει.Η ρουτίνα σε όλο της το μεγαλείο. Στα μάτια της φαντάζομαι ότι ξεφτίζει η εικόνα του υπερεραστή, του γκόμενου, του αθλητικού πλαταρά που έτρωγε σίδερα.Τη θέση του έχει πάρει ένας συμπαθητικός καραφλός ευτυχώς χωρίς κοιλιά ακόμα(δηλαδή έτσι πιστεύω) που μεγαλώνει και γκρινιάζει…Γκρινιάζει γιατί νιώθει να χάνεται η μαγεία της στιγμής, γιατί ο γαμημένος ο χρόνος πάει να τον παρασύρει, να τον καταπιεί.
    Κι εκείνη η απόλυτη σεξοβόμβα της αρχικής γνωριμίας μοιάζει θολή πίσω από τα κιλά της που προστίθενται χρόνο με το χρόνο.Σαν να έδεσε τον γάιδαρο … Η τρελή διάθεση για αχαλίνωτο σεξ έχει παραχωρήσει τη θέση της στην ξάπλα στο «Άσε με είμαι κουρασμένη, μα όλο αυτό σκέφτεσαι?»
    Κι όμως. Έχεις όνειρα ακόμα. Παλεύεις.Δεν συμβιβάζεσαι.Εσύ λες θα τα καταφέρεις καλύτερα. Ούτε ρουτίνα ούτε μιζέρια ούτε τίποτα. Μάλλον ονειροβατείς.
    Ουτοπικό σε βρίσκω. Θέλεις και μια ισοπεδωτική θεωρία? Δεν υπάρχει τίποτα.
    Ούτε οικογένεια ούτε σχέση ούτε γάμος. Όλα ένα μεγάλο κενό.Φοβάμαι να το πιστέψω αλλά και δυσκολεύομαι να το αντικρούσω.Δεν έχω βλέπεις επιχειρήματα.Να τα τρίψω στη μούρη αυτού του αλήτη του χρόνου που με κοιτάζει και κρυφογελάει κουνώντας το κεφάλι του.
    Κάποιοι φίλοι ήδη χώρισαν.Άλλοι ζουν μέσα στον συμβατικό γάμο τους απατώντας τη γυναίκα τους είτε με άλλη αληθινή ερωμένη είτε με υποκατάστατα(κομπιούτερ play station κλπ).Ω μα ναι.Δεν είναι απαραίτητο να ξενοπηδήξης για να έχεις απατήσει τον σύντροφό σου.Το κάνεις το ίδιο καλά ακόμα και όταν είσαι με τις ώρες μέσα σε ένα υπολογιστή αδιαφορώντας για όλα γύρω σου.Ή ακόμα χειρότερα όταν ξεγκαβώνεσαι στην παιγνιδομηχανή που σου τρώει το χρόνο λίγο λίγο. Ή όταν είσαι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι προσπαθώντας να γεμίσεις το απέραντο κενό σου.
    Πολλά χρόνια πριν ελεύθερος γαρ βρέθηκα σε συζήτηση με φίλους.Ένας από αυτούς είπε το εξής: Γνωρίζεσαι, παντρεύεσαι και μετά αρχίζεις τα χόμπι.Ξέρεις. Κυνήγι, ψάρεμα με καλάμι από τα βραχάκια, ποδόγυρος κλπ.Τότε γέλασα με ειρωνεία σχεδόν.Μου φάνηκε τόσο απίστευτο τόσο μακρινό.Ά ρε φίλε.Μάλλον ήσουν πιο έμπειρος από μένα.
    Φυσικά σε λίγο θα φάω κράξιμο από τους αθεράπευτα ρομαντικούς που πιστεύουν θεωρίες του στυλ «η αγάπη κρατάει για πάντα» «όταν αγαπάς μπλα μπλα μπλα …» και λοιπές παπαριές.
    Θα μπορούσα να γράφω για ώρες.Όχι.Αυτό το κείμενο δεν σε ταξιδεύει σε καταπράσινα λιβάδια ή σε μαγευτικές ακρογιαλιές. Είναι ειλικρινές όμως και λυπάμαι που με μελαγχολεί.
    Θα αδειάσω το μπουκάλι έτσι για να ζαλιστώ.Να ονειρευτώ αν θέλεις ένα καλύτερο πρωινό για όλους μας.Ελπίζω το πρωί να έχουν στεγνώσει τα μάτια μου.
    Ελπίζω…Καλή μου νύχτα.Καληνύχτα και σε σας.

Υ.Γ.Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε το προηγούμενο βράδυ.Σήμερα που το ξανακοιτάζω δεν επιθυμώ να αλλάξω κάτι.

Ολες αυτές οι σκέψεις και είσαι ακόμα ανύπαντρος? Σκέψου να παντρευτείς.
    Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον γρύλο :rotflmao:
    Λοιπόν να σε πληροφορήσω σαν παντρεμένος, οτι το πως θα καταλήξεις (τηλεορασάκιας, με κοιλίτσες κτλπ) είναι θέμα προσωπικό σου και όχι αποτέλεσμα του γάμου.
    Στο χέρι σου είναι να μην αφήσεις μια σχέση να ρουτινιάσει.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    Μαιρα

ειχεις πολυ δικιο..

ειναι η μοδα της εποχης , να σνομπαρουμε αυτα που ουσιαστικα επιθυμουμε..

κ ολο αυτο επιστρεφει στο οτι ετσι διδαχτηκαμε να τρεχουμε με το ρευμα, να μην μαθαινουμε εμας τους ιδιους ..

σιγουρα δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι ιδιοι...

Και ξέρεις ποιο είναι το γέλιο? Το ότι δεν είμαστε ίδιοι είναι που κάνει τόσο όμορφη τη ζωή!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    [i]

Δεν πιστευω σε Θεο και δεν τον χρειαζομαι να μου ευλογησει το δεσμο με τον αγαπημενο μου...

Το συμπαθώ αυτό το κορίτσι :wacko:

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
    Νυχτώνει.Και τότε είναι που οι σκέψεις γίνονται όλο και πιο έντονες όλο και πιο επικίνδυνες. Είμαι μόνος μου.Ξανά για άλλο ένα βράδυ πνίγομαι σε ένα μπουκάλι κρασί, σε δύο μάτια δακρυσμένα και σε σκέψεις που δηλητηριάζουν το μυαλό μου.Ναι, η οικογένεια απουσιάζει ελέω καλοκαιριού.Όλοι οι αντίστοιχοι παντρεμένοι φίλοι με μακαρίζουν, ζηλεύουν θα έλεγα την απόλυτη ελευθερία που βιώνω αυτόν τον καιρό.
    -Μπράβο ρε φίλε.Και τι δεν θα έδινα να ήμουν στη θέση σου.Βόλτες, ξάπλες, μάσες και …τα τυχερά σου.
    Είναι συνηθισμένη φράση που έχω βαρεθεί να ακούω.Ώστε όλοι οι παντρεμένοι επιθυμούν να βρεθούν στη θέση μου ε? Τότε τι σκατά παντρεύεσαι ρε μαλάκα? Όχι.Δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω.Εγώ ο καλός.Το άμεμπτου ηθικής τσογλάνι που θύμωσε και τα χώνει σε όλους και σε όλα.
    Ζούμε λοιπόν όλοι το αντίστοιχο δράμα μας.Δουλειά, σπίτι, αγκαλιά με την αγαπημένη σου γυναίκα, παντοφλίτσες,τηλεόραση και η ζωή να περνάει.Η ρουτίνα σε όλο της το μεγαλείο. Στα μάτια της φαντάζομαι ότι ξεφτίζει η εικόνα του υπερεραστή, του γκόμενου, του αθλητικού πλαταρά που έτρωγε σίδερα.Τη θέση του έχει πάρει ένας συμπαθητικός καραφλός ευτυχώς χωρίς κοιλιά ακόμα(δηλαδή έτσι πιστεύω) που μεγαλώνει και γκρινιάζει…Γκρινιάζει γιατί νιώθει να χάνεται η μαγεία της στιγμής, γιατί ο γαμημένος ο χρόνος πάει να τον παρασύρει, να τον καταπιεί.
    Κι εκείνη η απόλυτη σεξοβόμβα της αρχικής γνωριμίας μοιάζει θολή πίσω από τα κιλά της που προστίθενται χρόνο με το χρόνο.Σαν να έδεσε τον γάιδαρο … Η τρελή διάθεση για αχαλίνωτο σεξ έχει παραχωρήσει τη θέση της στην ξάπλα στο «Άσε με είμαι κουρασμένη, μα όλο αυτό σκέφτεσαι?»
    Κι όμως. Έχεις όνειρα ακόμα. Παλεύεις.Δεν συμβιβάζεσαι.Εσύ λες θα τα καταφέρεις καλύτερα. Ούτε ρουτίνα ούτε μιζέρια ούτε τίποτα. Μάλλον ονειροβατείς.
    Ουτοπικό σε βρίσκω. Θέλεις και μια ισοπεδωτική θεωρία? Δεν υπάρχει τίποτα.
    Ούτε οικογένεια ούτε σχέση ούτε γάμος. Όλα ένα μεγάλο κενό.Φοβάμαι να το πιστέψω αλλά και δυσκολεύομαι να το αντικρούσω.Δεν έχω βλέπεις επιχειρήματα.Να τα τρίψω στη μούρη αυτού του αλήτη του χρόνου που με κοιτάζει και κρυφογελάει κουνώντας το κεφάλι του.
    Κάποιοι φίλοι ήδη χώρισαν.Άλλοι ζουν μέσα στον συμβατικό γάμο τους απατώντας τη γυναίκα τους είτε με άλλη αληθινή ερωμένη είτε με υποκατάστατα(κομπιούτερ play station κλπ).Ω μα ναι.Δεν είναι απαραίτητο να ξενοπηδήξης για να έχεις απατήσει τον σύντροφό σου.Το κάνεις το ίδιο καλά ακόμα και όταν είσαι με τις ώρες μέσα σε ένα υπολογιστή αδιαφορώντας για όλα γύρω σου.Ή ακόμα χειρότερα όταν ξεγκαβώνεσαι στην παιγνιδομηχανή που σου τρώει το χρόνο λίγο λίγο. Ή όταν είσαι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι προσπαθώντας να γεμίσεις το απέραντο κενό σου.
    Πολλά χρόνια πριν ελεύθερος γαρ βρέθηκα σε συζήτηση με φίλους.Ένας από αυτούς είπε το εξής: Γνωρίζεσαι, παντρεύεσαι και μετά αρχίζεις τα χόμπι.Ξέρεις. Κυνήγι, ψάρεμα με καλάμι από τα βραχάκια, ποδόγυρος κλπ.Τότε γέλασα με ειρωνεία σχεδόν.Μου φάνηκε τόσο απίστευτο τόσο μακρινό.Ά ρε φίλε.Μάλλον ήσουν πιο έμπειρος από μένα.
    Φυσικά σε λίγο θα φάω κράξιμο από τους αθεράπευτα ρομαντικούς που πιστεύουν θεωρίες του στυλ «η αγάπη κρατάει για πάντα» «όταν αγαπάς μπλα μπλα μπλα …» και λοιπές παπαριές.
    Θα μπορούσα να γράφω για ώρες.Όχι.Αυτό το κείμενο δεν σε ταξιδεύει σε καταπράσινα λιβάδια ή σε μαγευτικές ακρογιαλιές. Είναι ειλικρινές όμως και λυπάμαι που με μελαγχολεί.
    Θα αδειάσω το μπουκάλι έτσι για να ζαλιστώ.Να ονειρευτώ αν θέλεις ένα καλύτερο πρωινό για όλους μας.Ελπίζω το πρωί να έχουν στεγνώσει τα μάτια μου.
    Ελπίζω…Καλή μου νύχτα.Καληνύχτα και σε σας.

Υ.Γ.Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε το προηγούμενο βράδυ.Σήμερα που το ξανακοιτάζω δεν επιθυμώ να αλλάξω κάτι.

resital aftolipisis

merika xronia prosopikis anazitisis isos voi8isoun pigene ke se kana psixologo

na se enimeroso mono oti enas patsino i enas nteniro
    mono omorfi den ine ke exoun pola perisotera apo osa po8is na sou do8oun me parakalia ston 8eo:rotflmao: :rotflmao:

an isoun xirafetimenos andras opos ke na isoun den 8a ixe simasia

[edited by Nostra]
    :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Συμφωνώ

Να πω και κάτι ακόμα .....

υπάρχουν αναμεσα μας κάποιοι που αποτελούν εξέραιση. Και τους αντιμετωπίζουμε σαν από άλλο πλανήτη. Ανθρώπους χωρίς εγωισμούς, χωρίς ανταγωνισμούς. Γεμάτους αγάπη και δεν μορούμε να τους καταλάβουμε. Έχουμε αποξενωθεί τόσο πολύ, έχουμε χάσει κάθε επαφή με τον εαυτό μας, που δεν αγαπάμε ούτε καν εμάς. Δεν αναγνωρίζουμε την αγάπη. Κι όμως σε κάθε λέξη μας την γυρεύουμε. Και μπορεί να είναι εκεί μπροστά. "Αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου" είχε πει κάποιος. Και βέβαια πρέπει πρώτα να μάθουμε να αγαπάμε εμάς για να δώσουμε αυτό το μεγαλείο και στον απέναντί μας. Ή μάλλον όχι απέναντί μας, στον δίπλα μας, γιατί σε μια σχέση δεν είμαστε ποτέ απέναντι. είμαστε δίπλα!!!!

"Υπάρχει αγάπη, την είδα στα μάτια τους!"
    Δεν εχω γνωρισει ποτε τετοιους ανθρωπους.Εχω διαβασει γι αυτους στη λογοτεχνια.Δε μπορω να καταλαβω αν ενας ανθρωπος "γεματος" αγαπη ειναι υγειης ,ή φυσιολογικος ή αρρωστος.Η απαντηση δεν ειναι αυτονοητη.
    Ξερω πως οι καλοι ανθρωποι που εχω γνωρισει ,κατα κανονα ,το κρυβουν.

Αλλα γιατι αναφερθηκες στους "ανθρωπους γεματους αγαπη";
    Τετοιοι ανθρωποι,αν υπαρχουν, θα ειναι εντελως ανικανοι για σχεσεις.

τωρα αν πω οτι το καταλαβα ...θα πω ψεμματα..

τι εννοεις ??

Δεν εχω γνωρισει ποτε τετοιους ανθρωπους.Εχω διαβασει γι αυτους στη λογοτεχνια.Δε μπορω να καταλαβω αν ενας ανθρωπος "γεματος" αγαπη ειναι υγειης ,ή φυσιολογικος ή αρρωστος.Η απαντηση δεν ειναι αυτονοητη.
    Ξερω πως οι καλοι ανθρωποι που εχω γνωρισει ,κατα κανονα ,το κρυβουν.

Αλλα γιατι αναφερθηκες στους "ανθρωπους γεματους αγαπη";

Χμμμμμ, έχεις δίκιο. Είναι ανίκανοι γιατί αυτό που έχουν είναι τόσο δυνατό και όμορφο που θελουν να το μοιραστούν, όχι με έναν αλλά με όλη την οικουμένη!

Αν όμως υπάχουν αυτοί, τότε θα υπάρχει και όλη παρακάτω σκάλα! Δεν μπορεί να φτάνεις τοσο ψηλά χωρίς τα υπόλοιπα σκαλοπάτια! άρα υπάρχουν άνθρωποι που μποούν να αγαπήσουν!

(εκεί ήταν το πόιντ, σορρυ που δεν ήταν κατανοητο! )

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    οι σοφοι με τις ειρωνιες..κ τους χλευασμους..
    emena min me katigoris
    ego apo tote pou i ginekes me ma8an tin ali8ini agapi tin efarmozo ka8imerina...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

τωρα αν πω οτι το καταλαβα ...θα πω ψεμματα..

τι εννοεις ??
    Μπορεις να σκεφτεις ενα "ανθρωπο γεματο αγαπη" να ειναι παραλληλα και γεματος παθος;
    Σκληροτητα;
    Να ειναι επικυνδινος;
    Ανεξαρτητος;
    Δεν ζηταμε απο το-την συντροφο μας να ειναι μονο καλος-η, ...ζηταμε κι ολα τα αλλα

Μετα δε ζηταμε απο το-την συντροφο μας να νιωθει αγαπη για ολο τον κοσμο παρα μονο για μας.
    Πχ μια γυναικα "γεματη αγαπη" θα αγαπουσε κι αλλους αντρες.Κι εννοω θα ηταν και με αλλους αντρες .Το ιδιο ισχυει και για εναν αντρα "γεματο αγαπη".Απο αυτους ζηταμε να ειναι καλοι με ολους αλλα να αγαπανε μονο εμας.(τωρα ειδα οτι το εγραψε και η Μaira)

Σκεφτομαι να εχει ματια γεματα αγαπη και να σου ρχετε να του ριξεις μια μουτζα ,γιατι δεν ειναι ανθρωπινος.Δεν ειναι προσβασιμος.Γιατι κατα βαθος θα του ζητηθει να θημωσει,να εναντιωθει ,να κακιωσει.Να συγκρουστει,να μαλωσει.Κανεις δεν δεχεται εναν απολυτα καλο ανθρωπο.(Αν υπαρχει τετοιος)Γι αυτο και κρυβονται.

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η αλήθεια για τη δημιουργία του άντρα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 11:33
  2. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι...
    από fastheo στο forum Αντιπαραθέσεις