Πιθανότατα όχι, αλλα μια μήνυση για απρόκλητη σωματική επίθεση την είχες σίγουρηΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
θα το ξανάκανε?????
(και δεν έχει κλιματισμό στα κρατητήρια)
![]()
![]()
Πιθανότατα όχι, αλλα μια μήνυση για απρόκλητη σωματική επίθεση την είχες σίγουρηΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
θα το ξανάκανε?????
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ααααχ!!!τουλαχιστο 8α το φχαριστιομουνα...εχε χαρη που ειμαι ειρηνικος τυπος....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
καλά ας μην είχα πινακίδα και θα σου έλεγα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πιθανότατα όχι, αλλα μια μήνυση για απρόκλητη σωματική επίθεση την είχες σίγουρη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Ααααχ!!!τουλαχιστο 8α το φχαριστιομουνα...εχε χαρη που ειμαι ειρηνικος τυπος....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κι εγώ ήμουν κάποτε!!!!
Άλλα όσο γράφει το κοντέρ χιλιόμετρα τόσο μου ανάβουν τα λαμπάκια!!!!
![]()
![]()
![]()
σε ηλεκτρολόγο το πήγεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Κι εγώ ήμουν κάποτε!!!!
Άλλα όσο γράφει το κοντέρ χιλιόμετρα τόσο μου ανάβουν τα λαμπάκια!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
σε ηλεκτρολόγο το πήγες![]()
![]()
![]()
Το πήγα και μου είπε να πίνω λιγότερους καφέδες!!!![]()
Το κακό είναι οτι δεν πίνω καφέ!!!![]()
![]()
![]()
κάτι άλλο θέλει αύξηση όχι ο καφές μείωσηΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Το πήγα και μου είπε να πίνω λιγότερους καφέδες!!!![]()
Το κακό είναι οτι δεν πίνω καφέ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Κατεβαινοντας το πρωι τη Μεσογειων επα8α μια λαχταρα και μου φαινεται 8α παω να παιξω κανα Λοττο σημερα...
Οι δυο λωριδες ηταν τιγκα ενω ο λεωφοριοδρομος σχετικα ανετος ...
Εκει που πηγαινα λοιπον... μου πετιεται μια κοπελια σχεδον τρεχοντας ... Για την ακριβεια πεταχτηκε απο ενα βανακι το οποιο ηταν ψηλο κι ετσι ηταν τελειως κρυμμενη...Το σημειο απο οπου πεταχτηκε ηταν παντελως κουλο γιατι δεν πλησιαζα ουτε εφευγα απο φαναρι...κοινως στη μεση της διαδρομης χωρις να υπαρχει καπου κοντα διαβαση...Απλα αυτη σκεφτηκε οτι ηταν τα αμαξια σταματημενα και αρχισε και περναγε...
Με το που πετιεται πλακωνομαι στα φρενα, αλλα ρε παιδια...απλα ηταν 8εμα τυχης που δε χτυπησαμε ... σας λεω οτι τη γλιτωσε για ενα βημα...ΕΝΑ !!!
Συνεχισα να φρεναρω αλλα γυρισα και ειδα πως ειναι οκ...(δεν ξερω καν αν το πηρε πρεφα κιολας γιατι ολα γινανε μεσα σε δευτερολεπτα) ...
Η φαση ειναι πως μπορει και να μη με ειδε γιατι βαραγε κι ο ηλιος στα ματια ... αλλα και παλι ρε παιδια...ειναι τροπος αυτος να περνανε το δρομο???
Συνεχισα το δρομο μου με ενα τρελλο σφιξιμο στο στομαχι και για καποιες στιγμες δε λειτουργουσα γιατι ειχα την εικονα μπροστα μου ...
Αυτο που μου τη δινει ειναι πως πολλες φορες ειναι ετοιμοι ΑΥΤΟΙ να πεσουν πανω μας...Στρεφουν το κεφαλι προς τα εμας αλλα στην ουσια ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ και ερχονται πανω μας..!!!Το εχετε παρατηρησει???
![]()
![]()
Αφου το απεφυγες ολα ειναι οκ.....η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι.......ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ 1014.....
ΥΓ.Ασχετο, αλλα το πισω φως απο το μηχανακι σου ειναι καμμενο.......ΦΤΙΑΞΤΟ.....
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Αφου το απεφυγες ολα ειναι οκ.....η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι.......ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ 1014.....
ΥΓ.Ασχετο, αλλα το πισω φως απο το μηχανακι σου ειναι καμμενο.......ΦΤΙΑΞΤΟ.....
![]()
![]()
![]()
8ενξ!!!το εφτιαξα σημερα!!
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
δε τα διαβασα ολα μονο το πρωτο ποστ και εχω να πω οτι οι πεζοι στην πλειοψηφια μας ειμαστε ζωα και ας βρισετε και ας πειτε οτι θετε .&_ μεχρι να πιασω τιμονι στα χερια μου ετσι σα ζωο πηγαινα και εγω στο δρομο μετα καταλαβα τι μαλακιες εκανα και δε τις ξανακανα (σε μεγαλο ποσοστο σχεδον παντα!) δυστηχως δε μπορεις να προβλεψεις τετοια πραγματα και ουτε μπορεις παντα να πηγαινεις με 10χαω ωστε να κοκκαλοσεις την μηχανη με ασφαλεια.........(παραδειγματα να περνανε την συγγρου :hypnotize ουτε καν τρεχοντας :hypnotize νυχτα κιολας !!!!! )
μου εχει τυχει και μενα και τωρα πια βριζω ! συνεχεια τους φωναζω μπας ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Η ΜΙΑ καταλαβει τι κανει.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Πραγματικά μέσα στην πόλη τα πιο πολλά περιστατικά μου έχουν τύχει με πεζούς!!
Στην θεσνίκη ο χειρότερος δρόμος είναι για μένα η Ερμού που κάθε πρωι που την περνάω πετάγονται κατά μέσο όρο 2 με 3 πεζοί σε άσχετα σημεία!!![]()
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
εχε χαρη που ειμαι ειρηνικος τυπος....
όσο πιο ήρεμος είσαι όταν οδηγείς τόσο λιγότερα λάθη κάνεις .
Και μην ξεχνάτε οτι ο πεζός έχει δίκιο.![]()
![]()
![]()
..και οσα λιγοτερα λαθη κανεις τοσο πιο ηρεμος εισαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
όσο πιο ήρεμος είσαι όταν οδηγείς τόσο λιγότερα λάθη κάνεις ..
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
..και οσα λιγοτερα λαθη κανεις τοσο πιο ηρεμος εισαι.![]()
Και αν εισαι πεζος κανεις ηρεμα λαθη...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a04:
θελεις να πεις....πεζος....στον χαρακτηρα σου??Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Και αν εισαι πεζος κανεις ηρεμα λαθη...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a04:![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]