Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 112

Θέμα: Xwrismoi - Diazygia

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    sniper...

τις βρισιές θα τις σβύσω ... όντως παρεκτράπηκα... αλλά πες μου ειλικρινά.

Σε ενοχλούν οι βρισιές ή το περιεχόμενο του κειμένου;... και αν ναι... το περιεχόμενο δηλαδή... γιατί;

Λέω κάτι που δεν ισχύει...;;;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Ψιτ κοπελιά .... έχεις ξεχάσει χαρακτηρισμούς για Χοντέους... (΄'εχεις κάτι στο νου σου...? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
    για Kawasakiκούς.... (ελά τώρα..... )
    για Ducatisti (και εδω έχουμε θεματάκι τρελΟΟΟΟ!!!)
    και τι άλλο ξεχάσαμε? ? ?
    αααα αναι Yamahaκιδες (gkoyx gkoyx... αυτοί θα πάνε Σέριφο διακοπές...)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ελα ελα ...
    Pleaseeeeeeeee???

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    sniper...

τις βρισιές θα τις σβύσω ... όντως παρεκτράπηκα... αλλά πες μου ειλικρινά.

Σε ενοχλούν οι βρισιές ή το περιεχόμενο του κειμένου;... και αν ναι... το περιεχόμενο δηλαδή... γιατί;

Λέω κάτι που δεν ισχύει...;;;

Gandalf
    Kρίνεις πράγματα για τα οποία προφανέστατα δεν έχεις ιδέα....

Και μην αρχίσουμε τα εσύ που τα ξέρεις.....

Εσύ που δεν είσαι απόλυτος ξαφνικά αρχισες τα γαλλικά;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Μαγε για να παρει καποιος διαζυγιο δε σημαινει πως ξυπνησε ενα πρωι και ειπε ''α...ωραια τι κανω σημερα...αχ ναι μωρε ...να χωρισω..''

Οσο επιπονο ειναι για τα παιδια ειναι και για τους γονεις...

Συμφωνω οτι αυτα, παιδια ειναι αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που βρισκεται η λυση με τη καλη 8εληση και των 2 πλευρων και τα πραγματα λειτουργουν καλυτερα για ολους...

Σιγουρα υπαρχουν ζευγαρια επιπολαια αλλα ειναι φορες που ισως ειναι καλυτερα να χωριζουνε και να κρατανε τη σχεση σε ενα επιπεδο παρα να μενουν παντρεμενοι και να σφαζονται μπροστα στο παιδι κατω απο την ιδια στεγη...

Κι επειτα νομιζω πως ολα εχουν να κανουν με το πως 8α εξηγησεις αυτα τα πραγματα στο παιδι σου...Αν δεν εισαι ενοχικος και κομπλεξαρισμενος κι εχεις επιμονη και υπομονη 8α το μεταφερεις αυτο και στο παιδι σου...8α ειναι δυσκολο σιγουρα...αλλα νομιζω πως στο τελος 8α το κανεις να καταλαβει...:smilea:
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    και για να μην παρεξηγήσουν μερικοί εγω καταλαβα (αν κανω λαθος ας με διορθώσει ο βαγγελης) οτι θα του αρεσε μια μιξη των δυον εποχών μια μεση οδό και οχι τα ακρα

η απολυτη καταπίεση και η απολυτη ασυδοσία ειναι τα ακρα που κανεις δε θελει η μεση οδος ειναι παντα η καλυτερη λιγο απο ολα!

Δεν υπάρχουν εποχές και χάσμα γενεών Εύη.Βαθειά μέσα μας παραμένουμε ίδιοι και απαράλλαχτοι.Ο εαυτούλης μας είναι το κέντρο τού κόσμου και όλα γυρίζουν γύρω απ' αυτόν.

Απλά επειδή παλιότερα υπήρχε μεγαλύτερη δίψα για πνευματική αναζήτηση,υπήρχε σε μεγαλύτερες δόσεις η ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις ορισμένα πράγματα.

Ε αυτό το πράγμα,όσο περνάει ο χρόνος και όσο "βουλιάζουμε" στο υλικό μας κομμάτι,σβήνει.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Ψιτ κοπελιά .... έχεις ξεχάσει χαρακτηρισμούς για Χοντέους... (΄'εχεις κάτι στο νου σου...? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
    για Kawasakiκούς.... (ελά τώρα..... )
    για Ducatisti (και εδω έχουμε θεματάκι τρελΟΟΟΟ!!!)
    και τι άλλο ξεχάσαμε? ? ?
    αααα αναι Yamahaκιδες (gkoyx gkoyx... αυτοί θα πάνε Σέριφο διακοπές...)

:rotflmao: ελα ελα ...
    Pleaseeeeeeeee???

ρε συ αφου εγραψα για αυτους και αλλα θες? :rotflmao:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ducati - μιλαμε για ανθρωπο που δεν εχει σταθερο χαρακτηρα μια μουκγριζει σαν λιονταρι μια σαν χαλασμενη μπετονιερα . ανθρωπος που δεν εχει καμμια ευσταθεια και γλιστρα συνεχεια (οπου παει εχει λαδια περιεργο....) επισεις θεωρει οτι δεν ανηκει σε καμμια κοινωνικη ομαδα και ξεχωριζει απο ολους

Μοrini - καλα αμα βρεις αντρα με μορινι τι να σου πω γνωρισε τον μου και μενα

kawasaki - ολα τα κανει βιαστικα και γρηγορα , γρηγορα θα σε αγαπησει γρηγορα θα σε παντρευτει γρηγορα θα καταλαβει το λαθος του αλλα δεν εχει γυρισμο ( )

yamaha - τυπος που θεωρει οτι τιποτα δεν ειναι αναντικαταστατο . θεωρει τις γυναικες ανταλακτικα που υπαρχουν σε αφθονια απο την μοτοδυναμικη οταν θα τον γνωρισεις θα σου φανει οτι ειναι υπερανο ολων αλλα δεν ειναι ετσι στην πραγματικοτιτα προσπαθει να καλυψει ΚΕΝΑ που του εχουν αφησει 5700(ρπμ) πρωην γκομενες

honda - εδω επιασες την καλη φιλεναδα! σταθερη ακλόνητοι με αξιες διαχρονικοι κλασσικοί τοσο κλασσικοι που δε κανουν προγαμιαίο σεξ δε βριζουν δε πινουν δεν πλενοντε δεν ξυριζοντε δεν κανουν τιποτα γιατι φοβουντε ......ειναι τοσο λεπτεπιλετοι που με το παραμικρο προκαλουν ζημια στον εαυτο τους προσεχουν για να εχουν.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Μαγε για να παρει καποιος διαζυγιο δε σημαινει πως ξυπνησε ενα πρωι και ειπε ''α...ωραια τι κανω σημερα...αχ ναι μωρε ...να χωρισω..''

Οσο επιπονο ειναι για τα παιδια ειναι και για τους γονεις...

Συμφωνω οτι αυτα, παιδια ειναι αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που βρισκεται η λυση με τη καλη 8εληση και των 2 πλευρων και τα πραγματα λειτουργουν καλυτερα για ολους...

Σιγουρα υπαρχουν ζευγαρια επιπολαια αλλα ειναι φορες που ισως ειναι καλυτερα να χωριζουνε και να κρατανε τη σχεση σε ενα επιπεδο παρα να μενουν παντρεμενοι και να σφαζονται μπροστα στο παιδι κατω απο την ιδια στεγη...

Κι επειτα νομιζω πως ολα εχουν να κανουν με το πως 8α εξηγησεις αυτα τα πραγματα στο παιδι σου...Αν δεν εισαι ενοχικος και κομπλεξαρισμενος κι εχεις επιμονη και υπομονη 8α το μεταφερεις αυτο και στο παιδι σου...8α ειναι δυσκολο σιγουρα...αλλα νομιζω πως στο τελος 8α το κανεις να καταλαβει...:smilea:

Very well said......

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    .

Για μένα,έχουν μια και μόνο επιλογή.

Να βάλουν τον κώλο τους κάτω και προσπαθήσουν να τα βρούν.Πρώτα με τον εαυτό τους και μετά με τα κοινά τους.

Δεν φαντάζεστε τι επιπτώσεις έχει ένας χωρισμός για τα παιδιά.Όσο φιλικός κι αν είναι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Sniper... κάνεις λάθος...

Και τα έχω ζήσει σαν παιδί απο διαζύγιο και παρόλες τις εξηγήσεις τους δεν με έπεισαν... και παιδί έχω απο διαζύγιο... και ακόμα αναρωτιέμαι τι ήταν εκείνο που την έκανε μετά απο 5 χρόνια να πεί οτι υπάρχει ασυμφωνία χαρακτήρων. Όσον αφορά το παιδί μου , όπως και να κάνω... οτι και να κάνω.. όταν φεύγω μετά το ΣΚ και την κοιτάω... αντιλαμβάνομαι πολύ περισσότερα απο μια θεωρία.

Πάντα όταν μιλάω για κάτι σοβαρό , έχω μια άποψη ... όποια και αν είναι αυτή.

Sober... οι γονείς τα βρίσκουν... οχι τα παιδιά. Τα παιδιά δεν δίνουν δεκάρα στο τι τους έκανε να χωρίσουν. Οι εξηγήσεις είναι μια εγωιστική αντίδραση των γονιών για να τους φύγουν οι ενοχές απέναντι στα παιδιά τους.

Όσον αφορά για τον χωρισμό , είπα και πριν.... στο πρώτο μου μήνυμα... μιλώ για εκείνους που περάσαν χρόνια μαζί και ξαφνικά ανακάλυψαν οτι δεν κάνει ο ένας για τον άλλον... λες και έμεναν σε άλλο σπίτι ή δεν είχαν επαφή μέχρι πριν μερικούς μήνες.

Υ.Γ. Τα "γαλλικά" ήταν εν θερμώ και ζητώ και πάλι συγνώμη... αν δεν αρκεί αυτό... βγάλτε με στην σέντρα... ήταν ατυχής στιγμή.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Και τα έχω ζήσει σαν παιδί απο διαζύγιο και παρόλες τις εξηγήσεις τους δεν με έπεισαν... και παιδί έχω απο διαζύγιο... και ακόμα αναρωτιέμαι τι ήταν εκείνο που την έκανε μετά απο 5 χρόνια να πεί οτι υπάρχει ασυμφωνία χαρακτήρων. Όσον αφορά το παιδί μου , όπως και να κάνω... οτι και να κάνω.. όταν φεύγω μετά το ΣΚ και την κοιτάω... αντιλαμβάνομαι πολύ περισσότερα απο μια θεωρία.

Πάντα όταν μιλάω για κάτι σοβαρό , έχω μια άποψη ... όποια και αν είναι αυτή.

Sober... οι γονείς τα βρίσκουν... οχι τα παιδιά. Τα παιδιά δεν δίνουν δεκάρα στο τι τους έκανε να χωρίσουν. Οι εξηγήσεις είναι μια εγωιστική αντίδραση των γονιών για να τους φύγουν οι ενοχές απέναντι στα παιδιά τους.

Όσον αφορά για τον χωρισμό , είπα και πριν.... στο πρώτο μου μήνυμα... μιλώ για εκείνους που περάσαν χρόνια μαζί και ξαφνικά ανακάλυψαν οτι δεν κάνει ο ένας για τον άλλον... λες και έμεναν σε άλλο σπίτι ή δεν είχαν επαφή μέχρι πριν μερικούς μήνες.
    σωστα! ολα αυτα πολυ σωστα!

ολοι οι φιλοι μου που εχουν χωρισει οι γονεις τους (πολλοι λιγοι) νιωθουν ακριβως ετσι και ας ειναι πλεον 25+ χρονων!!!!

και υστερα ποτε δε καταλαβα πως μετα απο 10-15 χρονια ανακαλυπτεις ξαφνικα οτι δεν μπορεις με καποιον και μην μου πειτε οτι κρατησε η καψουρα και ο ερωτας 10 χρονια! και μετα εσβησε!!!

οχι οτι ειναι αδυνατον αλλα αμα εισαι σωστος και εχεις σκεφτει πολυ καλα αυτο που κανεις Ε ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ρε παιδια!!!! και εγω ειχα σχεση 6 ολοκληρα και λιγο παραπανω χρονια και ομως δε θελω ουτε να τον φτυσω τωρα που λεει ο λογος και οταν μου ειπε να αρραβωνιστουμε κλπ κλπ εκανα πισω! και ας ημουν μαζι του 6 χρονια!!! μεσα μου ηξερα οτι δε παιζει κατι τετοιο με αυτον!

το ξερεις ! αλλιως παντα κατι στραβο γινοταν και απλως κανατε και οι 2 οτι δε το ''βλεπατε'' αλλα παντα επαιζε κατι!

και αυτο ειναι λαθος! απο την αρχ βγαζεις τον πραγματικο σου χαρακτηρα οποιος και να ειναι αυτος καλος η κακος !
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

.......

Καθόλου λάθος δεν κάνω και οι ερωτήσεις μου προς εσένα ήταν ρητορικές....

Ηταν ευκολάκι Ισως επειδή λιγο πολύ όλοι ζούμε παρόμοιες καταστάσεις....

σωστα! ολα αυτα πολυ σωστα!

ολοι οι φιλοι μου που εχουν χωρισει οι γονεις τους (πολλοι λιγοι) νιωθουν ακριβως ετσι και ας ειναι πλεον 25+ χρονων!!!!

....

Οι φίλοι σου είναι είτε Γαυροι, είτε ΑΕΚτζήδες είτε καβασάκιδες....

Δεν νοιώθουν αυτοί....

(και πριν 50 χρόνια όταν χώριζαν τα παιδιά ήταν μπάσταρδα..... αλλάζει ο κόσμος και η κουλτούρα αυτών)

evi...

...και ας είναι 25+....
    Βάλε και άλλα 10 απο πάνω...

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Οι φίλοι σου είναι είτε Γαυροι, είτε ΑΕΚτζήδες είτε καβασάκιδες....

Δεν νοιώθουν αυτοί....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Ρε παιδια σορυ 8α ακουστει πολυ ρηχο αυτο που 8α πω αλλα ενας γονιος δεν εχει ΜΟΝΟ αυτη τη ιδιοτητα...ειναι και ΑΝ8ΡΩΠΟΣ... και εχει κι ''8ελω'' και αναγκες και γω δεν ξερω τι...

Αμα καταπιεζεσαι η εισαι δυστυχισμενος στο γαμο σου χωριζεις...Αλλωστε ποτε δεν μπορεις να ξερεις τισου επιφυλασσει η ζωη ή και ο συντροφος σου ακομα κι αν εχετε γεννη8ει μαζι (που λεει ο λογος...) και πιστευεις πως τον ξερεις...

Δηλ. τι???Αμα χωρισεις παυεις να νιαζεσαι για το παιδι...ή μηπως σταματας να κανεις τα παντα για αυτο??

Αυτο εννοειται βρε παιδια ...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF