Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 87

Θέμα: Τρέμε Ζ

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Τωρα πως το λες αυτό από την στιγμή που το Hornet 600 07, έχει την υψηλότερη ιπποδύναμη στην κατηγορία του (για 600αρια μιλάμε)?
    Γιατι, εχεις βαλει στο ιδιο δυναμομετρο, ολα τα 600 της κατηγοριας, για να βγαλεις σωστα συμπερασματα?
    Αν πιστευεις τα περιοδικα.....

Το target group της honda, ειναι αναβατες που ειναι κολλημενοι με την αξιοπιστια κτλ κτλ κτλ
    Λες και ολα τα αλλα ειναι χρεπια και χαλανε...

Ειναι το ιδιο target group με οσους αγοραζουν mercentes/bmw κτλ

Sorry αν προσβαλω μερικους, αλλα αυτο πιστευω και αυτο πρεπει να πω, αν οχι τοτε σας κοροιδευω περισσοτερο

Καποτε γουσταρα πολυ την honda

CBR400RR, RVF400, NSR250, XR600, CB900 Bold'or κτλ

Η honda του σημερα δεν εχει καμια σχεση με την honda του τοτε
    Δεν φταιω εγω για αυτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
    Φιλαράκι αν έχεις προβλήματα με την μηχανή σου και με την πάρτη σου..μην τα λές εδώ...δέν είπε κανείς τπτ τέτοιο ούτε για Ζ ούτε για οδηγούς .ΑΚΥΡΟΣ

Το στιλάκι "είμαστε υπεράνω" τα ακούω βερεσέ... κοινός το έχω χεσμένο...

Για το 1000αρι (αν θα βγάλει) μιλάγαμε.... οχι για το 600...

Εχω βαρεθει 600αρηδες (οχι σσ)που σωνει και καλα η μηχανη τους πρεπει να ειναι πιο γρηγορη απο το Ζ.Με τι μυαλο;

προβλημα δεν εχω(εκτος απο τα φρενακια ),ειναι γαμω τα μοτορια,μοτερ θεος ,τα κανει ολα και συμφερει

καλα κανεις και το ακους βερεσε,χεσμενο και οτι γουσταρεις.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Γιατι, εχεις βαλει στο ιδιο δυναμομετρο, ολα τα 600 της κατηγοριας, για να βγαλεις σωστα συμπερασματα?

Το target group της honda, ειναι αναβατες που ειναι κολλημενοι με την αξιοπιστια κτλ κτλ κτλ

Sorry αν προσβαλω μερικους, αλλα αυτο πιστευω και αυτο πρεπει να πω, αν οχι τοτε σας κοροιδευω περισσοτερο

Δεν φταιω εγω για αυτο

target group....
    κολλημένοι...
    αντιχοντάκιδες...
    χοντάκιδες....
    Γαύροι...
    Βάζελοι...
    αθηναϊκες πινακίδες....
    Αντίχριστοι....
    Ολος ο κόσμος προσκηνάει σώβρακα και φανέλες.....και εταιρίες...

Μπήτε εσείς στο τριπάκι αυτό....
    Το δικό μου τρυπάκι έχει 2 ρόδες και τιμόνι
    και ούτε μούρη είναι....ούτε χαρακτήρα έχει....
    αυτό δέν λέει τπτ.....εγώ φτιάχνω την εικόνα

και όσοι προλάβανε να "βάλουν ταμπέλες" τους κερνάω μια

να πάνε τα φαρμάκια κάτω....

Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

και όσοι προλάβανε να "βάλουν ταμπέλες" τους κερνάω μια

να πάνε τα φαρμάκια κάτω....

Την ταμπελα την εβαλε ο general manager της honda, οχι εγω

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Εχω βαρεθει 600αρηδες (οχι σσ)που σωνει και καλα η μηχανη τους πρεπει να ειναι πιο γρηγορη απο το Ζ.Με τι μυαλο;

με κανένα μυαλό...χέρια θέλει...
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...

Την ταμπελα την εβαλε ο general manager της honda, οχι εγω
    αστο....

δεν το έπιασες....

την ταμπέλα μόνο εμείς μπορούμε να την "φορέσουμε" στους άλλους....

και απλά εσυ παίζεις το παιχνίδι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Δεν φταιω εγω για αυτο
    Όχι δεν το έχω κάνει αλλά ούτε κι εσύ. Οι ίδιες οι εταιρίες βγάζουν τα specs. Το περιοδικό μπορεί να πάρει θέση σε υποκειμενικά ζητήματα και όντως καλό είναι να μην πιστεύουμε ότι διαβάζουμε. Λες η Honda να ανακοινώνει 100 άλογα και να είναι λιγότερα? Αν είναι έτσι γιατι δεν το έκανε και στα προηγούμενα Hornet και έδινε από 95 έως 98? Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο αν είναι 3 αλογα παραπάνω το ένα ή αν έχει 5 χλμ περισσότερη τελική το άλλο. Δεν προκειται να βάλω κόντρα ποτέ . Άλλα όπως λες ότι υπάρχουν κολλημένοι με την Honda σίγουρα υπάρχουν κολλημένοι και κατά της Honda. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    σίγουρα υπάρχουν κολλημένοι και κατά της Honda. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί.

Σου εξηγησα παραπανω γιατι ειμαι κατα της honda, ΠΛΕΟΝ

Και εμενα με αφηνει αδιαφορο 3 ιπποι πανω 3 ιπποι κατω, αλλα ο τιτλος του thread αλλα λεει, και τοτε πρεπει να περιμενει και αναλογες διαμαχες :smilea:

Συνάδελφε άμα έχει ροπή και όχι τρύπες στις μεσαίες ας έχει και 110 τροχό...
    Για γυμνή μηχανή μιλάμε...και το cb1300 έχει 212 τελική! και λοιπόν?
    Αγαπητέ, τα στερεότυπα του στύλ, τρύπα στις μεσαίες, τα χονδα είναι τα καλύτερα στον κόσμο δεν με πείθουν.

Τα συγκεκριμένα μοτέρια, όπως και τα ZRX1200, GSX1400, XJR1300, Bandit 1250 και αυτό που αναφέρεις, πέρα του ότι η ροπή περισεύει (μπροστά μου ένα ZRX1200 ξεκίνησε με 5η με σχεδόν ελάχιστο συμπλεκτάρισμα παραλίγο θα έκανε και burn-out με 5η πάντα), δε φτιάχτηκαν για τελικές (όλα τα γυμνά) και στροφές. Διότι απλά δεν έχει νόημα να το κάνουν. Το fazerάκι δε, τα καταφέρνει μια χαρά σε πολλά πράγματα και σε αρκετές περιπτώσεις πολύ καλύτερα από πολλές άλλες μηχανές, συμπεριλαμβανομένων και των παραπάνω.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

με κανένα μυαλό...χέρια θέλει...
    καταλαβες τι ειπες;:rotflmao:
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος

εσυ δε ξερεισ τι σου γινετε

1.συμφωνω αυτο ακριβωσ ειπα!
    2.καλη και αγια η ροπη αλλα απο μονη τησ ΔΕΝ αρκει(ειπα ΠΑΚΕΤΟ)
    3.ναι εχω οδηγησει το ζ 112 χλμ με στροφεσ και ελαχιστη εθνικη και το ΦΑΖΕΡ παραπανω απο 1 μηνα , ESY ΠΟΥ τα οδηγησεςσ και τα δυο εστριβε καλυτερα το ζ???ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

και ποιοσ ειπε οτι φτιαχνει ουδετερα μηχανακια μονο δηλ. το ζ εχει καινοτομιεσ???τρεμε brutale

καλο θα ηταν κυριοι να προσεχουμε τι λεμε ειμαστε και καποιασ ηλικιασ (πινουμε τσαγακια) και να διαβαζουμε καλα και να εχουμε μια τεκμηριωμενη (οσο ειναι δυνατον) αποψη

ειχα το93 zxr750 και ναι αυτο ηταν επιπλο το ζζζζ δεν εχει κατι το αξιοσημειωτο ,προσπαθει και στεκεται αρκετα καλα σε μια κατηγγορια 600 κκ αλλα το συνολο ειναι και το ξαναλεω ζελε,
    κοιτα αγαπημενη μου μοτο ειναι η brutale,ειχα διαφορα μηχανακια μεχρι και gsxr1100 91, isvs na exv dei kapoia pragmata isvs kai oxi,γνωριζω πολυ καλα το τι εστι η ροπη αλλα και οι αλλεσ παραμετροι(πολυ βασικη η αεροδυναμικη ) ,πριν το παρω οδηγησα αρκετα μηχανακια με +,- καθε ενα και η αληθεια ειναι οτι το νεο ζ ηταν πιο φτηνο απο το χορνετ και ειχα το διλλημα αλλα λιγο ο ξενοσ τυποσ λιγο που το οδηγησα ...πειστηκα

εκτοσ αν ξεφυγαν καποια απο το εργοστασιο και εισαστε οι τυχεροι ιδιοκτητεσ!!!
    :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: μετρηση ΜΟΤΟ

[i].... τωρα ΔΕΝ αξιζει τα λεφτα του και δεν δικαιολογει τα 750 κυβ.(συγκρινεισ καβα με χοντα στο κινητηρα?) φτου πιπερι [/B]
    ....ενα καρο μαλακιες μπορεις να διαβαζεις και να αφηνεις ασχολίαστες απο τα μελη του φορουμ.... αλλα δε μπορει... θα πεφτει που και που καμια μπομπα να σε βγαζει εξω απο τα ρουχα σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΛΕΟΣ!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek

τώρα αν κανείς δεν ακούει ΤΙΠΟΤΕ αρνητικό για το ζήτα του, το καλυτερότερο μηχανάκι στον κόσμο, ΟΣΟ κι αν είναι βάσιμο, και το αποδίδει σε συνωμοσίες, δικό του θέμα
    το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα αρνητικα τα ακουω απο αυτους ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Ζ.... ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: φυσικα γιατι αυτοι που δεν εχουν Ζ ξερουν καλυτερα.... και δεν ειναι καγκουρες φασιστες και ασχετοι (παπαδες, μπατσοι και καμακια κτλ κτλ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος

Re: Re: μετρηση ΜΟΤΟ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

θα πεφτει που και που καμια μπομπα να σε βγαζει εξω απο τα ρουχα σου

εχεισ δικιο στο οτι αξιζει τα λεφτα του ,
    η αλλα η μπομπα -μαλακια ποια ηταν δηλ. εσυ τι απαντηση εδωσεσ οτι διαβαζεισ μαλακιεσ και τι απαντησεσ???
    α ναι δε μπορεισ να απαντησεισ γιατι καποια πραγματα δεν αξιζουν να ασχολησε ,συμφωνω,α και αν ψαξεισ λιγακι θα δεισ καβα -ζ με καποια παραπονα (ιδιοι λενε για το στριψιμο)
    να σου πω και κατι τελευταιο ασχολουμαστε κακωσ με ενα συγκριτικο τελειωσ εξω απο το τοπικ που καθε ενασ θα πει τη μαλακια του ειτε μπορει να τη στηριξει ειτε οχι αποτελεσμα δεν θα εχουμε αλλα το forum μασ προσφερει αυτο το πραγμα να πειραζομαστε ,να γουσταρουμε ...να κοντραρουμε ,και στο κατω κατω να γινομαστε παιδια ....αν δε σου αρεσει τοτε γιατι ασχολεισαι με .μ..ες

παιδια δεν το ειπα εγω

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Οκ παιδες, εχετε δικιο, σορρυ

Την επομενη φορα που θα δειτε καποιο Ζ στο φαναρι, σας παρακαλω πατηστε το κατω σαν σαρδελα
    Αντε περιμενω να το δω

Μην το λυπηθειτε ομως, λιωστε κανονικα
    Μαλιστα καντε και νοηματα για να καταλαβει ο αλλος οτι θελετε κοντρα

Μονο κοιταξτε να βρειτε και δρομο που να στριβει δεξια χωρις φαναρι, γιατι η ντροπη θα ειναι πολυ μεγαλη για να μοιραστειτε το επομενο φαναρι....

:a31: :a31: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εγω αυτό ακριβώς κάνω, μόνο που συνήθως δεν το προκαλώ εγω αλλά το Ζ!
    Μάλλον το εχουν πάρει πατριωτικά με τα Hornet και δεν βλέπουν τις 2 εξατμίσεις του δικού μου....αρκετοί ισως δεν ξερουν καν οτι υπάρχει και 900.

Μάλιστα ενας μια φορά την εφαγε 3 φορές συνεχόμενες μέχρι να το χωνέψει :rotflmao:

Με το 1000 πάμε μαζί, του φευγω στην αρχή και με μαζευει μετα, αν εχει χώρο μετα περναει και φευγει. Ειναι ομως σπάνια τα 1000ρια.

Πλάκα εχει δε λέω
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kawasaki W800 - Τρέμε Bonneville
    από golis στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 58