παληκάρια και εμείς όμως δεν πάμε πίσω...

Σκηνικό που έγινε την Παρασκευή με έκανε να βάλω τα γέλια με αποτέλεσμα ο τύπος να κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό απο την οργή που όμως δεν μπορούσε να εκφράσει καθώς απλά δεν συμμετείχα.

Ξεκινώ απο το φανάρι της Αγ.Κωνσταντίνου, δεξιά λωρίδα (ίδιο σημείο με αυτό που λέμε)... και ανεβαίνω... με το Tigra... έχοντας στο μυαλό μου πάντα μηχανές που θα έρθουν βολίδα απο κάτω, ανάβω φλάς , τσεκάρω και μπαίνω με μειωμένη ταχύτητα στην μεσαία... στα 50-60 μέτρα πίσω μου ενα typhoon 50cc με τύπο που αντί για κράνος φόραγε το κλασσικό κιούπι.

Υπολογίζω λοιπόν να μην τον τρομάξω και μπαίνοντας ανοίγω γκάζι (ΜΕ ΦΛΑΣ και προπορευόμενος του)...

Λοιπόν... προχωράμε και φτάνουμε στο φανάρι του Αμαρουσίου και ο τύπος με περνάει... προχωράει 50-60 μέτρα και ξαφνικά θυμάται και φρενάρει σιγά-σιγά... έρχεται στο παράθυρο του οδηγού σε μένα ... να βρίζει, να ουρλιάζει, να χτυπιέται... σε κάποια στιγμή βάζει την κεφάλα του απο το παράθυρο ίσα-'ισα... ενώ του χαμογελώ και του λέω να προχωρήσει γιατί ρε παληκάρια δεν γούσταρα καυγά. Όποιος και να έχει δίκιο δεν βρίσκεις άκρη έτσι... και το ορκίζομαι οτι οχι απλά τον είχα... ούτε θα ήξερε απο που θα του ερχόταν κιόλας...

Εν πάσει περιπτώσει...

Το θέμα είναι οτι ο τύπος έφυγε ουρλιάζοντας με πίεση κοντά στο 23 και εγώ είχα ξεκαρδιστεί με την μαλακία που δέρνει κάποιους που καβαλούν δίτροχο και πραγματικά αγνοούν τον ΚΟΚ αλλά και το οτι .... ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ.... ΔΕΝ ΚΑΥΓΑΔΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...

Αν εγώ ήμουν παπάρας ... και είχα κουμπούρι και του κόλλαγα στην κουρούπα του, τι θα έκανε;
Αν εγώ ήμουν δολοφόνος και με το αυτοκίνητο όπως κινιόμασταν τον έριχνα , ηθελημένα ή άθελα (οχι και το καλύτερο να τσακώνεσαι ενώ οδηγείς)... τι θα γινόταν;

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ δηλαδή μπορεί να είσαι για να κάνεις τα παραπάνω;
Ποιές είναι οι πιθανότητες να μας/σας/τους τύχει περιστατικό με τύπο μαλάκα και κουμπούρι ή δολοφονικές διαθέσεις στον δρόμο;

Υ.Γ. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ήθελε ντε και καλά καυγά, αλλά με την έκφραση που είχε εμένα μου θύμιζε τον γέρο του muppet show... μόνο τα γέλια μου ερχόντουσαν. Κρίμα μόνο γιατί ήταν και νεαρός και περίμενα οτι τουλάχιστον τα νεύρα του θα μπορούσε να τα συγκρατήσει... ειδικά απο την στιγμή που δεν τον προκαλούσα και του έδινα και "δίκιο" για να φύγει...

Προσοχή στους τρελαμένους απο τον καύσωνα εκεί έξω παιδιά..

Gandalf